CRYSIS 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
proci: INTEL Core i5-3330 3.00GHz 1155 BOX
memó : 2 db KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
vinyó: 500 giga sata, félig üres
a proci pár százalékos kihasználtságon fut, memória is alig használva. Gyanakodhatnék a megjelenítõre - LED/LCD tévé - de más gém meg mintha teflonon csúszna olyan.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha van egy 3 magos géped emellé a kártya mellé és min. 4 GB RAM, lazán el kell mennie még 720p-ben is gyönyörûen. Max az árnyékokat leveszed még.
én tavasszal bõvítettem a cuccost - geforce650Ti OC 1gb, intel i5 3300, 8g ram - és a crysis elsõ részét még mindig nem tudom full hd-ban és max grafon rendes fps-sel tolni, szóval....
Na de majd 2-3 év mulva lesz minden részhez elég gépem ;-)
Next PC upgrade: 2022
Amúgy nem kell 10000 Ft-ot költeni rá. Olcsóbban is meg lehet venni.
Ha tudod használni a keresõt, akkor 3000 Ft-ért is hozzájuthatsz már Origin kulcshoz. És akkor eredeti játékot lesz, frissítésekkel és bugmentesen!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A CryEngine 3 motort viszont tényleg sok játékban szívesen látnám viszont mert az jelesre vizsgázott.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
mennyé' a ....
warez topicba.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gondolom most magatok elé képzeltek egy tizen-huszon éves kis frissen regelt csirát, aki SAJNÁLJA rá azt a közel 10.000.- forintot!
Nem tudom, hogy Ti mennyi idõsek vagytok, de én családapaként, egy kis(!) szabadidõtöltésre nem nagyon tudok ennyit áldozni, ezért fordultam Hozzátok.
De úgy látom nagy kérés egy néhány száz kb-os file átküldése... Már ha egyáltalán megoldaná a problémát...
Ha meg mégse, lehet összegyûjtök rá valahogy... Vagy mégse...
De legalább megpróbáltam volna...
Amúgy meg mi van ha, tényleg az eredeti játékban van ez a bug?!?
Valaki más esetleg?!?
Bajban vagyok... 😞
A 2. pályán, ahol ki kéne lõni 3 tornyot, nincs lõszer az alien cuccosban....
Valaki aki már ezen túlment, tudna egy mentést küldeni e-mailben?!?
Nagyon megköszönném!!!
Ps3-on játszottam vele,nyíllal mellélõsz azt is beadja akár fejesnek is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy SZAAAAR az egész, meg ne vegye senki!
Biztos most hegesztik rá az új DLC-t, esetleg egy patchet az alapjátékra.
Legalábbis a Battlefield 3-nál ilyenkor szokott szünetelni.
YouTube: 23Drazse
Amúgy is kétlem, hogy az összes C3 tulajdonos beruházott volna rá.
Miért lehet ez? Mi lehet rá a megoldás?
Nem mintha olyan életbevágó lenne, a BF3 szerencsére még mûködik.
A 2. rész fényévekkel jobb volt: hosszabb, tartalmasabb, jó OST és volt egyféle hangulata stb. Játék volt nem techtemó. Sírt is a nép hogy micsoda "randa" játék.
A 3 roppant rövid ráadásul nagyon sok az üresjárat. A pályák jók, de sokkal sokkal többet kilehetet volna hozni a dzsungeles NY-ból. Megint kaptunk egy csili vili programot amit játéknak igazán nehéz nevezni.
A Cry2 után jóval többet vártam - egy játékot. Ez nem az.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sorry hogy töröltem,de már maga a videó képe is erõsen spoileres!
Tedd spoiler tagba és akkor jó lesz!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64