500
Ghost Recon címek Online topikja.
  • skatebab
    te milyen hibákat észleltél?
  • Fallingstar
    igen, sajnos ezzel egyetértek, rosszabb mint volt
  • skatebab
    áh hallod sztem rosszabb mint volt! fps re értem. még nem javították ki a kompatibilitási hibákat. írtam is nekik mert kérdezték hogy javult.e a dolog de nem :S
  • Ra1nbow6fan
    Nem jössz játszani?
  • Ra1nbow6fan
    3
  • skatebab
    eddig mennyi a létszám? :)
  • Ra1nbow6fan
    6-8 max :)a 8-al meglenne 2 fireteam
  • skatebab
    klánba kb mennyi embert kerestek?
  • Ra1nbow6fan
    Igen, volt egy apró probléma az oldallal, de Wizard újranyomta az egészet (3x). Annyi hogy újra kell regisztrálni, de így veled most már mindenki megtette ezt. A lényeg hogy már minden működik!
  • skatebab
    ja regeltem mert nem bírtam belépni :)én is zárt bétás vagyok...nyitva van a download oldal :D és várok
  • Ra1nbow6fan
    Köszönjük! Látom regeltél újra :)Amúgy már lassan 2 órája játszanánk, azok akik zárt bétáztak. Csak valami gáz van a szerókkal és épp javítgatják. Péntektől nyílt az open beta mindenki számára.
  • skatebab
    profi oldal respect! sajna még tölteni nem lehet a klienst.
    concept arts jól néz ki a hivatalos oldalon.
  • Ra1nbow6fan
    Megújult a hivatalos GRO weboldal. És mi sem vagyunk restek, folyamatosan töltjük a tartalmat. Wizard, nevéhez hűen, a hétvégén újravarázsolta a siteot. Vegyétek birtokba, regisztráljatok minél többen. A héten indul a nyílt béta. Tovább információkat a linkek mögött találtok!
  • Fallingstar
    ó anyám végeztem az oldallal:p kéész. már csak finomhangolás van.. 2 nap az életemből:(
  • Ra1nbow6fan
    Azt mondta UBI, hogy a Gamescomra (Aug. 16.) viszik a legújabb buildet. Ami meg ugye az OB. Szóval addigra kész lesznek.
    A kérdés az, hogy mi mikor kezdhetünk játszani, már azon a héten, előtte, vagy aznap, vagy utána?
  • Fallingstar
    Login legördülő menü javítva, valamint folyamatban van a teljes oldal felület fordítása:) Mellesleg twitteren azt írták "very soon" közlik a béta dátumát
  • Fallingstar
    ez egy joomla betegség, hogy belenyúl a legördülő menü a slide képbe. css-ben kéne változtatni csak rohadtul nem tudom pontosan melyik sorban. addig kiraktam bal oldalra egy login modult, ott lehet regelni meg belépni anélkül, hogy belelógna bármi
  • Ra1nbow6fan
    Egyelőre csak Wizard a.k.a @Fallingstar, én még tanulmányozom a rendszert, de ahol tudok segítek.
  • skatebab
    hányan dolgoztok rajta? :)
  • Ra1nbow6fan
    Kattints a fórumra, majd ott az oldalon középtájt látsz egy olyat, hogy create an account :)

Köszönjük hogy szóltál, a videós részt megvizsgáljuk, és kijavítjuk, hogy ne ússzon be mögé a legördülő menü.
  • skatebab
    nem tudok regisztrálni az oldalra mert a bal felső sarokban lévő videó pont kitakarja a legördülő opciókat a "bejelenkezés regisztrációból"

jóó interjúú sok infóó van benne :D
  • DarkSector
    Interjú a vámpírral.
  • Fallingstar
    Interjú a producerrel magyarul
  • Fallingstar
    Ma délután 2-től élő interjú a GRO producerével
  • Fallingstar
    köszönöm, ennél majd a későbbiekben sokkal szebbet szeretnék, majd fejlesztgetem szép lassan:) írjatok rá, meg használjátok kérlek és akkor aktív lesz:)
  • skatebab
    király az oldal ! kinézetre nagyon bejön :D
    grat!!
  • Fallingstar
    VIP hozzáférés azoknak akik nem jutottak be a bétába
  • Fallingstar
    Nos, elértük azt az állapotot amikor meg lehet nyitni. Tessék elözönleni és használni!:)

http://www.ghostrecononline.hu/
  • Fallingstar
    Kedves GRO játékosok. Útban van a magyar GRO oldal! Aki szeretné részt venni a tartalommal való feltöltésben, hírezésben, videók kirakásában az kérem jelezze:)

Emellett akit érdekel a versenyszerű játék vegye fel velem a kapcsolatot:)
  • Fallingstar
    elég késznek tűnt a játék a zárt bétában, Tera-ban pedig csupán 1 hét telt el zárt és nyílt béta között, szóval minden csupán spekuláció:)
  • Ra1nbow6fan
    Az interjúban nagyon kihangsúlyozták, hogy bár f2p játék, ők AAA címnek szánják. Ennek érdekében gondolom akkor nyomják ki a közönség elé, ha már tényleg majdnem tökéletesre csiszolták. Minnél kevesebbet kelljen utána már patchelgetni és tényleg csak a tartalom hozzáadással illetve a karbantartással kelljen foglalkozni.

Ettől függetlenül simán lehet, hogy most dolgoznak rajta a fiúk megfeszített tempóval 2-3 hétig és akkor augusztusban valamikor jön az open beta. De azért mondtam a szeptember-októbert mert én azt tartom reálisnak.
  • skatebab
    akkor lehet nyáron már nem is kell játszani vele? :O
  • Ra1nbow6fan
    Itt van az egészen friss interjú.
    http://www.youtube.com/watch?v=j2wmtPc6WKc

Ha minden igaz és jól értettem a community managert akkor fegyvernemenként 35 munkaeszközt kapunk :) (35 shottie, 35 sniper, 35 assault rifle stb.), ami kb 10-12 külön típus (ugye mindegyikből választhatsz gyári illetve két előre módosított változat közül). És még utána is testreszabhatod. Nice. Ha azt vesszük, hogy a zárt bétában 5 levelenként nyitottál meg egy új típust akkor az open betaban sacc per kb 45-50 level lesz nyitásként. Vagy marad a 30 lvl csak sűrűbben nyitsz fel újabb fegyókat.
  • DarkSector
    Én meg azt hittem egyeltalán nem tudott valaki ezzel játszani...mert régebben nem is lehetett, mert max VPN-el lehetett megoldani de az körülményes volt.
  • LasDen #186
    igen, de ma meg tegnap nem játszottál vele és az előző hszedben úgy állítottad be, mintha te ebben a pillanatban is azzal tolnád....
  • DarkSector
    Percre pontossan nem tudom mikor voltam bent, de ma nem mert dolgoztam...
  • DarkSector
    Most offline, de majd megint online lesz...de ettől még lehet/lehetett vele játszani, nem a kukimat morzsoltam eddig sem. :)
  • Ra1nbow6fan
    46 órája lezárták a szervereket. GRO-val biztos nem tolod :)
  • Ra1nbow6fan
    Láttam most egy interjút a fejlesztőkkel. Ott nem mondhattak időpontot, de folyamatosan mondták, hogy coming months. Ez jelenthet akár augusztust is akár decembert is. Én úgy szeptember-októberre tenném az open betát kiindulva abból, hogy a zárt béták közt hány hétig voltak zárva a szerók. Inkább szeptember eleje (meg persze reménykedem is hogy minnél hamarabb) :)
  • LasDen #181
    hogy játszanál, ha a szerverek levannak kapcsolva???