3142
-
MORO1967 #3102 A harmadik pályáig simán ment
csak a 1.3 patch-et kellett ráraknom és onnan simán toltam
-
MORO1967 #3101 AMD X2 4400+ 2gb RAM Nvidia gForce 630 gt 4gb ram -
#3100 Milyen géped van? -
MORO1967 #3099 a leg alacsonyabban van
amit engedályez
-
#3098 Próbáld lejjebb venni a grafikai részletességet. -
MORO1967 #3097 Sziasztok megint a segitségeteket kérem miért van az hogy a chepot betöltésekor mindig lefagy a játékj.A harmadik pályáig minden rendben ment utána mikor betöltené a mentést lefagy. -
MORO1967 #3096 megoldodott 1.3 patch és továbbment -
MORO1967 #3095 Sziasztok.Tudna valaki segiteni abban hogy a játék második pályán vagy egy olyan rész hogy egy barlangba kell bemenni ott kinyirni a cell embereit felmegyek egy lépcsön ott roncs vonatok vannak ahonnan átkell ugranom a társamhoz ,na ott mikor átugrok a társam ujbol felmászik egy létrán nekem egy alaguton kell áttmennem ott volna egy mentés de mielött mentené a játék a poziciot lefagy az egész.Probáltam vissza állitani a felbontást de ugyan ugy mindig ugyanazon a ponton fagy le mindent a minimumra állitottam.Segitene valaki a megoldásban???Elöre is köszi -
Frekvency #3094 nézegettem egy pár crysis3 videót az előbb a yutubon és hát egyik sem volt meggyőző, mert átrántják a nézetet a játékosok és nem látni, hogy a két nézet között elég darab frém van-e. Akkor csinája ezt az ember ha szaggat a játék és gyors nézetváltással át lehet hidalni a hiányosságokat. Egy szépen futó játékban lehet szép lassan is körbe nézni a pályán, szinte érzed ahogy csúszol egyik pixelről a másikra, szépen ki van számolva minden kép, nincs forced framedrops. -
#3093 1440-ben játszom. -
Frekvency #3092 very high-ban már bekapcsol a tesszaláció is, nehogy már azt sem érezd meg! -
Frekvency #3091 videó: GIGABYTE GV-N65TOC-1GI GTX650Ti 1GB GDDR5 PCIE
proci: INTEL Core i5-3330 3.00GHz 1155 BOX
memó : 2 db KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
vinyó: 500 giga sata, félig üres
a proci pár százalékos kihasználtságon fut, memória is alig használva. Gyanakodhatnék a megjelenítőre - LED/LCD tévé - de más gém meg mintha teflonon csúszna olyan. -
#3090 i3 2120, 8 giga ram, GTS 450 -
Frekvency #3089 milyen hardverek vannak a gépedben? -
#3088 Hát ott nálad lesz a gond nekem gyengébb gépen is vígan fut High/Very Highban -
mester1987 #3087 Kevés hely miatt is lehet, ha sok program fut a háttérben, töredezettek a fájlok vagy vírus/kémprogram. Másról nem igazán tudok tapasztalataim során.
Ha van egy 3 magos géped emellé a kártya mellé és min. 4 GB RAM, lazán el kell mennie még 720p-ben is gyönyörűen. Max az árnyékokat leveszed még. -
Frekvency #3086 az hogy van, hogy totál low-beállításokkal, 1024 x 768-ben - miközben más élvonalbeli gémekkel full hd-ban nyomatom - szaggat a játék????? Egy geforce 650Ti OC 1GB videokártyáról beszélünk ami azért annyira nem hulladék! Egyszerűen az van, hogy ezek a játékirók olyanok mint a prostituáltak, mindig azzal fekszenek le aki fizet nekik. Nem hiszem el hogy gagyi beállításokkal nem tud simán futni egy crysis3 amiben semmi extra nincs a kettőhöz képest, egyszerűen azt játszák, hogy eldobálják a frameket, hogy olybá tünjön szar a kártyád, szaggat és rohanj venni egy új szériásat, olyat amilyenért ágyba feküdtek az éppen fizetős gpu gyártóval! -
Frekvency #3085 Jopfa dolog ez a New Yorki dzsungel ahogy 2 méter magas fűben kell sétálgatni semmit sem látva miközben szarrá lőnek. Annyira gagyi lett ez a 3, tegnap visszamentem egy kicsit játszani a 2-vel és hát ég és föld a hangulat az a nagy helyzet. Életszerűek az ellenségek, egyszerűen élvezet lövöldözni, nem csak játszom hanerm ott vagyok. A 3-id részt ugyanazok készítették ???? -
Frekvency #3084 "Na de majd 2-3 év mulva lesz minden részhez elég gépem ;-)"
én tavasszal bővítettem a cuccost - geforce650Ti OC 1gb, intel i5 3300, 8g ram - és a crysis első részét még mindig nem tudom full hd-ban és max grafon rendes fps-sel tolni, szóval.... -
#3083 Én full áron vettem a megjelenés napján és nem bántam meg.Egyetlen bajom vele (mint az összes többi résszel) ,hogy nagy a gépigénye.
Na de majd 2-3 év mulva lesz minden részhez elég gépem ;-) -
Frekvency #3082 Majd kiderül, elég rossz szájízzel lőttem le este a gépet. Mondjuk már az ára is gyanús volt, 4900-ért nem szoktak élmezőnybeli gémeket osztogatni, ez olyan szabaduljunk meg tőle price-nak tűnik. Egyszerűen már a kezdése rossz, iszonyú silány, homályos muvival indít, olyannal amilyeneket a futottak még fércmunkák alá szoktak tolni, már itt összeszorult a gyomrom, éreztem, hogy ez előre vetít valamit a későbbi csalódásból ami idáig sajnos be is jött. Meglátjuk mi lesz majd odébb... -
#3081 Lehet, hogy nem 5 perc játék után kellene a hóhért hívni? -
Frekvency #3080 Tegnap kezdtem el és már első pillantásra ellenszenves volt. Az unalomig ismert könyökön kijövős sötétestés villámlós-esős hajón mászkálással kezd a gém ahol egy röhejes, pocokképű kísérőt kapunk magunk mellé aki úgye semmire sem jó csak ott van. Amin lestem nagyokat az az ellenség atomsötétsége, hallod úgy szalad el mellettem, hogy észre sem vesz, simán állva mögé tudok szaladni anélkül hogy feltűnne neki a zaj vagy valami. Volt hogy beszaladt valamelyik köcsög a ládák mögé, követem erre mi van, sehol az ürge vaze! A harc dögunalmas, ahogy meghalnak az is primitív. Egyenlőre az első pályán szenvedek, mert este kezdtem el de semmi hangulata, az a fajta játék idáig, amelyiken azért szaladsz előre hogy történjen már valami érdekes. Nem tudom mi lesz később de a grafika a nagy hájpolás ellenére egyelőre fos, átlagos kinézetű, agyonbumpolt és teljesen steril, sehol egy dzsuva rozsda vagy valami életszerű koszadék , csak rend és tisztaság mindenütt. Egyelőre ezeket tapasztaltam, később majd még írok. -
#3079 Eredeti játékban nincs ilyen bug. Sajnos ez a wrz verzió betegsége.
Amúgy nem kell 10000 Ft-ot költeni rá. Olcsóbban is meg lehet venni.
Ha tudod használni a keresőt, akkor 3000 Ft-ért is hozzájuthatsz már Origin kulcshoz. És akkor eredeti játékot lesz, frissítésekkel és bugmentesen! -
#3078 Akinek továbbra sem talál szervereket a multi az az originben a játék képére kattintva válassza k ia játék frissítését, leszed hozzá egy patchet és utána már jó lesz. -
#3077 Én csak most jutottam el odáig hogy végigvigyem a harmadik rész. Ha jellemeznem kellene a szériát azt mondnám rá hogy jelen generáció legszebb FPS-einek egyike ami mégis olyan semmilyen. Hiába a tetszetős grafika a játék köré sose sikerült kellőképp érdekes világot és történeti háttért létrehozni. Nyilván nem egy Mass Effect-et várt senki, de kötve hiszem hogy egy hét múlva fogok még emlékezni rá, hogy mi is volt ebben a játékban.
A CryEngine 3 motort viszont tényleg sok játékban szívesen látnám viszont mert az jelesre vizsgázott. -
#3076 megírták, mit tegyél.
mennyé' a ....
warez topicba. -
#3075 Nem ez a baj, de fönt a bannerban ott van a warez topik linkje. Direkt azért, hogy aki nem vette meg az is megbeszélhesse az ügyes bajos dolgát. -
Jamy01 #3074 Nos!
Gondolom most magatok elé képzeltek egy tizen-huszon éves kis frissen regelt csirát, aki SAJNÁLJA rá azt a közel 10.000.- forintot!
Nem tudom, hogy Ti mennyi idősek vagytok, de én családapaként, egy kis(!) szabadidőtöltésre nem nagyon tudok ennyit áldozni, ezért fordultam Hozzátok.
De úgy látom nagy kérés egy néhány száz kb-os file átküldése... Már ha egyáltalán megoldaná a problémát...
Ha meg mégse, lehet összegyűjtök rá valahogy... Vagy mégse...
De legalább megpróbáltam volna...
Amúgy meg mi van ha, tényleg az eredeti játékban van ez a bug?!? -
#3073 szia, szerintem még sokan szívesen megírjuk neked, hogy vedd meg az eredetit :) -
Jamy01 #3072 Köszi a választ...
Valaki más esetleg?!? -
#3071 Vedd meg eredetibe és ne warezolj akkor jó lesz! -
Jamy01 #3070 Halihó!!
Bajban vagyok... :(
A 2. pályán, ahol ki kéne lőni 3 tornyot, nincs lőszer az alien cuccosban....
Valaki aki már ezen túlment, tudna egy mentést küldeni e-mailben?!?
Nagyon megköszönném!!! -
#3069 sajnos igazat kell adnom.multiban nagy a lagg,single rövid-érdektelen.
Ps3-on játszottam vele,nyíllal mellélősz azt is beadja akár fejesnek is. -
SubZero9110 #3068 2 napja hogy megvettem ezt a fost, de már most bánom. MULTI HITBOX nulla, ha mellé, lőnek, akkor is eltalálnak, a hangok állandóan elmásznak, és tele van az összes szerver csalókkal.
Egy SZAAAAR az egész, meg ne vegye senki! -
RYO21 #3067 DX10 hacket próbálta azóta valaki? -
Skril023 #3066 Nektek megy már a multi? -
Drazse23 #3065 Lehet, hogy valami karbantartás.
Biztos most hegesztik rá az új DLC-t, esetleg egy patchet az alapjátékra.
Legalábbis a Battlefield 3-nál ilyenkor szokott szünetelni. -
#3064 Megnéztem én is, nekem sem talál semmit, hát ez nagyon érdekes. -
kicsitopi #3063 Nálam is ez a baj... mi lehet a gond? Pár napja semmi szerver..