CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Teljesen komoly.Külföldi fórumon írták,hogy sima ügy.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Lehet, hogy csak azért van, mert késõ van... de ha ezeket viccesnek szántad... hát nem az.

Parasite Eve 2, best game EVER!

The Protector
Gondoltam arra,hogy frapsal rögzíteném.Alatta persze még kell futnia egy vírusírtónak,torrentnek meg egy ps3 media servernek.Ez szerintem alap egy olyan géptõl,a belépõ kategóriás feladatok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Simán, 1-2 benchmarkot nem akarsz a háttérben futtatni? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
A következõ konfigon azért van esélyem az ULTRA beállításokra ugye?Nem vagyok nagy igényû de legyen szép és azért egy folyamatos 60fps-el már kiegyezek bár.
Amd x2 5200+ 2.74Ghz,2Gb ram és nvidia 9800GTX.

DarkSector
Tök állat legalább folyamatosan megy a játék...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

3.8Ghz 4 magon
680GTX 4GB
8GB RAM

1080p, low beállítás, 2es pálya eleje 30-40 FPS.
Maxon 20-30
(AA Off)

Shep
Na sikerült belõnöm a cuccot, pár dolognál kellett csak kompromisszumot kötnöm és ugyan nem viharzik a cucc de 25 fps felett marad és durván néz ki nagyon és ha azt nézzük ,hogy csak egy harmatgyenge GTS450-em van mindjárt nem is hangzik olyan rosszul.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mit szed ez a csávó?
Ha semmit, akkor lehet, hogy kellene.

YouTube: 23Drazse

Myselor
kéne de engem pl egy másik topikban ezért jól leszoltak hogy mért szólok be meg ilyesmi
CalebJoe
Be kéne vezetni hogy spamnek minõsüljön és bann, mert ez kb. olyan mint a kéretlen levelek senkit sem érdekel itt.
Myselor
hát ja,na mindegy le is szarom csak ide ne rakja be a szaros videóit😊
CalebJoe
Akik nézik azoknak sincs egyéniségük ezért tetszik nekik.<#eplus2>
Myselor
hát nagyon durva amit mûvel a srác,ennyire idegesítõ embert rég hallottam,se nem vicces se nem jópofa semmi és játszani se tud a béna szar xd.a szomorú az hogy a sok idióta embernek ez tetszik,jót nevetnek rajtuk nézik,szomorú
Nem fog visszaírni.
Fpocok
Tényleg elég idegesítõ... PEDIG lehet ezt a "mûfajt" jól csinálni. Kicsit átesett a ló túloldalára.

Viszont a re6benchmark videó egy nagy facepalm... fraps lekorlátozza a játékot 30ra... így nincs értelme az egész benchnek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Megkérdezhetném, hogy mi az energiaital neve amit szedsz?
Myselor
most te ezt komolyan gondolod?a kurva anyádért üvöltesz és miért kell erõltetve röhögni minden mondat után?:| komolyan a hozzád hasonlókat kellene jól fejbeverni,normális vagy te?a videóidat meg vigyed innen,senki nem kíváncsi rá szerintem.😊
a többiektõl elnézést,de már a dead space 3-as videója is sok volt
Nagylaci
Írd meg PM -ben te hányra tippeltél és én kiegészítem nap végén annyira! 😊

Amit a nehézségrõl mondtam. Nézzétek, ez a Post-Human Warrior szint. Egyébként igazából asszem' ezért szeretem ezt a játékot mert végül is, okosan, tényleg a szituációhoz alkalmazkodva kell benne játszani, nem csak ledarálni mindent ami szembe jön. Persze lehet úgy is... Szóval, hogy elég sok benne a lehetõség amivel élhetünk na. (A videó enyhén SPOILER -es, viszont vonyítást nyomokban sem tartalmaz...)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Aki multizik az megadja az origin felhasználó nevét?😊

DarkSector
Én haverokkal már fogadást kötöttem hogy a mai nap hány kérdés lesz még, hogy fut-e dx9-dx10-dx10.1-ben?

Nagylaci
Semmiképp. Csak DX11 -ben hajlandó futni.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Semmiképp nem lehet a játékot elindítani DX 10.1-es VGA-n ?
Nagylaci
Ja..... De nehéz a felfogásom. Most már értem. 😊

Frank99
és ezzel még azt is elijeszti, aki nem is látta a játékot....
:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
hehe.

óvónõképzés az volt Baján akkor, remélem nem hagytam olyat ott ,(aki) ami késõbb majd jelentkezni fog..

DarkSector
Kérdés az jórészt arra irányul hogy most alapon elindult-e már valakinek...😄

Tesszaláció a vGA processzorának a dolga inkább, a VRAM mértékét nem igazán befolyásolja...:S

DarkSector
Krisz a videóban olyan mint Nacsa Olivér a paródiákban!

El fog indulni, sõõõt a tesszelációt is ki lehet a config fájlban kapcsolni, ami a DX11 ficsõrökért felelõs egyrészt.
Nagylaci
Az "óvónõ" az micsoda?! Az én idõmben senkit nem hívtak annak. Persze azt elég nagy biztonsággal le merem írni, hogy ugyan sok minden voltam, de óvónõ az azért elég valószínûtlen... (Bár néhány piálás után azért nem mernék megesküdni) 😄

Frank99
de te nem óvónõ voltál ugye?

nem is találkozhattunk :-)))))))))))))))))))

Frank99
én 87-ben télen..

DarkSector
Van akinek 512MB-os DX11-es karival elindult a játék?

Mert másik topikban arra gondolnak/gondolunk hogy 1GB VRAM alatt nem indul a játék...<#confused>

Lehet átváltok akkor veteránra <#pias>
Frank99
aztán csinálnak belõle listát az egyetemen....

nem hiszitek el, mekkora problémát okoznak maguknak ezzel.....
most már látják úgy gondolom sokan. lsd. HÖK

DarkSector
Hát nekem régen nem volt youtube, nemtudom...😄

Nagylaci
Jé, Baján én is voltam egy hónapot a Türr Istvánban szakkiképzésen. Kicsi a világ. Persze én 94' -ben voltam. 😊 Hiába, egy tacskó vagyok. 😄 😄 😄

Amúgy ne mírod meg mert ahhoz, hogy ezek az "attachment" -ek meglegyenek elég sokat kell majd játszanod!

Frank99
de nem raktam ki a Netre baszod... a hülyeségedet te reklámoznád?

én nem...

:-(

DarkSector
Jó de te is csináltál "baromságokat" gyerek korodban nem? 😄
mármint nem úgy értem hogy debil voltál, hanem hogy akkori fejjel máskép láttad a világot, szerintem.

Frank99
holnap veszem majd át a PickPacpontban.. majd megírom...

Frank99
hát a Galla számomra nem vicces, ez rossz példa volt..

Katona koromban, amikor Baján fellépett, aztán megnéztük utána a bajai ovónõképzõ lányaival a Petõfi szigetet, az ottani Discót, akkor még vicces volt..

:-)

Frank99
bocs, ne nézzél le.

a gyerekség az nem a gyökérség.... nem mindenkinek ua. jelenti....

Nagylaci
Amúgy, (csak hogy a játékról is legyen valami...) Nektek mi a véleményetek a nehézségrõl? Én elsõre Veteran -on nyomtam végig, de az szerintem kimondottan könnyû. Szóval most nyomom "Post-Human Warrior" -on és még ez is könnyû. Egyszerûen ha kihasználom a NanoSuit -ot és okosan állítom össze a fegyókat akkor haladok mint kés a vajban. Pedig amúgy nem vagyok valami "hû, de kemény" játékos...
Ezzel a fegyverrel érdemes játszani:

Van egyes lövés, rá lehet tenni a "Sniper scope" -ot és van rá hangtompító, ráadásul egy csomó lõszer van hozzá. Szóval CELL katonák ellen Jolly Joker. Cloak -ból két fejlövés simán belefér távolról, úgy, hogy még simán visszaballagok a fedezékbe energiát újratölteni.

rage
Ez olyan, mintha Galla Miklós egy kockát parodizálna, kb 😊
Csak õ közben tud vicces is lenni

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nincs ezzel semmi gond ha nem strandon érezné magát.
DarkSector
Mi is voltunk gyerekek.😊

1 liter BOMBA is kevés ehhez.
Frank99
nálad a pont

de a gyökérség az menõ, és terjed....
:-))))

Shep
Ez a röhögés nagyon veszélyes, amúgy mit szedsz, vagy csak sok kávét iszol, attól pörögsz ennyire? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagylaci
Nem is az a fura amúgy, hanem hogy egy csomóan azt hiszik ez valami nagy dolog, hogy fel tudnak venni 5 percet (vagy akármennyit) egy játékból és azt feltenni a youtube -ra. A dolog akkora tudomány, hogy még a teljesen hozzá nem értõnek is kb. öt perc alatt tanítanám meg, hogyan kell. Szóval kemény... De én még el is lennék vele, meg is nézném akár az övét is, de a stílusa olyan mértékben irritáló, hogy az elviselhetetlen.