2118
-
#597 A vicces hogy pont így van most. :)
Single sokkal kifinomultabb IW minőség. -
#596 Ezen ennyit változtatnék.
Single Player: Treyarch > Infinity Ward
Multiplayer: Infinity Ward > Treyarch -
#595 Same shit every year... -
#594 Treyarch>Infinity Ward -
-
#592 elég szar ügy. -
#591 Nem is lesz soha!! -
#590 Jah én meg abba a hitben voltam hogy oké később jön azt hallottam de azt hittem már van pár honapja pc-n is. -
#589 Azt mondták, hogy megjelenéskor NEM, de majd később lesz. Na azóta is jön. -
#588 Nemtudom tőled kérdezem...:D -
#587 Mé, van? -
#586 Nincsen elite pc-n??? -
#585 Nekem már kurvára elegem van az összes season passból. Lassan nem lesz egy kibaszott játék sem, amihez nincs.
Amúgy mw3hoz sincs elite pcn, pedig igérték. -
#584 Konzolon.
Egyenlőre.
"Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty Elite, a franchise fizetős szolgáltatása ingyenes lesz a Black Ops 2-höz. Megtartja ugyanazokat a szolgáltatásokat, mint akkor, amikor még fizetni kellett érte.
S akkor jöjjön a rossz hír. Az Elite csak Xbox 360 és PS3 platformokon lesz elérhető megjelenéskor. Bár Eric Hirshberg hozzátette, hogy az Activision “vizsgálja annak lehetőségét, hogy az Elite szolgáltatásait PC-re és Wii U-ra is elérhetővé tegyék”.
A korábban pletykált Season Pass is igaznak bizonyult: a játékhoz megjelenő négy DLC-t meg lehet vásárolni majd egyenként 15 dollárért (1200 MS pont), vagy egyben, Season Pass formájában, 49.99 dollárért, vagy 4000 MS pontért." -
Ulthane #583 Ingyenes lesz az Elite szolgáltatás -
#582 5:40-től mp gameplay -
#581 -
#580 Nincs mit feladni. :) -
#579 Feladom! -
#578 Abban a részben amit nem írtál le. :) -
#577 Nem volt blődség amit mondtam, mert részben igazam van. -
#576 Ha nem mondanak blődségeke akkor nem tudnék mibe belekötni. :P -
#575 Kössél bele a betonba, JÓÓÓ? -
#574 de ha kicsit mássabb akkor már nem ugyanolyan. :) -
#573 Hát nem sokkal másabb... -
#572 nem ugyanolyan a grafika mint a többinél. -
#571 MW3 meg volt nekem steamen, de szarabbul ment mint a többi cod, ugyanolyan grafikával. -
#570 Nekem nem új hardver kellett csak uninstall warez, és feltelepít steam. :D -
#569 Kell azért új hardver, egyre szarabbul vannak optimalizálva a codok. black opsnál fele fpsem van mint mw2nél. -
Reg5 #568 Ez inkább a kiadó sara. Szvsz mind az IW mind a Treyarh únja már a CoD-ot, csak hát pénzt meg ezért kapnak. -
#567 "Jó lesz ez nekik, csak lé dőljön."
Inkább mint hogy Majd fejlesztenek gépet és dőljön a lé.
Itt legalább elég a játékot megvenni és új hardver nem kell. :) -
#566 "A CoD nem a grafb..knak való, ezt nem sértésnek szántam. :D"
..és a fejlesztők pont az iylen gondolkozású emberek miatt b*sznak új motort pakolni a játék alá, kb az első rész óta.
Jó lesz ez nekik, csak lé dőljön.
Nem azt mondom, multiban én is ezzel játszok a legszívesebben, de azért basszus.. ha már elvárják tőlünk hogy költsünk rá, valamit tenni is kéne érte nem? -
#565 Jah értem.
Ezt elhiszem hogy néhány embernek rossz, de ez van sajnos. :D -
#564 vagyis, modern lehet de azért... nemtom :D nekem már az mw3 is túl modern volt -
#563 Igen:D
-
#562 "az én problémám hogy nem jön be ez a dolog, amit a játék képvisel. egy második vh-s játékot inkább játszanék bf3 graffal"
huh lehet többször kéne elolvasnom, de 3.ra sem állt össze.
most hogy is értetted ezt?
Az hogy ne modern fegyverkezés legyen vagy mi? :) -
#561 én spec nem a graf miatt nem bírom, az bejön, eddig is ilyen volt, leszarom hogy nem élethű. az én problémám hogy nem jön be ez a dolog, amit a játék képvisel. egy második vh-s játékot inkább játszanék bf3 graffal, mint a jövőben stb.. :D na m1, ez saját vélemény -
#560 A CoD nem a grafb..knak való, ezt nem sértésnek szántam. :D
Én meg máig nem értem ha valaki tudja hogy szar miért nézi-játszik vele?
Én tuti elmennék és azt játszanám ami nekem tetszik.
Véleményt jó hogy leírjátok/ják.
De Az első 10 vélemény után ha nem tetszik vártok még hogy 11x-re kelljen írni hogy szar? :D
Én tuti jót szórakozom majd.
Nem világot rengető a grafika, de itt multiban nem az a lényeg (nekem) -
#559 nem tetszik :/ ezért pénzt kiadni.. -
#558 Ezt én is így látom, nagyon csúnya, legalábbis xboxon