432
Space Station 13
-
MitsuMishi #192 Ááá, rosszul linkeltem. szóval Xenobiology -
MitsuMishi #191 http://nanotrasen.com/wiki/index.php/Guide_to_xenobiology ;)) -
Zero 7th #190 Hihetetlen, hogy nem találom. Tegnap este elég könnyen meglett, google találatok közt az elsők közt volt. Ma meg nem tudok olyan kombinációt írni a szövegben lévő szavakból, amire megtalálná nekem a gugli. -
Zero 7th #189 Heh, végre megtudtam mire jók a metroidok. Találtam egy leírást, el is raktam könyvjelzőbe otthon, de most nem találom. Majd este linkelem.
Ötféle metroid core van, mindegyik háromféle dolgot tud csinálni. Csak a hatásából derül ki, hogy melyik milyen típusú, úgyhogy kísérletezgetni kell. Kell a dologhoz külön küblikben víz, cukor, kénsav és vér, meg egy injekciós fecskendő. A vér lehet majomvér is. Az ötből három típus cukorra reagál, azt érdemes először beadni. Aztán a maradék kettő típusnak is egyszerűen tesztelhető a képessége, asszem az egyiknek víz+cukor kell, a másiknak talán sav és vér, de ez nem tuti.
Ha semelyikre nem reagált, akkor inaktív a core, lehet bedarálni destructive analyzerbe.
Ha megvan melyik melyik, lehet velük érdekes dolgokat csinálni. Van core, amelyik nagyjából semmire nem jó. Viszont van egy, amelyik kaját gyárt rengeteget, vagy alieneket idéz, vagy vírust állít elő.
Tegnap tesztelgettem RD-vel kicsit, hat core-ból kettő volt csak használható. Viszont az egyik a kajás-vírusos lett, azt gyorsan ki is próbáltam. Lebontottam a falat a vegyészet felé, elkülönítettem a fertőzött vért (cián meg plazma keletkezik még a fertőzött vér mellett, nem lehet egyből beadni majmoknak), és megfertőztem vele pár majmot. Az influenza jött belőle, aminek nem nagyon örültem. Meg a GBS, aminek annál inkább. Kicipeltem pár fertőzött majmot, aztán vártam a hatást.
Sajnos asszem egyiknek sem volt ideje felrobbanni. Az influenza lebuktatta a GBS-t is. De azért volt pánik, mikor kiderült, hogy néhányan GBS-sel fertőzöttek. Az egy olyan betegség, hogy lappangási időszakban tünetmentes, aztán a beteg egyszer csak cafatjaira robban.
Alient is akartam idézni, de elment az áram, nem tudtam használni a vegyi labort.
Na majd ma este! :)
Így, ezt is figyelembe véve talán az RD a legveszedelmesebb ember az állomáson. Genetika, mechák, általános kutatásos kütyük, metroidok... Így együtt elég komoly arzenál. -
MitsuMishi #188 Felmentem yogstationra egy pár körre, ha gondoljátok gyertek -
Zero 7th #187 Próbáltam adminhelpelni, de szartak rám. Ügyvédet nem láttam, meg egyéb Head of Staff sem került elő. Én is úgy tudom, hogy legalább a kapitány kell egy halálos ítélethez...
Mindegy, legközelebb még óvatosabb leszek. Az implanttal én voltam a hülye, azt beismerem. Rögtön az elején ki kellett volna nyírnom a virológust, és aztán nem is rendelni semmit.
De azért az is szívás, hogy volt rajtam latex kesztyű, mégis találtak tőlem ujjlenyomatot. -
MitsuMishi #186 De ez nem szabályellenes? Nem kellett volna neki egy jobban? Vagy ő is traitor volt? Hja és nem volt ügyvéd? :DD -
Zero 7th #185 Jaj, tegnap de csúnyán benyaltam.
CMO áruló voltam, a virológust kellett megölnöm és lelépnem a siklóval. Sima ügy. Virológia elzárt rész, csak a virológusnak, nekem, meg az all-access arcoknak van bejárásuk, és soha nem megy oda senki.
Az elején lecsekkoltam, kizavart a laborból. Jelentettem rádión, hogy gyanúsan viselkedik. Rendeltem a "biztonság kedvéért" egy sleepy pent meg egy freedom implantot. A genetikusok adtak egy majom genomot.
Bementem újra a virológiára, kérdeztem tőle valamit, amíg írta a választ a csetbe megflesseltem, megszúrtam a tollal, majommá változtattam, aztán megfojtottam. A ruháit bepakoltam a virológus gardróbba, és már csak meg kellett volna várnom, hogy elmenjünk a siklóval.
De ráparáztam a freedom implant dobozára, úgyhogy jelentettem rádión, és elvittem a hídra. Kb negyed óra múlva jött a HoS, levert, megbilincselt. Volt valami kihallgatás, ahol kurvára nem érdekelte őket, mit mondok, bebasztak egy cellába 10 percre. Már majdnem lejárt, akkor akartam megpróbálkozni a freedom implanttal, de jött a HoS megint, és méreginjekcióval kivégzett. Kicsit kurvaanyját szitu volt, mert semmi konkrét bizonyítékuk nem volt, de hát ez van, így jártam.
Jó szar volt ez így. :P -
#184 én legalábbis erről beszéltem :) -
MitsuMishi #183 Na mi történt a yogstationnal? Nem akar csatlakozni. Bár most találtam a serverek közt egy "[100% (Fixed!) LAGFREE Yogstation 13 — Science Fat Camp Three " nevűt. Ez ugyanaz? -
Zero 7th #182 Persze, a telecomm szatot használni is kell, hogy lehessen rendesen kézitelézni. Azt csinálom ilyenkor, hogy elmegyek a telekomm szatra, az ottani telét belövöm az állomás teleportszobájába, visszamegyek, és azt a telét állítom a derelictre. Így kézitelével két lockolható úticél lesz, az egyik a derelict, a másik a teleport szoba az állomáson.
Viszont a derelict teleportján túl már csak a centcomm állomás teleportja az, ami működésre bírható, de oda meg elég nehéz bejutni.
Ami a telecomm szatelit mellett van teleport szoba, az teljesen szét van robbantva, csak a falak állnak. Az elhagyott űrhajón meg nincs tele. -
#181 vannak azon kívül másak is, telecom, elhagyatott űrhajó, kis teleportszobás állomás.. -
Zero 7th #180 Ahogy írtam, beacon, aztán teleport. Újabban "gyalog" nem sikerült odajutnom, mert amikor kiértem a terület jobb szélére, bedobott ugyanoda a bal oldalon. Tárgyak viszont átrepülnek a határon, úgyhogy teleporttal működik a dolog.
Volt egy próbálkozásom, amikor a köcsög bohóc rendszeresen utánam dobta a teleport szoba beaconjét, amire a visszatérő teleportom volt belőve, hogy ne tudjak visszamenni. De nem tudott kibaszni velem, mert van egy inaktív teleport szoba a derelicten is, azt visszaállítva haza lehet menni.
Egyébként az lenne még egy hosszú távú cél a derelict visszaállításában, hogy azt a teleportot kéne egyrészt bekötni a derelicthez egy levegővel is feltöltött folyosóval, másrészt ellátni árammal, hogy ne csak addig működjön, amíg a fali APCjében van kraft. -
MitsuMishi #179 A derelict az az elhagyatott orosz űrállomás? Oda hogy lehet eljutni? A menekülősikló légzsilipével van egy irányban? -
Zero 7th #178 Ja, asszem azt nem is mondtam, hogy egy hosszú meccsen sikeresen beindítottam egy szingularitást a derelicten. Többször belekezdtem, általában hamarabb lett vége a körnek, mint végeztem volna vele, de kb harmadik próbálkozásra sikerült.
CE voltam, elszaladtam a kör elején a kézi teleportért, mielőtt más lenyúlja, aztán belőttük a motort és az atmoszt, utána kezdtem csak a dologgal foglalkozni. Fogtam egy teleport beacont, és kihajítottam a menekülősiklóhoz vezető légzsilipen. Ki is teleportáltam oda, bevittem a derelict szingularitás-szobájába.
Visszamentem a bázisra, a QM-től rendeltem egy részecskegyorsítót és egy láda kollektort, amíg az megérkezett, bedobáltam a kéziteleport portáljába a secure storage-ben lévő emittereket, field generátorokat és a szingularitás generátort. Magamhoz vettem némi üveget, fémet meg pár kilométer kábelt, visszamentem. Bedrótoztam a szobát, felállítottam az emittereket, generátorokat, kollektorokat, és körbefalaztam üveggel. Visszamentem a QM-hez a maradék cuccért, azt is kiteleportáltam a derelictre, majd felállítottam mindent rendben. Áramot a szomszédos déli szobából drótoztam, bőven elég volt az elem kapacitása a motor beindítására.
Szépen elindult, és termelte az áramot.
Két dolog tűnt fel:
Az egyik, hogy a szingularitás nem mozog. Sem 3x3, sem 4x4 méretben. Lecövekelt a containment field közepén, és egy picit sem mocorgott.
Ez mondjuk szerencse, mert a másik észrevételem az volt, hogy még a nullára levett PA is adagol annyi energiát, hogy megnövessze 3x3-ról 4x4-re a szingularitást. Úgyhogy vagy messzebb kell rakni a PA-t a szingularitástól, amire nem nagyon van hely egyébként, vagy manuálisan kell kapcsolgatni folyton.
Egyébként elég fura, hogy nem mozog, egyszer az Apolló szerveren láttam ilyen próbálkozást. Ott 3x3-as containment fieldet csináltak, amibe éppen befért csak a kettes méretű szingularitás. Csúnya vége lett, amikor megnőtt egykockásról, akkor rögtön odébbugrott egyet, és le is bontotta a field generátorokat, az ünnepélyes pillanatból elég hamar lett pánik és menekülés... :)
Ami gond még, az az, hogy nincsenek igazán SMES-ek, vagy legalábbis nem tudom, hogy kéne őket úgy átdrótozni a szolároknál, hogy töltődjenek. Megpróbáltam, de nem sikerült. Úgyhogy tárolni az áramot nem tudtam, ha termelt, akkor töltődtek a fali APC-k, ha nem, akkor leállt a töltés.
Aztán mikor ezzel kész lettem, és még nem látszott, hogy vége akar lenni a körnek, akkor elkezdtem visszaállítani az atmoszférát is. Befalaztam a lyukakat, kivittem feltöltött légpumpákat, és elkezdtem feltölteni a szobákat levegővel. Vagy négy szoba lakhatóvá vált, mire vége lett a körnek.
Kb két és fél órát töltöttem a dologgal, és nagyon sokáig jutottam még így is, hogy csak egyedül dolgoztam rajta. Ha egy három-négyfős mérnökbrigád dolgozna a derelicten, ennyi idő alatt szinte teljesen helyre lehetne állítani kb... -
Zero 7th #177 Az szép. Pedig nem tűnt fel, hogy ennyire idióták lennének az adminok...
Baystation-ön volt, hogy bementem egy extended meccsre, nem volt kapitány, gondoltam bemegyek, és megpróbálom visszaállítani a derelictet. Na egy admin jól megfenyegetett, hogy ad egy jobbant, merthogy miért nem vagyok az állomásomon, meg hogy emberek halnak meg ott.
Gondoltam nem rajtam kéne kiélnie a bosszúját, ha extended módban nem tud rendet tartani, és gyilkolják egymást az emberek, úgyhogy le is léptem a picsába. Mindegy, adhatott volna akár jobbant is, iszonyat lagos volt nekem az a szerver... -
#176 yogstationon nekem mondjuk azért adtak jobbant, mert a kitört falú tool storage-et befalaztam:) mostanában a népszerű változó nevű szerveren játszok -
#175 én simán úgy szoktam hogy elkezdem a bal középső generatornál, és óramutató ellentétes irányban a bal felsőnél lyukadok ki, aztán ott kimegyek:)
így szép folyamatos lesz a field :)) -
Zero 7th #174 Na igen, tegnap pont volt egy eset, hogy egyetlen mérnök sem volt a hajón, és a kapitány mókolta az enginet. De valami irdatlan sokat szarakodott vele, lemerült közben az egész állomás. Amikor az engineering részleg is elsötétedett, berongyoltunk hárman feszítővasakkal. Láttuk, hogy a kapitány nem kamuzott, tényleg beindította a motort. Én még csekkoltam az SMES-eket, aztán leléptem.
Két perc múlva kiabálnak rádión, hogy elszabadult a szingularitás. Nézek nagyot... És aztán OOC-ben még ENGEM akart valaki jobbanra rakni, hogy alkalmatlan vagyok. Idióta kapitány nem állította le a részecskegyorsítót. Én meg nem néztem meg, mert ott volt ő is, szemmel láthatólag ezzel foglalkozott, gondoltam ura a helyzetnek. Hát nem volt... -
#173 ez az alap, és a plasmafeltöltéshez a secure storage-ot kell kinyitni, ehhez normál esetben vagy egy CE kell, vagy AI. -
Zero 7th #172 Na, megelőztél a válasszal. :)
1000kPa-ra töltést kihagytad. Szerintem az is fontos. Ha 300-on hagyod, kb egy órát megy csak, aztán töltheted őket újra. Én szeretem, ha nem kell többször hozzányúlni a körben, úgyhogy feltöltöm őket mindig maxra az elején. -
Zero 7th #171 Igen, a CE odáig még be tud menni, mondjuk jó kérdés, hogy minek..?
Ja, hát engineerként ha már megy a szingularitás, nincs sok teendő. Be lehet lőni a nappaneleket is, de annak én nem sok értelmét látom. Ha megy a szingularitás, akkor az már magában overkill, 300,000-600,000kW-ot termel, az állomás meg jó, ha 150,000-et fogyaszt. Ehhez jöhet még kb 200,000 a nappanelekből.
Sima endzsiként nincs bejárásod az atmoszférikába, valószínűleg azért nem tudtad az air alarmokat sem unlockolni. Ezzel én sem voltam tisztában, bocs, hogy lehetetlen feladatot adtam... :)
Kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok.
Falazni pedig nem egy bonyolult dolog, használod a fémet saját magán, wall girders, aztán az elkészült girderen, és kész. Én erősített falakkal nem szoktam szórakozni, sok macera, és ha egyszer bementek rajta, újra be fognak, úgyhogy kicsit fölösleges is szerintem.
Szingularitás nem nagy ügy, egyedül is pár perc csak felállítani. A részecskegyorsító minden elemét le kell csavarkulcsozni, rakni mindbe kábelt, aztán csavarhúzóval becsukni a paneleket. Nem szabad hozzáérni a részekhez csavarkulcsozás előtt, mert akkor szétcsúszik, aztán lehet vele szenvedni.
Utána érdemes kimenni, bekapcsolni először az emittereket, aztán a field generátorokat. Itt olyan trükkök vannak, hogy miután bekapcsoltad a lézert, nem előtte szaladgálsz, hanem a field generátor takarásában. Meg hogy olyan sorrendben kapcsold be a field generátorokat, hogy egyrészt ne süssön meg a bekapcsolódó erőtér, másrészt ne zárd be magad. Ez praktikusan úgy megy, hogy először az alsó hármat kapcsolja az ember, aztán a két középsőt a szélein, majd a végén a fenti hármat.
Ha megy a mező, érdemes bekapcsolni a részecskegyorsítót, felnyomni kettesre, és várni, amíg a szingularitás megnő 4x4-esre, akkor levenni a powert nullára, de bekapcsolva kell hagyni.
Közben, míg növekszik, lehet tölteni a collectorokat plazmával(ha elég gyorsnak érzed magad). Itt arra kell figyelni, hogy a plazma tartályok csak 300kPa nyomásra vannak töltve, a nagy tartályból fel lehet őket nyomni 1000kPa-ra, ugyanúgy, mint az oxigéntankokat. Ha nincs CE, akkor ez problémás, mert a nagy tartály a secure storage részen van, aminek a nyitógombja a CE irodájában van, és CE jog kell a megnyomásához is. Ilyenkor lehet kérni az AI-t, hogy nyissa ki, vagy lehet kérni az R&D részlegtől plazmatartályt.
Aztán vannak az SMES-ek, amiket még be kell állítani. A bemenetük simán lehet a max 200,000-es beállításon, a kimenetet meg érdemes talán 100,000-re rakni amíg töltődik, 150,000-re, ha már 70-80% fölött jár.
Szal van egy gyors és egy biztonságos sorrend.
A gyors: PA összeszerelése, kinti cuccok bekapcsolása, PA bekapcs, plazmatartályok, SMES-ek, PA kikapcs.
A biztonságos: PA összeszerelés, plazmatartályok, SMES-ek, kinti cuccok, PA bekapcs, PA kikapcs.
A lényeges különbség az, hogy milyen gyorsan tudod megcsinálni a dolgokat. Ha a gyors módszernél sokat tökölsz a plazmatartályokkal, akkor túlnőhet és elszabadulhat a szingularitás.
Ha belövöd a kinti cuccokat, a PA-t nem, és sokat tökölsz, akkor a kinti emitterek lemeríthetik azt a kevés áramot, ami az elemekben van, és akkor nem lesz kraft a PA-nak, meg idővel a field generátorok is elvesztik az energiájukat, és leáll a containment field. Persze ez is javítható, lehet elemet cserélni a terület APCjében, de az plusz macera.
Na, kezd hosszú lenni, kérdezz csak, ha valami nem tiszta. -
#170 Particle Accelerator (ne told el a részeit)-> wrench, coil, screwdriver. Plasmatankokat a felső szobából kiveszel a tartóból, és beteszed a 3-3 db radiation collector array-ekbe, azokat felhúzni. Ki az űrbe, bekapcsolod a 4 emittert, utána egy kör mentén gyorsan a field generatorokat, mert köztük lesz a containment field, az a mozgó vonal ami megrázhat. P. Accelerator bekapcs 2-es szintre, és a felső 3 fehér SMES-t online-ra teszed, átállíthatod megfelelő értékre, P.A. kikapcs, ennyi:) -
MitsuMishi #169 Hát az a baj, hogy elég dühösek szoktak lenni az emberek ha elszáll a hajtómű, nem akarom hogy engem feszitsenek keresztre :D -
#168 annyira nem bonyolult a hajtómű, ha már tudod hogy kell. szerintem nyugodtan kérdezhetsz dolgokat :) -
MitsuMishi #167 Hehe, köszi :) A frászt hoztad rám, mikor kinyitottam az ajtót, és ott volt valaki. A CE be tud oda menni? Amúgy csak azért követtelek, mert látni akartam hogy mit csinálsz, engiként ez volt a 2. játékom, de az elsőben elég gyorsan ledaráltak /A kultistás démon megidézős/. A pánikszifonokhoz meg nem tudtam hozzáférni, hiába húztam át rajta az ID-t, ez nem tudom miért volt.
Rajtam kivül volt még 2 traitor, azt már nem tudom, hogy mi volt a küldetésük, de az egyiknek nem sikerült.
Amúgy van még pár dolog, amit nem értek/döcögősen megy. Ha nagyon sikhülye vagyok valamihez, akkor kérdezhetlek? Nem fél perc volt visszafalazni azt a betört lyukat. Meg egy szingularitást se szivesen hoznék létre, hiába olvastam el hogy kell :D
Hát nem szivesen hagytam ott egy kicsit, de hivott a kötelesség :D
Ha már káosz, akkor Slaanesh D: -
Zero 7th #166 Ja, azon röhögtem még jót tegnap, hogy mikor elkezdtem játszani, láttam, hogy a meccsből csak pár perc maradt, úgyhogy gondoltam kipróbálom mit tud a pap. Belépek, kérdezi tőlem a játék, hogy milyen vallásom van. Van egy erős Warhammer40k rákattanásom mostanság, úgyhogy beírtam: Chaos. Ki az istenem? Tzeentch. Válasszak könyv kinézetet: Necronomicon. Belépek a játékba, ráviszem az egeret a szentkönyvre: The Book of Lorgar. Hát kicsit kitört belőlem a nevetés.
(Lorgar egy WH40k szereplő, a sztori szerint ő fektette le a káosz vallás alapjait a 40k világban, ez a Book of Lorgar.) -
Zero 7th #165 Hehe, ja. Gyanús volt egyébként nagyon, ahogy beszambáztál a lezárt mérnökségre orvosi ruhában. De hihető volt a magyarázatod, úgyhogy nem szólhattam egy szót se. :) Utána, amikor követtél egy darabig, aggódtam is, hogy valami elhagyott helyen pépesre vered a fejem... :P
Volt egyébként két atmoszfératechnikus is, találkoztam velük benn a pumpák közt. Teljesen segghülyék voltak ahhoz, ami a dolguk lett volna, a lényeges pumpákat nem tekerték fel 4500kPa-ra, meg bekapcsoltak mindent, amit láttak, azt is, ami pl a plazmát keveri be a kimenő levegőhöz. De mivel a fő légcserélő nem volt belőve, így nem jutott ki a mérgesgáz az állomásra. Azt viszont nem tudom, ki kapcsolt be pánikszifonokat a főfolyosón, meg ilyenek. A végén az értékeléskor láttál más árulót, vagy te voltál egyedül az?
A híd ajtajait meg én zárogattam be, asszem kétszer is, meg én jelentettem rádión. :P
Meg szerintem engem találtál meg a kapitány szobája és a teleport közt, de már nem voltam benn akkor valószínűleg. Ott léptem ki ugyanis.
Azért az vicces, hogy az egész körben egymással foglalkoztunk, csak nem ismertük fel egymást. :D Gratulálok a sikeres küldetéshez! :)
Ja, ha áruló vagy, szerintem ne menj el mást játszani, mert olyankor te vagy az esemény az állomáson. Mikor kiléptem, már két sikertelen restart vote is lement, csak a szerencsén múlt, hogy nem állították le félúton a már megnyert körödet. -
#164 nice. az a bridge volt:) -
MitsuMishi #163 Jajj basszus most esik le hogy a CE az a Chief Engineer. Akkor viszont veled rohangáltam :D, meg te dobtál ki a teremből :D -
Cnut #162 Nagyon jó ezeket a leírásokat olvasni! Jöhetne még! ;) -
MitsuMishi #161 Hát én Virológusként kezdtem a bázison, és azt a feladatot kaptam, hogy lopjam el a parancsnok antik lézerét. Na mondom, lesz itt kihivás. Egyből mentem a HoP-hoz, hogy kérjek egy másik munkát, az engineert. Azoknál úgyse gyanús dolog ha vannak szerszámok amik hekkelésre is használhatóak/+ kesztyű/. Olyan szöveggel inditottam, hogy szeretném jobban szolgálni az állomás érdekeit.
Miután megkaptam az ID cardot, rögtön mentem is átöltözni, és beszerezni a szerszámokat. Na ekkor történt, hogy valakik szétcseszték az atmoszférát. Az nem tudom ki volt ,ha jól emlékszem akkor nem voltak atmoszosok a hajón. Szóval a főnökkel mentünk segiteni ahol csak tudtunk, de közbe felmértem a terepet, ott ólálkodtam a brig közelébe, szerencsére ott is volt ilyen atmoszférás gond, szóval nem volt ez se feltűnő.
Mivel nem akartam a brig előtt szerencsétlenkedni a multitoollal, elmentem az egyik maintenance alagútba, és egy eldugott ajtónál próbálgattam a megfelelő drótot. Mikor megvolt elkezdődhetett a terv.
Úgy csináltam, hogy körözgettem az űrállomáson, főleg ott a briges tömb körül, és néhány körnél, mikor nem volt ott senki, lecsavaroztam a panelt, majd továbbálltam. Elsőnek megijedtem mert lecsavartam, elmentem onnan majd rögtön szólt is a kapitány hogy baj van, valaki buherálta az ajtót,és az engik menjenek oda. Odamentem és segitőkészen viselkedtem, visszacsavaroztam a panelt meg ilyenek. Aztán pár körözgetés után már kinyitottam mindkét ajtót, majd folytattam a köröket, csak sajnos mikor visszaértem megint oda, a többiek megcsinálták, és kezdhettem megint előről. Valahogy ekkor robbanhatott fel az R&D. Káosz volt, de pont ekkor kezdődött a CW a wotban, igy bementem egy eldugott helyre az engiknél, és afkba raktam magam./Ebből látszik is hogy tényleg vontatott volt a menet :D/ Ekkor voltak valami lövöldözések meg robbanások is.
Mikor vége lett még mindig éltem, visszatértem a foglalatoskodásomhoz. Észrevettem, hogy az egyik szerszámos raktár ablakát ott az érkező űrsikló felöli folyosón betörték, és elvitték az összes hackeléshez való eszközt. Ezt nyomban jelentettem is a biztonságiaknak.Odajöttek, hümmögtek, és megállapitották, hogy traitor van az állomáson. Megkértek hogy falazzam vissza. Valahogy úgy érzem, hogy emiatt azért mégjobban elterelődött rólam a gyanú.
És jön az utolsó nekifutás. Visszaértem, és láttam hogy más is ügyködött már az ajtóval,de kinyitni nem tudta. Kinyitottam őket, tettem egy kört, kinyitottam a kapitány szobáját. Majd visszazártam magamra. Lézerfegyver eltesz. Azt gondoltam, hogy a teleporter felől megyek ki, hátha már a commander a brigbe van. Feltörtem az ajtót a teleporterhez,és ott állt egy másik fazon. Na itt nagyon megijedtem hogy lebukok. Felfutottam, kinyitottam a brig felé az ajtót, szerencsére ott ugyanúgy nyitva voltak még az ajtók. Kirohantam, elbújtam az egyik karbantartó helységbe. Majd miután megnyugodtam elmentem a bárba bedobni egy kis erőset :D
Itt még volt egy kis kalamajka, mert elkezdték szétverni, meg összezagyválni a gépet. Meghivták a shuttlet aztán visszaküldték stb., de már igy is hosszú a kommentem.
Jött a shuttle, rohantam felé, mikor beszippantott egy olyan örvénylő fekete cucc,és belevágott a falba. Szerencsére egy társam segitségével kivágtam magam, utána beültem a siklóba, becsatoltam magam, és élveztem az utat haza :)
Egy kristályt se használtam el a PDA-mból, utólag kicsit szomorú vagyok hogy nem vettem egy lufit belőle :D
Bocsi a hosszú a kommentért, első leirásom, első győzelmem, a kör lapossága ellenére édes a szájizem :D . -
Zero 7th #160 Hajrá írd csak, de ne csak nekem, szerintem vannak még itt páran, akik olvassák.
Egyébként nekem ez nagyon lapos meccs volt, jó lenne tudni, mi történt közben, mert én csak rohangáltam, javítgattam, amit tudtam, aztán két óra után leléptem. De akkor ez azt jelenti, hogy jól sunnyogtál. :) -
MitsuMishi #159 Igen-igen :D
Sikerült megnyernem az első traitor meccsem :D
Ha gondolod irok róla egy kis összefoglalót ha érdekel -
Zero 7th #158 Ööö, a végén már leléptem, de ja, én voltam a CE. Az elején elbaszták az atmoszférikát, meg később felrobbantották az R&D részleget, arról a meccsről beszélsz ugye? -
MitsuMishi #157 Zero ebbe a hosszú körbe benne voltál? Ami most ért véget? -
MitsuMishi #156 Kellemes volt :D Megérkeztem az állomásra, és hivták a shuttlet, mentem volna a mentőkabinhoz, de fire alarm be volt nyomva a főfolyosón.Gyorsan kivertem a falakat/ablakokat, átjutottam a shuttle felé, és akkor láttam azt az orbitális démont :DD, közbe rádión mondták, hogy szétszedte a megérkezett űrsiklót, gyorsan futi vissza a mentőkapszulához de 1-2 másodperccel később érkeztem meg, majd elkapott a démon :D -
Zero 7th #155 CE voltam, szektás, három másik testvérrel együtt. Gyorsan beindítottam a szingularitást, közben bejelentkeztek a többiek mentális úton, és közölték a szavakat, amiket ismernek. Elbújtam a mérnöki részleg biztonságos raktárában, és gyorsan kikutattam a többi hatalom szavát is.
Elkezdtem körbejárni, és a főfolyosóhoz közeli szervízjáratokban láthatatlan konvertáló rúnákat festeni. Közben ha magányos emberrel találkoztam, akkor megvakuztam, becipeltem a rúnához és megtérítettem az embereket. Egyszer egy rúnám fölött járt a személyzetis, megpróbáltam vakítás nélkül átállítani, amikor épp a rúna fölött állt, de odébb lépett, én meg lebuktam. Szerencsére nem lett belőle semmi komoly, elsikkadt az információ, nem akart letartóztatni senki. Azért innentől óvatosabban közlekedtem.
Közben a testvéreim sem tétlenkedtek, ők is átállítottak pár embert. A főfolyosón jártam, amikor megláttam az áldozati "bárányunkat", egy szekust, amint épp egy botanikussal verekszik. Kijött, lebénítottam, elvonszoltam téríteni. Hát hamar kiderült, hogy az áldozatot nem lehet megtéríteni. Lebénítottam még egyszer, megbilincseltem a saját bilincsével, és elvettem a rádióját és az IDjét. Elvittem az északi szolárokhoz, felfestettem az áldozati rúnát, és egy másik rúnával hívtam a szektás tesókat.
Nagyon sokat késlekedtek, és közben megérkezett két felfegyverzett fazon, hogy lenyomjon. Az egyiket lebénítottam és elrohantam vele a legközelebbi konvertáló rúnához, át is állt. Közben a másik szétlőtte a fejem lézerpuskával. Aztán a frissen átálltott szektás lebénította őt is, és megtérítette. Engem elvonszoltak a medbaybe, szerencsére közel voltunk, és egy szintén szektás doki megmentett. Közben feláldozták a szekust, én rajzoltam egy Nar-Sie-idéző rúnát, szóltam mentálisan a többieknek, hogy jöjjenek, és megidéztük.
Teljesen rendben volt a kör, győztünk. -
Zero 7th #154 Látom megtaláltad. :)
Játszottál az előző, szektás körben? Nekem nagyon tetszett, majd írok is belőle beszámolót ide. -
MitsuMishi #153 Köszi szépen a választ :) Megnézem ezt a Yogstationt.