3142
-
#2605 Reikarnálódásom egy keselyű lesz oda nem kell érték, az lesz az öröm hogy Shep hullájából eszek. :) -
mester1987 #2604 Miért? Semmit se viszel magaddal a reinkarnációra? :D -
#2603 Az összes vagyonomat ráhagyom ha meghalok. :) -
mester1987 #2602 Hagyd rá. -
#2601 Nem kell mondanod semmit értelek szavak nélkül. :D -
#2600 Én nem mondtam ,hogy nem lesz igaz, csak azt hogy nem tudjuk mi valós belőle, mert mondani sok mindent lehet, meg mondtak is és nem volt minden igaz ezért egyszerűen érdemes fenntartásokkal kezelni egy ilyen konferencián bemutatott dolgokat. -
#2599 Nem ugyanazt. :)
De hagyjuk...nem lényeg örül egyenlőre annak ami megadatott, a többin ráérsz később mazsolázgatni.
Az tök értelmetlen, hogy nekem mondod hogy amiket mutogatnak az nem is lesz igaz, és ellenkező véleményben meg a másik felét készpénznek veszed....
Várjunk ezzel most foglalkozzunk a Cry3-al. -
#2598 Aha, én bonyolítom túl mikor te felháborodva leírod ugyanazt. Aha, értem :DDDDDD -
#2597 hát mert megint túlbonyolítod. :D -
#2596 Igen és akkor most olvasd el még egyszer mit írtam. :) Te leírtad nagy felháborodással ugyanazt. -
#2595 Átlag fej azt vágod mit jelent? Nem minden egyes játékban hanem átlah, ez a fej konkrétan tudtommal a Capcom játékából egy fej.
Kompromisszumokat? Nincs olyan gép amin nem kell kompromisszumot kötni, meg játék sem létezik, a kérdés hogy mihez képest kompromisszum.
Valamint már utoljára hogy a Killzone az egy konzol játék, a konzol játékokat is pc-ken fejlesztik. Ez nem azt jelenti hogy akkor ez már nem így lesz a végleges gépen.
Mondták hogy a PS4 prototípusán/ahoz tudásban megeggyező vagy közeli rendszeren ment, mit nem értesz ezen? :) -
#2594 Játék közben is ilyen, másrészt meg ahhoz ,hogy minden fej így nézzen ki egy nyílt világos rpg-ben ahhoz kevés a ps4 tudása, ill akkor máshol kell kompromisszumot kötni majd. Arról meg nem is beszélve, hogy ps4-ről semmit nem tudunk, az hogy mutogattak 3-4 videot ami pc-n futott elég kevés. -
Madi92 #2593 Már visszaolvasgattam, de azért csak megkérdezem, menni fog ez 1920x1080-on low-nál jobban?
-
#2592 Bazdki.
Kár hogy ez a fej nem használja a gép maximum erejét.
Miért kell terjeszteni a baromságokat?
Ez bazdki ez nem azt jelenti hogy egy fps átvezetőben hogy néz majd ki egy arc, hanem egy NORMÁL mászkálós játékokban egy ÁTLAG fej hogy néz majd ki...
Ez nem egy adott játék max kinézete, hanem ez csak egy ÁTLAG.
Pl a Deep Down-ban is ilyen van.
Azért nem mindegy hogy egy Crysis-ban néz így ki egy arc vagy egy Skyrim szerű RPG-ben ami nem egy scriptelt átvezető.
Miért ezt a fejet mutogatja mindenki a Crysis 3-ból miért nem mentek oda játék közbe és szemből fényképezitek ki Psycho arcát?
Mert akkor már nem ennyire szép? Ja? igen?
Ennyit a fejekről. -
#2591 Ez nem onlive , ez nem stream!!!! -
#2590 Azért a Gears of War nem volt rossz az elsők között, az még ma is elmegy kategória :) Másrészt meg megnéztem a KZ2 jóval a ps 3 megjelenése után jött ki. Másik meg azért sem lehet olyan hirtelen durva ugrás, mert akkor a PC-n is nagyon durva ugrás kellene amire nem volt még példa, PC-n szépen folyamatosan nyomon követhető a fejlődés én most is ezt várom kérdés csak az optimalizáció. -
#2589 így van, én is ezt írtam pár posttal előrébb.
Emlékezzetek vissza az első x360-as játékra, és arra hogy hol tartunk most. :) -
ninjablade #2588 Mibe sántulok bele!!!!!!!!!!!!!!Ezt normálisan le lehet írni nem!!!!!!!!!!!!!! -
#2587 Azért ez a kép csalóka, ha megnézed a videon az öregembert elég durván fest, igaz Psycho sem gyenge, ezért is mondom én, hogy a C3 nextgen szint, lesz ettől jobb a köv generációban, persze de nem egyből induláskor, majd pár év múlva mikor kiismerik a gépeket. -
#2586 Vissza ne olvass kb 2-3 postot, mert belesántulsz. -
Newfronter #2585 Egyrészt SPOILER, másrészt crack hiba! Fordulj a másik topikba, ebben én nem tudok segíteni! -
ninjablade #2584 Sziasztok.Nekem az a gondom a 2 pályánál mikor felveszem a lény fegyverét üres és nem jutok tovább.A toronyból folyamatosan taccsra tesznek akár merre megyek.Help.
-
Newfronter #2583 Viszont félő, hogy ott giga laggok lesznek. Meg eleve nehézkes érintőkijelzőn FPS-t játszani. De aki ezeket megszokja, és jól érzi magát, az játsszon így! :) -
morzsi555 #2582 Ja értem. -
#2581 értem én, csak azt mondom hogy pl onlive-os technolóógiával bármelyik mobileszközön megoldható lenne. :) -
morzsi555 #2580 Razer Edge egy tábla pc...
http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-edge-pro -
#2579 Restart pálya. -
-
#2577 Crack hiba. Máshol is olvastam. -
#2576 az a fegyver üres -
#2575 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lézeres torony ami próbál felrobbantani? Cloak -al és/vagy armor -al juss el a megjelölt pontokig. Az egyiknél találsz egy ceph sniper -t, azzal szedd le a tornyok ágyúit és kész. -
#2574 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valaki elárulná hogy jutok át a tower alatt hogy ne lőjön szét?még itt az első jungle részen -
Newfronter #2573 Látom a budapesti Crytek csoport is dolgozott a játékon. :) -
#2572 Ezt a kérdést a Milyen gépet vegyek topicban tedd fel, ahová írtál is. De írd le nekik a géped pontos adatait. Alaplap, proci, VGA, RAM, táp...
Elnézést az off-ért. -
#2571 Ram sem árt de igazából a procid tényleg gyenge, legalább egy x4-et vagy egy belépő szintű core i -t -
Skyrim #2570 Milyen procit vegyek,és HD7770 1GB-ost nem rég vettem,az melyik felbontásra elég ? És a RAM-tol nem lesz jóbb a játék ? -
#2569 Felbontástól függően bizony simán megeszik a játék akár 2 gigától is többet vh-on. -
#2568 A csajod nem mondta? minnél nagyobb annál jobb... -
#2567 miért is kellene 2GB-os VGA? -
#2566 Nem lesz jobb ha több RAM-ot teszel bele. Erősebb proci kellene és videókártyából is jó lenne egy 2GB-os.