Ghost Recon Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ra1nbow6fan
Bagoly mondja... <#nevetes1>

felvágós nyomi!

Wizard

Ra1nbow6fan
Egyet értek, top 1 assaultként 😊 nem mintha mást mondanék, ha x. lennék 😄

vannak kisebb gondjai a játéknak, de a legjobb shooter ever. top1 reconként mondom.

Wizard

Ra1nbow6fan
Ez nem CoD. Van egy ritmusa a játéknak, amit fel kell venni, meg kell szokni. Idõ és türelem. Taktikai tps. Erõsen érdemes fedezékeket használni és a csapatmunka is elengedhetetlen. Ne add fel az elsõ óra után.

f4c3m4n

Fpocok
Túl lassan néz be az optikába, nem tetszik a célzás.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Szarul fut. Lespawnolás után fél percig játszhatatlan 10fps wtf?

scomcomputers
Mé?

* Scomcomputers the future of computing!*

Fpocok
ehh... kb 10 percet ment nálam. Nem jött be.

scomcomputers
Ez egy nagyon jó video..bro...
hehe

LasDen
jah már megy az open beta

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fpocok
Ez már kijött vagy mi?

LasDen
csak mer éppen kedvem volt beraktam valamit alá...csak azt néztem hogy ugyanolyan hosszú legyen 😄
a játékot meg látod a többi nem számít 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szép munka.
Ha elfogatsz egy véleményt, a zene nem passzol s szerintem hangos is.
Persze ízlés kérdése nekem eltereli a figyelmemet a remek játékról.
Bocs nem bántásnak szánom!
LasDen
nem világmegváltó játék...csak úgy 😄

LasDen
tegnap elõtt is volt egy jó köröm meg ma is....arról elfelejtettem képet cisnálni 😄
elõször nem használtam a blackoutot, de ki kell ismerni és jó az is...a végén voltam a legdurvább, de ha elindítottam frapsot akkor belassult...de így is van videó róla 😄

LasDen
nekem is AMD gépem van, amin játszottam vele és semmi problémám nem volt a játékkal a béta alatt....

skatebab
én nem tudom,kipróbáltam asztali gépen is és ugyanolyan rossz az fps-em...
(CPU) Poor performance may be experienced on a variety of AMD CPUs (including Athlon X2, X2, Phenom, etc).
de ez lehet a fõ baja sztem

skatebab

scomcomputers
Ja hogy ahéten péntektõl lesz free ááá értem már!
Azt hittem a mult péntekrõl van szó!
<#zavart1>

Ra1nbow6fan
Jah de még mindig csak 4000 ember játszik, és nem is egyszerre, szóval nehéz abból válogatni. Majd péntektõl válik el igazán hogy mûködik a matchmaking.

Problem solved, leszedtem a klienst és tudtam játszani is. Matchmakingen még mindig van mit javítani.

LasDen
nekem megjött a levél...de majd csak pénteken tudok vele jáccani...

scomcomputers
Én is várom már nagyon de nem lehet még tölteni:

skatebab
azt nem tudom akkor,de elvileg péntektõl mindenki letöltheti és játszhat vele

skatebab

Érdekes, én nem kaptam mail pedig 2 accom is volt zárt béta alatt. Egyik mailre kaptam egy kérdõívet ez minden, spamot is megnéztem.

LasDen
fasza...kár hogy nem vagyok otthon...

skatebab
zárt bétásoknak küldtek emalit amiben le lehet tölteni az új klienst és nyomhatják ha jól értesültem,nekem pár órája jött meg a spam közt

skatebab

LasDen
már lehet jáccani vele vagy mi???

skatebab
laptopra nincs optimalizálva benne is van az ismert problémáknál,de gondolom nyomják folyamatosan majd a frissítéseket hozzá

skatebab

zárt bétában semmi laggom nem volt. most pálya elején van, meg néha pálya közben. elég izmos gépem van, szal fáj is a dolog:S

Wizard

skatebab
te milyen hibákat észleltél?

skatebab

igen, sajnos ezzel egyetértek, rosszabb mint volt

Wizard

skatebab
áh hallod sztem rosszabb mint volt! fps re értem. még nem javították ki a kompatibilitási hibákat. írtam is nekik mert kérdezték hogy javult.e a dolog de nem :S

skatebab

Ra1nbow6fan
Nem jössz játszani?

Ra1nbow6fan
3

skatebab
eddig mennyi a létszám? 😊

skatebab

Ra1nbow6fan
6-8 max 😊a 8-al meglenne 2 fireteam

skatebab
klánba kb mennyi embert kerestek?

skatebab

Ra1nbow6fan
Igen, volt egy apró probléma az oldallal, de Wizard újranyomta az egészet (3x). Annyi hogy újra kell regisztrálni, de így veled most már mindenki megtette ezt. A lényeg hogy már minden mûködik!

skatebab
ja regeltem mert nem bírtam belépni 😊én is zárt bétás vagyok...nyitva van a download oldal 😄 és várok

skatebab

Ra1nbow6fan
Köszönjük! Látom regeltél újra 😊Amúgy már lassan 2 órája játszanánk, azok akik zárt bétáztak. Csak valami gáz van a szerókkal és épp javítgatják. Péntektõl nyílt az open beta mindenki számára.

skatebab
profi oldal respect! sajna még tölteni nem lehet a klienst.
concept arts jól néz ki a hivatalos oldalon.

skatebab

Ra1nbow6fan
Megújult a hivatalos GRO weboldal. És mi sem vagyunk restek, folyamatosan töltjük a tartalmat. Wizard, nevéhez hûen, a hétvégén újravarázsolta a siteot. Vegyétek birtokba, regisztráljatok minél többen. A héten indul a nyílt béta. Tovább információkat a linkek mögött találtok!

ó anyám végeztem az oldallal:p kéész. már csak finomhangolás van.. 2 nap az életembõl😞

Wizard

Ra1nbow6fan
Azt mondta UBI, hogy a Gamescomra (Aug. 16.) viszik a legújabb buildet. Ami meg ugye az OB. Szóval addigra kész lesznek.
A kérdés az, hogy mi mikor kezdhetünk játszani, már azon a héten, elõtte, vagy aznap, vagy utána?

Login legördülõ menü javítva, valamint folyamatban van a teljes oldal felület fordítása😊 Mellesleg twitteren azt írták "very soon" közlik a béta dátumát

Wizard

ez egy joomla betegség, hogy belenyúl a legördülõ menü a slide képbe. css-ben kéne változtatni csak rohadtul nem tudom pontosan melyik sorban. addig kiraktam bal oldalra egy login modult, ott lehet regelni meg belépni anélkül, hogy belelógna bármi

Wizard

Ra1nbow6fan
Egyelõre csak Wizard a.k.a @Fallingstar, én még tanulmányozom a rendszert, de ahol tudok segítek.

skatebab
hányan dolgoztok rajta? 😊

skatebab

Ra1nbow6fan
Kattints a fórumra, majd ott az oldalon középtájt látsz egy olyat, hogy create an account 😊

Köszönjük hogy szóltál, a videós részt megvizsgáljuk, és kijavítjuk, hogy ne ússzon be mögé a legördülõ menü.