3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • kirpill75
  • mester1987
    Gondolom nem hivatalos még nincs rá, nem?
  • mester1987
    Jó látni, hogy dolgozgatnak még rajta.
  • wedge31
    Egyformán jó mindkét játék. A különbség csak az, hogy a FC3-t kétszer is végigtudtam játszani a Crysis 3-t meg egyszer se mert akad mint az állat.
  • Nagylaci
    Egyébként igazad van, csak marhultam... :) Azért tényleg zabál csak nem annyira.
    A patch tartlama:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Fix for users getting stuck in the Pinger
    Fix for Flashbang/Smoke grenade reactions not displaying in Kill Cam
    Fix for crosshair becoming invisible after certain actions
    Fixes for squads joining and disconnecting from servers
    Fix for players being unable to fire or reload occasionally
    Fix for users occasionally being able to hear VTOL damage siren constantly
    Weapons retrieved from the ground now have the correct attachments
    Fix for players getting stuck if ripping HMG off VTOL during destruction
    Fix for being unable to detonate C4 after host migration on consoles
    Fix for game not ending correctly if last opponent triggers a host migration
    Fix for issue where sometimes rip and throw weapons would not deal damage in smoke grenades
    Fix for relay in CTR becoming stuck if picking up relay during shotgun reload
    Fix for icons disappearing occasionally in CTR
    Fix for players occasionally spawning with wrong loadout in Assault (PC Only)
    Last Man Standing no longer displayed in Hunter for players that have just died
    Fixed issue with teams during host migration in Hunter/Assault
    Significant optimisation to Medium detail settings (PC Only)
    Particle optimisation (PC Only)

Data Patch B is a behind the scenes update and is automatically downloaded when entering Multiplayer. Patch B contains the following tweaks:

Melee whilst sliding damage reduced to match patch A's melee damage
    Typhoon mid range damage reduction
    Bow sensitivity reduced to match Assault Scope values on PS3/X360 as they have similar zoom values. PC remains as before
    SCAR+Laser long distance effectiveness reduced.
    Threat Awareness module levelling targets reduced to 3/10 enemy C4's destroyed
    Potential fix for "Incoming!" Skill Assessment not levelling up correctly
    Fix for Social Challenge skill assessments not being tracked correctly
  • gduck
    "és a 700-as tápot is horpadtra szívja"

Álomban:D Szép gép, de nem hiszem hogy 350W-nál többet eszik még csúcsrajáratva se ;)
  • Fenimor
    Atomerőművek, na majd a vellanyszámla hehe...........
  • item
    Jött egy update,mit javítottak?
  • kill3r21
    :D xD
  • Shep
    És még nem lopták el a brazilok? :)
  • kill3r21
    Nekem meg mindekettő nagyon bejön és mindkettőt kitoltam :D
  • kill3r21
    De ez is szar. MERT átvezetőből van...Ugye Darkipapa??? :D
  • Newfronter
    Mások vagyunk... én pl. még nem toltam ki a Far Cry 3-at, ezt meg igen. :D
  • elite
    Hát a helyzet az, hogy a második pályán járok, de már most unom. Persze nagy volt a hype, szép a grafika ki akartam próbálni, de nem győzött meg. A far cry 3-at imádtam, alig vártam hogy esténként játszhassam vele, de ez... delete
  • Micsu
  • Kvg

Ó! úgy írsz, mint ahogy egy homokos beszél. Ne rekámozd már magad, mert ez nem az a topic.
  • DarkSector
    Hát ezt nem is figyeltem látod, de asszem van, majd megnézem.
    Viszont New York-tól szinte diavetítés az egész.
  • phaszfej
    Szevasztok! Olyan problémám van h a második küldetésben amikor le kell csusznom egy drotkötélen és a kötél végén kiirja h checkpoint ott egyböl lefagy. Igy kezdhetem ujra elöbbröl. Valami ötlet?
  • tomsolo
    Svejk ez mindenhogy.

Örülök, hogy a gátnál már nem kellet kisérgetni - lehet csinálok rá modot hogy arcon lehessen lőni, mert nagy igény lenne rá.
  • Nagylaci
    Igen, ha játszani kezdek akkor piszok erősen érezhető hátul, hogy löki ki a meleg levegőt a házból.
  • The Protector
    Megfelelően ki is vezeti a hőt a gépből?
  • Shep
    Igen, meg kell venni :)
  • phaszfej
    Sziasztok! Olyan problémám van h a második küldetésben amikor le kell csusznom egy drotkötélen és a kötél végén kiirja h checkpoint ott egyböl lefagy. Igy kezdhetem ujra elöbbröl. Valami ötlet?
  • Csokis

• Nagylaci
    Mert kb. az is. AZ EVGA többnyire a referencia kártyákkal megegyező modelleket gyárt, de nekem valami ismeretlen okból kifolyólag nagyon tetszik. Pedig tényleg elég zajos, és nem is hűt valami bivalyosan. Ennyit a józan észről azzal kapcsolatban, hogy miért veszünk meg valamit... :)
  • Sir Quno Jedi
    Háde ez oan, mint a stock hűtő rajt. Hangos és nem igazán hűt?!
  • Nagylaci
    Itt az enyim':

Igaz melegszik, és eléggé felhangosodik játék közben, és a 700 -as tápot is horpadtra szívja, DE HÁT NEM GYÖNYÖRŰ?! :D :D :D
  • Sir Quno Jedi
    Háak az én asus dcu2-es gtx680-am meg kussol és maximuma 64fok, több órás játékbannyúzás alatt is (meg tesztek alatt is). Szóval ez is változó. Igaz brutális hűtés van rajta.
  • Nagylaci
    Amúgy van némi igazsága bizonyos nVIDIA modellekkel kapcsolatban! :) Az én EVGA GTX 580 -am például játék közben megpróbálja fogyasztásban lenyomni a mikrohullámú sütőt. És nem is áll rosszul... :) Ráadásul szerintem a kukoricát is hamarabb pattogtatná meg mint az említett konyhai eszköz úgy melegszik. De ez engem a vásárlásnál egyszerűen nem érdekelt.

Jedi:
    Egy nagy sz@rt! Mindenki egy köcsög akinek nem S3 ViRGE -e van! Ez köztudott... :D
  • Sir Quno Jedi
    Ez hülyeség, csakis a Matrox Parhelia a legjobb, a többinek szar a szaga, izé színe! Akinek nem matroxa van az meg buzi (vagy nincs akváriuma).
  • wesker24
    Igy már érthető ! :D
  • Nagylaci
    Necsinájjad' má! :) Pont ezt próbálom magyarázni, hogy NINCS OLYAN, hogy valamelyik ténylegesen jobb lenne a másiknál. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is. Ez az "utálósdi", "szeretősdi" gyerekes és céltalan. Leírom, hogy Zoliz #2769 -es hozzászólása igazából hogyan kellene hangozzon.

"Van egy viszonylag régi, de a mai napig tökéletes videokártyám, egy 5750 -es ami ugyan már egy kicsit kevés a Crysis 3 -hoz, de én annyira szeretem, hogy ezért a játékért le nem cserélném, mivel amúgy minden más játék élvezhetően fut vele."

Ennyi. Tetszik érteni? :)
  • wesker24
    Na erre rá kell hogy cáfoljak ! :D

Még hogy többet fogyaszt és nem minőségi az hülyeség, vegyük a Geforce GTX 660 OC VGA kártyát ugye amiben a 106k Nvidia chip van, alap járaton 107-110 Wattot fogyaszt terhelve is max 147-150 Watt brutális hűtése van 23 fok még a szobámban is melegebb van :D és nagyon csendes 33-35 DB zajos ! Terhelés alatt is max 53-55 Fokos a kártya !

És ott van a Geforce GX 660TI ami még ennél is jobb és minőségibb kártya !
  • Nagylaci
    Távol álljon tőlem bármilyen (főleg ilyen jellegű) vita! Éppen ez a lényeg, hogy be kellene látni, hogy vannak az egyéni SZUBJEKTÍV szempontjaink amit nem kéne megpróbálni leerőltetni mindenki más torkán.

"Az Nvidia köztudottan nem olyan jó minőségú, hiszen többet fogyaszt es regebben is tisztabb volt a kepe a Radeonoknak."

Már most bánom a következő mondatokat, de akkor is... Hogy a tökömbe van összefüggésben a fogyasztás és a minőség??!! OK, többet fogyaszt, de attól még lehet jó minőségű! Bakker... És mi az, hogy "TISZTÁBB" volt a képe a Radeonoknak?! A "tisztaság" -ot azt hogyan mérik? Mi a mértékegysége? Írd azt, hogy nem tetszik az nVIDIA zöldje, vagy mittomén' az nVIDIA egy nagy köcsög szerinted (szerintem is, az AMD -vel karöltve), de ne gyártsunk már mondva csinált érveket a saját személyes preferenciáink másokra erőltetése miatt. Persze tudom, hogy én vagyok a hülye (és tényleg!) mert ez Magyarországon gyakorlatilag nemzeti sport elég csak a politikai közbeszédet megnézni. Na bocsánat mindenkitől, dögöljön meg a szar nVIDIA! Meg az AMD. Meg az intel. Meg az összes többi gyártó. :)
  • Zoliz
    Az Nvidia köztudottan nem olyan jó minőségú, hiszen többet fogyaszt es regebben is tisztabb volt a kepe a Radeonoknak. Én vettem pontosan 3 eve, 32 ezer forintert egy Radeont az első DX11-est és 3 évvel később is tökeletes 1-2 kiveteltől eltekintve minden játékhoz méghozzá 1980*1200-ben full grafikai beallitasokkal. Egyedul FramePerS-ben nem ad annyit, mint egy 256 bites és magas orajelu, tobb ezer shaderprocesszoros, draga 60e+ Ft kari. Ne engem szidj inkabb azokat akik azt mondjak vegyel ujabb es gyorsabb videokartyat, plane Nvidiat..

Egy jol optimalizalt kartya, evek mulva is sokat er, csak ennyi a conclusion.
  • grebber
    Felesleges ilyeneken vitatkozni mindennek van valami oka!

Pl szegény AMD procikat sokak még mindig az ezer éves intel vs amd elfüstöl ha leveszed a hűtőt videoból táplálkoznak hogy az amd szar fos melegszik olyat ne vegyél.
    Biztos neki is volt nvidiával valami kifogott gyári hibás cucc és egyből általánosít.Ezt csak ő tudhatja!

Én mindig azt favorizálom ami ár érték arányban a jobb.
  • Nagylaci
    Bocsánat az off -ért, de:

Most komolyan mondod, hogy 35-40 között vagy és képes vagy rajongani egy videokártya gyártóért?! Én meg az nVIDIA -t favorizálom, de gőzöm sincs mi értelme ennek a fene nagy ellenségeskedésnek egy ilyen ostoba, jelentéktelen hülyeségen. Nekem a GTX580 -am csak egy eszköz, műanyag meg fém elég hatékony módon összerakva. :D De hogy én lenézzem az AMD -t, vagy bármilyen más gyártót, eszközt az egy nagy orbitális ökörség lenne. Úgy 16 évesen talán elmegy ahol az ember még mindenben versenyt lát, de aztán...

Még egyszer bocsánat, de ezt a mentalitást én annyira nem értem.
  • Zoliz
    Crysis 3:
    3 éve mióta megvan a 5750-es Radeonom (Nvidia sic forever) ez az első játék ami eléggé belassul full grafikan, full HD felbontason. A Far Cry 3 is neccess volt, de ott csak az antialisatol kellett megvalnom, hogy élvezhessem a jatekot majdnbem úgy ahogy a többi gamer, de joval frisebb es dragabb videokarival. Persze nincs 60 FPS-em, de minek eleg a 25 is.

Ezért a jatekert meg nem fogok upgradelni. Radeon 5750 Vaporex is forever.

• tomsolo
    Mert ilyenkor nincs talán V-Sync?
  • Herold
    Akkor asszem még letölteni sem érdemes. Az előző részekben is utáltam a földönkívüliek ellen harcolni. Addig volt jó, amíg emberek ellen kellett.