500
Ghost Recon címek Online topikja.
-
Közben rájöttem. Nem a 3.5-öt kell telepíteni, hanem a legújabb .NET Framework-ot. És akkor nem fagyott meg. Most már tárgytalan.
Kipróbáltam, nekem bejön, el lehet vele lenni, ráadásul a fejlődésrendszernek is van értelme és tényleg lehet taktikázni benne, persze csak a ha nem valami "gyökér" a te squadod. -
Fallingstar #259 írtál már supportnak? -
Akármit csinálok, nekem a launcher.exe hibát észlel és leáll pár perc letöltés után. Próbáltam azt amit ajánlottak (.NET Framework telepítése), de sajnos nem ért semmit, ugyanúgy leáll az egész. Valaki rájött a megoldásra, vagy van hasonló hibája? -
Fallingstar #257 Gamescom klánok bejelentés -
Hát két nagy probléma is van. Az egyik hogy a játékosok 70%-a Recon. A másik pedig amikor pl én mint 30-as Assault, WhiteWizard és Isolation mint 30-as Reconok, egy fireteamben vagyunk és felmegyünk játszani. Szembe meg áll 8 lvl 10es srác. Naná hogy kilépnek. De sajnos amíg nincs elég 30as szintű játékos addig minket is low level playerekhez dob be. Egyébként a fireteam az must have. Egyedül nem sok értelme van játszani, mert sokszor hotjoinolsz, pont a leaverek miatt. -
Semmi gáz a friendslisttel, nekem több mint 150 ember van felvéve, a chatnél meg ugye több csatorna van.. ha nem vagy match-making systembe, akkor ugye a főcsetszobát látod, ha fireteambe vagy akkor berak az ft szobába, de vissza tudsz lépni a fő cset szobába is.
-
amúgy nálam úgy néz ki, hogy minden jó meccsre jut 5 nagyon szar...:DD -
Sziasztok friendlistbe miért nem enged felvenni embereket ugyan úgy publick(en)6 ban vagyunk de a chat-en belül se látjuk egymást -
Elég halott ez a topic,pedig egy jó kis játék... :(
-
Fallingstar #251 7900 score:D -
Bagoly mondja...
-
Fallingstar #249 felvágós nyomi! -
Egyet értek, top 1 assaultként :) nem mintha mást mondanék, ha x. lennék :D -
Fallingstar #247 vannak kisebb gondjai a játéknak, de a legjobb shooter ever. top1 reconként mondom. -
Ez nem CoD. Van egy ritmusa a játéknak, amit fel kell venni, meg kell szokni. Idő és türelem. Taktikai tps. Erősen érdemes fedezékeket használni és a csapatmunka is elengedhetetlen. Ne add fel az első óra után.
f4c3m4n -
Túl lassan néz be az optikába, nem tetszik a célzás. -
Szarul fut. Lespawnolás után fél percig játszhatatlan 10fps wtf? -
Mé? -
ehh... kb 10 percet ment nálam. Nem jött be. -
Ez egy nagyon jó video..bro...
hehe -
jah már megy az open beta
-
Ez már kijött vagy mi? -
csak mer éppen kedvem volt beraktam valamit alá...csak azt néztem hogy ugyanolyan hosszú legyen :D
a játékot meg látod a többi nem számít :DD -
szabi07 #237 Szép munka.
Ha elfogatsz egy véleményt, a zene nem passzol s szerintem hangos is.
Persze ízlés kérdése nekem eltereli a figyelmemet a remek játékról.
Bocs nem bántásnak szánom! -
nem világmegváltó játék...csak úgy :D
-
tegnap előtt is volt egy jó köröm meg ma is....arról elfelejtettem képet cisnálni :D
először nem használtam a blackoutot, de ki kell ismerni és jó az is...a végén voltam a legdurvább, de ha elindítottam frapsot akkor belassult...de így is van videó róla :D
-
nekem is AMD gépem van, amin játszottam vele és semmi problémám nem volt a játékkal a béta alatt.... -
én nem tudom,kipróbáltam asztali gépen is és ugyanolyan rossz az fps-em...
(CPU) Poor performance may be experienced on a variety of AMD CPUs (including Athlon X2, X2, Phenom, etc). [Should be resolved in 0.5]
de ez lehet a fő baja sztem -
Ja hogy ahéten péntektől lesz free ááá értem már!
Azt hittem a mult péntekről van szó!
-
Jah de még mindig csak 4000 ember játszik, és nem is egyszerre, szóval nehéz abból válogatni. Majd péntektől válik el igazán hogy működik a matchmaking. -
Corten #230 Problem solved, leszedtem a klienst és tudtam játszani is. Matchmakingen még mindig van mit javítani. -
nekem megjött a levél...de majd csak pénteken tudok vele jáccani... -
Én is várom már nagyon de nem lehet még tölteni:
-
azt nem tudom akkor,de elvileg péntektől mindenki letöltheti és játszhat vele -
Corten #226 Érdekes, én nem kaptam mail pedig 2 accom is volt zárt béta alatt. Egyik mailre kaptam egy kérdőívet ez minden, spamot is megnéztem. -
fasza...kár hogy nem vagyok otthon... -
zárt bétásoknak küldtek emalit amiben le lehet tölteni az új klienst és nyomhatják ha jól értesültem,nekem pár órája jött meg a spam közt -
már lehet jáccani vele vagy mi??? -
laptopra nincs optimalizálva benne is van az ismert problémáknál,de gondolom nyomják folyamatosan majd a frissítéseket hozzá -
Fallingstar #221 zárt bétában semmi laggom nem volt. most pálya elején van, meg néha pálya közben. elég izmos gépem van, szal fáj is a dolog:S