3142
-
#2240 Az MSI programot használod? -
#2239 az hát, el vaok ájulva,,,,:D
Kár hogy nekem a 2. része sem fut rendesen...:D -
#2238 Nah sikerült belőnöm a cumót, köszi Laci.
Egyenlőre maradt a crysis2 maxon....
Azért elég szép...xD
-
#2237 Jaja de mégse hatott meg annyira.. -
#2236 Belenéztél a szemébe is? Mert lenyűgöző volt, visszatükröződés is volt benne... -
#2235 update: 21 évig = 1-2 évig -
TóthG77 #2234 Szasztok! Ati 6990-es videokarim van, 13.2 Beta6 drivert használom.
Tök jól futna a játék, de amikor ránézek PSYCHO-ra a texturája szét van esve, és lezuhan az FPS. Találkozott valaki hasonlóval?
Volt olyan is, hogy minden rendben, de egy mentés újratöltése után újból szétesik a texturája! -
#2233 Itt megnézheted, nem én posztoltam, de én írtam:
KATT -
#2232 Ja szerintük, nem minden játékban de, gondolj bele, a Crysis 3-on kívül tudsz még 1 játékot mondani ahol közelsétálsz egy gépi karakterhez és szép az arca? nem, szóval...ha nem pixelpontosan mert ez játéktól függ, mutattak egy átlagot, míg a Crysis 3 egy mostani csúcs amit csak átvezetőkben látsz ilyennek azt is az 5 órás végigjátszás alatt 2x...:D
Tudom mire gondolsz, de azért egy sandboxban ezekután nem 2 pixeles arcok lesznek,
De amúgy a Deep Down nevű játékban láthatod, mert onnan van tudtommal a fasz feje, abban a demoban láthatod, ami skyrim szerű sárkányos rpg vagy mi a rákom lesz.
Nade ennyit erről!. :)
21 évig (karácsonyig úgysem lesz ez érdekes számunkra.) -
mester1987 #2231 Nézz át valamely beállítást. Be kell lehet külön kapcsolni. -
#2230 nah azt leszedtem, és nem ir ki semmit :D -
mester1987 #2229 MSI Afterburner -
#2228 lesz , szerintük....
Bocsi az offért, de mi a neve annak a proginak ami kiirja játék közben a procihasználatot meg a videomemória cuccot?
Nagylaci képein rajtavan -
#2227 Az öreg faszi arca nem nagy szám a crysis 3-ban lévőhöz, de azt figyelembe véve hogy ez egy általános arc, nem egy 2 játékost a képernyőn megjelenítő játékban hanem MINDEN játékban a sok karakteres játékokban is ilyen arcok lesznek az azért nem semmi.
Ezt az öregemberest ne hasonlítsd ahoz hogy a crysis 3-ban néhány renderelt jelenetben 1 faszinak olyan részletes a feje, mondjuk egy GTA-ba mikor vagy 8-10 ember van körülötted a közelben na akkor már elég gizda. -
#2226 Oks igazad van lehetne több figyelmet fordítani a fizikára, én értem, de majd lesznek olyan játékok is...de az nem most azonnal. -
mester1987 #2225 Parasztvakítás hát. Ennél az Unreal Engine 3.0-s bemutató jobb :) -
#2224 Pont hogy nem nem látod a faszi bőrét, meg haját, nehogy azt hidd hogy ez egy techdemo, a játékban így néznek ki a karakterek...
az alsó nvidia techdemo az valóban több év... -
#2223 Az a baj m,hogy ilyen ide gurul a golyó, meg visszapattan meg akrámi már kb 15 éve ott van a future markban csak annyira számolásigényes, hogy nem használja szinte senki. Megnézed a Watch dogot is, ott is 2-3 doboz-t elfúj a szél, meg kb ennyit levr az asztalról futás közben. Az amit ott elengedett millió golyót vagy mennyit még odébb van ,hogy az játékban is menjen, nem véletlenül volt a körülötte lévő várfal low poly null textúrás valami. -
#2222 Jah mondjuk a cry3ban főleg scriptelt jelenetben vannak ilyesmik....
De itt egy másik példa....azért mondom hogy a ps4 bejelentés nagy része parasztvakitás volt....
Ez haverok között is 6ÉV
-
mester1987 #2221 Amúgy nézem YT-on, de eddig minden pálya ugyanabban az üvegházban van, mintha valami egysejtűek lennék nanoruhába :D -
#2220 :P -
mester1987 #2219 Main Stream. -
#2218 Bocs ja kicsit 2 értelmű, nem az animálást, mert az döbbenetes, hanem a rombolhatóságot...pl havok.
Ahogy mozog a karakter, ahogy a fegyóval mászkál, az újratöltés, meg minden ez rendben van, a rombolhatóságra értettem hogy az majd inkább akkor lesz ha rendesen beindul a gépezet.
Amőgy a többi játék.
Watch Dogs, amiben van fizika, a poharak meg minden leesik a videóban az asztalról pl..
Meg a Knock...viszont pont a fizikát is mutatták.
Jó lesz ez... -
#2217 "1. Kegyetlen sok munkával járna
2. Atombrutál gép kéne hozzá"
Erről van itten szó, időre kellett egy álleejtős cucc, egy demo, amiben valljuk be a közönség nem attól ájul el hogy 2 kocka szétesik hanem azt kellett megmutatni hogy mit tud a konzol...ezért volt egy sima FPS, de amúgy aki nem tudná a Killzone-ban soha nem volt ettől több fizika! -
#2216 Előszőr is tisztázzunk valamit, te mit is értesz "fizika" alatt? -
#2215 A Black a maga idejében ha pc-n nem is de konzolon olyat mutatott amit addig más nem. -
#2214 Igen mert kurvajó, az egy FPS szép, nem érdekel ha nem omlik le 100 épület, egyszerűen szép.
De vannak játékok amikben a Látvány kicsit legyen gyengébb és menjen a fizika...szép a Killzone, nem mondtam hogy fizika terén is korszakalkotó...
Mit vártál egy prezentáción ?
Ott volt a Knock, az a fizika prezentáció, lesznek játékok amikre több időt fordítanak és vegyítik a 2-őt.
Erről a véleményem nem változott...
Crysis 3-ból hol a fizika?
Mégis játszol vele... -
#2213 hát igen, pl új Metal Gearben is iszonyat jó kaszabolni, télleg olyan darabra vágod a cumót amilyenre akarod, de ennek az az ára hogyha felkaszabolsz egy autód akár centis darabokra, utána 2ms és eltünik, nagyon élményromboló, inkább lettek volna fix vágási részek cserébe azért ottmaradjon....érdekes ez.. -
mester1987 #2212 Elég egy Black vagy egy Crysis szintű. Mondjuk a Black az már régebbi, de emlékeim szerint mutatós volt. -
#2211 Szerintem elég egyértelmű az oka hogy miért nincs normális fizika.
Pl képzeljünk egy Red Factiont úgy hogy amit szétzúzúl az ott is marad és a fizika még látványosabb is mellé.
1. Kegyetlen sok munkával járna
2. Atombrutál gép kéne hozzá
Ezt maximum egy game fejlesztő tudná elmondani mi is lenne egy ilyen game proci ill. vga igénye.
Bár ha azt veszem hogy 6-8 magos cuccok vannak meg egész erős VGA-k nem hiszem hogy lehetetlen lenne!
Azért én még bízom benne, hogy ebben az életben még fogok látni ilyen játékot!
-
#2210 Hidd el Dark ha majd odajutunk abban is találsz kivetnivalót....tudod az ilyen prezentációknak nem szabad hinni, álá far cry 3 -
mester1987 #2209 Azt még nem is láttam. -
#2208 Én még csak az első pályát néztem de pl az üveg törése azért egész pofás, jó persze láttunk már ilyet is csak mostanában még ez is hiányzott de itt megvan. -
#2207 Pont te mondod aki elájult a KZ videotol hajnalban? :D -
mester1987 #2206 A fizika sajnos visszafejlődött, nem szúrja ki a szemüket az embereknek ezek szerint, hogy dolgozzanak rajta.
Pedig jócskán hozzáad az élmény-faktorhoz. Nem egy Red Faction: Guerillára gondolok, hanem csak egy Crysis (első rész) szintre. -
mester1987 #2205 Szerintem is. Én csak a múltból tudok kiindulni. De aztán ki tudja mit találnak majd ki, amivel kiszúrják a szemünket.
Egyetlen cég, ami még megmaradt és ami még ugyanúgy hozza azt a szintet az FPS-eiben, mint 10 éve az az id Software.
Remélem nem adják át másnak, nem összecsapva és nem félmunkába a DOOM 4-et. -
#2204 Illetve a szokásos duma, elég a high-tech látvány, legyen végre fizika meg tartalom! -
#2203 Azért nem bántó jelleggel mondtam de hozzátartozik az igazsághoz hogy a kezdeti nextgen fps-ek MESSZE lesznek ettől, ha nem is feltétlen a könycsepp a szemükben de pl egy madártávlatból nem szürke homályt fogunk látni, meg papírmasé bokrokat hanem minden ponton egyformán igényes lesz.
Engem tulajdonképpen sok játékban pont ez szokott zavarni.
Nem az a baj a mostani játékok nagy részével hogy a játékok rondák hanem csak bizonyos dolgokat hangsúlyoznak ki.
Többekközt megemlíthető az amikor egy főkarakter milliószor jobban fest mint egy ellenfél, PL Batman játékokban.
A nextgen nem biztos hogy Psyho könyneit elővarázsolja, hanem inkább ami most gyenge, azt felemeli arra a szintre ami most kiváló.
Gondolom érted...értitek. Én ezt várom... -
mester1987 #2202 Így van! -
#2201 Csakhogy ott nem feltétlen real-time az a beállítás ahogy az arcára vet a fény árnyékot, de oks, legyen az ingame-ben...
De öregem néhány bokor meg szikla pl eléggé elüt a többi tereptárgytól.
Azért ez még magában hordozza a kompromisszumokat, de eddig...az elérhető legszebb játék természetesen.