Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bpeti72

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Krisztiam
sárgában 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
nem a CCC-ben van a játékbeállításokban, hogy Vonalsimítási mód 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ja gondolom a vezérlõpultban kívülrõl 😊
Szép lett <#pias>
Krisztiam
a videokártyán állítottam és azért ilyen 😊

Szabi
miért nálad nem csinálják ezt ? 😄
megyek 360al a fulltuningos Bugattival, erre úgy elsuhant melettem a Zonda mintha egy helyben álltam volna 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Mintha élsimítás lenne rajta. <#wow1>
pxxl
mach3-al megindul <#nevetes1><#idiota>

All hail the double x!

Krisztiam
nem 😊

Szabi
najó, de egyjátékosba ezzel a kecsõppel hogy gyakorlatilag megáll az ellenfél mig utoléred, majd utána mach3-al megindul nemigazán lehet összehasonlítani a járgányokat 😄

multyba viszont ez a jellemzõ:

(egymást lökdösik és így lazán 10mp fölötti elõnyöket lehet elõl kiautózni egy stabil és jól gyorsuló autóval 😄)

ugrálós meg sebesség versenyekre is mindenki a legerõsebb autót hozza.. aztán meg szidalmaznak amikor csúnyán kikapnak 😄D

két verseny között kénytelen vagyok Raptorra váltani, ha nem akarom hogy mindig lezúzzanak 😄

pxxl
nem csak multiban van összehangolva 😄

All hail the double x!

Szabi
multyban meglepõen jól össze vannak hangolva az autók.. fulltuningos FORD GT ellenfele a fulltuningos Bugattinak... 300-ig... viszont afölött nagyon kevés helyen lehet menni versenyeken :-)

iCEnhancer mod?
pxxl
de minek 😄

am SL 65 után most a 918 a fav nálam 😊 jól megy, kanyarodni is tud, hangja is 😊

All hail the double x!

Krisztiam
nah megvan ez a szépség 😄

Nekem úgy 30 perc elég volt a játékból, persze alacsony grafikán minden még stabil, bár a Fraps szeret azért túlozni, mert szemmel láttam ,hogy lemeg az 30 körülre is.
Sajnos rosszabb ez, mint a Burnout Paradise, egyrészt a rendõrök lerázása is komolyabb stressztûrõ képességet igényel (de hogy minden csíkot -amibõl 5 vagy 6 van- meg kell várni míg lemegy ezt még a mesében sem hittem volna 😄)

Bár azért remélem az irányítást nem hagyják így, mert iszonyú...iszonyú.

Nagyon Undercover erõltetett szaga van ennek is, epdig ne mgondoltam volna a Criteriontól ilyen mélyre süllyedést <#felkialtas>
IMYke2.0.0.0
Újfent frissült a Camera Control.

- What's new in v1.02 on 11/8/2012?
*Possible Windows 8 crash fix
*Fixed random beeping sound?

- What's new in v1.01 on 11/7/2012?
*Fixed FOV increasing after crash

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Uránvárosban, a Mecsek Áruházzal szembeni épülettömbben - aminek az udvarában a rendõrség van 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na én is pécsi vagyok. 😊 Hol laktál elõtte?
SUNNY84HUN
<#taps>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

pxxl
carchange app-al lehet menni a "black" verziójú bónusz verdákkal is 😊

de a swat-os páncélautó a legjobb xDD

és járt az 500 pontos milestone is, ha pl az ST-t, vagy a Dodge-ot vezettem 😄

All hail the double x!

Szabi
<#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
47:27-tõl

IMYke2.0.0.0
#1884 😊

Maxtreme
hát ez a changelog valami fasztasztikus. <#falbav>

kastil
Oka?

kastil
áhh 😞

IMYke2.0.0.0
Kizárt. 😊

kastil
Akkor erre: #1856

Medal of Honor Warfighter - Battlefield 3 SP része 😛

IMYke2.0.0.0
Szerk. korr. jav: "Olyannal tervezek foglalkozni... " --- Olyannal nem tervezek foglalkozni...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen az elismerõ szavakat 😊
Az "The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena" nem hivatalos honosítását is én készítettem (Tom Evin közremûködésével) - a hivatalos honosítással ugye sok galiba volt (többek között a mecha résznél egyszerûen kifagyott a játék).

IMYke2.0.0.0
Olyannal tervezek foglalkozni... még a végén azt hiszik, hogy az Õ magyarításuk az én munkám is, vagy a mi még rosszabb, hogy Neki dolgozom... <#ravasz1>

Bizony ám, osztom!!!
Ryder62
Off:

A The Chronicles of Riddick Escape from Butcher Bayt is te fordítottad. Az nagyon jóra sikerült, nagyon jól átadta a fordítás a börtön hangulatot, még jobban mint az eredeti úgyhogy így 7 év távlatból is grat hozzá 😊 <#eljen>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Akit érdekel, idézek egy hozzászólást, miszerint a Criterion rögzítette a framerate hibát:

"Hey guys, I got a call from EA today. The representitive told me they have direct contact with Criterion, are working to fix the problem. It's a bummer for now, but at least it is getting fixed."
pxxl
<#crazya><#eplus2>

annyi a szépséghibája, hogy nem lehet versenyezni, csak gurulni vele :|

All hail the double x!

Bocs hogy közbeszólok, de az a Company aamit kiad még csomó hibával adja ki és nem mindig teljesben és ezért kér pénzt 😄
kastil
Na majd holnap neked esek 😄

Olyan játék magyarítását nem tervezed, amit más khm "... company" már kiadott fizetõs formában?

IMYke2.0.0.0
Baranya megye, déli határvidék. Költözõsdi nem lehetséges, az említett anyagi okok miatt, pedig Pécsre szívesen visszaköltöznék, civilizált környezetbe 😊
Mondtam, hogy nem vagyok híres, vagy sztár és szívesen válaszolok, ha tudok 😊

kastil
Ja meg aztán szólj ám ha terhellek, nem faggatósdi van, csak érdeklõdés, te sztár 😄

kastil
Fu ez a camera mod szerintem valami agyfasz, valahogy nem jött be, mondjuk sok kedvem sem volt pöcsölni vele. Valaki korábban írta ezt az ugratósdit, hogy lekúrja kocsi alá és még hullámzik is egyet, hát nekem ez pont tetszik, mindig bejöttek az ilyen eltúlzott dolgok, azért játszok hogy szórakoztasson.

Tudni már vmit a következõ NFSrõl amugy?

off: Na akkor felétek sem fenékig tejfel az élet.. költözés szóba se jöhet? (konkrétan merre is?)

IMYke2.0.0.0
On: Nincs ilyen config fájl, és a játék külsõ moddal sem tuningolható - még.

Off:
Jelenleg közfoglalkoztatott vagyok - ami tudjuk, mint jelent = "47000 Ft-ból meg lehet élni" -, 1,5 diplomával, több szakmával, egy olyan határvidéki kistelepülésen, ahová a fecskék is csak megfordulni járnak.
Felkérést szoktam kapni, korábban Ecobit, EVM viszonteladóktól, általában gyerek- és könnyed szimulátor játékokhoz, de azért befigyelt a Delta Force: Black Hawk Down, a Team Sabre küldetéslemezzel, a Joint Strike, a Syberia I-II, a Chrome és még sok más is.
A hivatalos honosításokért még annyit sem kapok, mint a közmunkáért. Ahogy itt, vidéken szoktuk mondani: "A megélhetéshez kevés, az éhenhaláshoz sok."
Pedig, az egészségem nagyon megromlása elõtt sokkal jobban is ment a szekerem 😊

kastil
Háh, off megint, ovlasgattam oldalad és kiváncsi lettem; mivel foglalkozol? munkádra gondolok (persze csak ha publikus) - valamint szoktál felkérést kapni, egy-egy bizonyos fordításhoz, ami nem hobbi, hanem fizetett? Lehet, hogy megint lehülyéztek, de aki "ilyen szinten" csinálja hobbiból, annál bármi megeshet - én meg nem ismerlek még annyira sem, mint itt sg-n mások.

Na szóval tényleg csak kiváncsiság, és elnézést mindenkitõl, hogy eme "nagyszerû" játék topikját offolom ezzel!

Csak hogy legyen egy kis on:

Nem tudni még valami rejtett kis config fájlról ahol lehet finomhangolni a dolgokat, részletesebben beállítani, élsimitás ésatöbbi?

kastil
reflections azért highon van

IMYke2.0.0.0
Nem is tûnt fel - akkor viszont, ilyet én is láthatok a monitoromon 😊

A mostaniak közt általában nem is sok különbség van az a vicces. De jó így is 😊
Szabi
pedig ez minimum grafika 😄

IMYke2.0.0.0
Azért szeretném, ha ilyen látványosan tudna futni az öreg gépemen 😊

Szabi
kijazaaa kenblokkk? <#idiota>

Értem, annyira nem nagy dolog, csak érdekelt.