3142
-
mester1987 #1199 Ma néztem meg még csak azt a 20 perces videót, ami tavalyi...a hangokról és a nagy pályáról egyből a sima Far Cry ugrott be. Az azért mekkora volt már 8 éve. Megvolt az az érzet, hogy teljesen el vagy veszve "akkoriban". A Far Cry 3-nál ez már alap volt azért nem vettem észre :D -
mester1987 #1198 A Crysis 2 nem volt teljesen sandbox, ez már inkább, így ennél több lehetőséged van. Ha még jobbna tetszik, akkor viheted assault-on is. -
#1197 Biztos 1-2 helyen használta de nehezen akarom elhinni hogy normál játékos így végigrohan majd, nem azt mondom hogy fél óra wc és addig hagyd a játékot futni megoldás.
De ez azért kevés... -
#1196 Crysis 3 interjú - A Crytek egy korszak végéről és a Crysis jövőjéről beszél. -
mester1987 #1195 Nem hinném... -
#1194 "A Battlefield 3 azért az hosszabb volt."
Ha te számoltad a játékidőt és beleszámoltad a halálokat is, akkor tuti több de amúgy közel nem.
"A Crysis 2 meg simán volt 10 óra, akkor, ha lopakodtál és mindent felfedeztél."
Nem maga a játék volt 10+ ora az a baj.
"A STALKER-ba meg akár 30 órát is beleölhettél."
Ha akartál , beleölhettél, mert openworld jellegű volt. De nem is nézett ki így mint a többi fps. -
#1193 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén az űrben szerintem még tehettek volna bele legalább valami 10 perces harcot még ha csak QTE formában is.Kis Dead Space feeling volt de csak alig 1-2 percig :( -
Drazse23 #1192 A MW3 normálon kb. 5 és fél, 6 óra.
A Battlefield 3 azért az hosszabb volt.
A Crysis 2 meg simán volt 10 óra, akkor, ha lopakodtál és mindent felfedeztél.
A STALKER-ba meg akár 30 órát is beleölhettél.
Engem inkább a tipikus COD stílusú multiplayer zavar. (Legalábbis remélem, hogy a single az nem fog.)
Egy zsebkendőnyi területen rohangálsz, lősz mindenre, ami mozog, aztán 5 perc alatt vége a menetnek. Ez egy hatalmas területekkel rendelkező (fél)sandbox játék. Rengeteg fedezékül szolgáló romos épülettel, bozóttal és nyílt tereppel. Miért nem lehetett ezt a multiba is átvinni. Ez így kicsit kiábrándító. -
#1191 Mondjuk a Crysis1-2 valóban nekem is 10+ volt, elsőre. -
#1190 COD-ok nekem mind 7-8 órások voltak hardened szinten, az meg elmegy kategória. Crysisok meg mind 10+, az új meg majd kiderül. -
#1189 MW3.
oks nem lopakodós, de grebber lopakodott mindenhol? Kérdezd meg. -
mester1987 #1188 Jó, de az nem is lopakodós. Modern Warfare 3-ról beszélsz? -
#1187 A 2. nál rövidebb az biztos! -
#1186 Ellenben a BF3-ban ahol az első 30 perc arról szól hogy megteszel x métert és utána mész viszafelé csak addigra besötétedik. és az kb 4-5 óra.
És ebből sok átvezető a repcsis rész ahol igazából te csak másodpilóta vagy.
Ne feszegessük a témát, szóval nem kell codosításról beszélni ha játékidőről van szó. -
#1185 legkönnyebb fokon nyomtam a végére 6:47 volt a játékidő, és nem álltam le sehol nézelődni. -
mester1987 #1184 Melyik COD volt 7 óra? -
#1183 Mármint az MW trilógia, nem? :D -
#1182 Viszont sikeres.
BF is 4-5 órás cod legalább volt 7ora. -
#1181 Cod felépités a crytektől, hányok....:D -
mester1987 #1180 Tényleg a 2-höz képest rövidebb? Mert az elég hosszú volt szó-szó. -
mester1987 #1179 Nem, gondoltam kihasználod a lopakodás adta lehetőségeket. -
#1178 2. rész elsőre neked milyen hosszú volt? -
#1177 2-től jobb, rosszabb, ugyanolyan? -
#1176 Miért te egy helyben szoktál állni az fps játékokban 5-6 órákat?
Csináltam a küldetéseket és vége lett.Arról nem én tehetek hogy rövid lett.
Meg úgyis még lesz benne 4-5 végigjátszás mint a többiben! -
#1175 Hát hogyafrancbane? :P -
mester1987 #1174 Végigfutottad gyorsba fogadjunk? :D -
#1173 Hát fps-fps-hez mérünk, azokból meg nem igazán látni szebbet. -
#1172 Mert én nem mondanám hogy kiemelkedik a többi grafika közül. -
#1171 beteg :D -
#1170 Ezt már a 2 résznél mondták és megtették, vagyis itt ugyanaz van ha nem több. :) -
#1169 Senki nem mondta, hogy kihozták, vagyis akkor nem hozták ki :DDDDDD -
#1168 "Konzolon nem igen hozták ki szerintem a maxot a gépből"
miért honnan gondolod ezt? -
#1167 Na ez fasza volt csak rövid. Normálon 4 óra 50 perc.
Egész fasza volt volt a vége!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet benne Bugyval csapatni!
Konzolon nem igen hozták ki szerintem a maxot a gépből ahogy a Crytek nyilatkozta mert szerintem nem lett kiemelkedő.
De ezért van a pc-s verzió :D
Várom a futárt és akkor mehet a multi majd! -
Drazse23 #1166 Meteor az Urál felett.
A Ceph közeleg. -
#1165 Háde átugornám ha lehetne, nekem a crysis nem a story-ról híres. :) -
#1164 Ez a bevezető, kell a "storyhoz". Max fél óra ( nekem annyi volt ), utána már jön a városdzsungel. -
#1163 Én nem néztem meg a videot de szerintem tudnánk sorolni estig az olyan jó játékokat ahol gyenge a kezdés. -
#1162 Hát nem arra értem hogy nem akciós hanem a környezetre, mint az első rész végén a hajókabinok ismétlés.
Később biztos jó de kezdésnek valami érdekesebbet kellett volna szerintem. -
#1161 Neked az egész C. sorozat az szóval az lenne a meglepő ha nem ilyet írnál. :D -
#1160 De ez a belső gyárépület vagy mi eléggé ismétlődős azt hittem külső helyek lesznek, mint a demókban.
2.részben télleg az volt.