3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • kill3r21

hmmm igy már szép lenne :D
  • DarkSector
    Úgy néz ki, hogy látsz egy fegyvert eg egy hátteret, és abba kő futni meg lőni.
    Meg van benne korlát, meg doboz meg ablak, meg ajtó...
  • kill3r21
    Erre irta hogy a warezosok szívnak....:D ÉRtitek....xD
  • Fpocok
    És? MA már pcre mindig később jön a warez, mint az eredeti.
  • Kongy
    Aki már játszott a single-el elmondaná, hogy hogy néz ki a játék? Kb mint a multiplayer beta? Mert ha igen, akkor végre normális PC-s verziót kapunk, a 2 egy agyonblurözött shitbox port volt.
  • DarkSector
    Azta ez mekkora kibaszás, nem fizettem érte és később tólhatom mint aki megvette, jól kibasztak velem. :)
  • kill3r21
    mert az már tolja aki nem warezolt, hanem megvette :D
  • DarkSector
    Magyarázd el miért?
  • DarkSector
    Nem látod? kattints a képre 1-et.
  • Fpocok
    MSI afterburner.
  • Fpocok
    Valakit kiütöttem. Kapja be

Birom amikor linkelnek valamit, írnak valamit rá... csak nem lehet rájönni, mit is akar az ember. Mi van a képpel?
  • kill3r21
    valaki mondja már meg mi ez a sárga ami infokat ir ki jobbra?
  • TBTPumpa
    Megint a warezoszok szívnak!

Eredeti játék:
  • DarkSector
    Jó védekezés...:D
  • Shep
    Igen, mert azt is lehet állítani de ha nincs belőve akkor persze ,hogy recés marad de mindegy neked úgyis jó a konzolos maszat grafika is :D
  • kill3r21
    Nah hova lett mindenki? :D
  • electrik
    Valami Koreai fószer felnyomhatná a játékot és tolhatnánk mi is:)
  • kill3r21
    Jöhetne már vmi :D
  • minimize
    nem valószínű.szerintem(!!)csak a 7második fele esélyes. de ki tudja...
    (az enyém holnap jön elvileg-kvilág)
  • DarkSector
    Nem az a lényeg csak amerre megyek ezzel jön mindenki, hogy nem lesz tőle recés a játék.
  • Shep
    Igen, mert nem a simítás a lényeg de mindegy, mert mintha a kutyámnak próbálnám elmagyarázni a kenyér sütés rejtelmeit.
  • electrik
    Akkor esetleg még ma is lehet hozzá crack?
  • kill3r21
    Igen aki megvette és VPn-el aktiválta...
  • kill3r21
    Azért kiváncsi lennék P*nci ügyben mik az elvárásaid....:D
  • electrik
    Emberek most ezekkel a képekkel mi van?
    Valahol már lehet nyomatni?
  • DarkSector
  • DarkSector
    Még1x mondom a különbséget látom így is.
    Amire te most építed a vádaskodást, 1 kép, amin bejelöltem egy élt, aminél nem látszik hogy a sweetfx elsimítaná...ennyi.
  • Shep
    Nem érdekelsz!
  • Shep
    Hiába próbálod elvicceskedni, egyszer vennéd a fáradtságot és felraknád valamelyik játékhoz talán észrevennéd a különbséget és elhallgatnál végre.
  • DarkSector
    Ilyet senki nem mondott hogy nincs különbség...ha már pontostítani akarsz.
    Én egészen mást mondtam.
  • DarkSector
    Oké értem Sheepfx. :D
  • Shep
    Te hagyjad inkább magadat, mindenki látja a különbséget csak te meg Gabika nem.
  • DarkSector
    Sweetfx-et hagyjuk inkább. :D
  • Shep
    De sírsz a grafika miatt és mégis konzolon játszod az új címeket, holott köztudott, hogy PC-n minden szebb ha másért nem legalább egy sweetfx miatt. Na mindegy érdekes ez számomra.
  • grebber
    Persze hogy konzolom viszem őket végig arra van sokkal előbb warez.És legalább megkímélem a pc-met a sok szartól!

Mostanában nem is tudok olyan címet mondani amit lewarezoltam volna pc-re!
    Arra sem érdemesek!

Crysis 3-at megveszem ,mert megvan az összes! Tomb Raidert is már előrendeltem meg Bioshock Infinite-et.De jó előre letolni konzolon őket!

• minimize
    " Yevat Úr" elnézést,Cevat Úr.
  • minimize
    „Anélkül, hogy megszegném a titoktartási szerződést: tisztán anyagi szempontból lehetetlen. Lehetetlen, hogy egy 2-3000 dolláros csomagot egy 500 dolláros dobozban értékesítsenek.
    Az új generációs gépeknek esélyük sem lesz egy gamer PC-vel szemben, legalábbis a grafikai megjelenítés tekintetében.
    Nem mondom, hogy ennyibe fognak kerülni az új gépek, lehet, hogy 2000 dollár lesz egy új konzol, de azt a fogyasztó valószínűleg már nem veszi meg. Szóval, ha összehasonlítjuk a PS4 vagy az Xbox 720 várható árcéduláját egy mai gamer PC árával, akkor lehetetlen, hogy hardveres kiépítés tekintetében egy szinten legyenek a platformok” - magyarázta Yerli."
    a programozás meg megint más tészta,ugye, Yevat Úr??!
  • kill3r21
    Birom a Milfeket :D
  • Shep
    Hülye vagy? Anyád lehetne :D
  • Shep
    Én azt bírom, hogy Grebber alázza az összes játék grafikáját de xboxon meg végigvisz szinte mindent és nem gond neki a szar grafika. Csak én érzek itt némi önellentmondást?