CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Én ráérek, minden gém megy, a crysis 3 meg nekem nem fontos. 😄
De igazad van ez valóban így van, sok cuccnak emelkedni fog az ára...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ramot most kell venni aki teheti ,mert emelkednek majd az árak !

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Adsz neki lóvét új procira meg ram-ra? 😄

Mert könnyû mondani. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JaSoN HuNTeR
proci+ram is elkéne haver.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kill3r21
uj alaplap+proci meg egy vagon ram, azt egy darabig megleszek majd 😄
gduck
Hát ha még fejlesztesz, sztem egy bika proci még fog dobni rajta 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kill3r21
Van xboxom köszi...muszály volt a kártyavétel mert a 9800gt meghalt ma reggel RIP..kiprobáltam a bétát, nem fog menni fullon de tudok majd játszani vele, teljes gépcsere csak év végén esedékes...😊
gduck
Tökéletes! Annál többet nem szabad VGA kártyára költeni <#wave>

DarkSector
Nincs jól. 😛

Shep
Jól van akkor.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Hát ez az volt. 😄

Shep
Az, biztos, fõleg mivel te mondod és neked mindig igazad van 😄DDDDDDDDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jobban járt volna annyi pénzért egy xbox -al 😊

DarkSector
Butaság...

DarkSector
Jó hát...csak Crysis 3-hoz nem elég. 😄

Shep
De ahhoz a procihoz kár volt ilyen kártyát venni.

Á, ócska vacak! 😄 Add nekem. 😛

kill3r21
fain akkor nyomatom, vettem egy geforce 650 GTX-et, az jó kártya? 😄
DarkSector
Nem kell ehez kulcs...origin-be belépsz, a fõoldalon van a reklám, rányomsz instal és játszol, ez nem zárt béta.

kill3r21
srácok lehet még szerezni valahol bétakulcsot?
kifli
persze teljesen jó, ha idegbajt akarsz kapni.

Valószínûleg bentragadt a gép raktáron, mert már akkor sem kellett senkinek, mikor még gyártották az alkatrészeket, amikbõl áll.
Max 2-3 darab van belõle és csókolom. Ne akarj már ferdíteni köszi.

A másik pedig, valószínûleg szemüveg kéne neked (vagy ha már van erõsebb), emiatt láthatod tûélesnek a játékot konzolon...
Jelentem alasan, az uj driverrelel ultra beallitassal 4xMSAA high-on fut mint az eger a kalitkaban.
Nalam a driver volt a kulcsa a korabbi szarakodasnak...

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

AMD Catalyst 13.2 Beta 3 is now available, and includes the following updates:

Improves performance up to 15% in high MSAA cases for the Crysis 3 beta release
Significantly improves latency performance in Skyrim, Boderlands 2, and Guild Wars 2
Improves single GPU performance up to 50% for DmC Devil May Cry
Improves CrossFire performance up to 10% for Crysis 2
Resolves Texture flickering seen in DirectX9.0c applications.
Igazad lehet, remélem lesznek optimalizált driverek és patchek.
gduck
Egyetértek, ez a rohangálósmeghalokmindenmásodpercben nem az én stílusom 😞 Visszasírom az elsõ rész multiját 😞

gduck
2. részre így nem emlékszem, de most indítottam, 70 cm-re ülök a 102cm TV elõtt, biztos a szememmel van a baj, hogy élesen látok <#falbav>

Shep
Ja hát azon még szép ,hogy tûrhetõen fut, bár eg olyan gépen sokkal jobban kellene és nem érdeke mit hadovál DS ez a játék akkor sincsen rendesen optimalizálva de reméljük ,hogy csak még nincsen.

i7 930 és HD 5870 Crossfire. Eddig csak a 3DMark fektette meg a gépet, de egy kis OC még javíthat a helyzeten.

Nekem tetszik a multi, csak rá kell érezni. Használd a láthatatlanságot az E-vel.
Shep
Á borzalom szar ez a multi, össze vissza rohangálás állandóan kapásból fejbe lõnek én meg alig bírok eltalálni valakit a 30 fps-emmel. A hunteres mondjuk jó csak ott meg marhára rövid az idõ egy akkora pályán. És ami a fõ probléma a játékkal, egyszerûen nem lehet a hangok alapján tájékozódni, lépészaj nem hallatszik, egy nagy tompa visszhang az egész, lehet hogy xf-in meg egyéb csodákon jó (mondjuk kétlem) de az én audigy 2-mön gyalázat. Emlékszem anno mekkora nagy szám volt a SC -ben ,hogy folyamatosan halkul el a hang és egyes anyagdarabokon másként halkul. Manapság ez hol van?

TDC Geronimo
Nem tudom te mit próbáltál, de boxon rondább, mint a 2. Homályfos a kép bár tényleg nem annyira, mint azokon a képeken és az fps is rengetegszer esik 30 alá. Nem való ez a motor már ezekre a konzolokra, ahogy a frostbite 2 sem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Shep
Na de milyen géped van?

gduck
El vagy tévedve, de nagyon 😄 És felesleges a konzol vs PC vitát elõvenni. Azok az összehasonlításos képek erõsen eltúlzottak, a kép GYÖNYÖRÛ és ÉLES és AKADÁSMENTES XBOX360 konzolon!

gduck
OFF: amit írtál PC szinten, azt EZ is tudja egy tizesért 😉 Én lemondtam a PC játékról, mert nem fogom beledobálni feleslegesen a pénzt! 4 éve vettem a boxot, azóta egy fillért se költöttem, csak játékra 😉

Srácok, egyáltalán próbáltátok max vagy ahhoz közeli beállításokkal?
Az élsimítás a lényeg, nem a menübeállítások!
2x élsimítás alatt teljesen elveszik a lényeg, de igazán csak 4x élsimításnál válik ütõssé!

Nálam a shadow és textúrák high beállításon, minden más very high.
A múzeumos pályán 1x élsimítással 45+ FPS, 2x élsimítással 30+ FPS, az még játszható, de multihoz már kevés.

4x élsimítással már akadt, úgyhogy azt csak kipróbáltam. De a látvány hihetetlen módon megváltozik... Látszanak az eltérések az egyes falevelek erezetében. Annyira valósághû lett az egész, néha már azt hittem, mindjárt belenyúlok a képernyõbe és megérintem a falat/liánt/zászlót stb. Iszonyat durva, tényleg mintha ott lennél.

Ez egyértelmûen új szint, ilyen még nem volt. A hivatkozott csúszkás képek messze nem adják vissza, szerintem azokon nincs is élsimítás.
grebber
A Muzeumos jobban akad ja 😄

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Én nem azt mondtam hogy nincs különbség.

kifli
ha leveszed minimumra szerintem visszább vesz a kirajzolás távolságból is
kifli
igen ma voltam konzolon megnézni. Én látom a különbséget...
Csak én érzem úgy, hogy az Airport pálya jobban fut, mint a Museum? Nálam az kicsit jobban akad, ugyanazon a szerveren. Mindent levettem minre és 1440x900-on játszok.
Valamint egy fura grafikai "bug"(?) szúrt szemet. Egyes elmek, de fõleg a fák olyan film grainesek vagy inkább áttetszõek egy bizonyos szögbõl és távolságból. mint a BF Heroes-ban. Ez a béta miatt van vagy a VGA nem elég jó?

DarkSector
Nem is, kamu xboxos képek hogy lehessen látni a különbséget. 😄

Ez borzalmas és szerintem túlzás. Ennyivel nem lehet csúnyább. Ha meg lehet miért nincs a PC-s verzióba DX9?

DarkSector
mondod ezt te.
próbáltad élõben?

kifli
Hát, amennyiben nem látod a különbséget, javaslom egy szemészhez látogass el.

mosottfos+lowres/lowpoly vs tûéles kép, high res texturákkal és magas részletességû modellekkel.

Max ha 2 km-rõl nézed, akkor nem látszik a különbség.
DarkSector
"Ja úgy olvastam, hogy annyival nem szebb, mint amennyivel drágább gép kell neki."

jól olvastad...😄

"ha 110-ért már 8-10x erõsebb gépet kapsz, mint a konzol, akkor minek vegye az ember a kvarcjátékot?"

pont ez a lényeg csak adatokban és árban erõsebb és drágább, a játék közben az a baj hogy ha látszana ez a töblet azt mondom oké.

kifli
Ja úgy olvastam, hogy annyival nem szebb, mint amennyivel drágább gép kell neki. Amúgymeg, ha 110-ért már 8-10x erõsebb gépet kapsz, mint a konzol, akkor minek vegye az ember a kvarcjátékot?

Nekem ez nem logikus.
DarkSector
No sir...a 10x erõsebb pc-t írtam nem 10x drágább, mert a most 110ezres gép kb 8-10x gyorsabb-erõsebb.

kifli
a 100-110-et úgy gondoltam, hogy egy most újonan vásárolt 100-110 körüli géppel érdemes összehasonlítani a konzol grafikáját. Azzal reális egyáltalán. Mert te úgy írtad, mintha csak 10x annyiba kerülõ hw-n lenne szebb a játék. Pedig nem.
DarkSector
Hát 40 <-> 110-nél ne haragudj de boxon játszanám, annyival nem ocsmányabb.
Low textúra, de a PC low-nál nem teszi low-ra a textúrákat ha nem mész be az Advanced-hez!!!!

Azt vedd számításba!!!!