3142
-
#1439 erősen kellett figyelnem, hogy kiszúrjam a "csajszit". -
#1438 ez PC-n soha nem lesz megtapasztalható.amíg x hardverre "optimalizálnak",fejlesztenek, egy adott "célgép"(box,ps3...)helyett...nem mindenki sli-zik, ott meg adott a fix gép.
tudom,h nem mondtam újat,de emiatt van az,ami... -
#1437 csajszit szúrnám...xD -
#1436 #1424 az nekem már böven elég lenne... -
#1435 Na csak mondom mire gondolok. Ezeket az arcokat lehet nézegetni és befosni rajtuk ,mert ez na igen ez a brutálszép kategoria.Csak az a gáz ezek arcok alig látjuk őket.Ha minden ilyen szinten lenne kidolgozva megérteném a GTX 680 SLI-t ,de az összkép fos pláne egy ilyen brutális szép arc láttán.
-
#1434 Miaz hogy elvileg?
Ez fizika vagy igen vagy nem...:DDDD -
#1433 ezek pc-s képek elvileg.. -
#1432 Hát állítólag maxtreme is próbálta belinkelni, csak nem látom. -
#1431 Miért vannak már pc-s képek, hogy milyen? a konzolos nem érdekel. -
#1430 hát nyilván nem...vagy nincs olyan hardverünk amivel igen :D -
#1429 Nem megy, azért thx rendes vagy hog y feldobtad, nekem valamiért nem jelenik meg nem tudom miért, csak sg képei meg képhost meg ilyenek. -
#1428 MIÉRT A VÉGLEGES NEM ILYEN? -
#1427 ha raksz rá 64x-es AA-t, ilyen is lesz, igaz cserébe kapsz pps prezentációt -
#1426 A távoli dolgokat soha nem kell kidolgozni mivel odáig ha el is lát az ember akkor is homályosan. -
#1425 katt, így elvileg mennie kell -
#1424 Megnyitás új lapon! Ezek szenny kép megosztok!
-
#1423 Nem jelent még meg a törés és pánikhangulat van. -
Így kéne kinéznie, mint a hivatalos képeken... -
#1421 15 perc alattt 70 komment? mi a fasz történt? -
#1420 Nekem nem jön be a kép. -
#1419 Erről beszélek itt is ránézek a képre és egyből a kábelek (kábelek ugyanmár recehuzal ) tűnik fel meg az élek amik ki vannak fehéredve.
Illúzióromboló az egész így! -
#1418 üzletpolitika, megtehetnék hogy olyan legyen mint az te elvárod, de nem fogják...
egyébként két gtx690 SLi-ben 1080p élsimitás és kész is :D -
#1417 Olyan játék viszont van amire mindenki azt mondja hogy na ez igen, de nem a látvány miatt! -
#1416 Nem lesz mivel pc-n a gépek, mármint a hardverek mindig fejlődnek és soha nem fogják utolérni a hardver elméleti tudását, a programozási korlátokból adódoan. -
#1415 mondjuk ennyire a nextgen közelében valamien formában grebbert is megértem....vajon lesz akkor állejtés mint anno mikor a 360 kijött....gears of wars még mindig elöttem volt akkoriban állejtős volt...nekem legalábbis -
#1414 Ilyen nem igen lesz ebben az életben!
Látod itt is mivan betették azt a folyosós képet többen összefosták magukat a látványtól.
Nekem meg kivágta a szemem az ajtókerek alján a rece hegy meg a ládák szélein a "zizis" rész.
Ilyen gépigénnyel nyalják meg heréimet nekem minden tű éles legyen még 500 méterre is! -
#1413 Régen bezzeg a supermario mindenkinek a teknika csúcsa volt....
a mai napig emléxem mikor havernál elöször láttam a Quake 3 Arenát egy 500mgh-es amdn a bokámat lefostam....xD -
#1412 -
#1411 Egyszer jöhetne már egy játék amire mindenki azt mondaná, nah igen ezaz....
De mivel ilyen gyökér világban élünk, ahol semmi sem jó, igy ilyen sosem lesz.... -
#1410 Srácok én mondok egy jót aki szerint ez csúnya mutasson szebbet. -
#1409 Jah végülis, gyenge vason is lehet veryhigh-ra rakni.....:D -
#1408 Amúgy ezt hívják önigazolásnak. -
#1407 Ez biztos hogy ő:
-
#1406 Gyenge vason minden ugyanúgy néz ki mint százezres VGA-n csak lassabb erről ennyit!
Metro grafikája az nem rossz meg a Witcheré sem de mindekettőnek túlontúl mesterkélt a gépigénye a kinézethez képest!
-
#1405 EA játékot 0 day??? Nincs az az Isten, hogy mégegyszer ilyen hülyeséget csináljak! Most hogy megjelent már ketyeg az óra... Nincs már messze a budget 1990 Ft-os kategória! -
Carmageddon #1404 Jól van na a kereső nem adta ki. -
#1403 Házhozszállítás meg felmenni Pestre érte drága lett volna pik pak pontba meg elvileg csak holnapután lesz ott :(
De én nem várom annyira 1-2 óra múlva azt évekig be a fiókba azt ha lesz gépem előkotrom! -
#1402 Túl nagy igényeid vannak vagy gyenge vasad mert pl, a witcher 2 meg a metró igen szépek persze gyenge vason minden csúnya ez tény. -
#1401 Am ez a kép szerintem sem jó. Sőőt. -
#1400 Crysist sose veszem o day.