CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Akkor errõl lemaradunk.Kiváncsi lettem volna a gépigényre az alphahoz képest javult -e mert az mindenhogyan játszhatatlan volt nekem!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Pár napja még azzal fenyegették a simcityzõket, hogy bannolják õket, ha nem jelentenek. Ezek után beregelni egy fake igazolványt az accountodra... bátor dolog.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Ezzel nem megyünk semmire 😞

Hát mit ne mondjak nem csúnya 😄

Fpocok
Én majd letöltöm, ha kirakják rendesen originre.

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Én is megtaláltam ezt google segítségével, és szintén kaptam kulcsot! Azért ez elég szégyen, hogy nyílt bétához is kulcs kell! <#rolleyes>

grebber
Érdekes hogy open béta és akik töltik mindenki serialozott.
Sima nem is lesz csak ilyen kulcsos baromság ?

Fpocok
Hát ez mindennek tûnik, csak nem legitnek. Én skippelem.

TBTPumpa
Itt tudtok igényelni bétakulcsot

Kitöltitek a képen látható módon azt a személyis cuccot, megadtok egy mail címet és megy is azonnal a kulcs.

Már nekem is töltõdik a béta!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Ok... a feliratot megtaláltam, de ha rámegyek, akkor másik oldalra dob ki, ahol még nincs semmi.

grebber
Én sem látok originen belül sehol semmit!

Fpocok
HONNAN?

Tölthetõ végre 😄 Jó játékot mindenkinek hajrá 😄
Fpocok
Én sehol nem látok ilyet.

A bétát mindenki le fogja tudni tölteni, vagy csak aki rendelkezik kulccsal? <#confused> Egyébként 9:00-tõl lesz elvileg elérhetõ, legalábbis a hivatalos fórumon a topikban ennyit írnak (pontosabban 8:00 GMT-t).

scomcomputers
Megjelent egy új menüpont de még nem látni a betat!
Click here to download the Crysis 3 Multiplayer Beta From Origin!
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

Viktor9202
1 db Crysis 3 Beta Key-em van. Akinek kell az privát 😉

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

DarkSector
Miért mire gondoltál milyen kliens kell majd hozzá?
Capsule? vagy Steam?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na kiváncsi leszek, hogy az Orginrõl hogyan lehet letölteni.
A Battlefield 3 két elõzõ DLC-jének letöltésével is voltak problémák, mikor minden Premimumos egyszere akart azokhoz hozzáférni. Meglátjuk itt hogyan lesz.
Várjuk ki a holnapot!

YouTube: 23Drazse

Ryder62
You will need an Origin...

Eddig olvastam.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

scomcomputers
Igen az Originen lesz elérhetõ:

Még egy nap és kiderül sírn ifogok-e vagy fut még a Crysis 3 is a gépemen. 😄
Nem tudja valaki kell valami szertartás vagy letölthetõ lesz Originrõl, mint egy demó?

grebber
Eddig ez van amiben bizom nagyon!

Csak mire kijön 2014 vagy 2015-ben ez már lehet édeskevés lesz!

BoneDragon
Hát igen... Ráadásul itt meg se tud mutatkozni mit tud valójában az engine. Bezzeg egy rpg-be... (álmodik)

grebber
És sajnos egyre több ilyen fos készül mmo, f2p mert ezek ezerszer nagyobb bevételt termelnek mint egy AAA cím 😞

BoneDragon
Jó sok mmo-t készítenek vele. Gondolom nagy területek megjelenítésére alkalmas az engine, de én jobban örülnék egy jó kis rpg-nek.

Ööö...igen, egy picit 😊
grebber
CE3 jobban áll egy kicsit a licenszek terén!

De sajnos ez is nagy 0 😞
Bár anno mondták hogy több mint 50 CE3-as game áll fejlesztés alatt.Én nagyon bízom ebben! Valami igazán ütõs kalandjátékot várok!

Úgy bizony! CryEngine 2-vel valami boxos cell-shaded játék volt, másra nem emlékszem.
DarkSector
Az engine még nem garancia, programozni is tudni kell. 😄

Valamint RE7-be jó lesz. D:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Az ilyen képek láttán imádkozok mindig a magasságoshoz,hogy egyszer egy normális cégek is licenszeljék a CE3-at és készüljön minél több game ezzel az engine-el!

Inkább átkúrás. De már van 11.1 is <#vigyor4>
DarkSector
Hádeakkoris. 😄

gduck
Ezen mit mit csodálkozni, ez a PC biznisz 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Igen ám csak hát a gtx 460 a crysis 2 ben is nagyon kevés a dx11 maxhoz.

Cobra.
Az Nvidia GTS450 és GTX460 2 és fél éves kártyák, az AMD 5700 és 5800 sorozat meg több, mint 3, szóval nem mondható, hogy elsiették az átállást. Gyengébb kártyán meg egyébként se hiszem, hogy játszható lenne a játék.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DarkSector
Azt rebesgetik a véglegesben is only dx11

De lehet, hogy ez csak az open bétára vonatkozik.
Azért most kicsit megsajnáltam darkot. :-(
BoneDragon
dx 11 <#sir>

scomcomputers
Open Beta: jan.29!!

DarkSector
Hát nekem ugyanolyannak tûnt mivel az csak egy kiegészitõ. 😄

Csak 1-2 cucc tényleg. Annyira nem szép már a Warhead sem. Sõt optimalizálatlanabb, mint a sima. Deleted 😊
DarkSector
Kérdés mit mihez hasonllitasz, a Cry1-ben sem minden fenékig tejfel.
A Cry2-ben sem. 😊

Shep
Volt összehasonlító kép és elég durva a különbség, összhatás persze durva a C2-ben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Valszeg a Crysis 1 maxon brutális, de az hogy a Crysis 2 textúrája csúnyább az nem igaz, egész egyszerûen nem akkora a terület, nem egy nagy sziget, de én közelrõl csináltam képeket régen a Crysis 2 is éles.

Annyi hogy kisebb a tér, nem kell annyi területet megjelenítenie a remdszernek ezért kisebb gépeken is elfut jól.
Valamint nem szabad elfelejteni hogy a 2 részben több olyan effekt is van ami az elsõ részben nem is lehetett akkor még. 😊

Témánál maradva, utána olvastam 1-2 dolgonak és több angol fórumon is írták, hogy rosszabb a 2 rész textúrája, mint a Crysis 1. részéé.
Bele is lehet tenni, de mivel a link nem él így az eredetibõl kell kikapni és megy. Még a robbanások is a régiek. Jobb, mint az alap Crysis 2-é.
DarkSector
Hát engem max a porszívó. 😄

DarkSector
Akkor mirõl vitázl?
Mondtad hogy miért hagytam abba és hogy honnan tudjam hogy a vége nem lesz e másabb. 😄

Shep
Én nem mondtam ,hogy megváltozik, hol mondtam ilyet? Sehol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!