Ghost Recon Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóó interjúú sok infóó van benne 😄
skatebab
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Wizard
Wizard
Wizard
http://www.ghostrecononline.hu/
Wizard
Emellett akit érdekel a versenyszerû játék vegye fel velem a kapcsolatot😊
Wizard
Wizard
Ettõl függetlenül simán lehet, hogy most dolgoznak rajta a fiúk megfeszített tempóval 2-3 hétig és akkor augusztusban valamikor jön az open beta. De azért mondtam a szeptember-októbert mert én azt tartom reálisnak.
http://www.youtube.com/watch?v=j2wmtPc6WKc
Ha minden igaz és jól értettem a community managert akkor fegyvernemenként 35 munkaeszközt kapunk 😊 (35 shottie, 35 sniper, 35 assault rifle stb.), ami kb 10-12 külön típus (ugye mindegyikbõl választhatsz gyári illetve két elõre módosított változat közül). És még utána is testreszabhatod. Nice. Ha azt vesszük, hogy a zárt bétában 5 levelenként nyitottál meg egy új típust akkor az open betaban sacc per kb 45-50 level lesz nyitásként. Vagy marad a 30 lvl csak sûrûbben nyitsz fel újabb fegyókat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Te buta vagy, már miért ne? Csak tudom mirõl beszélek, nemár te tudd jobban.
Sõtt nem csak én játszom itt vele, hanem mások is...ne fárssz.
Ami a kapcsolatot illeti, egyszer se dobott ki a játékból, nem laggoltam és csak pár piros latencys playerrel találkoztam. Azokkal volt néhány kaland. Ha nem is nagyon de érezhetõen nehezebb volt ellõni õket és volt egy-két érdekes halálom amikor úgy lõtt el a sniper hogy már visszatettem a fejem fedezék mögé csak az õ latencyje miatt mégis ellõtt.A hitbox/engine amúgy bejön, egyedül arra kell figyelni, hogy amikor fejre lõsz ne tévesszenek meg a fejfedõk. A kobak tetejét hiába lövöd, homloktól lefelé kell célozni. De összességében nagyon smooth volt. Kíváncsi leszek hogy bírják majd a szerverek a terhelést amikor mindenki megindul.
lesz stat reset benne majd?
skatebab
Egyébként a Reconok tuti hogy lvl 30on felraknak 30-40 hp-t a kevlarra. 😊
- A recon már így is elõnyben van a képességek terén olyan szempontból, hogy az egyetlen class aminek nem kell 100% power az aktiváláshoz, hanem ki-be kapcsolgathatod. (egyébként tapasztalataim szerint pl oraclebõl így hozod ki a legtöbbet)
- az meg hogy ha használat közben megölnek és 0-ra megy, azért van mert a többi classnál is így van, így lehet megszivatni amúgy pl a blitzelõ assaultot, hogy még miközben veszi elõ a pajzsot hátbalövöd.
- ami a kinézetet illeti, most csak annyi costumizációt raktak bele amennyi egy zárt bétába szükséges. a dev team írta, hogy lesz több arc-bõrszín stb. meg több camo is.
- alább írta valaki, hogy szegényes a fegyverpark és a testreszabás. Biztos vagyok benne hogy bõvülni fog a tartalom. Pl szerintem már az open betában nem lvl 30 lesz a cap, hanem mondjuk 40. de ez a jó a f2p játékokkal hogy folyamatosan lehet bõvíteni õket. Ha elegen játsszák nagy siker lesz.
Vegas 2 óta nem éreztem ennyire jól magam 😄
Persze sok volt a newgen codokon nevelõdött newbie, akik nem értik hogy ez egy csapatjáték és nem a k/d ratio számít, de hihetetlen mennyi lehetõség rejlik a játékban ha az ember ésszel játssza. Szerintem DarkSectorral összefutottam párszor, csak akkor még nem tudtam hogy magyar. Btw "f4c3m4n" néven futok GRO-ban.
Öcsém is tolta kicsit Reconnal, neki is bejön. Õsgamerek vagyunk, Quake 3 Arena, CS meg Quake live volt amiket együtt is toltunk, én ezen kívül kb mindent ami fps/tps és vállalható volt lanon meg neten is. 😊
Rövidre fogva, várjuk az open betat és szeretnénk építeni egy masszív fireteamet. Illetve a legjobb lenne egybõl kettõt, hiszen 8 fõs csapatban 2x4 ember megfér. Közös TS/Ventri csatin vagy akár 2 groupba osztva két külön commanderrel igazán ütõs volna.
rakhatnának még bele cuccokat mert így kb mindenki ugyanúgy fog kinézni külsõre
am. persze jó a játék,mozgás,taktika,csapatmunka van benne,hangok,bár nekem hasonló "kütyük" hiányoznak mint a future soldierben de így is faja 😊
skatebab
Wizard
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
skatebab
Wizard
Amúgy félre ne értsetek a játék bejön, de ez a rendszer kikészít. 😄
skatebab