3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • pHNxX
    Az igen :D Gondolom én már ezt nem tudom megtenni mi? :D
  • Nagylaci
    Koreai VPN -ről aktiváltam. Náluk tegnap, itteni idő szerint 16 órakor aktiválták.
  • pHNxX
    mért péntektől? sztem mindenkinek 2013.02.21. 00:01 kor indul azaz szerda éjjfél utántól! Nagy Laci te hogy játszottál vele mikor még nem is lehet elinditani?
  • kill3r21
    egyébként meg kár vitázni azon hogy neked mi csúnya és nekem mi a szép....ugyse fogunk a büdös életbe egyetérteni :D
  • kill3r21
    szerintem az átvezető sem videó, de ha te mondod :D
  • kicsitopi
    felment. hivatalosan csak péntektől vadászhatok. egyéb megoldás esetleg?
  • DarkSector
    Egy személyes kérdés:

Szokták ölni is embereket a játékban, vagy csak a videókban nem ölsz? :D
  • Nagylaci
    Itt van minden full low -ban:

• DarkSector
    Na erről van szó.
    Killer meg próbál butának beállítani az előre legyártott fényes képekkel, igaz hogy egyiken sincs fegyver, vagyis nem ingame. :)

Erre mondtam hogy szép a játék, de ne keverjük ide az átvezetőket, mert odanyúlok a FF-hoz és akkor már rögtön nem lesz a legszebb.
  • Nagylaci
    Egyébként ez igaz, sok kamu kép kering a neten amiben ilyen űberistencsászárnak :) van feltüntetve a grafika. Ami pedig tényleg nagyon szép, de azért nem ennyire.
  • DarkSector
    De mondok még utoljára 1 érdekes dolgot.

Azokat a képeket mutasd már meg ÚGY hogy közben a kezedben tartod a fegyvert.
    NA majd akkor visszatérünk rá hogy mi a valós látvány.

Ez...ez papám majd 2078-ban real-time lesz.
    Hol a fegyver?
  • DarkSector
    Hát nem egy crysis 3, de Unreal csak ennyit tud ebben a genben, azért ez mozgásban nem olyan rossz, lévén hogy a Crysis egy FPS a Gears meg kb 2x olyan hosszú TPS amiben van 4 fős coop, nem ugyanaza a cél. :)

De igen soha nem lesz olyan szép.
  • kicsitopi
    Jah, látom, megjelent, hogy előzetesen letölthető.
  • Micsu
    az a c3 full képek után már prevgen
  • tommygear
    ne foglalkozzatok vele, minden, értsd MINDEN játékos topikban eljátsza ezt, hogy szar a grafika vagy szar a játék, állandóan a többség ellen megy
  • Nagylaci
    LOL?! :D
  • Nagylaci
    Most próbáld telepíteni! Ha minden igaz javították az Origin -ben a hibát, szóval menni fog!
  • kicsitopi
    Hát akkor várunk..
  • DarkSector
    Úgyéértem nem kell ettől még szarul érezni magatokat, szép a játék, de ott a 2 képen nem dobtam magam hátra.
    Annyi hogy 120-as uv védőkrémmel kellett az arcomat bekenni.
  • DarkSector
    fa+tűz eddig igen.
  • DarkSector
    Az egy dolog, ÉG-ÉS-FÖLD azon a 2 képen amit mutat a játék, meg ezen a 3-4 képen, hogy miért, kurvára nem érdekel, de mintha 2 külön játék lenne.
  • kill3r21
    Én abszolút megértem mire gondoltál,de egyet nem értek....:) ;)
  • DarkSector
    Nem azon a képen nincsen mit kialudni.
  • wedge31
    Majd az újratöltés megoldja...
  • DarkSector
    Olvass majd vissza mielőtt belelendülsz. :D Hogy mire írtam hogy csőnya.
  • kill3r21
    Még mindig nem aludtad ki? :D
  • DarkSector
    Killer jól elvan magával, mutogat átvezetőket.

Kár hogy én tegnap KONKRÉTAN képre írtam hogy csúnya, nem a játék minden pontjára.
  • kill3r21
    Nesze nekik faintos DRM, kellet ez nektek kedves Crytek? :D
  • kill3r21
    és nem tudol játszani?:
  • Nagylaci
    Nyugi, semmit nem tehetsz, beszart az Origin legalábbis Crysis 3 -al kapcsolatos része. Azoknak akiknek fel volt telepítve egyenesen eltűnt a listából és nem is indítható. Az amcsik totál ki vannak bukva mert megjelenéskor mindjárt ez történt nekik. Szóval a hiba nem nálad van, csak várni tudunk...
  • Maxtreme
    origin újrarakása?
  • kicsitopi
    NNah. Most kaptam meg. Telepíteném. Kód megad. Aszongya, sikeresen aktiváltam az origin fiókhot. Aztán hibát észlelt és leállt a telepítő. Nem jelent meg a játéklistában, a kódot nem lehet újra megadni, mondván, már regisztráltam egyszer. Most mit tegyek?
  • Maxtreme
    u.i:
    Azon sem csodálkoznék ha sok esetben maga a játékfejlesztő cég csinálná a csalások egy részét, ezzel is bevételhez jutva. Mert ugyebár többszerivel ezek is pénzesek.
  • Maxtreme
    Sajna ez ellen a hacker/cheater dolog ellen csak egy módon lehet védekezni (tudom, ez sem megoldás) várni kell az aktuális játék következő részére, és akkor jó esetben az elődről lemorzsolódnak az ilyen kis Vér Istvánok, és csak a normálisabb userek maradnak

Persze ez sem törvényszerű, de általában így van.
  • The Protector
    Én csak a cry2 beta legelején tudtam multizni,aztán már azt is ellepték a cheaterek pedig nekem nagyon bejött a multi és elő is volt rendelve a game a multi miatt, de lemondtam.Most ps3-on játszok,ott is előfordulhat csalás,főleg a COD-oknál de annyira azért nem jellemző.Konzolon inkább azzal szórakoznak,hogy belaggoltatják magukat és azért egy teleportáló katonát nehéz lelőni.
  • kill3r21
    Belegondolok hogy megveszem végigtolom, utána multi, de az meg tele lesz gyökér cheaterrrel...ugyanez volt a 2nél is, nem tudtam egy jót játszani multiban...illetve keveset...
  • morzsi555
    A crysis 3 az utolsó fizetős játékuk, utána már csak mikrotranzakciós Free to Play játékokat csinálnak. Így értették.
  • mester1987
    Ne tegyél rá.
  • wedge31
    Ha szerveröl jönnek az adatok lehet, csak ezt kevesen tudják ma még.
  • kill3r21
    De azért valamit jól csináltak mivel a virágbolt még pihen :D