2118
-
#717 Aha, most át is írták steam-en. -
#716 ma éjféltől lehet -
#715 8 óra múlva unlockolva lesz, tehát éfjél, vagy hajnali 1 ma este. -
#714 ? -
#713 lol -
#712 Steam-en azt írja, hogy 1 nap 3 óra múlva oldják fel. Akkor nem holnap 19:00-tól lehet nyomni? -
Arwenke #711 livekodok.hu 10300 ha jól tudom -
#710 Szerintem lesz, de 8k körül. Vagy mégtöbb. -
#709 cdkulcsoknal nem lesz elerheto a jatek? vagy egyeb mashol digitalis cd kulcs ? -
#708 Köszi szépen!
Akkor ma már nem megyek érte. -
#707 01:00-től -
#706 Holnap mikortól lehet vele játszani? -
#705 De amúgy meg warez topik a bannerban, szóval oda. -
#704 PC-seknek biztos várni kell 13-áig. Steam-ről akkor lehet tölteni a hiányzó fájlokat.
Boxon már tolom a multit, szerintem nagyon faszán kitalálták a multi részét. -
#703 még nem jó, kell hozzá crack :D -
#702 sziasztok
ez vajon működik?
Call of Duty Black Ops 2-FULL UNLOCKED -
Puhos #701 Mindegy, mert játszani úgy sem lehet vele 13-a előtt! -
mester1987 #700 Nem sok esély van rá ja, biztos az Activision akkor tölti le a szükséges indítókat, bár ki tudja. -
#699 13-a előtt biztos nem. -
mester1987 #698 Akkor csak órák kérdése és jön a STEAM UNLOCKED és a héten lehet be is fut :))) -
#697 Már töltöm Steamen. -
#696 -
#695 Mé.. csak nem B+... -
#694 Csá Tirexi! -
#693 Jó van má főnök te a best!!
-
#692 Nekem nincsenek haverjaim.Állandóan a gépe előtt ülve nehéz lenne haverkodni. -
#691 Mi lenne velünk nélküled....de ezt most komolyan!!Nagyon topon vagy a játékok terén...köszönöm..én személy szerint is a sok segítséget és megannyi infót...mindenről!
Nem vagy te Grebber haverja.....
-
Csokis #690 -
Gabe18 #689 Hogy ezt a Nuketown-t tartották érdemesnek az újrahasznosításra (ezáltal ez a legnépszerűbb a BO-ból gondolom) jól mutatja hova satnyult a multiplayer része ennek az egész sorozatnak.
Persze a legjobb a Nuketown + 50 player kombináció... -
Csokis #688
-
#687 -
#686 esport konzolon fps...
Ahha. -
#685 Az mi? -
mester1987 #684 Bármi csak facebook ne legyen sose. -
#683 öjha:
"Call of Duty: Black Ops II - beépített YouTube közvetítési lehetőség
A Black Ops II-ben a fejlesztők szeretnének minél nagyobb figyelmet fordítani az eSportnak, épp ezért kerül be a streaming funkció.
A cikk a hirdetés után folytatódik
Nem először kerül szóba az új Call of Duty részének stream funkciója, de ezúttal már konkrétumokat is tudunk. A YouTube lett az Activison partnere ez ügyben, így a játékosok a PS3-n vagy Xbox 360-on játszott meccseiket ezen keresztül közvetíthetik. „Szeretnénk támogatni a versenyszintű játékot, ezért is építjük bele közvetlenül a rendszerbe a közvetítés lehetőségét, mert a Call of Duty-t nemcsak játszani szórakoztató, hanem nézni is izgalmas.” – támogatta meg nyilatkozatával a bejelentést a Treyarchos Mark Lamia.
A YouTube játékos partnerkapcsolataiért felelős Sang Kim is elmondta véleményét a bejelentés után: „A partnereink, akik használják a YouTube Live lehetőséget, szórakoztatják a közönséget és olyan pillanatokat hoznak el melyet minden embernek látnia kell. A Call of Duty: Black Ops II-ben az emberek könnyedén közvetíthetik meccseiket, ami szerintünk egy kiváló, új lépés az eSport közösség felé.” Minden bizonnyal egyszerűbb lesz így megmutatni tudásunkat, mintha külső hardverekkel kellene bűvészkednünk, és a jövőben valószínűleg még több stream szolgáltató is csatlakozni fog a YouTube mellé.
A Call of Duty: Black Ops II november 13-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra." -
#682 Nah úgy már más...:D -
#681 A nem szócska kimaradt..:D
Végre NEM virágbolt!:D -
#680 Végre virágbolt? ez mit akar jelenteni? :D -
#679 Jah .. Végre virágbolt..:D Amúgy nem is telt volna rá soha -
mester1987 #678 Multizhatsz majd egy jót :P