C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Mégiscsak lesz PC RDR????😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jó mondjuk tudom, hogy több korszakban játszódik mint az elõzõ BO, mégis fura.
A lovakon besírtam...mi ez Call of Juarez és Halo keverék. Kurvára nem ül össze. Modnjuk az kütyü a kezén az jó ötlet, már az MW3-ban kellett volna beiktatni. Taktikai lehetõségnek jó lett volna.
DarkSector
Én mondom neked nincsen cod4 szintem, elsõsorban illetve másodsorban, nem mondtam hogy mindentverõ grafikja van,, csak azt csodálom hogy azok töltik meg a topikot akiknek nem tetszik, és még is foglalkoznak a játékkal...ezért zárható a topik, és megjelenéskor vagy HG esetén elég lenne nyitni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
A fene mégis van már topicja? (Hogy ne lenne...<#falbav>) Csak keresõbe nem találtam, én pontos címmel nyitottam egyet, sebaj ban úgyse járhat érte.

Én tegnap éjjel láttam a debut trailer és nem tudom ki hogy van vele, lentebb másról (is) ment a vita, de nekem marhára bejött. Érdekes a sztori, a sok új kütyü, high-tech izé, ami már-már a Terminator filmek drone-jait hozza. A lovak tényleg furák, de legalább változatos lesz a helyszín, küldetés, játékmenet.
Csak egy kérdés: szükséges bármelyik korábbi COD rész campaignjének ismerete ehhez?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Smithwarden
En rahagytam. Nem erti a magyar nyelvet es meg sem tudja fogalmazni a furcsa gondolatait "értelmesSen". 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Prince23
Nekem is több van meg mint két rész, de amit láttam a BO 2 trailer és 30 db kép alapján, azt mondom gyenge a látványvilága. A BO 2 motor már igazán lehetne szebb is, nem igaz, hogy még mindig a COD 4 szinten van a motor.

DarkSector
Tudom ez a problem.

Fpocok
Szerintem lassan fejezzétek be.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Ez egy mondás, hogy "nem is egyet".

azt jelenti: hogy min. van neki két rész a COD-ból.

DarkSector
"Vettem CODot, nem is egyet. "

Ha nem beszélnél magad ellen még talán meg is gyõztél volna hogy össze-vissza beszélek.

Most akkor 1-et vettél vagy nem is egyet? Majd döntsd el...aztán lehet hogy folytathatjuk értelmessen az érveléseket. 😊

Smithwarden
Hol irtam olyat, hogy megveszem oket amikrol azt varom, hogy lehuzas?
Egyet vettem, az szodaval meg elment, de nem volt az igazi.
Utana foleg haverok miatt a ra kovetkezot beprobaltuk, de csalodtunk mind.
Arrol nem tehetek, hogy agyilag zokni vagy es nem tudsz minimalisan kovetkeztetni par dologra.

DarkSector
Az egy külön témába tartozik hogy nem érted amit olvasol, de itt a lényeg:

"Mondod milyen szar, meg lehúzás DE te ugyanúgy megveszed õket.
Bocs ennyi elég is a témával kapcsolatban részemrõl." <#puszi>

Smithwarden
Idezem ujra magamat: "Osszevissza beszelsz mar megint." 😊

Es par dolgot toled: gerinctelen warezos, papos, boros, user-fail, hiteles, nem hiteles, utolag beszereztem, blabla, stb. 😄

Mindegyik hulyesegre valaszolhatnek es leirhatnam kulon neked a magyarazatokat, amiket mas sztem alapbol felfogott, de sok ertelme nem lenne az esetedben. 😊
Atyaeg ember, neked nagy gondok vannak a fejedben. 😄

DarkSector
Csakhogy én nem is tagadtam soha, illetve nem pocskondiáztam a játékot.

Mindegy hogy warez vagy megveszed. Itt nem a warez elitélése a lényeg, csak ezt irtam hogy gondoltam ha meg nem is vetted de végigtoltad mindet)
A lényeg ha gerinces lennél az elméleted után meg sem kéne közelítened.

De mint egy pap.
Bort iszol vizet prédikálsz. Hitelességed veszíted ezzel.

Mondod milyen szar, meg lehúzás de te ugyanúgy megveszed õket.
Bocs ennyi elég is a témával kapcsolatban részemrõl.
És nem voltam warezhuszár, amikre van pénzem utólag beszerzem.

Amúgy én azzal játszom ami meg is van origibe.
Cod4-Cod6.
Kinek kiprobáltam a Cod5-7-8-akat de nem játszom velük.

DarkSector
User fail-ságot érzek.
Vettem CODot, nem is egyet. Meg is bantam elegge."

Smithwarden
Megjegyzem mellekesen, hogy erdekes modon pont te voltal hatalmas warezhuszar (CODoknal is) es pont te irogatsz ilyeneket...erdekes. <#rolleyes>

Smithwarden
Osszevissza beszelsz mar megint. 😊
Atmentel a warez temara, amirol eddig szo nem volt.
Vettem CODot, nem is egyet. Meg is bantam elegge.
Ha kiadnak normalis multi demot akkor nem warezolom le, de ha nem, akkor siman, mivel elotte latnom kell egy demot, hogy mit akarnak ram sozni.

Egyebkent megint mellelottel erosen, mivel ahogy irtam engem nem izgat a single, multit meg nem fogok iwneten es es egyeb warez halozaton nyomni, max kiprobalasra. Mar nagyon regen ha tetszik valami, akkor megveszem.
Szoval nem jott be troll-csocselek-warezos fikazasod.

DarkSector
Ehhez az elmélethez mit szólsz? 😊

DarkSector
1szó mint100

Örök vita marad, te abban a hitben élsz hogy én meg akarok mondani frankóságot, ugyanez én szemszögembõl.
Neked is vannak társaid akik osztják a véleményed, meg nekem is.
Te azt hiszed amit irok zsák utca én is ugyanígy vélekedem az elméletedrõl.

NINCS IS EZZEL BAJ.
Csak ird le a véleményed meg a többi és lehet keresni más játékokat NEM KÖTELEZÕ MEGVENNI.

A baj OTT KEZDÕDIK mikor a trollok, csõcselék szart dobálnak, és megjelenés napján elsõként warezolják le a játékot!
Nekem ez egy okádék viselkedés.
Biztos az én értékrendszeremmel van baj.

Szóval ahogy te meg a többiek ezt megjelenés napján lewarezolják, sõtt fele társaság meg is veszi majd az annyira biztos hogy az életemet tenném rá.

Ez csak példa, nem rád vonatkozik:
"Míg mindketten a saját véleményünket írom le, nem én vagyok a kétszínû.
Nekem annyira nem tetszik a BF, de nem láttál engem még telefosni a topikot, és ajnározni hogy én látom az alagút végét és a sok játékos aki meg kedveli a játék az csak egy vak paraszt."

Itt kéne kicsit kultúrálodni.

De nekem aztán mindegy, ha direkt ez jó nektek.

szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

Fpocok
Egyetértek.

Smithwarden
A sztorik sztem is jok.
Pont ezt irtam az elobb is #292-ben: "Van egy jo forgatokonyvirojuk es kesz. Ez jo, a tobbi mar nem is szamit! 😄"

Prince23
Pedig a Black Ops sztorija meglepõen jó volt, sõt, sztem a COD széria legjobb sztoriját sikerült összehoznia a tréarknak.

Prince23
Az EA reagált a BO 2-re:

“Szegény , fáradtnak tûnsz, ki kellene venned egy év szabadságot.“

kontra Medal of Honor Warfighter

Smithwarden
Csillivilli effektekkel elkabitanak mas jatekoknal?
Az igen. A francba, hu de rossz nekunk. 😄
Nem figyel rad senki sem, csak te latod a fenyt az alagut vegen mindig. Kerlek mutasd az utat mester. :p 😄
Black Ops-tol a CODok jo szarul vannak optimalizalva. Ennyit a csoda 60+ fpsrol is.

Van egy jo forgatokonyvirojuk es kesz. Ez jo, a tobbi mar nem is szamit! 😄
Mondjuk engem a single hidegen hagy regota, inkabb multirol beszelnek, de azt a COD4 ota sikeresen egyre jobban a szakadekba taszitjak. :p

Casual jatekos fogalmat sem latod at teljesen.
Pont ok szeretik a grafikat felhuzni singleplayernel ugy, hogy szaggasson 10-15 fps-el, de szep legyen a jatek.
Veled nem sok ertelme van beszelgetni es vitazni mert egy alomfelho lebeg a szemed elott. 😊

DarkSector
Pontosabban könnyed alkalmi játékost takar.
Vagyis bemész egy limbo-ba vagy egy verekedõs játékba, fociba és mész majd kikapcsolod.
Míg egy HC egy rpg-ben pl órákat elvan nehezebb játékokkal és mélyebben belemerül egy játékba, vagyis nem instant gémel.

DarkSector
Az nem Causal fogalom alá tartozik.
Ettõl független értem mire gondoltál.

A Causal játékos az aki könnyebb nehézségû játékokkal játszik inkább.

Fogalom max a grafbuzi-ság. 😊 más finomabbat nem ismerek...😄

Prince23
Én úgy tudtam, hogy a casual: gyorsan végigjátssza az amúgy is szép cuccot egyszer, aztán keresi a másik divatjátékot. A régieket, a foss grafikájú cuccokat elkerüli. csak a mának él, és mindent easy-n nyom le.

vagy netán erre van egy másik fogalom?
mindig ez volt a gond a casual vs hardcore között... a fórumon így emlékszek

DarkSector
Igen mert félreértitek a causal gémereket vagy te félreértelmezed, õk nem a grafikára mennek.
Arcade játékok akkor nem léteznének, vagy kinect-move-nunchaku

Én is Causal-kodom mikor pl Limbo-zok.

Nézd meg FB1 motor meddig élt! És most a FB2 motor meddig marad mire jön a FB3? nah ezt várd meg....😄
Erre értem hogy nem 1-2 év a váltás, csak éppen az DICE most váltott.

Prince23
De figyelek én amúgy 😊

De ha azt mondod hogy a COD részek a casual gamereknek kedvez, akkor PLÁNE amiatt kéne javítani a grafikát, mivel õk eleve szép játékokkal szeretnek jáccani. nem úgy mint a régi motorosok (erre írtam a old gamer kifejezést) vagy a hc réteget nézve. nekik mindegy a grafika, csak korrekt legyen. BO-tól kezdve a grafika visszafejlõdésnek tekinthetõ

a casual gamer elé dobnád a "régi" MOH-át biztos 5 perc után törölné, vagy abbahagyná a játszást.

DarkSector
Igen ezt írta nemrég valaki, hogy felesleges lenne ilyen gyakran váltogatni a részeket, de látod van akinek a sok extra megér ennyit.
Most nem magyar fizetés viszonylatában értem, ráadásul a cod-ot szeretik mert könnyen törhetõ warez-ban. 😊

Prince23
Ennyi 😊

DarkSector
Ja bocs.

No, te sem figyeltél!
Olyat akik 1-2 évente váltanak, ne a váltás idõszakát írd le, hanem hogy 1-1 grafikus motor hány évig ment!!!

Svenhassel
Ilyen alapon minek adnak ki új részt? Multizzon tovább mindenki az MW huszonnyóccal és kész, nemde?
Ja mer ebben lesz távirányítós atomtöltet...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Fpocok
Mass effect1-Mass effect 2.

WOW

Prince23
Én nem old game-t írtam, hanem old gamerek. olvasd vissza még1x

Prince23
30 kép a BO 2-ból....

ez gyenge teljesítmény akkor is, grafban

DarkSector
Mik az old game-ek?

DarkSector
Nem.
Nem figyelsz, mondom nem nagy szám a grafika, de közel sem annyira szép a mai többi játék, csak azt hitetik el veled mert azt akarjátok látni...csillivillifényekkel.

Valamint cod-nál ezt írtam csak nem figyeltál, a játék ha maga jól szórakoztat, az fps a lényeg, nem hogy 20 fps-emmel hogy csillok az ak-m a multiban mikor szarrá ölnek.

Prince23
Ez hülyeség, h próbálod arra terelni, h grafikabuzi. fõleg old gamerekre nézve, mint ahogyan mi is azok vagyunk.
Egyzserûen gyenge a grafikája.

A Batman AA és a Batman AC között orbitális a grafikai különbség. Vagy ott van az Assassins Creed 2 és a ACBH közti graf különbség. A witcher 1 és a witcher 2, Battlefield BC 2 és BF 3 közötti...

Szal igen tudunk mondani olyan játékokat, amik korral is fejlõdtek, nem úgy mint a COD. a COD grafikája MW 2-ig korrekt volt, de utána folyamatosan visszafejlõdött, azzal, hogy nem tudják fejleszteni a grafikus motort. Szal ilyen alapon a TDU 2 nyugodtan nézhet úgy ki mint 5 éve a TDU 1 😄
hagyjuk már... véded ezt a codot is, valld be 😄

Smithwarden
Na lassan kihozod azt, hogy istenszep a grafika (is).
Paran ha meglatjak a COD feliratot elvakulnak tole.
Amugy en nem ez alapjan a kep alapjan irtam a velemenyt, hanem az elmult evek tapasztalatabol.

Fpocok
Remélem jobb lesz. Nálam a BO simán veri az mw2-3 szarságot.

Ez nem közepes, ez ocsmány. Már az MW3 se volt egy kimondott szépség, de ez annál is randább. Mindamellett az MW3 nekem bejött, szóval ez is tetszhet.

DarkSector
Amúgy a #255-ös képhez annyit hogy a Frostbyte 2 engine-bõl is olyat fényképezgettem annó hogy az ütõ megált mindenkiben hogy mekkora lowfos részek vannak, szóval ebbe a háttér kinagyíttatásba ne menjünk bele.

Had ne keljen visszakeresnem.
Szóval mert 1-2 helyen vannak a háttérben low objektumok az minden mai játékban van.

DarkSector
most csak mondom a legrosszabb feltételezés szerint.

Totti5
Miért lenne közepes? BO szintet hozni fogja vagy annál jobbat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Persze persze, egy kép alapján fél év múlva megjelenõ játékot leírni? omg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
de ha a játék jó, akkor a közepes grafika is megteszi.

DarkSector
Nem mondtam hogy az van, de nem ugyanúgy csak kisebb részleteket változtatnak rajta.