CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na azt írták még van fémtok , elõ is rendeltem!

Next PC upgrade: 2022

Nagyon felkapták ezt a vadászatot benne.
A 2-ben is érezhetõ a butulás. A páncélautó gépfegyverével nem bírtam egy fûszálat se megkarcolni. :S
Voltakép, ami a 2-ben (és talán a 3-ban) jobban tetszik az 1-hez képest a sötétebb sci-fi hangulat.

*már
Egyetlen dolog fog engem zavarni ebben, de csak azért mert mûr túl sok játékkal játszottam.

Az elsõ részben (és a Far Cry 2 & 3-mal) ellentétben a környzeti alkalmazkodások nem fognak mûködni...úgy, mint a részletesebb fizika sem.

Nem tudom miért nem veszik ezeket észre vagy miért nem fektetnek hangsúlyt rá, de így elég mû alkotás lesz. Ez nem tetszett a Crysis 2-ben sem, a mesterséges intelligenciára meg inkább nem is pazarlom a betûket.
DarkSector
ironizál.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
De lehet csak benne maradt az xbox verzióban, ilyenre is volt már példa. Amúgy szerintem PC-s, xbox összeomlana ilyen graf mellett 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gduck
Miért lenne XBOX? Oda van írva a PC konfiguráció, amin futatták!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Maxtreme
Igen, tuti xbox, hisz az elején kiírja a logonál hogy "Press Enter to skip".
Gondolom olyanról meg nem hallottál hogy valaki PC-n x360 controlerrel játszik.

Viktor9202
Ez Xbox....

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Shep
Elég szar gépen futtatták 😊 Az a fû elhajtósdi azért pofás, ugyan apróság de mégis.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
CRYSIS 3 - Gameplay The Swamps Walkthrough @ Crytek

Cryteks PC Set Up:
CPU: Intel Core i7-3930K
CPU Cooler: Corsair H80
MB: Asus Sabbertooth X79
GPU: Gainward GTX 680
RAM: 4x 4GB Corsiar

grebber
Mailben megkérdeztem CDG-t hogy van-e fémtok! Ha az a válasz ,hogy igen akkor megrendelem. Ingyenes a pik pak pont is ,meg az Aliens egy rakat fos lett és így a rajta megspórolt pénz a Crysis 3-ra megy!

Kösz!
Átrágom magam rajta.

YouTube: 23Drazse

CD Galaxisnál Pick Pack Pontos átvétel esetén nincs postaköltség. Csak plusz infó.
Egyébként a legspécibb kiadása Originen kapható, ez mindhárom játékot tartalmazza. Persze Maximum árat is fizetnénk érte. :S

grebber
576: 9999FT (fémtok + crysis1)
Ipon: 8990FT
CD Galaxis: 8790 (fémtok)
Konzolokszervíze: 8490FT
Überkonzol: 8900FT (ajándék EA bögre)

Hol érdemes elõrendelni a játékot, ahol jó árban is van?
Ha lúd akkor legyen kövér, legyen a Hunter Edition!

Aoccsó legyen, mer kõ a pínz álkatríszre is!

YouTube: 23Drazse

kifli
az egyet meg warheadet többször végigjátszottam, 2-t félszer, ez most megint tetszik 😊
wedge31
Crysis 3 - Swamps

Az elsõ gameplay ami igazán tetszik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Krááájszisz...ohh yeah 😄
Muttley
<#eljen>

Just do it :)

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én se. Mirror's Edge time trialjában is van olyan, hogy egy mapet 4 mp alatt vit végigg. :S

Ez is szét lesz csalva,mint az összes multi fps ami jelenleg van.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

gduck
Én SOSE fogom megérteni, ez az önámítás miért jó egyeseknek? Ráadásul mások játékát is tönkreteszik! Az értelmi színvonal nagyon a béka segge alatt lehet annál, aki így élvezi a játékot. Mi a jó ebben?

Én már találkoztam iyen úriemberrel,csak nem mertem még arra gondolni hogy csalnak benne.
Kör elindul 1 perc után a csávókámnak 20 killje volt.
Mondom magamban biztos ilyen skilles a gyerek,de mikor 4-en szembetalákoztunk vele és elintéztük(egyedül csak én maradtam életben),akkor már sejtettem hogy csal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

gduck
Nem kõ engem elkergetni, ami jól fut a gépemen azt PC-n játszom, ami meg nem, arra ott a box <#wave>

JaSoN HuNTeR
Akkor menj és játsszál a konzolodon.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

gduck
Ígéretes <#falbav>

Peet81
cheater a Crysis 3 Bétában úristen :S

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

gduck
Csak egy példa 😉

FarCry3-at megnéztem FULLHD felbontásban a 102cm TV-n, és XBOX360-al is. Csak a jelforrást változtattam a TV-n. Prrsze voltak difik, de semmi lényeges, élményben és képben is szinte majdnem ugyanaz volt.

Szerény véleményem szerint, ha természetfilm lett volna, valószínûleg PC, de mivel ez egy játék így tök mind1, játék közben nem a fûszál textúráit nézem (ugyanúgy mint természetjárás közben se a fûszál ereit)

Most itt nem a pixxelfétisizmusról van itt szó.Azért sokkal jobban néz ki illetve tisztább képe van játéknak ha a monitor illetve a lcd tv natív felbontásában futtatod.
Már 1600X900-as felbontásban is kezd homályosodni a kép még akkor is ha maximum grafikán van.
Amúgy meg ha megtehetem miért ne futtassam full hd-ba.

gduck
Kit érdekel hogy FULL HD vagy nem FULL HD??? Csak a pixel fetisisztákat 😄

kill3r21
Ez a fogadásos dolog akkor ment nekem , amikor elöször toltam a gears of wars-t...akkor nyertem, nyilván ma már nem :d
Fpocok
Így van. De néha még 720p sincs, csak arra van felskálázva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

The Protector
Jah, box is csak felskáláz 1080p-be azaz szétnyújtja a képet és elhiteti az élményt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Én ps3-on játszok és full hd ban megy míg ti szenvedtek az ócska szar gépeitekkel😊Na jó a viccet félretéve.Kb 1 éve van ps3-am,játékos pc-m csak otthon van.Ps3-on sztem egy játék sem fut 1080p-ben,majdnem minden 720p ben megy,tehát nem fullHD.A ps ex címek sem mennek full hd ban hanem csa720p-ben.Én nem tv-n játszok hanem monitoron egy speckó VGA/PS3 kábellal és pontosan tudom figyelni, hogy mi milyen felbontásban fut,csak az XMB(ps3 menüje) fut 1080ban a többi alatta.Speciel a crysis 3 720p alatt fut és kibaszott ocsmány(elõtte minden cry rész pc-n toltam és ehhez viszonyítok) úgyhogy haverodat verd csak pofán, hogy ne beszéljen hülyeségeket.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Egy jó tanács:
Ilyenkor fogadj sörbe.
Tudod hogy neked van igazad, ezek a konzolboyok meg simán bevállalják a fogadást mert azt hiszik hogy nekik van igazuk.
Nyersz rajta, sört.
Megéri.
Majd jön egy-két konzolboy és majd elmagyarázza hogy a konzolokon full hd-ban futnak a játékok.
Mint a szomszéd gyerek verte itt magát hogy neki a full hd-s tv-fut a játék x-box-on.Az istennek sem akarta megérteni hogy 1024 az csak fel van skálázva hogy kitöltse a képernyõt,attól még nem full hd a felbontás.
Aztán áthívtam hogy nézze már meg hogy 82-es full hd tv-n full hd felbontásban hogy néznek ki a pc-s játékok és gyakorlatilag leesett az álla hogy ez mi.

Ryder159
Én is a növényzetre gondoltam, A videón jól látni, hogy vannak olyan elemek a környezetben, ami boxon nincs.

Shep
Persze ront ez egyértelmû, a PC-s is gyengébben néz ki, mint mikor betöltöm a bétát de azért a különbség szemmel látható.

Azért a növényzet néhol gyengébb, meg aháttér. Az Xboxos nandome ott hátu ltotál stazikus bitmap, míg a PC-s verzión "él" rásut a nap és érzed, hogy az egy kupola. Persze a YT vdeió is ront rajta, szóval ez így nem fair/reális.

Shep
Pont ez asszem nem, de majd úgyis megmondják ,hogy közel sem ilyen rossz az xbox és tûéles, meg minden. Azért a boxos nanoruha gyalázat kategória 😊

Ryder159
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez volt már?

kill3r21
detto, dehát ilyen a kezdõk élete, bár mondjuk crysis2öt sokat nyomtam multiba anno mikor megvettem, de ez valahogy nem megy, a hunter nyilazás meg még nehéz is számomra, itt nem állatok futkosnak mint a fc3ba....😄
mondjuk ami idegesit mikor egy csávó felkap egy villanyoszlopot, és azzal nyomja, beteg...😄
Azt hittem én vagyok pro béna. 😄 Crash Site jobban megy, voltam MVP is.

gduck
Én játszogatok vele amikor van idõm, bár a csapatban mindig az utsó vagy utsó elõtti helyen végzek 😄 Szóval inkább áldozat vagyok mint "áldozó" 😄

DarkSector
Áremelkedés.
Árulnak csak kuvadrága.
Crysis 3 nemtudom miért fut jobban, nekem mind2-õ lassú...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
nah mivan srácok ilyen hamar leéltétek a bétát? 😄
A szoksásos áremelekedés vagy az infláció miatt? Mert nekem is elhet elkéne még 2 GB RAM. :S 800 MHz-es árulnak még?

Egyébként az hogy lehet, hogy a Cry3 béta jobban fut - igazi minen - mint a 2 mediumon DX11 vagy akár DX9 alatt?