342
 • 12346
  #342
  Elolvastam mind a 341 hsz-t, és rájöttem, hogy hívő akarok lenni. Frensys munkásságát én olvasni akarom, annyira bizarr.
 • immovable
  #341
  Kicsit már sajnállak.
 • TokraFan
  #340
  "pont azért is tartok én tovább és feljettebb tudományi gondolkodási módon"

  Feljettebb tudományi gondolkodási mód????? Az mi?

  Egyébiránt, Te nem "mást mondasz", hanem szimplán hülyeségeket beszélsz. Ráadásul ostoba, faragatlan, tanulatlan módon.
 • TokraFan
  #339
  Maximálisan egyetértek veled!
 • frensys
  #338
  megüti azt a szintet, pont azért is tartok én tovább és feljettebb tudományi gondolkodási módon, mint ti akik fejeteket a homokba dugjátok és azt nézitek hülyének aki már mást mond mint amit mindenki
 • frensys
  #337
  mobiltelefonrol irva nehez helyesen irni és ekezetekkel, a tartalmát néznétek inkább, ebből is látszik a minusz iq kötözködő kirekesztő hozzáállásotok, ennyit tudtok
 • Venom T
  #336
  Továbbá akkor birkázhatsz itt, ha felszedsz magadra némi alapvető tudásanyagot ami nem a Youtube tudományon alapszik. Milyen érdekes, hogy a számodra igen kellemetlen és agyi tevékenységet igénylő kérdésekre nem válaszoltál, illetve ha meg is tetted, akkor kimerült a tagadásukban, de érvelések hiányában.

  (#320)Doktor Kotász:

  "Szóval te régebben tényleg abban a hitben éltél, hogy a gravitáció a mágneses tér miatt van? Nem jöttél rá az ellentmondásra, hogy a gravitáció hat a fára, míg a mágnes nem? Például az sem szúrt szemet neked, hogy télged nem vonz a mágnes, de mégsem lebegsz, így a gravitáció hat rád, míg a mágnes nem?

  Ezek után valóban azt hiszed, hogy szellemi fölényben állsz itt bárkivel szemben is?

  Tehát a kérdés, hogy te:

  Valóban azt hitted, hogy a gravitáció a Föld mágneses mezeje miatt van?"

  (#303)immovable:

  Míg amikről én beszélek, azok egyik éjszakáról a másikra keletkeznek kietlen mezőkön ahol elhagyatott minden és ember sincs ....

  Akkor honnan vagy benne olyan biztos, hogy egyik napról a másikra lett, hisz ha a "madár sem jár arra" akkor honnan tudod, hogy nem két hónapja készült? hm?

  Továbbá a csordaszellem nem csak a tagadásnál jelentkezik, hanem akkor is, ha csorda egyik tagja nyilvánvalóan nem normális. Ez esetben a birkák kiközösítik, de nem azért, mert a struccpolitikát gyakorolnak, hanem mert egy nemnormálissal akire nem hatnak az észérvek, minek vitázni?!

 • gforce9
  #335
  Miközben te, még odáig sem jutottál el, hogy hozzávetőlegesen helyesen írj, vagy alapvető fizikai fogalmakkal tisztában légy, mindeközben a többieket birkázod? Roppant érdekes. Magadba is nézhetnél kicsit. Egyébként, az hogy miben hiszel vagy miben nem, az a te szuverén jogod, de majd akkor kezdj el birkázni másokat, amikor a helyesírásod, illetve fogalmazásod megüti egy 8 osztályt végzett gyermekét.
 • frensys
  #334
  Csak azt az embert tamadjak meg tobbsegben ahol van valami jele a fénynek vagy tapasztalatnak. A vonzas energiaja az emberekre is vonatkozik ram is rad is, na ilyenkor amikor a (birka) szindroma fellep akkor ennek a forumnak a tagjai akik ismerik egymast elkezdik kikozositeni az uj tagot. Ha ok mocskolodtak az irasaidra azt az elso (benem) vallott felelembol teszik, ja es a legfontosabb az az, hogy arc nelkul. A tomeg márcsak ilyen ha van egy kakuktojas akkor azt azonnal olyanna kell tenni mint a birka nép.
 • Kensin
  #333
  Na, végre valami!
  Ennek sokkal több a valóságalapja mint amiket eddig felhoztál.
 • frensys
  #332
  http://www.felfedem.eoldal.hu/cikkek/tudatmanipulacio/
 • Kensin
  #331
  Ebből a zerg hordát értettem :D

  Frensys: Azt mondd meg, neked ezek a dolgok mit nyújtottak? Az ufók üzengetnek a gabonában, oké. Neked mit mondtak ezek az üzenetek, függetlenül attól hogy bizonyítékok az idegen lények létezésére vagy sem? Mert nekem úgy tűnik hogy semmit sem, készülj fel valamire valamikor mert valami lesz.
 • immovable
  #330
  Azért tudták az emberi logikát megérteni, mert előtte a gyíkemberek megadták nekik a kulcsot, ami előtte egy "Pufin" lekváros ládába rejtettek, mert a másik faj - a szürkék hordája (aka zerg horda) - ezt titkolni akarja, mert édes szájúak. Remélem logikus.
 • pxxl
  #329
  ez az egész egy nagy hülyeség. visszaküldik 27 év után az ő üzenetüket infókkal (tegyük fel h sikerült megérteni), majd 3 nappal később már ascii kódokat rajzolgatnak. de ha már olyan ügyesen megtanulták az ascii-t 3 nap alatt, (és átforgatták bináris kóddá), akkor mi a pék faszáért nem írják ki latin betűkkel az üzenetet? :D minek szórakoznak ilyen marhaságokon. nembaj ezzel is be lett hülyítve pár millió ember :D gg
 • Kensin
  #328
  Már láttam ezt, az a fura hogy mindent simán megértettek belőle az idegenek. Nem az IQ-val van a bajom, az okés hogy fejlettek. Például ott az ember magassága megadva binárisan. Eddig jó, ezt megfejtik, na de milyen mértékegységben? Az idegenek is méterben számolnak?
  A kód a megfejtő kulcs nélkül semmit nem ér. A videóban szépen felsorolják hogy mi micsoda, de ez a vevőnél nem lesz ott. A legfelső rész még valamennyire egyetemes, mert a számokat és a kémiai elemeket egy fejlett civilizáció még kisilabizálhatja. De ami utána van az feltételezi a hasonló gondolkodást és felépítést. Az univerzum nagy és változatos, naiv dolog feltételezni a hasonlóságot.

  És még mindig ott a "minek"? Miért kéne ezt nekik csinálni? Szegény sok gabona..
 • immovable
  #327
 • pxxl
  #326
  tehát az ufók ascii kódot fordítottak binárisra és azt a kódot spirális alakban rajzolták bele a mezőbe (tehát írtak egy gabonacd-t)... aham ok. na megyek cigizni ezt nem bírom feldogozni...
 • frensys
  #325
  Nézzétek végig! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Yi8k7k4tfTE#!
 • TokraFan
  #324
  "És nem a föld mágneses tere miatt van a gravitáció sem, hanem a nap napszele miatt"

  Te jó ég. :-O
  Egy darabig vicces volt a hülyeséged, de ez már sokkal inkább félelmetes. Ilyen sík hülye, ostoba, buta, tanulatlan lényt ritkán látni. Illetve sajnos egyre többen vagytok. Tele van az internet a sok vízmágnesezővel, rézpálcikát pörgető jedi mágussal, napfénnyel táplálkozó barommal és a többi tudatlan fényarcú idiótával.
  Osztódással szaporodtok?

  Ha ez így megy tovább, ismét beköszönt a sötét középkor.
 • Kensin
  #323
  Engem már annyira furdalt a kíváncsiság hogy nem bírtam magammal, rákerestem neten és úgy tűnik máshol is agyaskodott már. Alig tudom elhinni, de van aki tényleg ilyen

  Szegény topik szanaszét lett offolva :D
 • Ironman2
  #322
  hmmm,még nem jöttetek rá hogy kocsis volt az?
 • Doktor Kotász
  #321
  Nem, csak bolond... szerintem...
 • Doktor Kotász
  #320
  Azért előtte válaszoljál már nekem egy kérdésre, amit korábban feltettem.

  Te kifejtetted, hogy mi tudatlanok vagyunk, mert azt hisszük, hogy a gravitáció a Föld mágneses mezeje miatt van, pedig te tudod, hogy a napszél miatt.

  Én például soha nem hittem azt, hogy a gtavitáció a mágneses tér miatt van. Mellékesen megjegyzem, hogy nem is a napszél miatt, ahogyan te hiszed.

  Szóval te régebben tényleg abban a hitben éltél, hogy a gravitáció a mágneses tér miatt van? Nem jöttél rá az ellentmondásra, hogy a gravitáció hat a fára, míg a mágnes nem? Például az sem szúrt szemet neked, hogy télged nem vonz a mágnes, de mégsem lebegsz, így a gravitáció hat rád, míg a mágnes nem?

  Ezek után valóban azt hiszed, hogy szellemi fölényben állsz itt bárkivel szemben is?

  Tehát a kérdés, hogy te:

  Valóban azt hitted, hogy a gravitáció a Föld mágneses mezeje miatt van?
 • Deloi
  #319
  Csatlakozom azok táborához, akik már rohadtul szeretnék tudni, hogy frensys most sírva röhög otthon azon, amit generált, vagy már lassan depressziós, hogy senki nem hiszi el az igazságot, amit hirdet.

  Én mindkét esetet el tudom képzelni, csak egyszerűen izgat már a kérdés.
  Amúgy tök jó ez a topik
 • Doktor Kotász
  #318
  "Míg amikről én beszélek, azok egyik éjszakáról a másikra keletkeznek kietlen mezőkön ahol elhagyatott minden és ember sincs és nagyon bonyolult alakzatokról beszélünk! Nem egy ilyen mezei 5 méteres körről, hanem a videókban látott 25-50 méter széles bonyolúlt figurás és elemkkel teli alakzatokról!"

  Először is azért kietlen mezőkön keletkeznek a gabonakörök, mert mondjuk Budapest belvárosában nincs búzatábla. :-) Tehát mindenféleképpen vidéken kell az ilyeneket keresni. Ugye belátod, hogy ez így teljesen logikus.

  De ha vidéken készül, akkor miért nem egy épület közelében, hanem a lakosságtól minnél messzebre, tehető fel a kérdés. Hát persze, hogy azért, mert titokban akarják a készítők létre hozni. Lehet ez egy szempont egy UFO-nak? Nem, mert az UFO-szakkörösök szerint ez pillanatok alatt létre jön, és mi van akkor, ha látja a paraszt. Semmi. Röpköd pár másodpercet az UFO, és tovatűnik, a parasztja meg pislog, hogy a kokas csípje meg. :-)

  Ellenben, ha mókás performanszművész valaki, mondjuk a műszaki egyetem látogatása mellett, egyfajta hobbiként, akkor kellemetlen, ha alkotás közben lebukik. Mert a paraszt ellenérdekelt. Csökken a termés, illetve a sok csodalátó gabonakör túrista at egész táblát letapossa majd.

  At neki meg csak kár, ha az anyagiakat nézzük.
  Mondjuk úgy, ha gazda lennék, szándékos károkozásnak vélném a dolgot, és megértem, ha kaszát rántana ilyenkor valaki.

  Szóval ez egy veszélyes sport, így érthető, ha a lebukást szeretnék a mókában résztvevők minimalizálni.

  Az ábrák bonyolultságáról pedig annyit, hogy mindig tükrözte az aktuális irányzatokat. Az elején csináltak egy kört. Egy másik csoport csinált többet, és matematikai arányokat vitt az alkotásba. Amikor a home computerek kezdtek elterjedni, akkor pixelekből álló grafikai képek kezdtek kirajzolódni. Később a graktálok kezdtek elterjedni, mert a fraktálok kerültek a köztudatba. A készítők között kialakult egyfajta versenyszellem. A fabonakörök fejlődnek.

  Ha a videon egyszerű szerinted az ábra, az csak annak tudható be, hogy a készítőknek nem ez a hobbija, nincs benne gyakorlatuk, csak egy egyszerűbb ábrával próbálták demonstrálni a készítés módját.

  A gabonakör a vidék graffitije. A mezőn titokban lehet készíteni ilyeneket, a városban a falfirka azért tetten érhető, Tegyük fel, hogy a graffiti készítésbnek eddig még nem lenne szemtanúja. És néhányan állítanák, hogy UFO-k voltak. Valaki meg azt mondja, hogy fenéket, csak kell fogni pár palack festéket, és kész, és felveszi videora, ahogyan fest egy kört. Azt mondanád akkor is, hogy a grafitik nem csak puszta körök, hanem bonyolult ábrák?
 • Willenbrock
  #317
  Nem rossz de elég steril,akkor jók ezek a dumák mikor érezni lehet rajtuk a spontán szikrázást meg hogy meggyőződésből írja az illető :)
 • johnfly
  #316
  Ha frensys befejezi a trollkodást, akkor én folytatnám helyette, ha megengeditek. A következő karakterre gondoltam:

  Fiatalabb koromban (most sem vagyok valami öreg) elraboltak az idegenek, és az űrhajójukon összekapcsolták az elmém az egyik szuperszámítógépükkel, hogy egy új fajta űrhajó megtervezésében cooperáljak vele.
  Na már most, a tudatalattim a folyamat során felülírta az űrhajó biztonsági rendszerét, és letöltött minden technológiai tervrajzot az elmém egy rejtett zugába. Az idegeneket azóta is fogva tartja a saját űreszköze, miközben bolyonganak a végtelenben, én viszont tudat alatt rendelkezek minden technológiájukkal. Tudok például szuperhatékony lineáris gyorsítót építeni, ismerem a gravitáció kvantumfizikai modelljét, és egyéb nyalánkságok.

  Na hogy tetszik? Ezen el lehet indulni?
 • frensys
  #315
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9003012
 • Oliwaw
  #314
  Javasom, hogy frensys szerepét Pandacsöki Boborján a távolbalátó bajnok játssza.
 • Venom T
  #313
  frensys -nek ajánlom ezt az oldalt. Bár biztos ismeri. Az is lehet, hogy ő a szerzője!
  De annak is ajánlom aki jókat akar röhögni egynémely témán!

  Az utolsó előtti cikkből egy kis részlet:

  "Új technológiák ezrei lettek eltitkolva évtizedek óta, amelyek most nyilvánosságra kerülnek, Ezek közt van a Csillagkapu és a táplálék replikátor (másolók), amelyeket már régóta használnak. A Replikátor az elme által működik, és élelmet teremt az anyagból, amely átalakul tiszta élelmiszerré, amit megeszünk.
  Sok média el fog tűnni, mivel ők is bűnrészesek ebben az egész rendszerben, eltitkolva az igazságot előlünk.
  A kifogás, „Én csak követtem a parancsokat”,vagy „Csak a munkámat végeztem” nem fog működni! Végül mindenki a Pentagonban, tudatában lesz, hogy mi történik."

  Az egyik komment:

  "A két említett úr védelem alatt vannak. Wilcock nem földi lények által (ő említette), Fulford japán-ázsia családok által. Nem mernek packázni velük a rosszfiúk. Ők se mindenhatók."

  Szerintem frensys barátunk is innen szabadult ránk!
 • Venom T
  #312
  Hagyjál már! Ez így nem ér! Csak te linkelhetsz gyermeteg sci-fi videókat, más nem?
  Szóval mi kanyar nélkül szopjuk be a Youtube tudmányodat, de ha valaki a rédésedre hivatkozva linkel onnan, akkor már nem annyira hiteles forrás??
  Ez öngól, azt ugye tudod? :)

  Biztos vagyok benne, hogyha nem ezt a sok hülyeséget szoptad volna be, hanem a Jehova tanúi, vagy a Szcientológusok szerveznek be, vagy valamelyik hitgyülekezet, akkor is itt osztanád az észt a témáikról!

  Önálló gondolataid vannak a témában? Csak úgy mellesleg kérdezem? Vagy letöltötted és bemagoltad szó szerint ez a sok marhaságot? Gondolom ez utóbbi!

  Youtube chanel-ed van-e? Erre a kérdésre se válaszoltál! :)
  Meg arra a felvetésemre se, hogy mi van ha te tévedsz, nem mi "hülyék"...
 • csimmasz
  #311
  Ne bántsátok mert tényleg elmegy, és megint olvashatjuk a nagy semmit.
  Lassan csak akkor van jelentősebb hsz az sg-n, amikor konteósok, evolució tagadók, vallásos féleszűek, meg egyéb hasonló kaliberü emberek commentelnek.
 • WoodrowWilson
  #310
  Frensys, azért most már ideje lenne leleplezned magad. Tudod, minden bűvésztrükk három lépésből áll, és a harmadik a jutalom. Szóval valld be, hogy csak trollkodtál, és gyűjtsd be az elismeréseket.;)
 • immovable
  #309
 • MacropusRufus
  #308
  okés, idejönnek. ELkészítik. Rendben van.
  De: ezek egy idegenek, idegen helyen szocializálódtak, idegen logika mentén cselekszenek. Ergo: az üzenetük könnyen lehet, hogy logikus... nekik. Nekünk egy értelmetlen marhaság az egész. Na erre varjál gombot :)
  Mert ugye ez is benne van a pakliban. Sőt: ez inkább benne van mint az, hogy hót logikusan gondolkodnak. Amúgy az Isten legendákhoz: mi van akkor, ha a régi korokban állitólagosan megjelent "idegen" lények nem is voltak idegenek, csak egy fejlettebb embercsoport. Ez is valószínűbb mint az, hogy idejönnek és teljesen logikus emberi viselkedési mintákat produkálnak. Megjegyzem: jelenleg is több különböző fejletségi szinten lévő emberi csoport él a Földön, szólval még ülhet is a szotri :)
  de legalább annyira valóságos mint az amiket lejjebb felsoroltál :D
 • Ironman2
  #307
 • Kensin
  #306
  Viszlát, de vigyázz, nehogy a Hold mágneses tere a napszél segítségével megváltoztassa a Föld gravitációját!
  Szomorú lesz a napom nélküled, bánatomat gabonakörben mondom el!
 • csimmasz
  #305
  Könyörgöm, valaki, áruljátok el hol lehet jelentkezni az SG.hu állományába hsz dagasztónak.
  Ez nekem is menne simán, ha eleget fizetnének.
  És micsoda munka lenne, egy álom!
  Visítva nevetnék ahogy próbálnak meggyőzni ész érvekkel de csak okádnám a marhaságot .
  Sőt, ha a haverok ráérnének, együtt vihognánk azokon akik komolyan veszik a mondókánkat, a csekkek meg rendszeresen érkeznének!

  Uraim minden tiszteletem frensys-nek!
  Mindenki lehülyézi de a legnagyobb okossága neki van.
 • frensys
  #304
  Ezt a sok hitetlenkedő embert..foglalkozik veletek akinek 2 anyja van, menjetek olvassatok informálódjatok, vagy folytassátok a sulitok által fejtágítást végző tananyagokat és tömjétek magatokba a sok sületlen baromságokat! Viszlát!
 • immovable
  #303
  Míg amikről én beszélek, azok egyik éjszakáról a másikra keletkeznek kietlen mezőkön ahol elhagyatott minden és ember sincs ....

  Akkor honnan vagy benne olyan biztos, hogy egyik napról a másikra lett, hisz ha a "madár sem jár arra" akkor honnan tudod, hogy nem két hónapja készült? hm?