CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az ilyen felfogású emberek miatt még mindig azt vallanánk ,hogy a Föld körül kering a Nap.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Igatad van utána másképpen fog müködni a technika.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mit próbáljak, ez tény...nem fikció.
Az a screen ugyanazt mutatja mint amilyen eljárás a háttérben megy.

Magyarázd el mit nem lehet azon érteni kipróbálás nélkül hogy 2560 pixelt belenyomorgatsz 1920-as képpontú kijelzõbe?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Olvass már utána mielõtt vitatkozol itt egy csomó emberrel.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Ez olyan mint az hogy konzolon mivel kicsit gyengébb úgy van megoldva hogy meszebbrõl nézed a tv-t, képpontsûrûség miatt meszebbrõl másképpen látod, mint kinagyítva egy natív 1080p-s pc-s screenshot-hoz képest.

Shep
Hát ez az, ezért jobb egy sweetfx.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De kipróbáltad? Nem akkor meg ne magyarázz! Köszönjük. Én sem próbáltam mert nincs kedvem bohóckodni vele de nem is magyarázom, hogy milyen. Sweetet magyarázom, mert azt használom és jó.

TDC Geronimo
Sok. Mivel a játékot sokkal nagyobb felbontásban futtatja így a gépigény is igen durván megnõ

DarkSector
Tudom mire jó, de nem azt mondtam hoyg nem jó vagy ne használjátok, hanem hogy nem lesz élesebb-részleteseb a kép.
Kurva egyszerû mert mutattam képeket amik egyértelmûen bizonyítják hogy a natív az az éles!A többi lehet egyénileg szép, de nem lesz élesebb a natívtól.

Seepfx meg régen éleket simitott, az alien-re azt mondtad ez nem arra van most megint hirtelen élsimításra van. 😄

DarkSector
Nem lehet valami éles ha nem pixelpontos, érted mire gondolok, mert én értem végig mire mondjátok, hogy szbbnek látszik, de nem lesz ÉLESEBB!
Egy fullhd tv-n egy fullhd film lesz éles, ha nagyobb felbontást küldesz rá, nem lesz csúnya, mintha kisebb felbontást küldenél rá de elvesznek a részletek.

+1
Shep
Aha, akkor többet ér egy sweetfx, ami ugyan DS barátunk szerint marhaság de ezt sem próbálta még soha ahogy a downsamplinget sem de õ mégis jobban tudja mindenkitõl melyik mire jó és mennyire nincs rá szükség.

a textúrák is élesebbek, szebbek lesznek többet dobhat az összhatáson mindha pixelpontos lenne

egyébként meg pl konzolnál a felskálázás se volt mindig siker attól még hogy a tvnek pl a natív felbontása 1080 volt, volt mikor jobb volt ha maradt 720p

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

mintha realtime 2560ba játszanál mondjuk😊
Fpocok
De sokkal nagyobb a gépigénye.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Naná én meg a blúréjt képcsövesen élesebbnek láttam. Ezen nincs mit magyarázni.

Shep
És mi az ára fps-ben?

Valami ilyesmit tapasztaltam én is a készített képeim összehasonlításáról😊
TDC Geronimo
Downsamplingnél a kép SOKKAL élesebb lesz, eltûnnek a recék teljesen, a textúrák részletessége sokkal jobb. Képminõség drasztikusan javul. Nincs ezen mit tovább magyarázni...

DarkSector
Erre jó az MSAA pl.
Ami azt csinálja hogy ha megállsz éleket símít, ha mozogsz akkor nem.

DarkSector
Oks, de nem lesz részletesebb csak ezt mondtam...😄

csak "szebbnek" tûnik, mert elmossa a recéket.

nekem ennyi elég😊
sztm ebbõl a crysisból se lesz semmi 1-2 hétig........
DarkSector
De attól még nem lesz éles.

Pont ez a trükk a konzolokon is, mozgásban nem látod hogy amúgy milyen trükközések vannak, de mikor kifényképezed akkor látszik hogy valójában nem annyira szép.

Ilyennek kéne lenni.
Vagyis NEM és NEM élesebb, csak "szebbnek" tûnik, mert elmossa a recéket. 😊

Viszont ez tényleg más, mivel ezek karakterek plusz nem mozgó kép.
egy játék azért folyamatosan mozog és ott más eredményt ad
DarkSector
"szebbnek" látod mert az élek eltünnek a részletekkel együtt, de ettõl nem lesz élesebb hanem pont fordítva.

Nézd ezt a képet, az és 1920-as asztalon tû éles, pixelpontos, ezt nézd meg 1366-ban, a betükön látod hogy mit mûvel a képpel.
Hasonlítsd össze a minõségét azzal amit te nativban látsz a monitorodon, ugyanígy az sg oldaon, sokkal élesebbek lesznek a betûk.

valamiért alkalmazzák pedig de mind1 nem akarok vitába kezdeni részemrõl ennyi én így látom😊
Lacee86
Köszönöm. Hááát... 😊 Ha arányait nézzük, gyakorlatilag fele annyi FPS-ed van ugyanolyan beállítás mellett, akkor az nem kicsi emelkedés. 😄 :S

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DarkSector
Ezen nincs mit próbálni egy technikailag így mûködik.

DarkSector
Pont ugyanaz.
Itt is nagyobb felbontást nézel egy kisebb kijelzõn.

Mondom kipróbálod és meglátod mi a helyzet!
Én így látom de lehet hogy nem így van😊
azért az nem ugyanaz
DarkSector
Ha ez így mûködne képcsöves tv-n szebb lenne egy blúréj film mint egy fullhd-n.

Én tudom amúgy mire gondolsz, próbálj meg egy nagy képet kicsinyíteni, naná hogy minnél kisebb annál szebbnek látod, mert összenyomorgata és nem látszanak a részletek, ahogy a belinkelt crysis 3 képeken is, ha már kinagyítod eredetire látszanak az ocsmányságok, de ettõl nem lesz élesebb a kép mint natívban.

Próbáld ki!<#vigyor2>
DarkSector
Egy 2560-as felbontású képet 1366-os monitoron élesebbnek látsz mint egy 1366-os képet, na hagyjuk már.

Nagylaci
Szia!
Tapasztalataim szerint nincs nagy különbség gépigény szempontjából a második és harmadik rész között. Pontosan ugyanezen a konfigon játszottam a második részt is és full max -on lassabb most a játék úgy 10 képkockával. Ami szerintem nem olyan durva. Pár videó tõlem ugyanazzal a konfiggal:

Crysis 2, minden max -on:
Crysis 2

Crysis 3, minden maxon:
Crysis 3

Crysis 3, minden low -on:
Crysis 3 low specs

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Én nem tudom de lehet én vagyok a hozzá nem értõ😊...de csináltam az ACM-bõl 1280ban 1366ban 1920ban 2560ban is képet ugyanabban a pozícióban és hát azt kell hogy mondjam nem nagyon lett mosottam inkább eltüntek a recék és így a messzebb lévõ részletek éppen hogy részletesebbek😊
DarkSector
Mindegy nem érted mit mondok.
Eleve nem éles egy játék ha nem natívba tolod de mindegy.

grebber
Sokkal szebb lesz a game ennyi az értelme recés fos vs tüéles kép.Ilyennek kéne lenni alapból minden gamenek, nem pedig csak trükközve.

Next PC upgrade: 2022

Vsync nem igazán fasza a játékban, van hogy teljesen normális, de a következõ pillanatban azt veszem észre, hogy belassul a játék és alig tudom lelõni az ellenfelet(az FPS nem esik le), mert ezt játssza felváltva. Kikapcsoltam, így minden jó.

Lacee86: Nagyobb a gépigény sokkal. Viszont Low-on is jól néz ki a játék (jobb mint konzolon), így ez több embernek játszható lesz. De hogy lowon milyen gépigénye van, azt nem tudom.
Lacee86
Hali!
Érdeklõdnék, h egyrészt jól optimalizált-e a játék, másrészt sokban változott-e a gépigény a Crysis 2-höz képest? (Nem az adatokra vagyok kíváncsi, az 1 perc gugli, hanem a tényleges tapasztalatokra.)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DarkSector
Ugyanarról beszélünk úgy érzem, srácnak elõbb 1366-os monitora van, akkor õ például mit csináljon egy játékkal ha 1080p-ben feltólja, azt eredményezi hogy nem lesz pixelpontos.
Az tény hogy a részletek nem fognak látszódni ezzel együtt a recék sem, de pl a falon lévõ karcolások sem. úgy ahogy egy natív felbontás mellett. 😊

azért azt tudni kell hogy a monitorok sok felbontást tudnak, attûl még hogy nem natív felbontásban megy valami lehet még jobb persze a natív a legjobb, meg ügyebár vannak natív 1440es moncsik is amik igen éles képet tudnak szinte aa nélkül, nem kell leragadni az 1080pnél

DarkSector
De vazze, ha nem 1080p-s a monitorod, akkor mi értelme az 1080p-nek ne állítsd már meg a napot. 😊

ilyen alapon nincs értelme az 1080pnek sem, maradtunk volna anno 360pben

DarkSector
Milyen képek?
Nem azt nem értjük hogy mire jó, hanem mi értelme.

DarkSector
A bal oldali kép kamu.

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
semmi ilyen szerintem. Valami stealth ruhás, nightvision-ös valaki lehetett(akár Prophet is lehet), a katonákat is úgy lõtték le, gépfegyverrel, nem valami szörny rontott nekik vagy ilyesmi

PSN ID.: Beegabor

Nem ilyen egyszerû a dolog, hiszen jött is valami feléjük, mintha irányítani tudná. Nem lennék meglepve, ha õ lenne a következõ részben a gonosz.
Seth
Psycho meglátogatta a dokikat akik kísérleteztek rajta. Ennyi.Lényegében csak azért mutatják,hogy tudjuk, Õ is túlélte

PSN ID.: Beegabor