C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Ezt a grafbuzi temat hagyjuk mar.
Ez egy okadek ahogy Fpocok is irta.
Foleg ugy nezve a dolgot, hogy annyi penzt huznak le a jatekosokrol sok-sok ev ota, hogy a budiban is azzal torlik a segguket az arany WCjuk felett.
Siman ossze tudtak volna mar dobni egy sokkal szebb es tobb lehetoseget ado motort regota, jol optimalizalva, csak lustak ra vagy csak siman zsugorik.
Majd az uj konzolokra irunk a lamaknak egy uj engine-t, addig megetetjuk veluk ezt a 10 eveset, mindig atskinezve az uj egyre szarabb jatekainkat.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

AkAfinucsi
Nem is az a lényeg ,hogy hogy néz ki 😄 Hanem nem tudnak olyan újítást hozni mint mw után az mw2 (régi IW-s team tudna dehát :S)

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Fpocok
De én pont hogy nem vagyok GRAFBUZI. Játékélmény az elsõ... csak már 5 éve ugyanúgy néz ki. UNOM MÁR.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Hája, ha grafbuzi...😄
de állitom nem néz ki ugyanúgy.Csak hasonló. 😄

Csak 4 éve: (mw2-bo-mw2-valszeg bo2)

De no problem mondjatok olyat ahol 1-2 évente váltanak grafikus motort! hajrá.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Igaz.
De ha már 5 éve ugyanúgy néz ki a játék... ember elhányja magát, ha ránéz.

DarkSector
nálam jól ment azért tekintve a szar konfigomat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaka923
Szép-szép, csak gyõzzék optimalizálni, ne úgy mint az elsõ részt.

DarkSector
Én meg elgondolkodom hogy hogy multiznék 60+ fps-t multiban??
Ez multi játék, oda nem lényeg a grafika. FPS kell.
És ez kedvez a kis gépüeknek is.

Prince23
Illene már fejlõdni, csak egy picikét. ez a kép nagyon pocsék, már nem azért, még a Commandos Strike Force is ezerszer szebb.

nem tartom magam grafbuzinak, de egy cryengine 3 vagy red engine láttán mindig elgondolkozom hol is kéne már tartanunk úgy általánosságban.

DarkSector
Eddig is csak a grafbuziknak volt szar a grafika.

Prince23
LOL ez pocsék nem szép, még a BO is szebb volt

Drephis
elég szép lesz

help

ja, de talán az elviselhetõ szintet így már megüti pc-n... : )

tommygear
igaz, bocs
bááár ezen a motoron sokat nem lehet szépíteni már
Fpocok
Szar a linked.

POP-BLOCK

grebber

Next PC upgrade: 2022

soo277
Fos az egész!!
Ennyi!!<#mf1><#mf1><#mf1><#levele><#levele>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

tommygear
quake 3 motor sose lesz dx11-es, egyik cod se volt az eddig
Shep
Látom elfogytak az ötletek és már kóbojosdi is lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pc-n dx11-es lesz, úgyhogy reméljük jobban fog kinézni.

tommygear
ez rettenet gagyinak néz ki így elsõre
DarkSector
pár kép.

Független attól, hogy maga a játékmenet milyen lesz, ez bizony ronda. A sivatagos rész jól néz ki, de a jövõbeli az nagyon rút. Azét persze majd kíváncsi leszek rá.

Totti5
Miért ne lehetnének lovak? ki fognak halni 50 év múlva???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Sztori alapján TELJESEN RENDBEN VANNAK A LOVAK!

DarkSector
😄
mint horrorban a vér? 😄

Prince23
Látványossági elem, vagy inkább kellék 😊

DarkSector
Amúgy ez a "háttal a földön fekszem kezemet magam elé tartva hátha rámdõl a toronyépület" téma minden játékban látni lassan...😄

Prince23
Na ja. meg nekem egy pici HALO meglovagolás is van

DarkSector
Vagy akár Shadow of Colossus / Assassins Creed? 😄

Prince23
A next gen úgy is vinni fogja, mint a cukrot, bár a BO siekreit nem fogja meglovagolni, sztem. Max MW2-ét fogja felúlmúlni eladásokban.

Elég sokakat visszataszított a sci-fi beütés. Viszont elmondható, h sokan éppen ezért fogják megvenni, mert unták a jelenkori háborút.

Egyetértek hogy a BO története volt a legjobb.
De ne feledjük, a Treyarch a "próbababa", így nem csoda hogy ezt a Sci-fi szálat nekik adták. Ha buknak vele (olyan nagyot úgy se fognak) úgy is jó, ha nem akkor majd a IW is átvesz belõle ezt-azt legfeljebb.

Amúgy szerintem nem rossz ez. Persze trailert mindig tudtak a CoD-hoz csinálni, abban sosem volt hiba.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
Red Dead Redemption neked is rögtön beugrott?

PC-seknek: COJ: Bound in Blood 😊

DarkSector
Jah ez is biztos jó lesz de így összevágdosva elég gáz. 😄

Prince23
Hát ez nem hatott meg. A COD most már tényleg kifulladt 😄 A trailer nem volt olyan erõs mint annak idején a MW2, BO

BO folytatást akarok, Reznovékkal a hidegháborúban. Tök jó volt a 60-as 70-es évek feelingje a BO-ban. Ezzel simán ráértek volna 2013-ra az IW-sek, COD: Future Warfare (vagy MW4) címmel 😞

Sokan piszkálják a BO-t hogy így szar, meg úgy szar, holott fogalmuk sincs arról, hogy a COD játékok eddigi legjobb történetével rendelkezik a BO 😊

grebber
Szokásos pörgõs akció dús várjuk!

Next PC upgrade: 2022

fos.

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
Nekem olyan érzésem volt mintha 4-5 különbözõ játékot vágtak volna egy trailerbe! 😄

Jaka923
LOVAK EGY CALL OF DUTY-BAN???? WTF?????

DarkSector
Szerintem a robot varacskosdisznó, meg a vágtázás kicsit zavarbaejtõ nem?
Én nem értem ezeket.

Rayden02
Nekem is ez volt az elsõ reakcióm!<#eplus2>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
YES!

Bár egyenlõre nekem nem áll össze a kép, ez nekem túl sok, szóval jó hogy van trailer, de WTF ez most mi?

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
". itt az ideje a jövõbe menni. "

erre meg csak annyit akartam írni, hogy a jövõt hagyjuk inkább, az fps-ek 80%-a High-Tech meg Sci-Fi.
Max a CoD szérián bellül nem volt.
Mint a BF-nél a 2142 anno... Csak abból tanulva inkább ne!

DarkSector
Na semmi?

DarkSector
A kurvasok hud engem minden játékban kiakaszt, de maga a játékmenet jónak tûnik, azért 1x lenyomom.

Fpocok
Szerintem nem azért, de nekem sem tetszik. TPSben nem mûködik ez nekem. Meg a sok hülyeség benne...

Prince23
Ja