CRYSIS 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltakép, ami a 2-ben (és talán a 3-ban) jobban tetszik az 1-hez képest a sötétebb sci-fi hangulat.
Az elsõ részben (és a Far Cry 2 & 3-mal) ellentétben a környzeti alkalmazkodások nem fognak mûködni...úgy, mint a részletesebb fizika sem.
Nem tudom miért nem veszik ezeket észre vagy miért nem fektetnek hangsúlyt rá, de így elég mû alkotás lesz. Ez nem tetszett a Crysis 2-ben sem, a mesterséges intelligenciára meg inkább nem is pazarlom a betûket.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Gondolom olyanról meg nem hallottál hogy valaki PC-n x360 controlerrel játszik.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Cryteks PC Set Up:
CPU: Intel Core i7-3930K
CPU Cooler: Corsair H80
MB: Asus Sabbertooth X79
GPU: Gainward GTX 680
RAM: 4x 4GB Corsiar
Next PC upgrade: 2022
Átrágom magam rajta.
YouTube: 23Drazse
Egyébként a legspécibb kiadása Originen kapható, ez mindhárom játékot tartalmazza. Persze Maximum árat is fizetnénk érte. :S
Ipon: 8990FT
CD Galaxis: 8790 (fémtok)
Konzolokszervíze: 8490FT
Überkonzol: 8900FT (ajándék EA bögre)
Ha lúd akkor legyen kövér, legyen a Hunter Edition!
Aoccsó legyen, mer kõ a pínz álkatríszre is!
YouTube: 23Drazse
Az elsõ gameplay ami igazán tetszik.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kör elindul 1 perc után a csávókámnak 20 killje volt.
Mondom magamban biztos ilyen skilles a gyerek,de mikor 4-en szembetalákoztunk vele és elintéztük(egyedül csak én maradtam életben),akkor már sejtettem hogy csal.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
FarCry3-at megnéztem FULLHD felbontásban a 102cm TV-n, és XBOX360-al is. Csak a jelforrást változtattam a TV-n. Prrsze voltak difik, de semmi lényeges, élményben és képben is szinte majdnem ugyanaz volt.
Szerény véleményem szerint, ha természetfilm lett volna, valószínûleg PC, de mivel ez egy játék így tök mind1, játék közben nem a fûszál textúráit nézem (ugyanúgy mint természetjárás közben se a fûszál ereit)
Már 1600X900-as felbontásban is kezd homályosodni a kép még akkor is ha maximum grafikán van.
Amúgy meg ha megtehetem miért ne futtassam full hd-ba.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ilyenkor fogadj sörbe.
Tudod hogy neked van igazad, ezek a konzolboyok meg simán bevállalják a fogadást mert azt hiszik hogy nekik van igazuk.
Nyersz rajta, sört.
Megéri.
Mint a szomszéd gyerek verte itt magát hogy neki a full hd-s tv-fut a játék x-box-on.Az istennek sem akarta megérteni hogy 1024 az csak fel van skálázva hogy kitöltse a képernyõt,attól még nem full hd a felbontás.
Aztán áthívtam hogy nézze már meg hogy 82-es full hd tv-n full hd felbontásban hogy néznek ki a pc-s játékok és gyakorlatilag leesett az álla hogy ez mi.
mondjuk ami idegesit mikor egy csávó felkap egy villanyoszlopot, és azzal nyomja, beteg...😄
Árulnak csak kuvadrága.
Crysis 3 nemtudom miért fut jobban, nekem mind2-õ lassú...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként az hogy lehet, hogy a Cry3 béta jobban fut - igazi minen - mint a 2 mediumon DX11 vagy akár DX9 alatt?