CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
mindig az a 4aktiv ami egymás mellet van, nyilván ha mégcsak kettõt oldottál fel akkor az a kettõ :d
DarkSector
<#vigyor5><#eljen>

én tudatosan vettem LOW- szintû rendszert, kevest játszom, az átlag általam kedvelt gémek meg ezen simán futnak, a többi csiszolatlan gyémánt, MP3-Crysis-Witcher-Skyrim, csak belenézegetek jobbára.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nathan66
Hát ez a mész 4000 m -t homokjáróval vagy apc- vel és egy árva lélek sem jön kissé kiábrándító.. nem tudom mit akartak ebbõl kihozni?...

Jaja azt vágom, csak ha én 2-t oldok fel = 4-et tesz be az elsõ slotba. Játszok még vele, hátha rájövök hogy is mûködik ez.
hd6850-en nem engedi a textúrafelbontást very high-ra állítani. Át lehet vágni valahogy?
kill3r21
szerintem max 4 lehet aktiv....jobbra meg elmenthetsz 3x4 verziót amit használni akarsz....kb ennyi 😄
Biztos itt is van egy térkép alatti terület amit a gépednek be kell töltenie plusszzba de ezt te konkrétan nem látod, 😄 ha az nem lenne akkor fele ekkora gép is simán vinné, dehát fejlõdni kell !! <#idiota> <#hehe> xDDD

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Amúgy nem vágod hogy müxik a nanoruha fejlesztése?
Ugye van 4 slot, de ha 2 db frissítést feloldasz, akkor 4-et tesz be a baloldaliba. Ahelyett, hogy 2-t tenne be, amit ugye feloldottál.

Nem vágod véletlen? Még ez a nanoruha fejlõdés jó lehet, de nem jöttem még rá, hogyan müxik.
kill3r21
Hát igen, sok kell ahozz hogy meggyõzzék az embert..
wedge31
Én ezt szeretem a Crysis frencsájban, egy-két év alatt összerakok egy gépet amiröl azt hiszem jó mindenre, erre jön a crysis és kiderül, hogy mégis szar az egész...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

*Nem fog neki meglepetésként szolgálni.
Hát aki túl sok játékkal játszott, annak bizony elvárásai lesznek és akinek elvárásai vannak, az a mai játékokban nemigen fog meglepõdni! Esetleg 1 év alatt 1 címmel és ez késõbb még romolhat is!
kill3r21
5órás játékba mély story?
Elég irreálisak az elvárások, egy ilyen DLC orientált világban, ilyesmit ne várjatok...és akárki akármit mond azért gyártanak ilyen játékokat mert erre van igény....amíg a pistike 10dollárért vesz két fegyvert meg egy mapot....addig ez a tendencia nem is fog változni...sajnos...
majd jön a crysishoz is 20 DLC, és akkor rendbe is leszünk....
Számomra már az vérlázitó hogy egy alap game már DLC-vel jön....elkészitik, és lecsipnek belõle hogy legyen egy kiadás ami drágább lehet.....vicc
Hogy tudtam, pedig 1 pályát játszottam végig 😄
Akkor törlöm is jószívvel. Amúgy meg a Quake 4 bõven veri ezt!
Nincs olyan intenzív akció ebbe, amit kárpótolna ez.
Krisztiam
jaa megvan kössz 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

originbe /szerintem/ .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

DarkSector
Low-on is szép.
Nem véletlen minden effekt dx11-es környezetbe van eleve hiába rakod lejebb nem sokat változik, persze sajnos fps-ben sem.

Még mindig hidjétek el ez marketing, konzolokon nincs dx11 mégis dx11 only, mert ha pc only lenne és uúgy dx11 only, akkor megérteném, de így tiszta marketing.

Mennyetek bazze boltba tunningé!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Krisztiam
sziasztok
hát full grafikán Hd7970-enen szaggat a játék 😄D
de amúgy high-on is nagyon szép a grafika..
a dlc-ket hol tudom aktiválni?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kicsit nekem is olyan érzésem volt mint amikor valaki kap egy szuper jó, remekül kinézõ, csilli-villi dolgot és ezt a remek cuccot elrakja egy nagy, sötét láda legaljára hogy nehogy valami baja legyen ... :\
Nem értem õket komolyan ... Beleölnek egy ilyen projectbe tömérdek munkát és ennek ellenére a 20%-át sem használják ki a megteremtett, kínálkozó lehetõségeknek. Sajnos pazarló korban élünk ... x(

A beállítások között a Shading az mire jó? Mit csinál? Mert én nem látok semmilyen változást sem..csak az fps-emen 😄

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Shep
Hát kiderül majd 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Ó hát az még elviselhetõ volt.. a kínai negyedes.
Na majd várj. (innentõl világos pálya nem lesz)
Kurva nagy élvezet lesz 1 baszott nagy sötét téren lövöldözni pályáról pályára, majd meglátod.

Shep
Én sem vagyok oda a sötét pályákért de itt még nem zavaró eddig (kínai negyedes pályánál tartok) sokkal jobban zavart pl. az 1-ben az élien világos pálya.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
NEM csak azért húztam le, hanem csupán ez is közrejátszott abban hogy nem tetszett.
Lehet hogy van aki szeret egy akciójátékban végig sötétbe bolyongni, én nem.
A vérbeli horror játékok sem verõfényes-szivárványos napsütésben játszódnak.

Shep
Hát de az elsõ úgy jó ahogy van, esõ, hajó meg minden, nincs azzal semmi gond de ezért lehúzni egy játékot, mert sok az éjszakai helyszín vicces. A többi valahol érthetõ de az eddigi részekben is ugyanez volt a játékmenet úgyhogy nem értem a történet meg az elsõ rész óta szar 😊

Maxtreme
Az elsõ nem sötét? Ott is éjszaka van 😄
Utána meg van 1 vagy 2 nappal játszódó rész (ok, lehet 3, annyira nem figyeltem) aztán ennyi.

Shep
Nem értem a sötét pálya dolgot a kínai negyedig hol volt még sötét pálya? Lehet feljebb kellett volna venned a fényerõt, nem? 😄

Maxtreme
Tess 😊

Bevallom õszintén nekem különösebb bajom soha nem volt a szériával. Azt adta, amit vállalt. Az elsõ rész kifejezetten tetszett, a másodikkal is el lehetett lenni, bár érezhetõen gyengébb volt mint az elõd.
..és most sokak örömére megjelent a sorozat új tagja, a Quake4 Crysis 3.

Komolyan mondom régen játszottam már ennyire repetitív és unalmas játékkal.

- Történet az úgy kb nincs, egy rohadt nagy káosz.

- A játékmenet mész-lõsz, amivel semmi baj nem lenne ha legalább élvezetes lenne a dolog, de nem az. Köszönhetõ ez fõleg annak hogy a játék teljesen elment egy zs kategóriás Sci-fi irányba. Összesen kb 1 vagy max 2 pálya volt ami világosban játszódik, a többi mind vak sötétbe. Ha valaki emlékszik a Quake 4 utolsó misszióira, hát kb ez ugyanolyan. (ami biztos jó, csak nem itt) Ez az idegen fegyverekkel való bohóckodás szerintem kritikán aluli lett. A dolgot még tetézi hogy sok esetben az ember szart sem látt mert körülötte 200an lõnek, és kb 50 dolog robbanik egyszerre.

- A grafika az, amire panasz nem lehet, viszont nálam ennek sem sikerült megmenteni a játékot.
Az egész alatt kb olyan érzésem volt, mintha egy multi központú játékkal játszanék botok ellen, ahol egymás után randomra az orromba vagdosta a pályákat. Üres, 0 motivációval.

Szõrös szívû leszek, de:
4/10

Az elsõ 2-3 pályától eltekintve abszolút nem tetszett.

tomsolo
Pl. bannal ha még egyszer meglátlak itt ez ügyben.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
Fent a warez topikban elmondják, én pontosan nem tudom, de attól hogy más játék warezba ment, az nem jelent semmit, sõtt fordítva is, ha elindul egy eredeti lehet a 23. megvett játék nem fog elindulni...
Töréseknél még szarabb, sokminden függvénye, de a Warez Topikban találsz segítségeket.
Én nem tudok priviben sem segíteni, mert nem játszottam annyit még vele, nekem lassan megy a sok szaggatás miatt, de ide akkor sem írhatnák ilyeneket be...sorry. 😊

Na de hogy javíthatóm ki ezt a hibát ?
tomsolo
csak az a pár forint lehet gond, aminek hiányától nem vetted meg a játékot...

De az összes játékom letöltõtt volt eddig,és nem történt még ilyen.Mit lehet csinálni,hogy rendesen menjen ? töltsem le máshonnan ?
DarkSector
Mindegyik olcsó kari jó, az a baj hogy a Crysis 3-hoz nincsen olyan kari amin normálisan elfut, nekem 6670, low (fullhd) minden és ha néha van 25fps-em akkor tapsolok egyet.
Nem mintha meglepne hogy egy brutál dx11-es game nem fut VH-on egy fostalicska 20k-s karival.

egy jo videokarit tudnátok ajánlani ami aránylag olcso is?
DarkSector
Nem szemétség, az a baja hogy tört és nem eredeti, legalábbis az eddig olvasottak alapján.

mitõl lehet az a gond,hogy amikor meglátjuk a romos new york-ot,a legelején,és aztán jõnn egy átvezetõ videó,egy térképrõl,és utána egy pilanatig látszodig egy folyosó,és aztán kilép a játék.Mi okozhatja ezt ?
DarkSector
Ja és Killzone-ban nem mutatnak arcokat, szóval nemtudom ezen mit kell lovagolni.
Kivéve 3-4 NPC-t, a többin maszk vagy sisak van

Az a videó meg egy ingame játék,, nem videó.

DarkSector
Off:

Rosszul értelmezted. én feltételeztem abból hogy mindenki ugyanazt az átvezetõbõl kiragadt képet mutatta.

Valamint csak nálam nem müködik a "válasz erre" gomb?

Még 1000x-re neked is elmondom ahogy a többieknek, akik ezt nyomják, hogy IRRITÁLÓ, hogy mikor bizonyítasz TE vagy valaki más valamit, akkor hiretelen készpénznek veszitek hogy a Killzone olyan lesz. mint a videóban , mikor én mondok valamit, akkor, á nem az nem is biztos hogy olyan lesz, lehet szebb lesz ...Hát bazze akkor ha nem vagy benne biztos hogy olyan lesz, akkor mire hasonlítgatod?

Neked is azt mondom mind másnak hogy LEZÁRTAM a témát, nem kell bizonygatni az ellen amit nem hiszel hogy létezik.
Örülj a Crysis 3-nak ha fut a gépeden.

Én jobban örülök egy középszerû játéknak csak futna low-on 60fps-t

Nemhogy megdícsérted volna a képemet 😛

*********Ne vedd ezt sértésnek, én sem tekintem annak amit írtál.******

Neked is azt mondom, hagyd rá.

Amúgy meg #2627 😉
Attól a szinttõl jócskán messze van.
Nagylaci
Amúgy meg, ha már jövõbeni DLC kérdése akkor

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csodálkoznék, ha nem vele kellene majd játszanunk ahogy a CELL -tõl új rucit szerez magának!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

grebber
Nekem nem volt semmi bajom a játékkal, bõven jó volt!

Next PC upgrade: 2022

Nagylaci
Szerintem egy fórumnak pont az a lényege, hogy mindenki leírhatja miért tetszik vagy nem tetszik neki bármi. Szóval szerintem csak nyugodtan, a fanok meg majd átharapják a saját torkukat... 😊

Amúgy a történet engem sem érdekel, pont úgy vagyok vele mint Jedi, de tény, hogy ez még játék szinten is siralmas. Pedig kevés az igazán figyelemre méltó történet ezen a szinten sajna.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Maxtreme
Végeztem vele, de ide asszem nem másolom be a rövid kritikámat, mert a fanok átharapják a torkom 😊 (Úgy is leírtam már nagy részét)

Sir Quno Jedi
Nekem aztán semmi bajom a sztorival. Embereket le kell lõni, idegeneket le kell lõni. Pont.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nagylaci
Ebben is van valami egyébként, hogy túl sok újítást nem sikerült belepakolni ebbe a harmadik részbe. Ellenfél mi van új egyáltalán?! A Scorcher? Van még valami? Asszem' ennyi. Fegyverek ugyanazok, plusz Typhoon, meg az íj. És azt én is írom már egy ideje, hogy rettentõ könnyû lett. De nekem egyszerûen akkor is tetszik, hogy ennyire sokféleképpen lehet tömegmészárolni. És ezért tetszettek az eddigi Crysis -ok is.

Sir Quno Jedi:
Szerintem inkább a "gõzünk sincs micsináljunk a történettel úgyhogy hablatyolunk össze - vissza irányba ment el a történet. 😊 Az elsõ részben a Raptor osztag egy jövõbeni High-Tech kommandó volt és "semmi több". Annyira, hogy óccsóér' még az észak koreaiak is kifejlesztették a sajátjukat:

És késõbb ebbõl lett ez a Ceph -et magába szívós össze-vissza mutálódós Alcatraz -ból Prophet -é transzformálódós követhetetlen zagyvaság.

tomsolo
Konkrétan a játékmenet alig nyújt vmi pluszt a kettõhöz képest.

Ha használod a cloakot akkor szénhülyék lesznek az ellenek, ha meg nem akkor a falak mögött is pontosan tudják merre vagy/mész. FC3-ban a nyilazás sokkal izgibb volt, itt meg nem is tudom mi mert pl. a zoomja elég érdekes...

Az egyetlen ami tetszik az hackelés, de ez meg a tagging meg rettenetesen könnyûvé teszi a játékot....

grebber

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Nomármost az elsõ rész ÉLBÕL egy kifi volt, vaze?!?! 😄DD Mégis milyen "irányba" ment el?!?!?!?!?!?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3