C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A BO. az egy optimalizálatlan játék. Már bánom, hogy pénzt adtam érte ki. A multija egy rakás sz@r. Mi a haverokkal klánba játszunk. A BO multijában van klánembléma, meg minden sz@r felesleges dolog amit a fegyveredre pakolhatsz rá. De viszont klánba nem tudsz játszani! Tényleg nagyszerû!
Kérdezzél meg olyanokat akik játszanak/játszottak a BO-val arról, hogy hogy fut a gépén a játék!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Fpocok
<#mf1>
Egyrészt onnan soha többet nem rendelek.
Másrészt, legközelebb akkor veszek codot, ha más lesz a motor alatta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bogdogege
<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Jaka923
Idén is az 576-tól rendeled meg? :)

Totti5
Hát persze hogy nem tudnak...

Die by the Sword
Tony Hawk's Pro Skater 1-2

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Nem lett rossz, de még ma is borzalmasat fut... 30 fps, de az is hogy.

Fpocok
Szerintem meg a BO jó lett... Jobb, mint az mw2 és vagy mw3.

A Quantum of Solace jó volt, de csak azért mert 2 db filmadaptáció volt.
Amúgy az is gyenge alkotás, de láttam benne ötletet...persze még 2008-ban :)
soo277
+1

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Az a baj, hogy a tréarc nem tud játékot csinálni.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

+1
+1
DarkSector
zárható a topik

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Meg is érdemlik!!!
Herold
Itt is elég szarul áll a CoD széria. <#eplus2>

DarkSector
Jövõre becsõdõlnek Activisionék!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Bukás, kipukkad, leeresztett, meghalt. Majd ha valami csoda okán 10 millió alá esik az eladás, lehet kezdeni az aggódásokat:)

A képlet szerintem igen egyszerû. MW3 a BF3al egyidõben jött ki, a BO pedig szabadon konckurencia nélkül. Ezért ez a minimális visszaesés, így nem 50 csilliárd pénz jön be belõle mint 2 éve, hanem csak 45 csilliárd. Elszomorító:D

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

DarkSector
Stifler jelenet ez a legcoolabb rész. :)

"- ön a beteg hozzátartozója?
- nem, de ez nem hagyhatom ki!" :P

ez is azt mutatja hogy te is tudod hogy milyen lesz, csak trollkodol a konzolos oldalról
én meg csak várok egy olyan jó részt mint a 4. volt.

Totti5
Neked tök mindegy milyen lesz.

senki se fikázta a black ops 2-t, csak látjuk a nem túl biztató híreket róla. reménykedünk, hogy jobb lesz mint az utóbbi években volt a cod.

Muttley
te nyitottad a topicot
és TE pezsegsz a legjobban fika ügyben??
öreg, te egy király vagy :)
érted, mit mondok?
K.I.R.Á.L.Y. VAGY :))

http://www.youtube.com/v/CaP_O34_NOc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Just do it :)

HAHA

Totti5
...

gondolom amikor a halot vette mindenki pár éve akkor azt szajkóztad hogy ez a világ rendje és örökké így lesz
de látod jött egy 'jobb' játék és a földbe tiporta.

Totti5
Halonak semmi köze a CODhoz, de persze fogalmad sincs róla. Moha meg sosem lesz még csak megközelítõleg sem olyan sikeres mint a COD, vagy a BF.

A Black Ops meg idén is robbantani fog eladásokban. Egyszerûen nem lesz ellenfele.

Persze bajban lesznek:))) melyik univerzumban?

http://investor.activision.com/disclaimer.cfm?eventid=108428

2. felében a kérdéseknél

Errõl egyébként tudnál adni linket?

õk azt várnák hogy növekedés legyen, ahogy eddig szerették. most a bf elharapott egy szeletet a tortából, és azok java részt elégedetlen cod vásárlók lehetnek, nehéz lesz õket visszacsábítani. idén a moh és a halo4 is még inkább cod klón lesz, még nagyobb bajban lehetnek. jövõre meg ha bekopogtat a Respawn... az ellen már a bungie új játékát kéne bedobni, nem egy lapos mw4-et.

Mind2-bõl kb 26 milla ment el, szegény befektetõk<#rinya>

Totti5
BF3at a COD sikerére építették. Amúgy miért ne venné meg valaki a BFet amikor azt mondja az DICE meg az EA hogy jobb mint a COD? háborús FPS ami jobb mint COD? hogyne, azonnal veszik.

Skyrim kapcsán amit az emberek arcába toltak, hiszen hatalmas hype övezte és több millió ment el belõle, csak érdekességként mondanám hogy az átlag játékidõ valami 60-80 óra körül van. Szóval hype ide vagy oda, akik megvették azok nem keveset bele is tettek. Miért lenne másképp ez a COD vagy BF esetében? de ha valakit csak a single érdekel az a 6-7 óra azzal sincs semmi gond.

egyébként az MW3 már nem nyomta le a black opsot eladásokban, csak az elsõ héten volt király (az elõzõ postban taglaltak miatt), év végéig már lemaradt, értetlenkedtek is a befektetõk a múltkori konferencián bobbynál.

a játékiparban, ahol az eladások 85%a PINK-es trailerrel beetetett birkák elõrendelése + 1. napi vak vétel, még mindig nem tükröznek minõséget a nagy számok.
BF3-t se azért vette meg most pár hónap alatt 4x annyi ember mint a BF bármelyik részét korábban, mert korábban olyan kurva jó lett volna és az a kedvencük. sose hallottak róla, csak a képükbe nyomták a reklámot. ez az amerikai piac. hogy te is közéjük tartozol az már egy szép furcsaság, de csak magaddal kell majd 1x elszámolnod, amikor egy szép napon vége lesz a codnak és mással nem fogsz tudni játszani mert a beépített wallhackhez szoktál :D

Fpocok
Amúgy szerintem mindkettõ játéknak vannak erõsségei, kinek mi jön be.
De már évek óta, ugyanaz a lemez: Rosszul vagyok, ha rá kell néznem a CoDra. A grafika miatt... kurvára elegem van, hogy több mint 5 éve ugyanúgy néz ki mindegyik rész.

Fpocok
Ezek objektív dolgok. Van mihez hasonlítani.
És nem mondtam, hogy sokban fejlõdött a BF. Általánosságban mondtam, hogy ezeket szoktam nézni, mivel lassan minden játék valaminek a folytatása.

Muttley
minden évben azért veszi meg több millió gamer
minden évben azért dönti meg a saját eladási rekordjait
és 2007 óta minden évben azért próbálja sok-sok FPS másolni - sikertelenül
mert a CoD széria sz.r, igaz? :)
gratulálok a fikázóknak

Just do it :)

Totti5
Ha beleuntak volna, akkor miért dönt rekordokat az újabb rész? logikátlan, és értelmetlen amit mondasz.

Totti5
Szubjektív dolgok. BF3 miben fejlõdött? az eddig minõsíthetetlen single kampányt átették valami COD szerûbe, csak éppen a lényege maradt ki, az amitõl a CODok a legjobbak ezen a téren. Multi meg eltérõ stílusu játékmechanikát takar, kinek ez, kinek az.

Herold
Egy dolog, hogy hányan veszik meg, egy másik pedig, hogy hosszabb távon hányan maradnak meg mellette. Ez utóbbit az eladásokból nem lehet lemérni. Sõt, az a jelenség, hogy évrõl évre milliók vásárolják meg a CoD újabb és újabb részeit, az inkább annak a jele, hogy az elõzõbe 1 év alatt beleuntak.

Fpocok
Mi vagy te, kiadó? Csak a kiadóknak fontosak a számok.
Én általában a tartalmat nézem, hogy mennyit fejlõdött egyik résztõl a másikra stb stb...

Totti5
Más mércét én nem ismerek egy játék sikerességére.

Fpocok
Eladásokban, igen.

gabo91
<#eljen>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Totti5
BFet veri most is, amúgy ki kényszerít hogy minden évben vedd és játszd?

Egyértelmû. Lásd eddigi Modern Warfare-k. Kivéve a 3., bár a sztori adott, de látszik, hogy nem teljesen az IW mûve.
szabii98
Lehet jobb lenne várni, és 2-3év múlva kiadni egy gémet, ami kiüti a bfeket és lehúzni a rolót. Addig szépen fejlesszenek, és ne húzzák le az embereket.
mondjuk kétlem, hogy az Activision képes lenne erre

I met God. She's black

KM
<#eljen>

Mi lesz veled így Activision. 1 évben nem jönne ki Call of Duty <#falbav>