2118

• mester1987
    Csak azt meg lehúzták, mert túlságosan egyszerű...szerintem viszont visszaadja amit kell. Medal of Honor mindig ilyen volt. Remélem ilyen is lesz.
  • mester1987
    Repeat alatt értsd = önismétlődő.
  • Gabe18
    Mert 2012-ben elvárható lenne hogy egy videojáték szuperprodukciónak szánt darab, ne úgy nézzen ki mint 4 éve, kisebb tuningolásokkal.
    De az is igaz hogy nem a grafika a minden, erre pont a Medal of Honor lehet a legjobb példa.
  • Solid Snake
    Akkor ez már nem ugyanaz lenne.
  • mester1987
    Túlságosan repeat a cucc, de adna hozzá valamit.
  • DarkSector
    Én pont így vagyok a BF3-al, tetszik, meg szép, de nem egyezik a stílusommal és multiban nekem nehézkesebb az irányítás...ezért nem játszom vele.
  • DarkSector
    Másképpen kérdezem, ha szebb lenne, de ugyanez? Akkor már tetszene?
  • Myselor
    az a baj pl ezzel hogy már a játék se jó:)
    nekem nincs mivel játszani,várakozok AC3 Far Cry 3-ra pl és addig valamivel szórakozni kell:)
  • DarkSector
    A DX11 minden játékban feldolgozás...az effectek minden játékban lehetnének, csak érteni kéne már hogy az fps-re mennek hogy kis gépeken elfusson a játék, ezt nehéz értelmezni? :D
  • mester1987
    DX11 elvileg van benne, arra felfigyelek milyen lesz. Bár amit láttam gameplay videókból inkább csak más a feldolgozás azt annyi, minthogy jobb lenne a látvány.
  • Prince23
    Hát a MoHW már kenterbe verte grafikailag :))
  • mester1987
    Nem igénytelen, csakhát minden évben UA és még szakít is ezzel az egy picit fura, főleg, hogy veszik, mint a cukrot :DDD
  • DarkSector
    Én azon lepődöm meg hogy miért mindig a grafika?

Meg tudjátok magyarázni nekem?
    Számtalan csúnya játék jelenik meg, bár tény hogy ott is van panasz.

A játék nem is lényeges?
  • mester1987
    Attól, hogy konkurens attól még nem lesz jó valami. Ébredjünk már fel.
  • DarkSector
    Thx barátom, tekintettel hogy csak saját érzéseimre hagyatkozom ha valamivel játszom, nem olvasom el, mert 2 embernek 2 féle stílusa vagy izlése van.
    Elhiszem hogy számodra ez igénytelen, enm is bizonyítgatom az ellenkezőjét. :)
  • DarkSector
    Pontosan de nekem a multi is, nem jobb mint a konkurencia, amik nem konkurenciák, mivel más stílus.

Nekem ennek a single-je és multi-ja is megfelel. Mert én az ilyen ember vs ember stílust szeretem, és az irányítás is nekem fekszik.
  • Myselor
    hát jah,biztos jobb lesz mint ez.tesómmal már nagyon várjuk.:)de am hogy érted?^^
  • Tatyla
    attól legalább nem sírsz fel éjjel :D
  • Myselor
    ha estig kijön a Sims 3 Seasons inkább azt töltöm le xd
  • mester1987
    Nem, tegnap már feltette valaki a full küldetéseket. De csak 2-t néztem meg belőle, azt se végig. A zombie módból inkább többet.
  • Tatyla
    ezt ebből a 7 percből szűrted le vagy végigtoltad? spoilert nem olvastam el jelzem
  • mester1987
    Akkor leírom összességében, amit gameplay videóból kivettem, nem lesz egyszerű most mondom.

Aki nagyot vagy valami maradandó élményt vár a kampánytól, annak most mondom felejtse el.

Ha tényleg érdekel, spoiler alatt folytatódik...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem ér fel se egy Modern Warfare, se egy Modern Warfare 2 szintre se, esetleg a harmadik rész szintjére :)
    Megint kapunk egy gyors 5-6 órás megerőszakolt sztorit futurisztikus agyszüleménnyel, mert sem valódit se éppkézláb tölteléknek nem tudható be.
    Kb. mint majdnem 20 éve a Terminátor 2-ben a beszivárgó egységek, kb. úgy néznek ki azok a kis repülő micsodák... (Lehet földönkívüliek?!)
    Nem örülök, hogy anno a veterán Infinity Ward nagyjai is más céget kezdtek el csinálni miután otthagyták. Meg is látszik a süllyedés.

Egy kutya a Treyarch-al a megmaradt Infinity Ward is hiába segít be a Sledgehammer Games vagy az FPS fanok körébe ismert Raven Software...

Ja és visszatérve ehhez a maszlaghoz, figyuzzatok vannak már benne végre immáron élethűbb ÚJ FEGYVERHANGOK...ez már evolúció, érzem

A Zombie mód mutat majd újjat, azzal el lehet baromkodni majd, akár multiban is...bár abba is belenyúltak, persze amik jól működtek azokkal kísérleteztek (egyes hangok), ami rombolja (sajnos), de emellett vannak lopkodások is (pl. a Modern Warfare 1/2-ből egyes fegyver(ek) teljesen más hangzásra gondolom unkreativitás végett).
    A multi megint egy agyontömködött valami lesz, mert azt még nem néztem, bár biztos vannak benne jó dolgok is. Miértne lehetnének.
    No mindegy, hamarosan úgyis megkezdődik a topik pörgése és mindenki úgyis elmondja a saját szerény kis véleményét meg az ajnározást miközben azért hasznot hoznak az Activision számlájára.

De a mai népnek ez kell, minden egyes évben...így biztos megint szakít vele, de így nem is nehéz :)

No részemről ennyi.

Jó játékot, (franciául bon jeu).
  • Myselor
    inkább ez a 15giga méret a vicces még:)
  • Maxtreme
    Azért basszus ez így 2012 vége felé irritálóan csúnya :(
    okok h évek óta így néz ki, de ez nem változtat a tényen.
  • pcgammer
    Mission One :)

• TaRka0107
    Fegyverhangok tényleg sokkal jobbak lettek.
  • Gabe18
    Warezban úgyis csak a single része játszik, abban meg aki az ilyet szereti, annak a Cod mindig is jó volt. Most se lesz nehéz dolga a konkurenciát (Medal) felülmúlni...
  • DarkSector
    Nem értem amit akarsz mondani. :D
  • mester1987
    Ja hát mostanság ami van, azt meg tudom érteni. De Call of Duty-hoz nem :S
  • DarkSector
    Nekem az...mármint nem önnmagához képest hanem mint az eddig megjelentek közt.
    Nekem legalábbis.
  • mester1987
    Úgy írod mintha megváltás lenne ez a játék :D
  • DarkSector
    Halleluja!

SZKÍDRÓV 15GB
  • LocalPatriot
    elég sok stream van?:)
    Asszem D3 holnaptól kicsit hanyagolva lesz.
  • mester1987
    Ez már evolúció, komolyan mondom. Mennyi év kell még a fejlődéshez a sorozatban? És ezzel szakít milliókat...
  • LocalPatriot
    Fegyverhangok nagyon ott vannak!
  • DarkSector
    Részemről a fegyók javultak, jobbnak hallom a hangját, és a torkolattüz is jobbnak látszik., karakterek is...
  • Fpocok
    Valaki kérdezte lesznek e szerverek:

Are there dedicated servers?
    Yes, but they are all owned by Treyarch, users can not rent any. Game will use matchmaking to put you into these servers, there is no server browser.

+lesznek fasza csíkok a pingszám helyett :D
  • DarkSector
    +A. :)
  • Fpocok
    STREM
  • DarkSector
    Én YuPlay-en rendeltem elő, kíváncsi vagyok kapok-e key-t. :)