CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

very high-ban már bekapcsol a tesszaláció is, nehogy már azt sem érezd meg!

videó: GIGABYTE GV-N65TOC-1GI GTX650Ti 1GB GDDR5 PCIE
proci: INTEL Core i5-3330 3.00GHz 1155 BOX
memó : 2 db KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
vinyó: 500 giga sata, félig üres

a proci pár százalékos kihasználtságon fut, memória is alig használva. Gyanakodhatnék a megjelenítõre - LED/LCD tévé - de más gém meg mintha teflonon csúszna olyan.

Shep
i3 2120, 8 giga ram, GTS 450

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

milyen hardverek vannak a gépedben?

Shep
Hát ott nálad lesz a gond nekem gyengébb gépen is vígan fut High/Very Highban

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kevés hely miatt is lehet, ha sok program fut a háttérben, töredezettek a fájlok vagy vírus/kémprogram. Másról nem igazán tudok tapasztalataim során.
Ha van egy 3 magos géped emellé a kártya mellé és min. 4 GB RAM, lazán el kell mennie még 720p-ben is gyönyörûen. Max az árnyékokat leveszed még.
az hogy van, hogy totál low-beállításokkal, 1024 x 768-ben - miközben más élvonalbeli gémekkel full hd-ban nyomatom - szaggat a játék????? Egy geforce 650Ti OC 1GB videokártyáról beszélünk ami azért annyira nem hulladék! Egyszerûen az van, hogy ezek a játékirók olyanok mint a prostituáltak, mindig azzal fekszenek le aki fizet nekik. Nem hiszem el hogy gagyi beállításokkal nem tud simán futni egy crysis3 amiben semmi extra nincs a kettõhöz képest, egyszerûen azt játszák, hogy eldobálják a frameket, hogy olybá tünjön szar a kártyád, szaggat és rohanj venni egy új szériásat, olyat amilyenért ágyba feküdtek az éppen fizetõs gpu gyártóval!

Jopfa dolog ez a New Yorki dzsungel ahogy 2 méter magas fûben kell sétálgatni semmit sem látva miközben szarrá lõnek. Annyira gagyi lett ez a 3, tegnap visszamentem egy kicsit játszani a 2-vel és hát ég és föld a hangulat az a nagy helyzet. Életszerûek az ellenségek, egyszerûen élvezet lövöldözni, nem csak játszom hanerm ott vagyok. A 3-id részt ugyanazok készítették ????

"Na de majd 2-3 év mulva lesz minden részhez elég gépem ;-)"

én tavasszal bõvítettem a cuccost - geforce650Ti OC 1gb, intel i5 3300, 8g ram - és a crysis elsõ részét még mindig nem tudom full hd-ban és max grafon rendes fps-sel tolni, szóval....

grebber
Én full áron vettem a megjelenés napján és nem bántam meg.Egyetlen bajom vele (mint az összes többi résszel) ,hogy nagy a gépigénye.

Na de majd 2-3 év mulva lesz minden részhez elég gépem ;-)

Next PC upgrade: 2022

Majd kiderül, elég rossz szájízzel lõttem le este a gépet. Mondjuk már az ára is gyanús volt, 4900-ért nem szoktak élmezõnybeli gémeket osztogatni, ez olyan szabaduljunk meg tõle price-nak tûnik. Egyszerûen már a kezdése rossz, iszonyú silány, homályos muvival indít, olyannal amilyeneket a futottak még fércmunkák alá szoktak tolni, már itt összeszorult a gyomrom, éreztem, hogy ez elõre vetít valamit a késõbbi csalódásból ami idáig sajnos be is jött. Meglátjuk mi lesz majd odébb...

Shep
Lehet, hogy nem 5 perc játék után kellene a hóhért hívni?

Tegnap kezdtem el és már elsõ pillantásra ellenszenves volt. Az unalomig ismert könyökön kijövõs sötétestés villámlós-esõs hajón mászkálással kezd a gém ahol egy röhejes, pocokképû kísérõt kapunk magunk mellé aki úgye semmire sem jó csak ott van. Amin lestem nagyokat az az ellenség atomsötétsége, hallod úgy szalad el mellettem, hogy észre sem vesz, simán állva mögé tudok szaladni anélkül hogy feltûnne neki a zaj vagy valami. Volt hogy beszaladt valamelyik köcsög a ládák mögé, követem erre mi van, sehol az ürge vaze! A harc dögunalmas, ahogy meghalnak az is primitív. Egyenlõre az elsõ pályán szenvedek, mert este kezdtem el de semmi hangulata, az a fajta játék idáig, amelyiken azért szaladsz elõre hogy történjen már valami érdekes. Nem tudom mi lesz késõbb de a grafika a nagy hájpolás ellenére egyelõre fos, átlagos kinézetû, agyonbumpolt és teljesen steril, sehol egy dzsuva rozsda vagy valami életszerû koszadék , csak rend és tisztaság mindenütt. Egyelõre ezeket tapasztaltam, késõbb majd még írok.

TBTPumpa
Eredeti játékban nincs ilyen bug. Sajnos ez a wrz verzió betegsége.
Amúgy nem kell 10000 Ft-ot költeni rá. Olcsóbban is meg lehet venni.
Ha tudod használni a keresõt, akkor 3000 Ft-ért is hozzájuthatsz már Origin kulcshoz. És akkor eredeti játékot lesz, frissítésekkel és bugmentesen!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Akinek továbbra sem talál szervereket a multi az az originben a játék képére kattintva válassza k ia játék frissítését, leszed hozzá egy patchet és utána már jó lesz.

Victor1103
Én csak most jutottam el odáig hogy végigvigyem a harmadik rész. Ha jellemeznem kellene a szériát azt mondnám rá hogy jelen generáció legszebb FPS-einek egyike ami mégis olyan semmilyen. Hiába a tetszetõs grafika a játék köré sose sikerült kellõképp érdekes világot és történeti háttért létrehozni. Nyilván nem egy Mass Effect-et várt senki, de kötve hiszem hogy egy hét múlva fogok még emlékezni rá, hogy mi is volt ebben a játékban.
A CryEngine 3 motort viszont tényleg sok játékban szívesen látnám viszont mert az jelesre vizsgázott.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Frank99
megírták, mit tegyél.

mennyé' a ....

warez topicba.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

macleody
Nem ez a baj, de fönt a bannerban ott van a warez topik linkje. Direkt azért, hogy aki nem vette meg az is megbeszélhesse az ügyes bajos dolgát.
Nos!

Gondolom most magatok elé képzeltek egy tizen-huszon éves kis frissen regelt csirát, aki SAJNÁLJA rá azt a közel 10.000.- forintot!

Nem tudom, hogy Ti mennyi idõsek vagytok, de én családapaként, egy kis(!) szabadidõtöltésre nem nagyon tudok ennyit áldozni, ezért fordultam Hozzátok.

De úgy látom nagy kérés egy néhány száz kb-os file átküldése... Már ha egyáltalán megoldaná a problémát...

Ha meg mégse, lehet összegyûjtök rá valahogy... Vagy mégse...

De legalább megpróbáltam volna...

Amúgy meg mi van ha, tényleg az eredeti játékban van ez a bug?!?
giornalista
szia, szerintem még sokan szívesen megírjuk neked, hogy vedd meg az eredetit 😊
Köszi a választ...

Valaki más esetleg?!?
grebber
Vedd meg eredetibe és ne warezolj akkor jó lesz!

Halihó!!

Bajban vagyok... 😞

A 2. pályán, ahol ki kéne lõni 3 tornyot, nincs lõszer az alien cuccosban....

Valaki aki már ezen túlment, tudna egy mentést küldeni e-mailben?!?

Nagyon megköszönném!!!
The Protector
sajnos igazat kell adnom.multiban nagy a lagg,single rövid-érdektelen.

Ps3-on játszottam vele,nyíllal mellélõsz azt is beadja akár fejesnek is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

2 napja hogy megvettem ezt a fost, de már most bánom. MULTI HITBOX nulla, ha mellé, lõnek, akkor is eltalálnak, a hangok állandóan elmásznak, és tele van az összes szerver csalókkal.

Egy SZAAAAR az egész, meg ne vegye senki!
DX10 hacket próbálta azóta valaki?

Nektek megy már a multi?
Lehet, hogy valami karbantartás.
Biztos most hegesztik rá az új DLC-t, esetleg egy patchet az alapjátékra.
Legalábbis a Battlefield 3-nál ilyenkor szokott szünetelni.

YouTube: 23Drazse

Shep
Megnéztem én is, nekem sem talál semmit, hát ez nagyon érdekes.

Nálam is ez a baj... mi lehet a gond? Pár napja semmi szerver..
Nem hiszem, mert már az új DLC elõtt egy nappal is ez volt.
Amúgy is kétlem, hogy az összes C3 tulajdonos beruházott volna rá.

grebber
Lehet mindenki ár csak az új pályákat tolja!Ez csak tipp nem tudom!

Nem tudja valaki, hogy néhány napja miért nem talál a szerverkeresõ egy nyamvadt szervert sem? Sem "Join Match", sem "Quick Mach" menüpont alatt nem akar találni semmit sem, így lényegében nem tudok multizni.

Miért lehet ez? Mi lehet rá a megoldás?

Nem mintha olyan életbevágó lenne, a BF3 szerencsére még mûködik.

Shep
Inkább valami jó kis single DLC kellene!

grebber
Június 4-én jön a The Lost Island DLC

Frankónak ígérkeznek a pályák!

*Metro: Last Light-ra

Valakit érdekel Crysis 3 cd key csere Metro 2033 Last Lightra? 😊 (amennyiben lehetséges)

Valahogy egyezik a véleményünk 😊
Ryder62
Most jutottal el oda hogy kijátszottam a játékot. Már ha annak lehet nevezni. Mert szerintem egy lelketlen techdemó.

A 2. rész fényévekkel jobb volt: hosszabb, tartalmasabb, jó OST és volt egyféle hangulata stb. Játék volt nem techtemó. Sírt is a nép hogy micsoda "randa" játék.

A 3 roppant rövid ráadásul nagyon sok az üresjárat. A pályák jók, de sokkal sokkal többet kilehetet volna hozni a dzsungeles NY-ból. Megint kaptunk egy csili vili programot amit játéknak igazán nehéz nevezni.

A Cry2 után jóval többet vártam - egy játékot. Ez nem az.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Szerencsére, vagy sajnos (kinek, hogy) multis.

grebber

tárgytalan! azóta újabb kártyám van,és tökéletesen fut

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

na megjött az új karim,frankón indul,csak recseg a hang mint az állat! erre volt már valami megoldás?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Crysis 3 - Maximum grafics, maximum high tech weapons:

grebber
Nika12:

Sorry hogy töröltem,de már maga a videó képe is erõsen spoileres!
Tedd spoiler tagba és akkor jó lesz!

broman191
Láttam állítólagos megoldásokat, de tudtommal egyik sem volt mûködõképes...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Angol fórumokon biztos megoldották. Én nem néztem annyira utána.
Akkor továbbra sincs directx9-10 portolás?

Micsoda grafika!<#idiota>

A space gomb nem jó azzal ugrok de se hosszan se folyamatosan nyomva sem jön ki a szörny karjaiból.........