2118
-
#677 Te makker. :D -
#676 28 emberből .. Privát sorsolás volt.. Top felajánlok sg-n.. Profilján legfőbb klub.. Ott volt a link.:D Beléptem, nyertem.. Megkaptam:D -
#675 Na elmész a pi..ába. :D
Grat. Mégis hol nyerted valami zártkörü csoportban ahol 2-en vagytok? :D
én anno előrendeltem yuPlay-en, de a cd-kulcsát még nem jelzi...elvileg majd megjelenés napja környékén. -
#674 Sziasztok:D Jöttem hozzátok Ops-opzni:D Uj vagyok bár régi accal..:D
Most nyertem a gamet steamgiften:D Szóval Számomra nagyon várós.. -
#673 a MoH Warfighter és BF3 single-nél
nagyjából bármelyik FPS jobb
az elmúlt 5 év távlatából -
#672 A Medal of Honor 4 óra 53 percénél még mindig több és sokkal jobb! -
Árnyvadász #671 Normál fokozaton az nagyon is rendben van. Majd berakod nehezebbre és 9-10 óra már nem lesz kevés. Különben is régebben valami 4-5 órás kampányidőket emlegettek. No meg itt 2 küldetésvonal is lesz. Egyik a múltban, másik a jövőben játszódik és valami olyasmi rémlik, itt szabadon választhatsz a küldetések közt. Nem az lesz, mint eddig. Persze azt nem tudom, mennyire lehet majd belenyúlni a küldetések közti testreszabásba. Értsd: milyen fegyvert vigyél magaddal, meg ilyesmik. -
#670 Mindig ennyi szokott lenni, csak nem hitted, hogy most majd hosszabb lesz? -
torma1 #669 Hát az nem sok. :( -
#668 Normál szint, kb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!7 óra a játékidő -
#667 végignyomtad?
milyen nehézségi szinten volt milyen hosszú? -
#666 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén a rock-koncert nagyon ütős :) Még az elnökasszony is nyomja keményen :)
A játék nálam egy erős 9/10! Kíváncsi leszek a multira. -
#665 Ez igaz, de valahogy még is jobban eljátszok vele mint egy BF-el, lehet az igénytelenségem az oka, de jobban bejön ez nekem is. -
#664 5 éve ugyanaz a játék. Nem unod még? :D -
mester1987 #663 Biztos ez egy nagy felfedezés -
#662 Ezt minek hozzák le hírbe nem értem már ezer éve ez megy a megjelenés előtt! -
mester1987 #661 LOL -
#660 Konzolon. -
#659 De attól még nem feltétlenül jó valami. -
#658 Hát azért nem egészen, fejlődik az évről évre legalábbis PC-n :) -
Gabe18 #657 Azért ez már gyanús..
A Medal of Honorban van egy pálya ahol derékig érő vízben áll egy város, ezek szerint a CoD-ban is van egy ilyen. És mikor ezek megjelennek akkor New York egyes részei pont víz alá kerülnek. Itt kérem összeesküvés forog fent! -
#656 Aztán kit érdekel, ha fasza a játék? A grafikahuszárok bújjanak el vagy menjenek krájziszozni! -
#655 és 5 éve keményen megb.sz
minden eladási listát -
#654 A játék 5 éve ugyanúgy néz ki. -
#653 ehun-e, zombedli :)
-
#652 Mond, hogy nem csúnya :) -
#651 :P -
#650 Hát ez tényleg csúnya, PC-n remélem ettől azért szebb lesz! -
#649 Jó ez. De nem értem, hogy single-be minek kellett berakni a hitmarkert. -
hát ja. Nem szép, de legalább ugyanolyan randa mint eddig :) -
#647 konzol konzol -
Csokis #646 Dehogy boxos, ez PS3-as! -
#645 Hát a grafika (meg a játékmenet sem, ez is egy mappack lesz :D) oylan rohadt sokat megint nem fejlődött, de mit is vártam volna :D
Igaz ez boxos gameplay, de valahogy nagy a gyanúm h PC-n sem lesz jobb a helyzet. -
#644 Nekem 65x jobban tetszik mint az új medal of honor pedig nem is toltam vele sokat.A zombis rész meg + adaél ehhez a jósághoz.
El is teszem magam mert reggel korán kelek ,hogy tudjam folytatni minél előbb -
KaBuTo666 #643 Előre szólok, hogy én leszek. -
#642 Valaki megint elfogja spoilerezni a csavart, ahogy az előző résznél is. Előre is a kurvaanyját neki :D -
#641 Na spoilerbe jöhetnek a játékélmények, kíváncsi vagyok már rá :) -
#640 Na már várandós mikor jön a boltba
Hogyan is lett vége az 1 résznek kb annyira emlékszem hogy vmi tudathasadásos állapotban csititgatnak és vkit le lövünk de hogy miét már nemtom és a story most innen folyt köv vagy vége volt? -
#639 THX ezekszerint egyezik az izlésünk, mert ebbe a saját stílusom van benne. :)
Bár lehet később csinál valaki ettől jobbat.
Próbáltam keresni az egyensúlyt ahogy szoktam a nem túl kevés de nem túl sok de a színek passzoljanak közt. -
#638 Húúúú de f@sza lett ez igen tud a darki azért...