3142
-
hmmm igy már szép lenne :D
-
#1479 Úgy néz ki, hogy látsz egy fegyvert eg egy hátteret, és abba kő futni meg lőni.
Meg van benne korlát, meg doboz meg ablak, meg ajtó... -
#1478 Erre irta hogy a warezosok szívnak....:D ÉRtitek....xD -
#1477 És? MA már pcre mindig később jön a warez, mint az eredeti. -
#1476 Aki már játszott a single-el elmondaná, hogy hogy néz ki a játék? Kb mint a multiplayer beta? Mert ha igen, akkor végre normális PC-s verziót kapunk, a 2 egy agyonblurözött shitbox port volt. -
#1475 Azta ez mekkora kibaszás, nem fizettem érte és később tólhatom mint aki megvette, jól kibasztak velem. :) -
#1474 mert az már tolja aki nem warezolt, hanem megvette :D -
#1473 Magyarázd el miért? -
#1472 Nem látod? kattints a képre 1-et. -
#1471 MSI afterburner. -
#1470 Valakit kiütöttem. Kapja be
Birom amikor linkelnek valamit, írnak valamit rá... csak nem lehet rájönni, mit is akar az ember. Mi van a képpel? -
#1469 valaki mondja már meg mi ez a sárga ami infokat ir ki jobbra? -
#1467 Megint a warezoszok szívnak!
Eredeti játék:
-
#1466 Jó védekezés...:D -
#1465 Igen, mert azt is lehet állítani de ha nincs belőve akkor persze ,hogy recés marad de mindegy neked úgyis jó a konzolos maszat grafika is :D -
#1464 Nah hova lett mindenki? :D -
electrik #1463 Valami Koreai fószer felnyomhatná a játékot és tolhatnánk mi is:) -
#1462 Jöhetne már vmi :D -
#1461 nem valószínű.szerintem(!!)csak a 7második fele esélyes. de ki tudja...
(az enyém holnap jön elvileg-kvilág) -
#1460 Nem az a lényeg csak amerre megyek ezzel jön mindenki, hogy nem lesz tőle recés a játék. -
#1459 Igen, mert nem a simítás a lényeg de mindegy, mert mintha a kutyámnak próbálnám elmagyarázni a kenyér sütés rejtelmeit. -
electrik #1458 Akkor esetleg még ma is lehet hozzá crack? -
#1457 Igen aki megvette és VPn-el aktiválta... -
#1456 Azért kiváncsi lennék P*nci ügyben mik az elvárásaid....:D -
electrik #1455 Emberek most ezekkel a képekkel mi van?
Valahol már lehet nyomatni? -
#1454 -
#1453 Még1x mondom a különbséget látom így is.
Amire te most építed a vádaskodást, 1 kép, amin bejelöltem egy élt, aminél nem látszik hogy a sweetfx elsimítaná...ennyi. -
#1452 Nem érdekelsz! -
#1451 Hiába próbálod elvicceskedni, egyszer vennéd a fáradtságot és felraknád valamelyik játékhoz talán észrevennéd a különbséget és elhallgatnál végre. -
#1450 Ilyet senki nem mondott hogy nincs különbség...ha már pontostítani akarsz.
Én egészen mást mondtam. -
#1449 Oké értem Sheepfx. :D -
#1448 Te hagyjad inkább magadat, mindenki látja a különbséget csak te meg Gabika nem. -
#1447 Sweetfx-et hagyjuk inkább. :D -
#1446 De sírsz a grafika miatt és mégis konzolon játszod az új címeket, holott köztudott, hogy PC-n minden szebb ha másért nem legalább egy sweetfx miatt. Na mindegy érdekes ez számomra. -
#1445 Persze hogy konzolom viszem őket végig arra van sokkal előbb warez.És legalább megkímélem a pc-met a sok szartól!
Mostanában nem is tudok olyan címet mondani amit lewarezoltam volna pc-re!
Arra sem érdemesek!
Crysis 3-at megveszem ,mert megvan az összes! Tomb Raidert is már előrendeltem meg Bioshock Infinite-et.De jó előre letolni konzolon őket!
-
#1444 " Yevat Úr" elnézést,Cevat Úr. -
#1443 „Anélkül, hogy megszegném a titoktartási szerződést: tisztán anyagi szempontból lehetetlen. Lehetetlen, hogy egy 2-3000 dolláros csomagot egy 500 dolláros dobozban értékesítsenek.
Az új generációs gépeknek esélyük sem lesz egy gamer PC-vel szemben, legalábbis a grafikai megjelenítés tekintetében.
Nem mondom, hogy ennyibe fognak kerülni az új gépek, lehet, hogy 2000 dollár lesz egy új konzol, de azt a fogyasztó valószínűleg már nem veszi meg. Szóval, ha összehasonlítjuk a PS4 vagy az Xbox 720 várható árcéduláját egy mai gamer PC árával, akkor lehetetlen, hogy hardveres kiépítés tekintetében egy szinten legyenek a platformok” - magyarázta Yerli."
a programozás meg megint más tészta,ugye, Yevat Úr??!
-
#1442 Birom a Milfeket :D -
#1441 Hülye vagy? Anyád lehetne :D -
#1440 Én azt bírom, hogy Grebber alázza az összes játék grafikáját de xboxon meg végigvisz szinte mindent és nem gond neki a szar grafika. Csak én érzek itt némi önellentmondást?