CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
origin újrarakása?

NNah. Most kaptam meg. Telepíteném. Kód megad. Aszongya, sikeresen aktiváltam az origin fiókhot. Aztán hibát észlelt és leállt a telepítõ. Nem jelent meg a játéklistában, a kódot nem lehet újra megadni, mondván, már regisztráltam egyszer. Most mit tegyek?
Maxtreme
u.i:
Azon sem csodálkoznék ha sok esetben maga a játékfejlesztõ cég csinálná a csalások egy részét, ezzel is bevételhez jutva. Mert ugyebár többszerivel ezek is pénzesek.

Maxtreme
Sajna ez ellen a hacker/cheater dolog ellen csak egy módon lehet védekezni (tudom, ez sem megoldás) várni kell az aktuális játék következõ részére, és akkor jó esetben az elõdrõl lemorzsolódnak az ilyen kis Vér Istvánok, és csak a normálisabb userek maradnak

Persze ez sem törvényszerû, de általában így van.

The Protector
Én csak a cry2 beta legelején tudtam multizni,aztán már azt is ellepték a cheaterek pedig nekem nagyon bejött a multi és elõ is volt rendelve a game a multi miatt, de lemondtam.Most ps3-on játszok,ott is elõfordulhat csalás,fõleg a COD-oknál de annyira azért nem jellemzõ.Konzolon inkább azzal szórakoznak,hogy belaggoltatják magukat és azért egy teleportáló katonát nehéz lelõni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kill3r21
Belegondolok hogy megveszem végigtolom, utána multi, de az meg tele lesz gyökér cheaterrrel...ugyanez volt a 2nél is, nem tudtam egy jót játszani multiban...illetve keveset...
A crysis 3 az utolsó fizetõs játékuk, utána már csak mikrotranzakciós Free to Play játékokat csinálnak. Így értették.

Ne tegyél rá.
wedge31
Ha szerveröl jönnek az adatok lehet, csak ezt kevesen tudják ma még.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kill3r21
De azért valamit jól csináltak mivel a virágbolt még pihen 😄
kill3r21
Nem is beszélve arról hogy 75 ezret költöttem hardverra, azért hogy menjen ez a kaki...természetesen az a szemét aki letöltni, és nincs is azzal baj hogy irreális hardverigénnyel gyártják a játékokat, tehát a fejlesztõk lehúzhatják a parasztot, forditva már fáj a dolog....😊
Fpocok
Ez ellen nem lehet harcolni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
az csak az observerekre hat...xD leülhetsz 1es 😄
Nagylaci
Ebbõl mondjuk túl sok minden nem derült ki... Az OK, hogy küzdeni akarnak, de hát melyik kiadó/fejlesztõ nem? Szóval ez még bármit is jelenthet.
Még némi gameplay tõlem: A játékmenettel kapcsolatos SPOILER -ek vannak benne, de semmi súlyos.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

zooleeh
Hat ez az oreg hihetetlen jo szinesz 😊

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Nem lehet, hogy ez nem hiba, hanem Walter, Anti-Gravity Osmium Bullets fegyvere látható? (Fringe utolsó rész) <#nevetes1><#nevetes1>

Akkor ahogy látom, mindenképpen jobb lett a 2. résznél. Végre nem gagyi hatást kelt a játék, aminek örülök! Hiányolom a Crysis 1 multiját, a nyitott teres multi bejövõsebb, de azért ez sem rossz. Dicséretes, hogy nem egy "Crysis 2 DLC" lett belõle végül. Ez látszik a videókból/képekbõl.
Jól hangzik...nyami😊
TBTPumpa
Ne spoilerezz pls! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nagylaci
Közben leírom a véleményem a játékról, most már elég sok idõt sikerült vele játszanom.
Szóval aki az ûberbrutál grafikára vágyik ettõl a játéktól az szerintem megkapja. Bár hozzá kell tennem, hogy nem vagyok egy nagy technikabuzi ebbõl a szempontból szóval a "vájtszemûek" biztos bele fognak kötni sok mindenbe, de tapasztalataim szerint mozgás közben a motor abszolúte lenyûgözõ. Errõl kb. ennyit.
Ami kicsit meglepett az, hogy a játék könnyû... Veteran -on az ellenség tök esélytelen. A cloak hosszú ideig kitart, az íjjal úgy lõhetünk, hogy nem szûnik meg a cloak és nem is esz az energiát ráadásul atombrutál pontos és egy lövése halálos. Talán kicsit OP is lett az íj ami azt illeti. Nagyobb tereken a CELL ügynökök teljesen esélytelenek így. Talán az visz bele kis izgalmat, hogy csak 9 hagyományos nyílvesszõ lehet nálunk viszont felvehetjük a kilõtteket. Szóval lopakodik, gyilkol, vesszõket visszaszerez, kezdi elölrõl.
A játék tényleg olyan sandbox light -nak mondható. Ami szerintem teljesen rendben is van. Viszonylag kevés "csõ" rész van ami inkább összeköti a nagyobb nyitottabb arénákat ahol már a stealth segítségével abszolút megtervezheted a támadásod módját irányát, illetve improvizálni is rengeteg az eszköz. Rugdosható roncsok, magaslatok, meghekkelhetõ lövegtornyok, elkószáló õrök, telepített ágyúk amiket megint csak letéphetünk stb. Szerintem nagyon jól el van találva a rendszer a "csõ" pályarészek viszonylag rövidek és így végül is jól törik meg a nagyobb arénák közti monotonitást, kicsit kizökkentenek, más hozzáállásra késztetnek.
Engem valamelyest az utolsó két Batman játékra emlékeztet kissé emiatt. Ráadásul a ceph ellenségek teljesen más taktikát kívánnak meg mint a CELL ügynökök ott inkább a nyers erõ, Rambó mentalitás dominál ami megint csak jó mert ne mmonoton módon kell ugyanazt csinálni egyfolytában.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

müködõ izé 😊ez megy
Nagylaci
Közben nekem is eltûnt a játék az Origin fiókomból. De hülye hiba...

Shep
Nem feltétlenül szebb de átláthatóbb, kevésbé maszatos valami.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na valami jó hír, bár a cucc még nincs nálam, csak délután megyek a postára, remélem nem hiába.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Egykis off!
Grafikai vezérek, szerintetek ez szebb mint a cry3box verza?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TBTPumpa
AMD VGA mellé kapott kupon például. Nézegess a Hardveraprón! 4000-5000 Ft-ért be tudod húzni a játékot!

Ebben igazad van én meg is lepõdtem mikor kiderült h itthon a cd galaxis ba a Hunter Edition 8790 ft én meg 20k ért vettem originen:S de mondjuk abba benne volt a Crysis 1 2 és a dlc pakkok de még akkor is drága....

Fpocok
Ha nincs is a listában, akkor sehogy 😄 ezt nem tudtam 😄

Nagylaci
Meg is kaptam a DLC kódokat! 😊

gduck
Hol?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Fpocok
4k-ért lehet venni digitálisat.

gduck
Most nemazé, van jó pár Origin játékom, de már nem veszek ott többet, mert ISZONYAT DRÁGA! Majdnem 2x áron van, mint a dobozos verzió! ELKÉPESZTÕ, a digitálisnak inkább féláron kellene lennie!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Húú megnyugodtam köszönöm!!! Nagy kõ esett le a szívemrõl 😄

Fpocok
Ha már felraktad... akkor a játékaim alatt ott van a Crysis3 ugye? Jobb klikk, játékadatok feltûntetése, és ott lesz a termékkód jobb oldalt.

Nyugi, ez úgy látszik a szokásos EA bug. <#vigyor>

Crysis 3 gone from my game list

Originen! És most ahol látnom kéne a játékot ott nincsen csak a Crysis 3 soundtrack, de a játék már fel van telepítve és amikor az asztalrol akarom inditani akkor írja ki azt h aktiváljam megint.

kill3r21
Nálam a roncs vonat repült ide oda....
Nagylaci
Köszönöm! Ez engem pont érint is.

TBTPumpa
CD Galaxis közlemény:
"A kiadótól most kaptuk a tájékoztatást, hogy utólagosan biztosítani tudnak a játékhoz (a premier vásárlóknak, a készletek erejéig) ajándék 2 DLC-t (Stalker Pack és Brawler Pack).
Kérjük, hogy akik a hétfõi nap személyesen megvásárolták a játékot, illetve csomagban rendelték meg, és annak a várható érkezése február 19. kedd (vidéki Pick Pack esetén pedig szerda) volt, azok emailben keressenek meg minket, és adják meg a csomagban levõ CD Galaxis számla számát, hogy válasz emailben elküldhessük a kódokat. (Személyesen is lehetõség van a kódok átvételére, ehhez a számlát kell elhozni üzletünkbe). A kódok utólagos átvételére a héten (2013. 02. 22. zárásig) van lehetõség."

Fpocok
Originen rendelted elõ? Vagy hol? Digitális, vagy fizikai állapotban?

Sziasztok! Elõrendeltem a játékot még fel is tette és azt irta h csak 2013.02.21 00:01kor lehet csak elínditani a játékot, ma megint megnéztem és most újboli játék aktiválást kér (termékkódot) és nemtudom az holvan mert email ba nem látom.

zzeN
Not bad

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Az a bizonyos jelenet a credits után van, de nem igen értettem hogy mi értelme a látottaknak.Aki végigvitte és érti spoilerbe leírhatná.

Next PC upgrade: 2022

Nagylaci
Tényleg írták, hogy a játék végén van valami nagyon meglepõ dolog. Lehet, hogy megjelenik Darth Vader és benyögi, hogy "Prophet i'm your father!" 😄

Shep
Biztos Vader repteti 😄

Nagylaci
Itt a bug amirõl már írt valaki. Idõnként néhány ojjektum 😊 nem teljesen ért egyet a fizika alapvetõ törvényszerûségeivel és ilyeneket kezd csinálni. OK, tudom, hogy a helikopterek tudnak repülni, de még épen és akkor sem így... 😄

kill3r21
nem türelmetlen cask dolgozó ember vagyok, holnap már meló....:d
kill3r21
Fogalmam sincs, a dobozán is így van...
Maxtreme
64bit?
Mondjuk azt aztán ki kell emelni (fõleg manapság) <#idiota>