3142
-
Drazse23 #2565 Szevasztok!
Az utolsó pályán állandóan lefagy a játék, amikor az Alpha Ceph csatlósait kell halomra gyilkolni. Mindig ogyan ott. A multi érdekes módon megy, azzal nem volt ilyen problémám. HD 5670-esem van. Tudom, hogy ez csak épp hogy elegendő. Low beállításokkal fut. Mivel lehetne ezt kiküszöbölni. Driver frissítés vagy más? -
Skyrim #2564 Hello! Nekem 4GB ram-mom,HD7770 VGA-ám 1GB,4 magos Athlon 2,6Ghc-es proceszorom van,és magas beállításoknál akad egy picit.Ha a RAM csak 4 de a videókártya a játékhoz jó,akkor a kevés RAM miadt akad ? -
Feared #2563 Ti tudtok multizni? Nekem a szerver kereső nem talál semmit, és quick matchre, is percekig keres eredmény nélkül.
Lehet valamit nem jól állítottam be..? -
#2562 Ráadásul emlékszem a killzone-al (talán 2?) promózták a PS3-at is anno, aztán kiderült hogy mekkora egy kamu volt :D -
#2561 KZ-t én azért nem venném alapul, mert mutattak egy 10x10-es "szobát" ahol az akció folyt a többit meg már a GR endzsinje is tudta 10 éve csak itt kicsit jobban nézett ki, ráadásul tele volt szűrőkkel az egész, meg ugye egy exclusive cím mindig is szebb, mint egy multiplatform. -
#2560 igazából ezt bármelyik netképes telefonnal meg lehetne oldani. Onlive? :D -
#2559 tény hogy idővel szebb és szebb lesz a látványvilág, de szerintem a Crysis 3 Pc-s verziója sokáig etalon marad. (de az legalábbis biztos hogy nem a legalja) -
#2558 Pl ott Killzone az simán felveszi a versenyt a Crysis 3-al látványban! És annál csak jobbak jönnek majd! -
#2557 Miért is?
Amit PC-n látsz, (a crysis 3 esetében) ez már bőven "next gen" konzol szint.
Vagy Te tényleg azt várod hogy ahogy megjelenik a PS4/xbox720 (?) már neked rögtön olyan játékokat fognak rájuk írni, ami úgy néz ki mint egy film?
Ez esetben óriási baromságokat beszélsz. Ehhez grafikus is kell.. -
mester1987 #2556 Ilyen értelmetlen kifejezést nem szabad használni, hogy techdemo, meg akármi; a Crysis is jól nézett ki ennyi. Rossz egy szóhasználat. Persze csak a szóra értem, nem téged basztatlak ezzel. -
#2555 Hát ez már igen.
-
#2554 A gát tetején hagytam abba, hát szerintem bődületesen durván fest az a pálya. És a játék is jó ezzel a nyilazósdival, meg hackeléssel egész sok új lehetőség van, persze lehet zúzni is akinek az kell. Aki erre is azt mondja ,hogy techdemo az tényleg hülye, már elnézést. -
#2553 Tudom, csak poén volt :) DE egyébkén az új mortalokban egész jó vér van. Az amit te akarsz az meg rohadtul számolásigényes szóval az még odébb van szerintem. -
#2552 Ez messze nem jó. Pedig mekkora jóság lenne hogy pl kalandjátékokban ahol közelről látod a kardjaidat ,levágod az ellent és real time folyna a vér a pengén a hullából meg csurogna a vér és nem csak piros lesz.Nem kicsit megdobná a hangulatot. -
#2551 Részben az picit szerintem beleszólt hogy nem kifejezetten pc-s projekt, szerintem a konzolok végett maradtak, vagy vannak gyengébb dolgok.
Mondjuk úgy hogy a háttérben, kevésbé szem előtt. -
#2550 Csomó játékban nincs is vér a korhatár miatt. De tessék neked jó vér :D
-
#2549 Most a kimaxolásra megyek ,mindent megnézek megkeresek és ezt a vért a vízen nehéz lett volna nem észrevenni.
De ez érthető kőkeményen a grafra gyúrtak ilyen apróságokra nem fektettek nagy hangsúlyt.
Pedig a vért is megcsinálhatnák már a játékokban istentelen brutálra. -
#2548 Te mi hülyeségeket észre nem veszel, eszméletlen. Játszol is vagy csak a hibákat keresed? -
#2547 Na..! :)
-
#2546 Ha mér a hibáké a szerep akkor a vér is nagyon gyengén van megoldva.A vízbe levadászott hulla mellett a vért ajánlott megnézni.Mint a Csupasz pisztojban a vizre rajzolt tetem körvonalai lebeg mintha papírból lenne, nagyon tré. -
#2545 oks, már irtam Grebber-nek kitörli, de azért elég durva az a szörny feje körül a amit 1 ovis csinált paint-el, ez nem tűz, hanem nemtudom mi. :D
OFF: dropbox-ot nézd meg. -
#2544 Csak ez nem egy kép, hanem egy bazi nagy gif/png... teljesen belassul az oldal tőle :D
De ha mást nem zavar, akkor engem sem. -
#2543 Oks, ahogy mások a képeiket teszik, naná legyen ahogy akarod.
#2539 törölhető: helyette link-ben a kép. -
#2542 Rakd már be link mögé pls. -
#2541 Mi halt meg?
Nekem megy minden ellenben amikor egy oldal fullhd-s screenshot album van belinkelve nah akkor szokott akadozni az oldal töltödése. -
#2538 Ez a komment:
"Everyone has it, not everyone notices it though
Don't worry it'll probably get fixed for release"
Ja persze... :D -
#2537 kurvajó...azt tekintve hogy maxon egyik gép sem viszi 60 felett. -
#2536 Amúgy megtaláltam az ide kapcsolód fórumot. Most olvasgatom.
"The gameplay feels laggy and shiity, even on 60 FPS." -
#2535 Jah ezt túlbeszéltük már. -
#2534 Persze majd kiderül de hatalmas ugrás egyből nem lesz szerintem, majd folyamatosan megint. -
#2533 Majd meglátjuk, szomorú lennék ha a mai felső minőség alá csökkennének a nextgen legrosszabbbjai. -
mester1987 #2532 Azért ha valaki vágja írja már le a #2519 hsz-re ha tudja a válaszokat. Majd visszanézem. -
#2531 jaja :)
Ebben egyet kell értenem.
Ráadásul hogy mindenben csak a rosszat látni, hátőő.. Érdekes hozzáállás -
#2530 Másik meg grebber grafika mániáját sem értem, ő is mit ér az atom grafikával ha nem tud vele érdemben játszani? -
#2529 Hát szerintem egy darabig még nem így lesz, elég ha csak azt nézzük ,hogy még ma is jönnek kis komoly játékok több évvel ezelőtti grafikával, nem lesz másként az új generációnál sem, főleg mivel nem minden a grafika és ugyan szép grafikával el lehet adni 1-2 játékot de idővel lassan a konzolosok is rá fognak unni a sok egy kaptafa játékra és ők is elkezdik igényelni a komolyabb játékokat ahol nem csak a grafika számít. Másik, meg ok ,hogy egy majdnem cső fps-ben lesz durva grafika de egy nyílt világos játékban nem nagyon. -
#2528 Magyarul a következő generáció, ami beköszönt mind konzolokra mind pc-re, ezt majd a legaljának fogjuk nevezni, vagyis ez lesz a gagyi alkotásokban és ettől csak szebbek lesznek. -
#2527 Nem értem az első mondatodat? Milyen szintnek a neve a legalja? -
#2526 Nézd. Én sosem állítottam, hogy highon van. Nekem 1600*900, ez a max felbontás... olyan low-meden 60-120 között ugrál.
Elvileg 60 fpsen tökéletesen kéne mennie, de sajnos nem ez a helyzet.
Nálam első, hogy tudjak először játszani. Ha megoldódik a lag, akkor majd lassan feljebb állítom. -
#2525 Kérdezz engem. -
#2524 Nem csak a tűz 2d-s, de sok növény is, de ez a régi konzolok miatt van valszeg, ez legyen a legrosszabb ezekután, ettől már csak felfelé.