3142
-
#2523 Next Gen konzolokon ennek a szintnek a neve a legalja lesz! De ez csak nekünk jó végre szép grafika de sokat kellett erre várni! -
#2522 Elég kevés játékban van jó tűz, sőt most így hirtelen egy sem ugrik be :) -
#2521 Am iszonyú jól néz ki ez a játék, egy dolgot kivéve. A Tűz :)
Az olyan 2D-s mint a huzat, forog veled ha jól megnézed :D -
#2520 DE mutassál már képet arról a 60+ fps-ről, ez tuti valami bug, azon a gépen esetleg lown lehet az a 60+ amiről beszélsz. -
mester1987 #2519 Viszont, aki leírná érthetően a nanoruha fejlődését, annak végtelenül hálás lennék. Pontba foglalom!
1) 1 fejlődést mindig 1 db upgeade unlockol?!
2) Oldalt van négy hely, ha már 2 db-ot feloldok, akkor már az első sorba 4 db kerül bele, pedig csak összvissz 2 db-ot oldottam fel. Ez hogy müxik?
3) A load/save pontosan mit takar? Mit tesz be illetve mit ment el?! -
#2518 Akkor lehet driver hiba, legújabbat használod? -
mester1987 #2517 Nehéz téma. Szerintem ez félig-meddig játékfüggő. Hogy pontosan mitől van vagy mi ez azt ne kérdezd. De még azt is megmerem kockáztatni, hogy egérsimítás is közre játszik. Másról nem tudok.
Én eddig kb. 3x tapasztaltam ilyet, természetesen FPS-ben. -
#2516 Igen. -
mester1987 #2515 Mármint ezzel az input-laggal? -
#2514 EA-nél sajna előfordul az ilyen -
Newfronter #2513 Láttam a hivatalos fórumon, hogy valami anti-cheat rendszert aktiváltak a napokban. Bár sok ilyen szárnypróbálgatást láttunk már, és mégis mindig voltak cheaterek az FPS-ekben. Ha tényleg foglalkoznak vele, akkor lehet előrelépés.
Tényleg el kéne őket tüntetni, mert az ember azért játszik a multival, hogy élvezze. A csalók pedig rombolják a játékélményt, és ez a játék többi részét is befolyásolja, mert a játékos lehet pont ezért nem fogja megvenni majd.
Én inkább ezt támogatom, mint azt, hogy a fejlesztő csapat csináljon fizetős cheat rendszert, lol...mert ilyet is lehet olvasni fórumokon, bár ez nem tudom mennyire bevett szokás. -
#2512 Amúgy örülök, hogy nektek megy... de ha megnézitek a fórumot, tele van vele ez a dolog. -
#2511 Már a bétában is voltak csiterek szép számmal.
Eddig csak 4 órát toltam a multival ,de szerencsére nem találkoztam velük! -
mester1987 #2510 És semmi köze az FPS-hez, eddig én sem tudtam mitől van ez. Szerencsére nem sok játéknál van. -
mester1987 #2509 Én az előző Crysisban is éreztem ezt. -
Newfronter #2508 Én a bétában lepődtem meg, hogy ez igen is, tetszetős. Nekem a hunter mod nagyon bejött. Csak ne legyenek csíterek! Remélem tömegével nem szaporodnak el... -
#2507 Igen, van. Ez az első játék, ahol még 60on is van lag. Nekem 4 helyen is elvileg le van korlátozva 60fpsre, de ez a játék SZARIK RÁ. 120 a max... ha nincs meg, nem lehet irányítani. Nem értem.
Aki nem tudja miről van szó... húzod az egeret és érzed, hogy nem mozdul a kép ugyanakkor, csak kicsit később. -
#2506 Egész tetszik a multija.
Már most többet toltam vele mind az eddigi Crysisokkal összesen!Pedig nem igen szoktam multizni. -
#2505 2 gigás 7850, minden high-on. De bármit változtatok, ez az "effekt" ugyanúgy ott van. -
#2504 512 megás a videokártyád? -
#2503 nem? -
#2502 Az normális, hogy a második pályán, a fű és a növényzet totál fakó színű, de ha mozdítom a kamerát, akkor bezöldül, amíg mozog. Ha csak nagyon lassan fordulok akkor is fakó marad. -
#2501 Nem csak az egér, sokminden más ia természetesen, felbontás, fps. beállítások...mint sok játékban a vsync...ilyenek.
Az is megeshet hogy az alaplapom szar/elavult, és egy új alaplap új chipset-el szebben kezelné kitudja... -
RolEnD #2500 Na most az van, hogy a leírásban szereplő VGA-hoz az AMD oldalán Very High, 1080p és 2x-es élsimítást írnak. De ha ezt követem, akkor kb. 17-27fps-el játszom, ami valljuk be, nem túl optimális. Gondolom itt a CPU a szűk keresztmetszet...
Egyébként az input lag-ot én is érzékelem, még 30fps környékén is. Aki nem, az örüljön. -
#2499 Nem vagyok benne biztos, hogy ezért az egér a felelös. Nekem mindig minöségi egerem volt és ilyen problémám még sose volt. -
#2498 Nekem most konkrétan 3200DPI-n van az egér, vagyis egy tesco-s egérrel nem is fogod valszeg érezni... -
#2497 Nem a fejlövéseken van a hangsúly, énis tudok de érzem hogy nem mozog egyformán a kép meg az amit a kezemmel érzek/érzékelek. -
#2496 nemtom, én simán tolok fejlövést 28 fps-el is....bár lehet hogy nem pont erre hajtok, de össze szokott azért jönni... -
#2495 Nem, ez szimplán egy irritáló dolog, olyan mint amikor egy kontrollerrel valaki nem tud fps-t irányítani.
Lehet azzal is, csak kibaszott irritáló, hogy az asztalon az egér tök használható, játékban meg azért bénázol sokszor mert oda akarnád rántani egy fejlővéésre de a késés végett nem skerül, és a mozgó célppont megmozdul majd megint korrigálnád egy adott irányba és megint nem megy.
Kis túlzással ugyanazt érzed mintha bemennél multiba kevés fps-el és nem lenne folyamatos a kép, hiába van egér+billentyűzeted a kis fps miatt nem fogsz tudni hirtelen célozni ráfordulni egy adott pontra.
Ha nem tapasztalod meg nem tudod elképzelni.
És igen a pc-s egér lényege az lenne mint a régi játékokban hogy az úgy menjen mint ahogy te húzod az egeret.
Ez viszont a kevés (nagyin ingadozó fps) és a mai grafikus motorok végett sajnos nem a régi.
Sokszor a normál régóta létező Vsync miatt romlik ez az egér lagg, ami döbbenet hiszen régen van már vsync.
Nem véletlen mondtam hogy a cod4 amivel még szoktam játszani messze kezelhetőbb mint a maiak, persze egy bivaly gép mellett 100fps felett lehet nem lenne ilyen... -
Ironman2 #2494 Na most engem diszkrimináltak a készítők,nem tudom megvenni a játékot sajnos,mert nincs directx11-es kártyám.Gondolom tök jól jártak hogy emiatt el kell viselniük óriási bevételkiesést,rajtam kivül még többmillió embernek nincs directx11-es kártyája.Gratulálok a fejlesztőknek! -
#2493 az aláírásodban lévő konfiggal maxon 80-100 fps-el játszol? Seriously??!! -
#2492 Pár játékban már én is találkoztam vele de Crysisokban még egyben sem. Egyébként az a 80-120 fps amit a kolléga magyaráz max 320x240-ben lehet vagy nem tudom, de olyan gépen elképzelhetetlen -
#2491 Tegyél már be képet arról a 80 Fps-ről. Andersen amúgy már meghalt :)
Hát gyerekek mikor a csatornában kell menni és a víz tükröződik a mozgásának megfelelően a falakon, hát az valami beszarás, szinte mindenre odafigyeltek, egyedül azt hiányoltam ,hogy az esőcseppek nem csapódtak a fegyverhez :) -
#2490 tehát akkor ez ilyen Cs-n nevelkedett emberek kényeskedése? -
#2489 Videót a büdös életbe nem fogsz látni, ezt érzed, annyira kicsi a késés sokszor ogy csak pontosabb célzásokkal érzed hogy nem követi időben a kezedet a képernyőn a célzóka, vagy kurzol...és kurvaszánalmas.
Lehet azért mert én hülye minőségibb egeret vettem és a játékok meg a tesco-ra vannak beállítva.
1 hely van ahol miliméterre megy az egér az kint az asztal.... -
#2488 vegyetek egy 1000ftos genius egeret és nincs gond...legalábbis semmi ilyesmit nem tapasztaltam, tudna valaki egy videót arról milyen is ez az egérlagg? -
#2487 Neked is van, szokott lenni egérlagg?
Mert engem hülyének néztek mior ezt felhoztam néhány helyen, nekem szinte az összes játékban érzékelhető, ez az fps miatt van? -
#2486 hát haver 120fpshez vegyél legalább két darab gtx titan-t _D -
#2485 Hát sajnos így sem jó. Config állítással most max felbontáson 80-100 fps megvan. De harc közben olyan 70 köré esik le és nem lehet rendesen célozni az input lag miatt. Kár érte.
Majd még este futok egy kört, hátha... de ezek után semmi elvárásom sincs.
Ha nincs meg a 120fps, lagol az egér. -
#2484 6600Ti se megy 45 fölé, eléggé el van cseszve az optimalizálás vagy csak direkt ilyen...