Space Station 13
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megfelelõ gyógyszerrel átitatva fel lehet vele készülni veszélyekre. Kelotane/dermalin cigivel nyugodtan lehet hekkelni, bemenni tûzvészbe.
Bicaridinos cigivel nehezen vernek le.
Imidazolinos cigivel nyugodtan lehet hegeszteni.
Synaptizinos cigi jó ha securityvel vagy changelinggel áll szemben az ember.
Lehet kombinálni is, synaptizin+bicaridin jó kis harci kombó közelharcban. Synaptizin+dermalin security ellen, stun sem hat, burn damage gyógyul. Leporazin+dermalin+dexalin plus cigivel én megpróbálnék ûrsétálni.
Tesztelni való már megint.
Séfes gettóvegyészet sok mindenre nem vezetett.
Ami említésre méltó: a répában imidazolin, a chiliben capsaicin olaj, a banánban banándzsúz, a szójában szójatej, a pipacsban bicaridin, a cukorrépában és a szõlõbem cukor, a kakaóban kakaópor, a glowshroomban és glowberryben radium, a nettleben kénsav, a légyölõ galócában amatoxin és pszilocibin, az ambrosia vulgarisban ûrdrog kelotane bicaridin és toxin, a liberty capban pszilocibin, a reishiben sleep toxin és ûrdrog van. Majdnem mind ezek közül ad nutrimentet is, az összes többi növény amit nem említettem az meg csak nutrimentet ad.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Lett egy nagy hatótávú teleport. Illetve lesz. Egy darabig, a hídtól északkeletre volt egy üres szoba, némi dróttal, számítógép és gépkerettel, félkészen. Nemrég került bele egy Gateway, valami nagy hatótávolságú teleport. Szép, nagy, 3x3 kockás dolog, kell bele pumpálni az áramot, és akkor kiírja, hogy mennyi idõ múlva nem fog csinálni semmit.
Elvileg majd lehet vele új helyekre menni, de még erõsen félkész.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De ha gyógyszert tudnék gyártani, az sem lenne rossz.
Chef, áruló. Lopjak egy teli tank plazmát. Kör elején nem volt kapitány, gyorsan betörtem az irodájába és adtam magamnak full accesst, és loptam egy kézitelét. Bementem az R&D részlegre, loptam plazmát. Ha már arra jártam, elraktam a sebészeszközöket, a sokkolót, meg az összes majmot.
Ezután egy darabig tettem a séf és botanikus dolgát, gyártottam a kaját nagy tételben.
A folyosón elkezdett csavarhúzóval szurkálni a kapitány, elmenekültem elõle. Tíz perc múlva benézett a konyhába, lesokkolt, és agyonvert.
Adminnal kommunikáltam már az elõzõ kör óta, úgyhogy mondta már a kör elején, hogy meg fogja nehezíteni a dolgom útközben.
Megkérdeztem tõle, hogy ez volt-e a nehezítés, nem értette mi van, õ még nem nyúlt bele. Elmeséltem, hogy meggyilkoltak, úgyhogy felélesztett, a kapitányt meg bannolta a francba.
Aztán meg is kaptam a második feladatom, hogy lopjak egy NASA ûrruhát. Teljes hozzáféréssel nem volt tétel, odateleportáltam a kommszatra, elraktam a ruhát, hazamentem, beraktam az egyik hûtõbe. Admin mondta, hogy ez meglepõen gyors volt, és megdicsérte a szemüvegemet (szakállas rasztaniggeren zöld optical meson scanner). 😊
Kérdeztem, hogy elkezdjek-e dolgozni a kör befejezésén, mondta, hogy még ne.
Séfkedtem tovább. Fél óra múlva szólt, hogy akkor mehet a banzáj, bármit csinálhatok, csak közvetlenül nem ölhetek meg senkit. Próbáltam elszabotálni atmosiát, de meglátott a CE és elszaladtam.
Akkor jöhet a B terv. Fogtam a kézitelémet, egy doboz cigit, öngyújtót, beállítottam a teleportot az érkezési szárnyra. Elmentem a R&D részlegre, megálltam egy plazmatartály mellett, húzni kezdtem, nyitottam egy portált a kézitelével, kinyitottam a tartályt, majd bedobtam a portálba. Elgázosítottam ugyanígy a hidat és a courtroomot is. Aztán odébb mentem egy olyan részre, ahol nem volt plazma, és bedobtam egy-egy égõ cigarettát a portálokba.
Betörtem a kapitány szobájába, és hívtam a siklót. Szétszedtem a számítógépet, és elloptam a tech raktárból a tartalék kommunikációs elektronikát. Vártam, hogy jöjjön a sikló.
-5:30-ra eloltották a tüzet a hídon, és visszaküldték a siklót.
Kezdett fogyni a türelmem, betörtem a hídra, elkezdtem szétszerelni a számítógépet, de pont a folyosón sétált a HoS, meglátott. Elkezdtem menekülni, de az lett a vége, hogy egy hosszú egyenes szervízjáratban utolért a lövése és lesokkolódtam. Bevitt a brigre egy raktárhelyiségbe, levetkõztetett és megbilincselt.
Pár perc múlva jött az admin mint syndicate ügynök, és kiszabadított.
Elkezdtem újra összeszedni cuccokat, felvettem egy folyosón eldobott piros ûrruhát, alá pizsamát és papucsot. 😛
Visszamentem a konyhába, és láttam, hogy elvitték a NASA ruhát.
Be akartam törni a teleporthoz, onnan a kapitány szobájába az IDért, ott volt az adminhaver is, de jött egy szekus és elszaladtam.
Betörtem a medbaybe, hogy valami fegyvert eszkábáljak magamnak. Ja, persze ID-m még nem volt, minden ajtót hekkelnem kellett útközben. Elloptam az injekciópisztolyt, elkezdtem kikeverni némi klórhidrátot. Pont kész lettem, mikor odaért egy szekus. A lövéseit kerülgetve még kikaptam a klórhidrátos kémcsövet a gépbõl, és visszavonultam a medbay hátsó részébe. Bejött a szekus, meglõttem klórhidráttal, azonnal el is ájult. Rakom rá a bilincset...megérkezik a HoS, lesokkol és megöl.
Mozgalmas, nehéz meccs volt, túl erõs volt a szeku, túl jók a mérnökök (megoldották a tüzet), én meg megint nem voltam elég óvatos.
A saját testembõl furamód nem én robbantam elõ chestbursterként, hanem egy másik halott pléjer, de nem sokkal késõbb egy majomból már megkaptam én is a kis alienemet. Sajna, mire kifejlõdtem hunterré, már nem maradt élõ ember, úgyhogy admin restartolta a kört.
De ritka az ilyen, hogy még hívni sem sikerül a siklót az embereknek...
Végén már kb az egész security stáb alsógatyában rohangált. A HoS, aki detektívruhában volt, egy az egyben hozta a mutogatósbácsi-fílinget, detektív hosszúkabát, kalap, de alatta semmi.
Folyamatosan váltogattam a ruháimat, hogy ránézésre ne ismerjenek föl. Agyhalott pléjerektõl elvettem az ID-kat, és nem beszéltem, hogy ne bukjak le. Rajzoltam sárga krétával rúnákat, aztán rádobtam egy-egy banánhéjat. Alig látszik úgy.
Aztán valami akció volt, a kiérkezõ HoS huszonötödjére is felborult a banénhéjamon. Megbilincseltem, és leültettem az ebédlõbe. Azt a szánalmas segítségért kiabálást, amit lemûvelt... 😄 Meg bejelentette a nevet, amit látott az IDmen, de az ugye nem az enyém volt, gyorsan ID-t váltottam. 😛
Aztán olyan öt perc után visszaöltöztem bohócruhába, és kiszabadítottam, hogy ne álljon a griefelés vádja. Még meg is köszönte nekem, hogy segítek, nem is jött rá, hogy én voltam, aki a székhez kötözte... 😊
Aztán admin spawnolt egy varázslót, aki rövid úton elintézte az állomást. Egyszer felborítottam egy banánhéjon, és le akartam rángatni neki is a gatyáját, de elõször lebénított magic missile-lal, aztán majommá változtatott. Megpróbáltam majomként is felvenni vele a harcot, de ez az egész csetepaté pont a konyhában történt, úgyhogy elég hamar a húskampón végeztem...
Nagyon durván leirtott mindenkit. Elõször csak a szekusokat, aztán ráállt a civilek kiirtására is. Hívta a siklót, és elmenekült.
Kezdek ráérezni a nem túl magas rangú melók ízére is. Nagyon sokoldalú ez a játék.
Hogy utálnak most! 😄
Célom volt itt is elhízni. Mikor jött a changeling és leparalizált, a fülébe suttogtam, hogy nem fog menni. Dagadtat nem lehet fojtogatni. Elmúlt a paralízis, beszaladtam a kisbaltáért hátra, szétvertem a changeling fejét vele, a testét meg átdobtam a chefnek, hogy gibbelje le.
Sajnos jött a detektív, az is changeling volt (meg a QM meg a genetikus), és az biztosra ment, belém eresztett egy tárat a pisztolyából. Aztán séf komát is lerakta hamar.
Házhozszállítást úgy csinálni, hogy görgõs székre csatolva, poroltóhajtással száguldozni kersztül a folyosókon. Személyesen, vagy egy pincérruhába öltöztetett asszisztens segítségével.
Drogos sütiket sütni, de nem adni belõle senkinek. 😛
Egészet egy dagadt raszta folyamatosan dohányzó nigger szerepében, akinek küldetése van. Küldetés, hogy soha ne lásson éhezõ embert az állomáson.
Délután megcsinálom.
Jó lesz ez! 😊
Van a séfnek bejárása a primary tool storage-be, úgyhogy szerszámokhoz, hekkelõcucchoz hozzá lehet férni. Lehet csinálni gyógyító kaját, ha esetleg megbaszna az áram.
Árulóként lehet próbálkozni az emberek megsokkolásával, aztán mérgezõ kajákat erõltetni le a torkukon.
Egyszerû melónak tûnik, nem is túl fontosnak, de van benne potenciál.
Kész, maximum level, túlcsordultam kutatás+fejlesztés és mérnöki melókból.
Három órán keresztül egyedül voltam. Szereztem magamnak full accesst, belõttem a motort és atmosiát. Kifejlesztettem maxra a tech szinteket, meg bányásztam annyi nyersanyagot, hogy kör végéig elég volt. Tenyésztettem vagy 8 metroidot is. Az utolsó úgy nézett ki, hogy nem akar enni, gondoltam kidobom az ûrbe. Már felnõtt volt. Épp kidobtam a légzsilipen, amikor rám akaszkodott, és nem tudtam leszedni, megölt.
Fél óra pihenõ után jöttek pléjerek a szerverre, és klónoztak.
A kapitány elkezdett mászkálni az ûrben, érdekelte a derelict. Mondtam, hogy ha gondolja, elkezdhetek dolgozni a szingulo visszaállításán, van benne gyakorlatom. Összeraktam kb 20 perc alatt, hívtam, hogy nézze meg. Megtetszett neki az ötlet. Késõbb egy mérnök és a fõmérnök is csatlakozott hozzánk. Építettem egy RCDvel felszerelt mechát, amivel nagyon gyorsan, energiából lehet építkezni. Egy rakás szobát visszafalaztunk, és hoztunk az állomásról levegõt.
Felszereltek egy csomó számítógépet. Hoztam metroid magokat, amikkel kaját lehet varázsolni, a BODA-automatás szobát csurig töltöttem kajával.
Este volt már, volt egy kis dolgom, le kellett lépnem másfél órára.
Mikor visszajöttem, két blob ette az állomást, meg adminok csináltak árulókat, azok keltették a káoszt. Én is changeling lettem, de idõm már nem volt befalni azt a hat genomot, ami a küldetésem lett volna.
Ennél sokkal többet nem fogok kihozni az RD/CE munkákból egy darabig.
Úgyhogy most a szakácskodással ismerkedem. Eddig nem tûnt fel, hogy ez is ilyen komoly meló. Így, hogy kipróbáltam milyen, rá kellett jönnöm, hogy alig látni jó szakácsot. Általában csinálnak egy-két kaját, aztán annyi. Próbálkozás idõszakban fél óra alatt fõztem annyi kaját, hogy nem bírták megenni. Meg sikerült elhízni, ami még sosem jött össze a játékban. Dagadt karaktert nem lehet fojtogatni, kitûnõ changeling elleni védelem. 😊
Egész könnyen be lehet törni a botanikai részlegre, ha nincs botanikus, és lehet kertészkedni, hogy legyen alapanyag.
iaro meg régen rossz.
imagerz.com
RD voltam, áruló. A detektívet kellett kiiktatnom. Rögtön az elején megkérdezte egy bányász (akivel már az elõzõ körben is együtt dolgoztam), hogy mikorra lesz gyémántfúró, úgyhogy gyorsan elkezdtem fejleszteni, hogy ne legyek gyanús. Közben a metroidokat is tenyésztettem, meg elraktam a sokkolót, hogy legyen valami fegyverem.
Elszaladtam a kéziteléért, de amikor ott jártam, pont jött kifelé egy majom a kapitány szobájából. Nyilván ellopta a kapitány tartalék IDjét. Beszaladt a teleportba, utána mentem a kommszatra. Õ visszaugrott a teleportba, megint utána mentem. De nem volt sehol. Jelentettem rádión, a lopást is, meg hogy a majom valószínû félreteleportált, ki az ûrbe.
Jött egy kiborg, megkért, hogy segítsek neki belõni a motort, mentem is gyorsan, szintén gyanú eloszlatása céljából. Beindítottuk, közben csatlakozott egy pléjer CEként, úgyhogy mehettem a dolgomra.
Közben megérkezett a bányász, hozott egy rakás cuccot, felpörgettem a kutatást, és csináltam neki egy gyémántfúrót. Kb itt értem a max fejlettségi szintre. Jött a kiborg, új elemet akart. Amíg szét volt szedve, gyártottam egy Freeform modult, hogy átvegyem fölötte az irányítást, de azt nem rajta kell használni, mint kiderült. Szerencsére nem fogott gyanút.
Fogtam egy ûrruhát és egy jetpacket, és elhúztam a derelictre. Kis keresgélés után meglett a majom hullája, nem messze tõle az ûrben a kapitány tartalék IDje. Jelentettem rádión, hogy a majom megvan, az ID nincs. 😊 Építettem egy ID számítógépet a derelicten, és a kapitány IDjével adtam magamnak teljes, kapitány szintû hozzáférést. A teljes hozzáféréssel már ki tudtam nyitni a fegyverládákat, úgyhogy gyorsan gyártottam magamnak egy laser cannont, hogy ne csak a sokkolóm legyen.
Valahogy eközben kaptam egy új feladatot, hogy öljem meg a Head of Securityt. Aztán még egyet, hogy a kapitányt is. Ez már kezdett problémás lenni, úgyhogy elkezdtem agyalni, hogy lehetne ezt kivitelezni.
Elsõ ötletem az volt, hogy a metroid core-okból idézek szörnyeket. De sajnos a metroidok bugosak, elõbb-utóbb rájuk jön, hogy nem akarnak enni, és halálra éheztetik magukat. Volt három metroidom már, mikor a felnõtt kinyírta magát, de a 9 mag közül egyik sem volt szörnyidézõs. Másik terv után kellett néznem.
Építettem egy cyborg upload számítógépet, és átvettem az uralmat vele a borg fölött. Odarendeltem az R&D részlegre, rendeltem egy emagot, megemaggoltam vele a kiborgot, hogy legyen lézerfegyvere és lézerkardja, aztán kiadtam neki a parancsot, hogy ölje meg a detektívet, a HoS-t, és a kapitányt.
Egy kis idõ után elkezdett valaki kiabálni rádión, hogy a kiborg hekkelve van, és engem keresett. Nem válaszoltam. Kiderült, hogy a HoS az, és oda is jött az R&D részlegre. Mondta, hogy kövessem, elindult az irodám felé. Kérte, hogy robbantsam fel a kiborgot. Odaálltam a számítógép elé, aztán elõkaptam a sokkolót, lesokkoltam, aztán a lézerágyúval szarrá lõttem. A hulláját elrejtettem az IDzáras ruhásszekrényembe.
Közben valaki elárasztotta az állomást plazmával, meg helyenként be is gyújtották, és hívták a siklót. Nem voltam benne biztos, hogy sikerült a borgnak mindenkit megölni, akit kellett, úgyhogy építettem egy kommunikációs számítógépet, és visszaküldtem. Gondoltam, ha már így ráérek, építek egy harci mechát, Durandot. Megépítettem, felszereltem fegyverekkel. Közben megint hívták a siklót. Jött a borg, és jelentette, hogy minden rendben. Mivel a menekülõszárny égett, elteleportáltam az állomás másik végébe a menekülõkabinokhoz, ott vártuk ki a végét a borggal.
Hibátlan gyõzelem. Soha senki egy pillanatra sem gyanúsított engem. Nagyon tiszta volt.
(Mi lett az iaro.3dsmax.hu-val?)
Bejött az az elõvigyázatosságom is, hogy elmentem az elhagyott ûrhajóra a lézerpisztolyért. Frankón megmentette az életem, tudtam harcolni az elsõ pillanattól, nem kellett fegyverért rohangálni. Csak leakasztottam az övemrõl, és daráltam a szörnyeket.
Aztán hallottam, hogy egy juggernaut van medbayben. Odamentem, meglõdöztem, de arra nem hat az energiafegyver, lepattannak róla a sugarak. Visszaszambáztam a laborba, gyártottam egy gyémántfúrót, aztán szétfúrtam vele a dögöt. Kiderült, hogy admin volt, és erre nem számított. 😊
Most CEként akarom kibõvíteni a motort. Kétszer majdnem sikerült már, de az egyik extended meccset egy idióta kapitány tett tönkre, blob miatt hívta a siklót, aztán a következõn meg meteorok szétbaszták az állomást, nem tudtam a projekttel foglalkozni.
Körbeépítettem a pajzsgenerátorokat meg a szingularitás ûrbe nyíló lyukát ablakkal, kívülre felhúztam egy falat, meg befedtem padlóval a lyukakat az ûr felé. Közelebb raktam az emittereket, hogy könnyebb legyen közlekedni. Amire már nem volt idõm, az az új kollektorok felállítása volt. Ezzel meg lehetne duplázni/triplázni az állomásra befolyó áramot.
Na majd ma délután...
Atmosszal mit lehetne variálni, anélkül, hogy tönkrevágnám az állomást?
Játszottam egy extended meccset RD-ként, volt egy elég hatékony tudós alkalmazottam, meg egy bányászunk is, elzúztunk max fejlettségi szintig, tenyésztettük a metroidokat, Durand meg Gygax mechákat építettünk...
Azt sajnálom csak, hogy amikor ilyen jól megy, akkor nincs ki ellen használni a cuccot. Ha meg pl jönnek az alienek, akkor meg nem lehet eljutni eddig. Nuclear módban meg pláne, orr kb mire összeszedem magam RDként, már fel is robban az állomás.
RD voltam, szektavezér. Feladatunk a detektív feláldozása, és öt szektás kimenekítése volt.
Miközben a szokásos kör elejei begyûjtõutamat tettem (hídról elsõsegélyláda, teleportszobából kézitele), összefutottam a QM-mel, aki szintén szektás volt. Elárulta a szót, amit tudott. Közben kaptunk mentális üzenetben még egy szót, meg hogy a CMO is szektavezér.
Visszamentem a laborba, de két másik tudós is volt ott, úgyhogy inkább a holodeck melletti egyik pihenõszobát választottam helyszínnek. Kikísérleteztem, melyik szó micsoda, és visszatértem a laborba. Az 'egyéb kutatás' szobában felállítottam a bázist, egy konvertáló rúnát és egy papírbûvölõ rúnát, elrejtve. Közöltem a szavakat a többiekkel, legyártottam egy rakás bénító varázslatos papírt, és elkezdtem téríteni akit láttam.
Nagyon paraszt az a módszer, hogy odamegyek valakihez, kérdezek tõle valamit, és amíg gépeli a választ, gyorsan megtámadom. A két tudós a laborban egy perc alatt megvolt. Kimentem nézelõdni, a kémia labor elõtt állt a HoS. Rajzoltam egy rúnát a folyosó egyik beugrójába, ahol nem láttak, megbénítottam a HoS-t, elvonszoltam a rúnáig...és nem állt át, valószínû lojalitás implantja volt. Úgyhogy rányomtam még egy stunt, bevittem a részlegemre, és megfojtottam. Ezt a vegyész látta, elkezdte szétverni az üveget az R&D labor és a kémia labor közt. A HoS nyakát szorítva szóltam a CMO-nak rádión, hogy fogja vissza a vegyészét, és hamarosan elcsendesedett a dolog. Valószínû a CMO elkapta.
Elindultam a híd felé, szinte már csak szektások jöttek szembe, a CMO is nagyon aktív volt. A teleport szobába is felrajzoltam egy átállító rúnát, és beszerveztem még két új embert. A hídon találkoztam a kapitánnyal, és a HoPpal, láttam, hogy a HoP is szektás. Úgyhogy lebénítottam a kapitányt, elvittem a teleport szobába. Neki is volt implantja, úgyhogy õt is megfojtottam. Közben hívták a siklót.
Kicsit sokáig tartott a kapitány fojtogatása, nem volt már idõ visszahívni a siklót, mentem a menekülõszárnyba. Mint kiderült, nem is kellett már több idõ, a többiek feláldozták a detektívet. A siklón voltunk vagy heten, egy Wraith, meg egy szerencsétlen, aki implantálva volt, és nagyon hamar pórul járt, amikor mindenki ráugrott, és pépesre verték a fejét. A centcomm állomásra egy szektással tömött hajó érkezett.
Szép gyõzelem volt, jól sikerült.
Nagyon durva a szektás mágia. Nemigen lehet vele mit kezdeni, nem tudom, hogy lehetne védekezni ellene egyáltalán. Mondjuk rengetegen nem tudják, hogy mit kell csinálni szektásként. Egy csomó embert láttam már kilépni abban a pillanatban, amikor átállítottam. Az is teljesen rendszeres, hogy átállítom az illetõt, idézek neki egy varázskönyvet, és nem kell neki, otthagyja.
Én csak akkor szoktam elkezdeni konvertálgatni, amikor már megvan minden szó, és kábé az a harmadik mondatom, amit az új tagnak mondok. Mégsem kell nekik a varázskönyv.
Aztán van, amikor annyira retardáltakkal játszom együtt, hogy teljesen elbasszák a dolgot. A szektásságot egy free-grief igazolásként fogják fel, és elkezdenek szerszámosládával szétverni embereket, elárasztani gázzal és begyújtani a folyosókat, meg hasonló idióta húzásokat...
CE voltam, feladatom ellopni egy pár magbootot. A kör tizedik másodpercében sikerült teljesíteni ezt a szörnyen nehéz célt. Aztán rendeltem egy singularity beacont, elrejtettem kinn az ûrben a brig mögött, és vártam egy alkalmas pillanatot, amikor nem volt senki a motor körül, feltoltam a részecskegyorsítót kettesre.
Szingularitás elszabadult, hívtam a siklót, elmenekültünk, gyõztem.
Én voltam az egyetlen áruló, mégis történtek olyanok, hogy valaki altatógázzal elárasztotta a menekülõszárnyat, meg ilyenek...
Van egy atmos szoba a holodeck és a brig közt. Van benne két pumpa, meg egy légtartály. Látszólag a brigbe vezeti a levegõt. Megpróbáltam, hogy odavittem egy plazma tartályt, és azt csatlakoztattam rá, de nem tudom, mi lett. Senki nem kiabált, hogy elárasztották plazmával a briget, odamenni meg nem akartam, mert az gyanús is lehet.
"Genetikusként márts egy cigarettát ryetalinba. Ha beüt a vakság, az UI látszik. Cigaretta szájba, rágyújt."
Basszus, ez hogy jut emberek eszébe már? 😄
Vannak lézertag fegyverek a fitnessz szobában, kíváncsi vagyok, lehet-e velük turretet vagy ED-209-et gyártani. Elvileg bármilyen energiafegyver jó beléjük, lehet, hogy a játékfegyver is. Hasznos lehet építeni egyet-kettõt a menekülõ dokkhoz, ha árulóként az a küldetés, hogy egyedül meneküljünk el, és az AIt átállítjuk a magunk oldalára...
Iszonyat felkúrta az agyam.
Ötféle metroid core van, mindegyik háromféle dolgot tud csinálni. Csak a hatásából derül ki, hogy melyik milyen típusú, úgyhogy kísérletezgetni kell. Kell a dologhoz külön küblikben víz, cukor, kénsav és vér, meg egy injekciós fecskendõ. A vér lehet majomvér is. Az ötbõl három típus cukorra reagál, azt érdemes elõször beadni. Aztán a maradék kettõ típusnak is egyszerûen tesztelhetõ a képessége, asszem az egyiknek víz+cukor kell, a másiknak talán sav és vér, de ez nem tuti.
Ha semelyikre nem reagált, akkor inaktív a core, lehet bedarálni destructive analyzerbe.
Ha megvan melyik melyik, lehet velük érdekes dolgokat csinálni. Van core, amelyik nagyjából semmire nem jó. Viszont van egy, amelyik kaját gyárt rengeteget, vagy alieneket idéz, vagy vírust állít elõ.
Tegnap tesztelgettem RD-vel kicsit, hat core-ból kettõ volt csak használható. Viszont az egyik a kajás-vírusos lett, azt gyorsan ki is próbáltam. Lebontottam a falat a vegyészet felé, elkülönítettem a fertõzött vért (cián meg plazma keletkezik még a fertõzött vér mellett, nem lehet egybõl beadni majmoknak), és megfertõztem vele pár majmot. Az influenza jött belõle, aminek nem nagyon örültem. Meg a GBS, aminek annál inkább. Kicipeltem pár fertõzött majmot, aztán vártam a hatást.
Sajnos asszem egyiknek sem volt ideje felrobbanni. Az influenza lebuktatta a GBS-t is. De azért volt pánik, mikor kiderült, hogy néhányan GBS-sel fertõzöttek. Az egy olyan betegség, hogy lappangási idõszakban tünetmentes, aztán a beteg egyszer csak cafatjaira robban.
Alient is akartam idézni, de elment az áram, nem tudtam használni a vegyi labort.
Na majd ma este! 😊
Így, ezt is figyelembe véve talán az RD a legveszedelmesebb ember az állomáson. Genetika, mechák, általános kutatásos kütyük, metroidok... Így együtt elég komoly arzenál.
Mindegy, legközelebb még óvatosabb leszek. Az implanttal én voltam a hülye, azt beismerem. Rögtön az elején ki kellett volna nyírnom a virológust, és aztán nem is rendelni semmit.
De azért az is szívás, hogy volt rajtam latex kesztyû, mégis találtak tõlem ujjlenyomatot.
CMO áruló voltam, a virológust kellett megölnöm és lelépnem a siklóval. Sima ügy. Virológia elzárt rész, csak a virológusnak, nekem, meg az all-access arcoknak van bejárásuk, és soha nem megy oda senki.
Az elején lecsekkoltam, kizavart a laborból. Jelentettem rádión, hogy gyanúsan viselkedik. Rendeltem a "biztonság kedvéért" egy sleepy pent meg egy freedom implantot. A genetikusok adtak egy majom genomot.
Bementem újra a virológiára, kérdeztem tõle valamit, amíg írta a választ a csetbe megflesseltem, megszúrtam a tollal, majommá változtattam, aztán megfojtottam. A ruháit bepakoltam a virológus gardróbba, és már csak meg kellett volna várnom, hogy elmenjünk a siklóval.
De ráparáztam a freedom implant dobozára, úgyhogy jelentettem rádión, és elvittem a hídra. Kb negyed óra múlva jött a HoS, levert, megbilincselt. Volt valami kihallgatás, ahol kurvára nem érdekelte õket, mit mondok, bebasztak egy cellába 10 percre. Már majdnem lejárt, akkor akartam megpróbálkozni a freedom implanttal, de jött a HoS megint, és méreginjekcióval kivégzett. Kicsit kurvaanyját szitu volt, mert semmi konkrét bizonyítékuk nem volt, de hát ez van, így jártam.
Jó szar volt ez így. 😛