C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én tegnap éjjel láttam a debut trailer és nem tudom ki hogy van vele, lentebb másról (is) ment a vita, de nekem marhára bejött. Érdekes a sztori, a sok új kütyü, high-tech izé, ami már-már a Terminator filmek drone-jait hozza. A lovak tényleg furák, de legalább változatos lesz a helyszín, küldetés, játékmenet.
Csak egy kérdés: szükséges bármelyik korábbi COD rész campaignjének ismerete ehhez?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ha nem beszélnél magad ellen még talán meg is gyõztél volna hogy össze-vissza beszélek.
Most akkor 1-et vettél vagy nem is egyet? Majd döntsd el...aztán lehet hogy folytathatjuk értelmessen az érveléseket. 😊
Egyet vettem, az szodaval meg elment, de nem volt az igazi.
Utana foleg haverok miatt a ra kovetkezot beprobaltuk, de csalodtunk mind.
Arrol nem tehetek, hogy agyilag zokni vagy es nem tudsz minimalisan kovetkeztetni par dologra.
"Mondod milyen szar, meg lehúzás DE te ugyanúgy megveszed õket.
Bocs ennyi elég is a témával kapcsolatban részemrõl." <#puszi>#puszi>
Es par dolgot toled: gerinctelen warezos, papos, boros, user-fail, hiteles, nem hiteles, utolag beszereztem, blabla, stb. 😄
Mindegyik hulyesegre valaszolhatnek es leirhatnam kulon neked a magyarazatokat, amiket mas sztem alapbol felfogott, de sok ertelme nem lenne az esetedben. 😊
Atyaeg ember, neked nagy gondok vannak a fejedben. 😄
Mindegy hogy warez vagy megveszed. Itt nem a warez elitélése a lényeg, csak ezt irtam hogy gondoltam ha meg nem is vetted de végigtoltad mindet)
A lényeg ha gerinces lennél az elméleted után meg sem kéne közelítened.
De mint egy pap.
Bort iszol vizet prédikálsz. Hitelességed veszíted ezzel.
Mondod milyen szar, meg lehúzás de te ugyanúgy megveszed õket.
Bocs ennyi elég is a témával kapcsolatban részemrõl.
És nem voltam warezhuszár, amikre van pénzem utólag beszerzem.
Amúgy én azzal játszom ami meg is van origibe.
Cod4-Cod6.
Kinek kiprobáltam a Cod5-7-8-akat de nem játszom velük.
Vettem CODot, nem is egyet. Meg is bantam elegge."
Atmentel a warez temara, amirol eddig szo nem volt.
Vettem CODot, nem is egyet. Meg is bantam elegge.
Ha kiadnak normalis multi demot akkor nem warezolom le, de ha nem, akkor siman, mivel elotte latnom kell egy demot, hogy mit akarnak ram sozni.
Egyebkent megint mellelottel erosen, mivel ahogy irtam engem nem izgat a single, multit meg nem fogok iwneten es es egyeb warez halozaton nyomni, max kiprobalasra. Mar nagyon regen ha tetszik valami, akkor megveszem.
Szoval nem jott be troll-csocselek-warezos fikazasod.
Örök vita marad, te abban a hitben élsz hogy én meg akarok mondani frankóságot, ugyanez én szemszögembõl.
Neked is vannak társaid akik osztják a véleményed, meg nekem is.
Te azt hiszed amit irok zsák utca én is ugyanígy vélekedem az elméletedrõl.
NINCS IS EZZEL BAJ.
Csak ird le a véleményed meg a többi és lehet keresni más játékokat NEM KÖTELEZÕ MEGVENNI.
A baj OTT KEZDÕDIK mikor a trollok, csõcselék szart dobálnak, és megjelenés napján elsõként warezolják le a játékot!
Nekem ez egy okádék viselkedés.
Biztos az én értékrendszeremmel van baj.
Szóval ahogy te meg a többiek ezt megjelenés napján lewarezolják, sõtt fele társaság meg is veszi majd az annyira biztos hogy az életemet tenném rá.
Ez csak példa, nem rád vonatkozik:
"Míg mindketten a saját véleményünket írom le, nem én vagyok a kétszínû.
Nekem annyira nem tetszik a BF, de nem láttál engem még telefosni a topikot, és ajnározni hogy én látom az alagút végét és a sok játékos aki meg kedveli a játék az csak egy vak paraszt."
Itt kéne kicsit kultúrálodni.
De nekem aztán mindegy, ha direkt ez jó nektek.
Pont ezt irtam az elobb is #292-ben: "Van egy jo forgatokonyvirojuk es kesz. Ez jo, a tobbi mar nem is szamit! 😄"
“Szegény
kontra Medal of Honor Warfighter
Az igen. A francba, hu de rossz nekunk. 😄
Nem figyel rad senki sem, csak te latod a fenyt az alagut vegen mindig. Kerlek mutasd az utat mester. :p 😄
Black Ops-tol a CODok jo szarul vannak optimalizalva. Ennyit a csoda 60+ fpsrol is.
Van egy jo forgatokonyvirojuk es kesz. Ez jo, a tobbi mar nem is szamit! 😄
Mondjuk engem a single hidegen hagy regota, inkabb multirol beszelnek, de azt a COD4 ota sikeresen egyre jobban a szakadekba taszitjak. :p
Casual jatekos fogalmat sem latod at teljesen.
Pont ok szeretik a grafikat felhuzni singleplayernel ugy, hogy szaggasson 10-15 fps-el, de szep legyen a jatek.
Veled nem sok ertelme van beszelgetni es vitazni mert egy alomfelho lebeg a szemed elott. 😊
Vagyis bemész egy limbo-ba vagy egy verekedõs játékba, fociba és mész majd kikapcsolod.
Míg egy HC egy rpg-ben pl órákat elvan nehezebb játékokkal és mélyebben belemerül egy játékba, vagyis nem instant gémel.
Ettõl független értem mire gondoltál.
A Causal játékos az aki könnyebb nehézségû játékokkal játszik inkább.
Fogalom max a grafbuzi-ság. 😊 más finomabbat nem ismerek...😄
vagy netán erre van egy másik fogalom?
mindig ez volt a gond a casual vs hardcore között... a fórumon így emlékszek
Arcade játékok akkor nem léteznének, vagy kinect-move-nunchaku
Én is Causal-kodom mikor pl Limbo-zok.
Nézd meg FB1 motor meddig élt! És most a FB2 motor meddig marad mire jön a FB3? nah ezt várd meg....😄
Erre értem hogy nem 1-2 év a váltás, csak éppen az DICE most váltott.
De ha azt mondod hogy a COD részek a casual gamereknek kedvez, akkor PLÁNE amiatt kéne javítani a grafikát, mivel õk eleve szép játékokkal szeretnek jáccani. nem úgy mint a régi motorosok (erre írtam a old gamer kifejezést) vagy a hc réteget nézve. nekik mindegy a grafika, csak korrekt legyen. BO-tól kezdve a grafika visszafejlõdésnek tekinthetõ
a casual gamer elé dobnád a "régi" MOH-át biztos 5 perc után törölné, vagy abbahagyná a játszást.
Most nem magyar fizetés viszonylatában értem, ráadásul a cod-ot szeretik mert könnyen törhetõ warez-ban. 😊
No, te sem figyeltél!
Olyat akik 1-2 évente váltanak, ne a váltás idõszakát írd le, hanem hogy 1-1 grafikus motor hány évig ment!!!
Ja mer ebben lesz távirányítós atomtöltet...
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Nem figyelsz, mondom nem nagy szám a grafika, de közel sem annyira szép a mai többi játék, csak azt hitetik el veled mert azt akarjátok látni...csillivillifényekkel.
Valamint cod-nál ezt írtam csak nem figyeltál, a játék ha maga jól szórakoztat, az fps a lényeg, nem hogy 20 fps-emmel hogy csillok az ak-m a multiban mikor szarrá ölnek.
Egyzserûen gyenge a grafikája.
A Batman AA és a Batman AC között orbitális a grafikai különbség. Vagy ott van az Assassins Creed 2 és a ACBH közti graf különbség. A witcher 1 és a witcher 2, Battlefield BC 2 és BF 3 közötti...
Szal igen tudunk mondani olyan játékokat, amik korral is fejlõdtek, nem úgy mint a COD. a COD grafikája MW 2-ig korrekt volt, de utána folyamatosan visszafejlõdött, azzal, hogy nem tudják fejleszteni a grafikus motort. Szal ilyen alapon a TDU 2 nyugodtan nézhet úgy ki mint 5 éve a TDU 1 😄
hagyjuk már... véded ezt a codot is, valld be 😄
Paran ha meglatjak a COD feliratot elvakulnak tole.
Amugy en nem ez alapjan a kep alapjan irtam a velemenyt, hanem az elmult evek tapasztalatabol.
Had ne keljen visszakeresnem.
Szóval mert 1-2 helyen vannak a háttérben low objektumok az minden mai játékban van.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10