2118
-
#557 Úgy értem, hogy szarabbul néz ki. -
#556 Ez a játék... évről évre szarabb lesz. -
#555 -
#554 -
#553 Achievementek -
#552 Eléggé L4D. -
#551 Jóféle! -
#550 zombis-campaign! -
#549 BRAAAAAAAAAINZ -
#548 jah...bocs már töröltem...:D -
#547 Hm, darky kommentelt egy posztot, és az első értékeléseket másolta be ide :D arra válaszoltam, de már eltünt :) -
#546 ? -
#545 Ez a Borderlands 2-höz nem? :D -
#544 Zombi teaser
26-án jön a teljes verziós -
#543 srácok lehet gamestop-nál 2. példányt is venni a deus ex-ből? -
#542 LOL -
#541 valahogy úgy! :) -
#540 Akkor úgy ird le amire gondolsz hogy pontosítva...:Dmost a multikról beszéálsz akkor....:)
Igen amúgy én ki tudtam ismerni a játékot 1 hónap alatt. :D -
#539 kezdem sejteni, hogy te pont olyan vagy mint én és csak az agyamat húzod szánt szándékkal -
#538 vazze multiról beszélek, a single senkit nem érdekel a cod/bf/cs szériák esetén, az csak egy kis melléktermék, hogy szórakozz ha épp nincs neted XD -
#537 Vagyis nincs olyan eredeti játékod amit nem lehet végigtóni 1 hónap alatt? :D -
#536 nem rossz , nekem tetszik -
#535 esport... -
#534 Multiplayer trailer -
#533 1 hónap az kevés, kb arra elég, hogy megismerd a játékot rendesen, ha egy kifizetett játékot teszel le 1 hónap után, akkor az nem érte meg a pénzed. -
#532 Az mw2 multija lényegesen jobb volt mint az utána következő játékoké...
A black ops is jó volt, de nem jött be annyira -
#531 1 honap sem kevés...:D -
#530 MW2 vel mocskos sokat toltam, BO meg MW3 csak ideig óráig, max 1 hónap, aztán már el indítani se volt kedvem, de azért ismerem őket. -
#529 Nem tetszenek de nyomtad őket...hááát erről beszéltem.:D -
#528 Mw2 ben vérprofi voltam törtben, napi többszörös bannolással mert "cheatelek"... azt megjelenés óta toltam törtben (BO és MW3 at is toltam törtben, de már azok se jöttek be), kb ez év elejéig. -
#527 Tuti tólta őket ez 1000% csak ezekszerint nem vette meg...:D -
#526 akkor neked rohattttt'sok minden kimaradt azóta :D -
#525 Jó én nem rád írtam, mert nem tudtam hogy te miket vettél meg...de warezba tutko nyomtad te is...:D -
#524 Nekem az utolsó cod amit megvettem az a Cod2 volt szóval nekem nem csak a szám jár :D -
#523 Sokmindenben más.
Kezdetben a dx11 technológiai szempontból...
majdan a sok felszerelés, a stílus, a story...szóval amivel elérik hogy megvegyék megint azok változnak...:D -
#522 "Attól függetlenül, hogy minden játék csak másol és egyre szarabb, még nem kell megvenni."
Pontossan mondták sokan ezt az MW2-nél, a Black Ops-nál, az MW3-nál, és most és majd az MW4-nél is....
Mondani bármit lehet, ha az összes fújoló nem venné meg a CoD egy részét akkor nem lennének ekkora eladások a warez mellé...
Szóval én drukkolok mindenkinek hogy ne vegye meg a játékot, csak kérdés hogy kik azok akiknek csak a szája jár? :D -
#521 Ezt még nem te igen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A videót már eltávolították..... -
Csokis #520 Eztláttátok már?! -
#519 Azt remélem is. -
#518 Multiba ahogy látom csak a mechek lesznek újak.
De a próbálkozást akkor is díjazni kell :D Ja meg szerintem lesznek rendes szerverek, nem szaros p2p lesz.