500
Ghost Recon címek Online topikja.
-
Fallingstar #340 A lootok teljesen véletlenszerűek -
Szerintem tök random, volt hogy napokig semmit nem adott utána meg hirtelen 2-t -
nem nagyon...először azt hittem, hogy ha gyűjtögeted az eldobott ammokat, akkor ad...de volt hogy nem csináltam semmit és akkor is adott... -
ti vágjátok mi alapján adja a common-t? -
gondolom jön majd a HUN klán...magyarok egybesüljetek...
sosevoltam nagy klános...de ha hívnak, akkor megyek ált :DD -
Fallingstar #335 0.9.0 klán rendszer -
Köszi, ott hibáztam ,hogy nem nyomtam rá jobb gombot. -
van bennük ajándék...kinyitod és van benne néhány gránát, armor insert stb.... -
Néha kapok ilyen common dobozokat azok mire jók? -
Fallingstar #331 Heti akció -
Fallingstar #330 0.9.0 patch - Klánok és kezdők sora
VÉGRE!!!!:DDDD -
Fallingstar #329 semmit, csak szépek -
vhooper #328 Headgear cuccok miért ilyen drágák, adnak valamilyen bónuszt? -
Ja, én ilyesmit nem követek. -
fb-n kérdés volt, hogy mivel harcolz majd az élőholtak ellen...csak abból indultam ki :D -
Az annyira nem hiányzik de valami jópofa sisak vagy mellény festés jöhet, esetleg a puskatusra valami, vagy egy temetős pálya :) -
halloweenre is készülnek valamivel....gondolom élő halottakkal jácchatsz vagy nemtom :D -
Fallingstar #323 Fasza tippeket és trükköket találtok a http://twitter.com/wizardgro -n ha gondoljátok -
csak kérdés, hogy mikor lesz...mert azt nem tudni... -
az új játékmód nem is baj mert kicsit sablonossá kezd válni a játék :/
főleg hogy sokan teamdeathmatch-et látnak benne -
lesznek új pályák, sőt, egy új játékmódon is dolgoznak... -
Ismerős, a 99% is :) Amúgy várhatóak majd új pályák? -
na igen...amikor már csak én megyek a C-hez sniperrel és a nyavajások nem jönnek be és még megvédeni se védenek így hátba lőnek és persze 95-99%nál hogy ideges legyek :D -
Tudom ,hogy nem egyszerű de ha csak kempelnek hátul akkor meg lehetetlen :) -
most a 30-as szint a max, de a későbbiekben növelik majd...:D
a hídat elfoglalni nem olyan egyszerű ám :D de hasonló nekem is volt, hogy rajtam meg 1-2-ön kívül senki nem jött cappelni....néha nagyon hüllék :D -
Hát lehet de van mikor tök jó van amikor meg nem pedig nem futtatok soha mellette semmit. Tegnap azért volt egy jó köröm, összesorsolt a gép egy csomó bambával. Metrós pálya én ugyebár mindig rohanok pajzzsal be a pontra, hogy mielőbb el tudjuk foglalni, hát ezek a marhák meg megálltak az ajtóban és onnan lövöldöztek én persze egyedül kevés voltam a pont foglaláshoz irkáltam nekik ,hogy gyertek már, na nagy nehezen elindulta eddigre én már lelőttem legalább 3 ellent és nagy nehezen elfoglaltuk a pontot utána megint csak vártak valamire és hosszú percekig nem akartak elindulni a vége az lett, hogy elindultam egyedül lelőttem halálomig 13 embert de úgy, hogy a végén már a pisztollyal puffogtattam a felszedett 4 golyóval. 10 ölés környékén totál semmi lőszerrel lerohantam a pajzzsal egy snipert és puszta kézzel vertem le tőle kaptam pár lőszert azzal még 3 embert lelőttem mikor utolért a végzet. Na ez volt az eddigi legnagyobb élményem, lehet másnak ez nem nagy szám de nekem adott némi önbizalmat.
Ja kedvencem az mikor a városos pályán a hülyék nem jönnek a hídra befeküdni csak lövöldöznek és a vége mindig az, hogy bebukujk. Sajnos itt is sokaknak csak a frag a lényeg de azért jobb, mint egy CS vagy akármi. Amúgy 30 a max szint? Utána mi van? Na nem mintha mrá ott tartanék csak láttam a leaderboardon 30-as szinttel van valaki az élen. -
meg csapattársakét láthatod még indulás előtt a fireteam inviteban...én ott tájékozódom, hogy mire számítsak :DD -
Fallingstar #313 másik ember lvl-jét akkor láthatod ha megkérdezed vagy barátnak addolod -
Fallingstar #312 magnum ammoból 1 adag lehet nálad a meccs alatt, de vehetsz 2 mp5-öt mindkettőbe magnumot raksz és fegyót váltasz ha kifogy az egyik. csalóval nem hinném, hogy összefutsz. egyet se láttam még:) -
Fallingstar #311 Lagg az egyéni gond, hidd el. Nálad van a gáz. A meccseken azért van két kör, hogy mindenki játsszon mindkét oldalon, tehát kiegyensúlyozatlanság? A sok recon meg nem játék gond sajnos hanem emberi tényező:( -
Na azért most, hogy már játszottam pár órát a játékkal kezdenek előjönni a játék gyengébb részei. Gondolok itt pl. arra, hogy van olyan map amelyik nincs rendesen kiegyensúlyozva, vagy pl ezzel a 8 emberből 7 sniper dologgal is lehetne kezdeni valamit, a láthatatlanság is túl táp szerintem és hát ugye a lag. -
Nem tudom, mert nem sikerült rájönnöm, hogy másét hogy tudom megnézni. -
gyanúsan hangzik, de nemtom...hanyas szinten volt? -
Na de ennyi? Na mindegy nekem akkor is rohadt gyanús, hogy valaki ennyire hihetetlen módon nyomja, hogy egy egész csapatot egyedül kinyírjon folyamatosan. Remélem soha többet nem futok össze vele. -
speckó sehonnan de sima lőszere lehetett a hulláktól.... -
Marha jó lesz ha ide is jönnek a csíterek, az ilyeneket összezárnám egy szerverre azt csíterkedjék egymást a kis hülyék. -
Aha akkor honnan volt annyi lőszere? -
1 meccs 1 adag... -
Na most volt egy roppant érdekes gyerek, gyakorlatilag mindenhol ott volt és volt 1 halállal megölt folyamatosan a kis mp5-jével legalább 15-20 embert. Mit ne mondjak roppant érdekes volt. Létezik egyáltalán annyi lőszer, a spéciből bármennyi lehet nálunk 1 meccs alatt? -
Köszi.