C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdezzél meg olyanokat akik játszanak/játszottak a BO-val arról, hogy hogy fut a gépén a játék!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Egyrészt onnan soha többet nem rendelek.
Másrészt, legközelebb akkor veszek codot, ha más lesz a motor alatta.
Parasite Eve 2, best game EVER!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Die by the Sword
Tony Hawk's Pro Skater 1-2
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy az is gyenge alkotás, de láttam benne ötletet...persze még 2008-ban :)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A képlet szerintem igen egyszerû. MW3 a BF3al egyidõben jött ki, a BO pedig szabadon konckurencia nélkül. Ezért ez a minimális visszaesés, így nem 50 csilliárd pénz jön be belõle mint 2 éve, hanem csak 45 csilliárd. Elszomorító:D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"- ön a beteg hozzátartozója?
- nem, de ez nem hagyhatom ki!" :P
én meg csak várok egy olyan jó részt mint a 4. volt.
és TE pezsegsz a legjobban fika ügyben??
öreg, te egy király vagy :)
érted, mit mondok?
K.I.R.Á.L.Y. VAGY :))
Just do it :)
de látod jött egy 'jobb' játék és a földbe tiporta.
A Black Ops meg idén is robbantani fog eladásokban. Egyszerûen nem lesz ellenfele.
Persze bajban lesznek:))) melyik univerzumban?
2. felében a kérdéseknél
Skyrim kapcsán amit az emberek arcába toltak, hiszen hatalmas hype övezte és több millió ment el belõle, csak érdekességként mondanám hogy az átlag játékidõ valami 60-80 óra körül van. Szóval hype ide vagy oda, akik megvették azok nem keveset bele is tettek. Miért lenne másképp ez a COD vagy BF esetében? de ha valakit csak a single érdekel az a 6-7 óra azzal sincs semmi gond.
BF3-t se azért vette meg most pár hónap alatt 4x annyi ember mint a BF bármelyik részét korábban, mert korábban olyan kurva jó lett volna és az a kedvencük. sose hallottak róla, csak a képükbe nyomták a reklámot. ez az amerikai piac. hogy te is közéjük tartozol az már egy szép furcsaság, de csak magaddal kell majd 1x elszámolnod, amikor egy szép napon vége lesz a codnak és mással nem fogsz tudni játszani mert a beépített wallhackhez szoktál :D
De már évek óta, ugyanaz a lemez: Rosszul vagyok, ha rá kell néznem a CoDra. A grafika miatt... kurvára elegem van, hogy több mint 5 éve ugyanúgy néz ki mindegyik rész.
És nem mondtam, hogy sokban fejlõdött a BF. Általánosságban mondtam, hogy ezeket szoktam nézni, mivel lassan minden játék valaminek a folytatása.
minden évben azért dönti meg a saját eladási rekordjait
és 2007 óta minden évben azért próbálja sok-sok FPS másolni - sikertelenül
mert a CoD széria sz.r, igaz? :)
gratulálok a fikázóknak

Just do it :)
Én általában a tartalmat nézem, hogy mennyit fejlõdött egyik résztõl a másikra stb stb...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
mondjuk kétlem, hogy az Activision képes lenne erre
I met God. She's black