CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bladex
Sziasztok!
Elakadtam. Valaki tudna segíteni? Második pályán megtaláltam a idegen sniper fegyvert, de nincs hozzá lõszer. Ki kéne lõni a torony ágyúit de lõszer nélkül elég nehéz.😊 Van egy aknamezõ a közelben amit lehet hackelni de ha át akarok menni rajta akkor egybõl kampó van. Nem tudok kijutni ebbõl a völgybõl ahova a fegyverért mentem. PLS help

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Shep
Van az a nem sok vagy 30% és fele annyit fogyaszt azért az sem mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Bocs igazad van.

Nagylaci képén jobban látni 1.4Gb Vram kell, és 4GB rendszermemória. (persze 1GB ebbõl a win)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Vramból legalább 99%át megeszi...szal no para gyerekek 😄
Fpocok
Hát mégsem derül ki most.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
NA mindjárt kiderül, hogy megy, nem megy nálam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem,az a vram,ott a 2800MHz elötte ami a ramfreki.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

A 650 nem sokkal jobb mint a 450,kb a mostani gtx260-om szintje,Én is emiatt a 650 ti-t akarom.

DarkSector
Az az 1.4GB nem rendszermemória inkább? 😄DDDDD
ha ez igaz lenne csak 1-2 embernek menne Ultrába a játék, kevés 2GB-os kari van azért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
aha, az mennyire erõs? nekem 6670-es van..mert a 450 gondolom közel azonos lehet.

Akkor most mégis gépen játszol?afterburneres dolog azért érdekelt volna hogy mennyi memóriát eszik a vga,mert 650ti 2gb-t akarok,de írják nincs értelme és elég az 1gb videóram,közbe meg 1400mb-t használ a 2gb-bõl itt a videóba,link meg a bf3 multiba is.

Shep
GTS450 1 gigás

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
milyened is van?
Mert aláírásodba nincs. és lehet mesélted már csak nem emlékszem.

Shep
Ha az enyémet el tudom jó áron passzolni és egy ilyenre nem kellene akkor sokat ráfizetnem de csak akkor. Havernek pont kellene egy ilyen kártya, mint az enyém.

DarkSector
miért lehet lecserélnéd a sajátodat?

Shep
Öööö izé a kártyájának a tudása érdekel.

Shep
Ja amúgy egy FSAA-t nyugodtan lehet kapcsolni kb 1 fps-t ha eszik viszont kevesebb a rece.

DarkSector
Nem lenne egyszerûbb ha kipróbálnád a gépeden? 😄

Shep
És ha mindent very h-ra raksz akkor milyen ebben a felbontásban?

DarkSector
azt alsó kép miért 7x van? 😄

kill3r21
Kérésedre 1440x900as képek...
Ebben a felbontásban szalad a dolog....😄

kill3r21
Elsõ pálya mindha kicsit jobban ment volna...
Második pályánál ilyen töltési akadások miatt le le ment 20-ra de aztán szépen beáll 25-28ra....de amennyire emléxem az eksönre boxról, azért kicsit lejebb kell tornáznom, de egyenlõre ilyen....szerintem egy 30ezret butitott gtx650hez képest elég jól muzsikál, vagyis rosszabbra számoltam..
Shep
És úgy milyen fps értékeket kapsz, pl az elején az esõben mennyi volt, vagy a 2. pályán mikor kimentél a szabadba a liftbõl?

kill3r21
Beállítások.

Ilyesmi a cumó:

És a végére egy kurvajó Easter EGG!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kill3r21
1920x1080ba nyomom, high-ba élsimitások és vsync nélkül, egyedül a shadow medium...
Shep
Hogy fut neked az új kártyával meg milyen felbontásban?

kill3r21
Pedig brutál sokan sírnak, ha belegondolunk egy 15ezres dx11es vGA-n elfutna lowon szerintem vagynemtom...Azért mák hogy nekem is sikerült gépet újítani, mert most én is rííínák....
9800GT vel mégha nem is faintosan de mindennel tudtam játszani, ez lett volna az elsõ ami elsem indul....😄
The Protector
csatlakozom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Szerintem egyedül a DX9-nek lenne értelme, a DX10 sosem volt jó.

Kongy
Azért ez kicsit gáz. Most komolyan. DX11-es kártyát már 2009 óta lehet vásárolni ha jól tudom. Ha valaki tényleg komolyabban játszik, az nagy eséllyel cserélt VGA-t ezidõ alatt, aki meg nem, annak meg eljött az ideje.. Nem értem mit kell pattogni, haladni kell a korral. Ja, és ha csinálnak is dx10 patchet, akkor se biztos, hogy a játék megfelelõen fog futni azokon a gépeken.. de ez csak az én véleményem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Én nem írom alá!Haladni kell a korral aki még nem váltott megérdemli,hogy ne fusson nála ma game!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Látom már megy a petició aláírás a dx10 támogatásért....alárírjuk? 😄
köszi
The Protector
Szia.
Mobil platformoknál meg úgy minden VGA-nál van legalább egy youtube videó ahol megmutatják hogyan fut rajta.

Szóval simán fog menni és talán nem is kell mindent minimumra pakolni

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kill3r21
Srácok ez milyen videokártya?
AMD 100-505602 FirePro V9800 4GB GDDR5 PCIE
Csak mert 850ezerbe kerül iponon 😄
ha mindent leveszek min-re akkor laptopon Nvidia 540-el még elmegy?
kill3r21
Nah jah simán megvoltam nélküle, csak simán érdekel mik vannak 😊
Lehet hogy nen nehéz a játék, de én a végefelé boxon elég sokat haltam...😄
grebber
Aztán az mire lenne jó? Meg ha egy cod szintû lenne a nehézség megérteném hogy muszáj lenne fejleszteni bármit is de így semmi értelme!

Nanosuit Upgrade Kit Locations

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Hehe találtad digitális békát....azért nem néz ki úgy mint abban a videóban....ellenben kurva gyorsan elugrik..

Ha valaki favágó kedvében van hajráá....

Más: ha valaki tud a játékban helyeket ahol van nanosuit upgrade, bátran ossza meg velem, mert 360on a második pálya eleje óta nem találtam, dehát semmi upgrade nem volt nekem...😊
The Protector
Csak viccnek szántam és ha azt írod hogy el sem indul akkor sajnos te nem vagy tisztában azzal, hogy milyen gép kell a játéknak.

alma2
ahh de rag lattam mar olyan jatekot, aminel elindul es csak amulok bamulok, forgolodik, nezelodok, annyira szepre sikeredett. Minden elismeresem a cryteknek.

szerintem

Myselor
nem a viccesség volt a lényege,hanem igen elmondták itt 5en hogy nem megy,én azt mondtam hogy igen,és privátban még rákérdez ,jaj shep kössél belém mindennap 10x😊
Shep
Jaj de nagyon vicces volt.

Myselor
de és vedd is meg,megéri 50órás a játék,és 3 féle befejezése van <#idiota>
wesker24
NEEEEM !
TBTPumpa
Nem! Csak és kizárólag DX11!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dx9-10-be else indul a játék?
Maxtreme
Érdekes hogy itt pl semmivel nem lett lassabb a második, New York-os pályától. (pedig mindenki arra panaszkodik)
Gondolom itt a cpu power ami nagyon számít.

Pár képz tõlem (1680, ultra, 8xAF/medium smaa)

Nagylaci
Az nem létezik! Nekem ilyen vasam nincs és ennyi fps - t very high -on produkál alacsony élsimítással. Szóval nálad meg valami nagyon nem jól mûködik.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Elmondom min gondolkodik mindenki miközben a hozzászólásodat olvassa. Azon, hogy tényleg ennyi eszed van vagy csak trollkodni akarsz? Tényleg ennyire nem vagy tisztában azzal, hogy az általad leírt konfig mire alkalmas? Arról már ne is beszéljünk, hogy egy 9800 -on el sem indítod...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|