A matematika szerint életet talált a Viking a Marson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feljettebb tudományi gondolkodási mód????? Az mi?
Egyébiránt, Te nem "mást mondasz", hanem szimplán hülyeségeket beszélsz. Ráadásul ostoba, faragatlan, tanulatlan módon.
(#320)Doktor Kotász:
"Szóval te régebben tényleg abban a hitben éltél, hogy a gravitáció a mágneses tér miatt van? Nem jöttél rá az ellentmondásra, hogy a gravitáció hat a fára, míg a mágnes nem? Például az sem szúrt szemet neked, hogy télged nem vonz a mágnes, de mégsem lebegsz, így a gravitáció hat rád, míg a mágnes nem?
Ezek után valóban azt hiszed, hogy szellemi fölényben állsz itt bárkivel szemben is?
Tehát a kérdés, hogy te:
Valóban azt hitted, hogy a gravitáció a Föld mágneses mezeje miatt van?"
(#303)immovable:
Míg amikrõl én beszélek, azok egyik éjszakáról a másikra keletkeznek kietlen mezõkön ahol elhagyatott minden és ember sincs ....
Akkor honnan vagy benne olyan biztos, hogy egyik napról a másikra lett, hisz ha a "madár sem jár arra" akkor honnan tudod, hogy nem két hónapja készült? hm?
Továbbá a csordaszellem nem csak a tagadásnál jelentkezik, hanem akkor is, ha csorda egyik tagja nyilvánvalóan nem normális. Ez esetben a birkák kiközösítik, de nem azért, mert a struccpolitikát gyakorolnak, hanem mert egy nemnormálissal akire nem hatnak az észérvek, minek vitázni?!
Frensys: Azt mondd meg, neked ezek a dolgok mit nyújtottak? Az ufók üzengetnek a gabonában, oké. Neked mit mondtak ezek az üzenetek, függetlenül attól hogy bizonyítékok az idegen lények létezésére vagy sem? Mert nekem úgy tûnik hogy semmit sem, készülj fel valamire valamikor mert valami lesz.
All hail the double x!
A kód a megfejtõ kulcs nélkül semmit nem ér. A videóban szépen felsorolják hogy mi micsoda, de ez a vevõnél nem lesz ott. A legfelsõ rész még valamennyire egyetemes, mert a számokat és a kémiai elemeket egy fejlett civilizáció még kisilabizálhatja. De ami utána van az feltételezi a hasonló gondolkodást és felépítést. Az univerzum nagy és változatos, naiv dolog feltételezni a hasonlóságot.
És még mindig ott a "minek"? Miért kéne ezt nekik csinálni? Szegény sok gabona..
All hail the double x!
Te jó ég. :-O
Egy darabig vicces volt a hülyeséged, de ez már sokkal inkább félelmetes. Ilyen sík hülye, ostoba, buta, tanulatlan lényt ritkán látni. Illetve sajnos egyre többen vagytok. Tele van az internet a sok vízmágnesezõvel, rézpálcikát pörgetõ jedi mágussal, napfénnyel táplálkozó barommal és a többi tudatlan fényarcú idiótával.
Osztódással szaporodtok?
Ha ez így megy tovább, ismét beköszönt a sötét középkor.
Szegény topik szanaszét lett offolva 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Te kifejtetted, hogy mi tudatlanok vagyunk, mert azt hisszük, hogy a gravitáció a Föld mágneses mezeje miatt van, pedig te tudod, hogy a napszél miatt.
Én például soha nem hittem azt, hogy a gtavitáció a mágneses tér miatt van. Mellékesen megjegyzem, hogy nem is a napszél miatt, ahogyan te hiszed.
Szóval te régebben tényleg abban a hitben éltél, hogy a gravitáció a mágneses tér miatt van? Nem jöttél rá az ellentmondásra, hogy a gravitáció hat a fára, míg a mágnes nem? Például az sem szúrt szemet neked, hogy télged nem vonz a mágnes, de mégsem lebegsz, így a gravitáció hat rád, míg a mágnes nem?
Ezek után valóban azt hiszed, hogy szellemi fölényben állsz itt bárkivel szemben is?
Tehát a kérdés, hogy te:
Valóban azt hitted, hogy a gravitáció a Föld mágneses mezeje miatt van?
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Én mindkét esetet el tudom képzelni, csak egyszerûen izgat már a kérdés.
Amúgy tök jó ez a topik <#nevetes1>#nevetes1>
Elõször is azért kietlen mezõkön keletkeznek a gabonakörök, mert mondjuk Budapest belvárosában nincs búzatábla. :-) Tehát mindenféleképpen vidéken kell az ilyeneket keresni. Ugye belátod, hogy ez így teljesen logikus.
De ha vidéken készül, akkor miért nem egy épület közelében, hanem a lakosságtól minnél messzebre, tehetõ fel a kérdés. Hát persze, hogy azért, mert titokban akarják a készítõk létre hozni. Lehet ez egy szempont egy UFO-nak? Nem, mert az UFO-szakkörösök szerint ez pillanatok alatt létre jön, és mi van akkor, ha látja a paraszt. Semmi. Röpköd pár másodpercet az UFO, és tovatûnik, a parasztja meg pislog, hogy a kokas csípje meg. :-)
Ellenben, ha mókás performanszmûvész valaki, mondjuk a mûszaki egyetem látogatása mellett, egyfajta hobbiként, akkor kellemetlen, ha alkotás közben lebukik. Mert a paraszt ellenérdekelt. Csökken a termés, illetve a sok csodalátó gabonakör túrista at egész táblát letapossa majd.
At neki meg csak kár, ha az anyagiakat nézzük.
Mondjuk úgy, ha gazda lennék, szándékos károkozásnak vélném a dolgot, és megértem, ha kaszát rántana ilyenkor valaki.
Szóval ez egy veszélyes sport, így érthetõ, ha a lebukást szeretnék a mókában résztvevõk minimalizálni.
Az ábrák bonyolultságáról pedig annyit, hogy mindig tükrözte az aktuális irányzatokat. Az elején csináltak egy kört. Egy másik csoport csinált többet, és matematikai arányokat vitt az alkotásba. Amikor a home computerek kezdtek elterjedni, akkor pixelekbõl álló grafikai képek kezdtek kirajzolódni. Késõbb a graktálok kezdtek elterjedni, mert a fraktálok kerültek a köztudatba. A készítõk között kialakult egyfajta versenyszellem. A fabonakörök fejlõdnek.
Ha a videon egyszerû szerinted az ábra, az csak annak tudható be, hogy a készítõknek nem ez a hobbija, nincs benne gyakorlatuk, csak egy egyszerûbb ábrával próbálták demonstrálni a készítés módját.
A gabonakör a vidék graffitije. A mezõn titokban lehet készíteni ilyeneket, a városban a falfirka azért tetten érhetõ, Tegyük fel, hogy a graffiti készítésbnek eddig még nem lenne szemtanúja. És néhányan állítanák, hogy UFO-k voltak. Valaki meg azt mondja, hogy fenéket, csak kell fogni pár palack festéket, és kész, és felveszi videora, ahogyan fest egy kört. Azt mondanád akkor is, hogy a grafitik nem csak puszta körök, hanem bonyolult ábrák?
Fiatalabb koromban (most sem vagyok valami öreg) elraboltak az idegenek, és az ûrhajójukon összekapcsolták az elmém az egyik szuperszámítógépükkel, hogy egy új fajta ûrhajó megtervezésében cooperáljak vele.
Na már most, a tudatalattim a folyamat során felülírta az ûrhajó biztonsági rendszerét, és letöltött minden technológiai tervrajzot az elmém egy rejtett zugába. Az idegeneket azóta is fogva tartja a saját ûreszköze, miközben bolyonganak a végtelenben, én viszont tudat alatt rendelkezek minden technológiájukkal. Tudok például szuperhatékony lineáris gyorsítót építeni, ismerem a gravitáció kvantumfizikai modelljét, és egyéb nyalánkságok.
Na hogy tetszik? Ezen el lehet indulni?
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
De annak is ajánlom aki jókat akar röhögni egynémely témán!
Az utolsó elõtti cikkbõl egy kis részlet:
"Új technológiák ezrei lettek eltitkolva évtizedek óta, amelyek most nyilvánosságra kerülnek, Ezek közt van a Csillagkapu és a táplálék replikátor (másolók), amelyeket már régóta használnak. A Replikátor az elme által mûködik, és élelmet teremt az anyagból, amely átalakul tiszta élelmiszerré, amit megeszünk.
Sok média el fog tûnni, mivel õk is bûnrészesek ebben az egész rendszerben, eltitkolva az igazságot elõlünk.
A kifogás, „Én csak követtem a parancsokat”,vagy „Csak a munkámat végeztem” nem fog mûködni! Végül mindenki a Pentagonban, tudatában lesz, hogy mi történik."
Az egyik komment:
"A két említett úr védelem alatt vannak. Wilcock nem földi lények által (õ említette), Fulford japán-ázsia családok által. Nem mernek packázni velük a rosszfiúk. Õk se mindenhatók."
Szerintem frensys barátunk is innen szabadult ránk!<#alien2>#alien2>
Szóval mi kanyar nélkül szopjuk be a Youtube tudmányodat, de ha valaki a rédésedre hivatkozva linkel onnan, akkor már nem annyira hiteles forrás??
Ez öngól, azt ugye tudod? 😊
Biztos vagyok benne, hogyha nem ezt a sok hülyeséget szoptad volna be, hanem a Jehova tanúi, vagy a Szcientológusok szerveznek be, vagy valamelyik hitgyülekezet, akkor is itt osztanád az észt a témáikról!
Önálló gondolataid vannak a témában? Csak úgy mellesleg kérdezem? Vagy letöltötted és bemagoltad szó szerint ez a sok marhaságot? Gondolom ez utóbbi!
Youtube chanel-ed van-e? Erre a kérdésre se válaszoltál! 😊
Meg arra a felvetésemre se, hogy mi van ha te tévedsz, nem mi "hülyék"... <#rolleyes>#rolleyes>
Lassan csak akkor van jelentõsebb hsz az sg-n, amikor konteósok, evolució tagadók, vallásos féleszûek, meg egyéb hasonló kaliberü emberek commentelnek.
De: ezek egy idegenek, idegen helyen szocializálódtak, idegen logika mentén cselekszenek. Ergo: az üzenetük könnyen lehet, hogy logikus... nekik. Nekünk egy értelmetlen marhaság az egész. Na erre varjál gombot 😊
Mert ugye ez is benne van a pakliban. Sõt: ez inkább benne van mint az, hogy hót logikusan gondolkodnak. Amúgy az Isten legendákhoz: mi van akkor, ha a régi korokban állitólagosan megjelent "idegen" lények nem is voltak idegenek, csak egy fejlettebb embercsoport. Ez is valószínûbb mint az, hogy idejönnek és teljesen logikus emberi viselkedési mintákat produkálnak. Megjegyzem: jelenleg is több különbözõ fejletségi szinten lévõ emberi csoport él a Földön, szólval még ülhet is a szotri 😊
de legalább annyira valóságos mint az amiket lejjebb felsoroltál 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szomorú lesz a napom nélküled, bánatomat gabonakörben mondom el!
Ez nekem is menne simán, ha eleget fizetnének.
És micsoda munka lenne, egy álom!
Visítva nevetnék ahogy próbálnak meggyõzni ész érvekkel de csak okádnám a marhaságot .<#taps>#taps>
Sõt, ha a haverok ráérnének, együtt vihognánk azokon akik komolyan veszik a mondókánkat, a csekkek meg rendszeresen érkeznének!
Uraim minden tiszteletem frensys-nek!
Mindenki lehülyézi de a legnagyobb okossága neki van.<#worship>#worship>
Akkor honnan vagy benne olyan biztos, hogy egyik napról a másikra lett, hisz ha a "madár sem jár arra" akkor honnan tudod, hogy nem két hónapja készült? hm?
All hail the double x!