3142
-
#2040 De kilehet viszont ettől még nem változik meg a kép. :) -
mester1987 #2039 Ki nem lehet zárni? Csontot adni neki? -
#2038 És ez nem egy zoomolt kiragadott kép, te pixelre ugyanekkorában látod a játékot, 1366-os képből van, nincsen manipulálva.
Csak hogy mindenkinek világos legyen. -
#2037 Persze most hirtelen nem látod a részleteket csak ha neked kell valamit mutatni, elhitetni...igazad is van. -
#2036 Mit nézzek, a többi is így mutat, csak itt sokkal szembetűnőbb amiről beszélek, az alsó ÉLES natív, nem "fakó mosott" , ugye ahogy a konzolok is. Ha 1080p-be kifeszítesz egy amúgy 720p-s képet.
Ezerszer mondtam értettem eddig is mire gondolsz, hogy szebbnek hat a kép, DE NEM ÉLESEBB MEG RÉSZLETESEBB, hszen elmosodnak a pixelek, annyi hogy az ÉLEK LESZNEK ÉLESEBBEK az nem ugyanaz! :) -
#2035 Mindig ezt csinálja, mert nem látja át az egészet. Tiltólista lassan tényleg javallott neki. -
#2034 Komolyan gyerekek, fejezzétek már be. Kivert kutyát nem érdekel a téma.
Aki akarja használja (reggel kipróbáltam, tényleg nem tűnik haszontalannak) aki szerint meg nincs különbség az továbbra is tud élni nélküle. -
electrik #2033 a többit nézd ne ragadj ki egy olyan részletet amin semmi nincs:) -
#2032 Ennyit erről.
-
#2031 Nem jól csinálod de mindegy, ezt mondtam hogy egyforma képméretben, de majd mindjárt megoldom... :) -
electrik #2030 mentsd le őket és windows képnézegetőbe lapozz a két kép között és meglátod! -
electrik #2029 1366
2560 -
#2028 Oks elhiszem csak mondom. :D
http://www.kephost.com/
vagy itt sg-n a saját galériád. -
electrik #2027 én csináltam sokat szoktam screenelni:) -
electrik #2026 az egyik 4 megás kép a másik 1,5 png hogy töltsem ide fel? -
#2025 Ha te csináltad fraps-al akkor van értelme, nekem netes sceen-ek nem kellenek. -
electrik #2024 van képem mondom na mind1 bemásolom őket:) -
#2023 mindkét moddal/beállítással nyomj fraps-al egy képet, png vagy bmp-ben.
Ha van kedved, nem muszáj.
Kíváncsiságképpen megtenné. -
electrik #2022 betudnék csak nem tudom megoldani hogy ne keljen nagyitani és ugy lapozz a két kép között 1366ban mondjuk!
Ezt windows képnézegetőben simán megtudom csinálni de igy nem tudom hogy kell:) -
#2021 Igazad van logikus bizonyíték, ezenkívül a nyulak párzása is az?
Még 1 képet nem láttam ami mutatná hogy élesebb a kép.
Legközelebb visszatérünk rá ha belinkelsz 2 egyforma méretű képet a sima illetve a másik eljárással, bmp vagy png minőségben. -
#2020 Az ilyen felfogású emberek miatt még mindig azt vallanánk ,hogy a Föld körül kering a Nap. -
#2019 Igatad van utána másképpen fog müködni a technika. -
#2018 Mit próbáljak, ez tény...nem fikció.
Az a screen ugyanazt mutatja mint amilyen eljárás a háttérben megy.
Magyarázd el mit nem lehet azon érteni kipróbálás nélkül hogy 2560 pixelt belenyomorgatsz 1920-as képpontú kijelzőbe? -
#2017 Olvass már utána mielőtt vitatkozol itt egy csomó emberrel. -
#2016 Ez olyan mint az hogy konzolon mivel kicsit gyengébb úgy van megoldva hogy meszebbről nézed a tv-t, képpontsűrűség miatt meszebbről másképpen látod, mint kinagyítva egy natív 1080p-s pc-s screenshot-hoz képest. -
#2015 Hát ez az, ezért jobb egy sweetfx. -
#2014 De kipróbáltad? Nem akkor meg ne magyarázz! Köszönjük. Én sem próbáltam mert nincs kedvem bohóckodni vele de nem is magyarázom, hogy milyen. Sweetet magyarázom, mert azt használom és jó. -
#2013 Sok. Mivel a játékot sokkal nagyobb felbontásban futtatja így a gépigény is igen durván megnő -
#2012 Tudom mire jó, de nem azt mondtam hoyg nem jó vagy ne használjátok, hanem hogy nem lesz élesebb-részleteseb a kép.
Kurva egyszerű mert mutattam képeket amik egyértelműen bizonyítják hogy a natív az az éles!A többi lehet egyénileg szép, de nem lesz élesebb a natívtól.
Seepfx meg régen éleket simitott, az alien-re azt mondtad ez nem arra van most megint hirtelen élsimításra van. :D -
#2011 Nem lehet valami éles ha nem pixelpontos, érted mire gondolok, mert én értem végig mire mondjátok, hogy szbbnek látszik, de nem lesz ÉLESEBB!
Egy fullhd tv-n egy fullhd film lesz éles, ha nagyobb felbontást küldesz rá, nem lesz csúnya, mintha kisebb felbontást küldenél rá de elvesznek a részletek. -
electrik #2010 +1 -
#2009 Aha, akkor többet ér egy sweetfx, ami ugyan DS barátunk szerint marhaság de ezt sem próbálta még soha ahogy a downsamplinget sem de ő mégis jobban tudja mindenkitől melyik mire jó és mennyire nincs rá szükség. -
Micsu #2008 a textúrák is élesebbek, szebbek lesznek többet dobhat az összhatáson mindha pixelpontos lenne
egyébként meg pl konzolnál a felskálázás se volt mindig siker attól még hogy a tvnek pl a natív felbontása 1080 volt, volt mikor jobb volt ha maradt 720p -
electrik #2007 mintha realtime 2560ba játszanál mondjuk:) -
#2006 De sokkal nagyobb a gépigénye. -
#2005 Naná én meg a blúréjt képcsövesen élesebbnek láttam. Ezen nincs mit magyarázni. -
#2004 És mi az ára fps-ben? -
electrik #2003 Valami ilyesmit tapasztaltam én is a készített képeim összehasonlításáról:) -
#2002 Downsamplingnél a kép SOKKAL élesebb lesz, eltűnnek a recék teljesen, a textúrák részletessége sokkal jobb. Képminőség drasztikusan javul. Nincs ezen mit tovább magyarázni... -
#2001 Erre jó az MSAA pl.
Ami azt csinálja hogy ha megállsz éleket símít, ha mozogsz akkor nem.