2118

• mester1987
    De ott hitelesebb a történet, látszik az egykori Infinity War munkája, ez a nem mindegy DS. És a Modern Warfare 2-ben is így volt, kár hogy a 3. már csak próbálkozás volt.
  • DarkSector
    Mindhárom más.

a CoD és BF a maga stílusukban egyedülállóak, a MoH egy torz közös gyermek...ennyi.
  • DarkSector
    Milyen színvonal volt a CoD 1-2-4-ben?
    Szerintem a régi gyermekkori élmények szépítik, Én mondom többször mostanában játszva a CoD4-et, hogy FULL ilyen a single...
    Multi annyiban más hogy van dedicated, a szó régi értelemben véve vett jelentésében...ennyi.

A többi a képzeleteted szüleméyne hogy miben voltak jobbak.
  • mester1987
    Nem akarok én itt vitázni, de a Medal of Honor és a Call of Duty nem ugyanaz, a versengés az meg egy elég szomorú dolog.
    Más a Medal of Honor és más a Call of Duty sorozat is. És más a Battlefield sorozat is. Mellesleg a Danger Close egy egészen más csapat és szerintem tőlük egyálatalán fejlődés a 2010-es Medal of Honorhoz képest. Bár szerintem annak is jó hangulata lehet attól függetlenül, hogy ronda meg hogy rövid.
    Tisztában kéne lenni dolgokkal aztán lenni elvárások :)
  • Gabe18
    Egyébként én megfogadtam több CoD-ot nem veszek a BO után, az MW ki is maradt. De mégis engem is piszkál kicsit hogy milyen lehet.
    Úgyhogy még azt se zárom ki ha a single-t lenyomom warezba, hogy meghozza a kedvem hozzá.
  • Skyline
    Csodát nem várok csak egy problémamentes gyors arcade shootert,szemet hunyva afelett hogy a színvonal jócskán a padlón van a COD1-2-4-hez képest....
    Haverral akarunk tolni valamit,de ha sok a negatív visszhang (lag,optimalizálatlanság,stbstbstb) akkor ez is kimarad.
  • Skyline
    Szerintem abszolút nem szomorú, egy rommábutított BF3 kis pályákon COD majmolással, egy halom buggal. Ennyi a MOH 2...
    A régi MOH színvonalat nyomokban sem tartalmazza.
    Arról nem beszélve hogy a COD színvonalát is alaposan alulmúlták az új résszel (a MOH 1 sem volt különb)....
    Lehet csinálni gyors arcade multiplayer lövöldét a COD nyomdokain csak akkor tegyük magasra a mércét és próbáljuk hozni a régi COD-ok színvonalát (amit az MW2 óta az új COD-ok sem tudnak multiban)... Rögtön nagyobb lenne a siker..
  • Gabe18
    Szerintem kár csodát várnod. Az MW 2-3-ból meg a Black Ops-ból eladtak rekord mennyiséget, nem hülyék hogy most olyan változásokat hozzanak amitől neked tetszene, hiszen akkor mit szólna az a sok millió aki megvette az előzőeket, és az ott látottakért "van oda".

Korábban belenéztem pár stream-be amin már a multi ment, amit ott láttam az ugyanaz a CoD volt mint az elmúlt években bármelyik. Az egyik pályáról pl. nekem az jutott eszembe hogy itt egyszerűen fogták a Black Ops Launch map-ját és némi alakítgatással kinevezték egy újnak.
  • mester1987
    Ez szomorú, hogy a Warfighteré haldoklik, mert attól, hogy egyszerű nem rossz, hiába húzta le a régóta barátságosabb videójátékokkal foglalkozó PC Guru is.
  • Skyline
    Gondoltam beolvasok ide,mert elgondolkodtam egy új multiplayer cím beszerzésén...
    DarkSector ismét jelen akárcsak minden más COD topikban (és persze warez topikban mert az eredetit azért messze nem veszi meg :D )
    Negatív hozzászólások már vannak, a pozitívakat nem tudom értékelni mert olyan emberek irományai akiknek az MW2-3 és BO is tetszett.... Vagyis semmit nem ér számomra a pozitív kritikájuk...

Várom az első multi élménybeszámolókat...

// A lentebbi Medal Of Honour beírásokat remélem nem az új MOH 1-2re írtátok mert azokra mindent el lehet modnani csak azt nem hogy a régi MOH színvonalával egyenértéküek... Az új MOH részek inkább egy jókora rakás szarral egyenértéküek, az élettartamuk is annyi (MOH1 szinte halott multiban, MOH2 pedig már most haldoklik)...
  • mester1987
    *De már megírták [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1333917408&no=770]#770[/URL], így nem írom hozzá :D
  • mester1987
    Hát itt visszaolvasva pár hsz-t kifelejtettem a kis irományomból a grafikai megvalósítást, ha érdekel; [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1333917408&no=736]#736[/URL]
  • DarkSector
    Pontosan én is a te vleményedet nem is kritizáltalak, a videóra írtam hogy a srác viselkedése miatt nem tudom komolyra venni amiket mond. :)
  • Cumshot
    Én? Dehogy vállalom lol. Nekem van életem + amikor éppen nincsen, akkor inkább Diablo 3-azok
  • DarkSector
    +1 szavazat (ha HG akarsz lenni)
    Csakis akkor ha neked tetszik a játék, ha nem és nem tetszik, ne is vállald el.

6-7 szavazattal már jelezheted modiknak is.
  • attiGT
    " ...minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja! "
  • attiGT
    Én tiszteletben tartom a véleményed a játékról, illetve az aláírásodban lévő dolgot is és egyben igazad is van.
  • DarkSector
    Az nem gond. :)
    Látod én elintéztem hogy legyen elég HSZ. :)
  • attiGT
    Az a durva, amíg az embereknek ez a szarkupac is megfelel és meg is veszik, addig bizony ez a sorozat sehova nem fog fejlődni.
  • DarkSector
    Ki a kénköves faxomat érdekli hogy megvan-e neked a játék vagy nem.
    HG annak a dolga hogy rendben tartsa a topikot ennyi. :)
    Hsz-k száma nem gond, kivételt szoktak tenni adott esetben.

Ha vállalod, akkor kapsz tőlem egyet.
    Persze ha utólag kiderül hogy csalódok/dunk benned le leszel váltva...:D
  • Cumshot
    *MW3 topigban is 7260 hsz van, abból 6000 Te vagy Dárk :D
  • Cumshot
    Én, csak valaki vegye meg nekem előtte a játékot :D
    Amúgy szerintem tök felesleges, nem hinném hogy összejön itt 3000 hsz.
    MW2 topik 3 éve ilyenkor már bőven 10000 fölött járt.
  • DarkSector
    Mivel itt a megjelenés, és vészesen kezd kibontakozni a dolog, érdemes lenne minnél hamarabb egy HG.

Ki vállalja el?
  • Cumshot
    Na megjött az idei átskinezett Call of Duty? Van annyira bugos mint az első Black Ops? Mert akkor megveszem :D
  • DarkSector
    Jó azt tudtam hogy vannak szabadon ilyen lények, de hogy jön ez ide?
  • attiGT
    a valóság
  • DarkSector
    Mi ez?
  • Maxtreme
    basszus (igen még mindig a grafikán lovagolok) meg merem kockáztatni hogy az előző BO szebb volt.
    Ez valami iszonytatóan kibebaszott ocsmány. Ilyen randa texturákat nem mostanában láttam.
  • attiGT
  • Solid Snake
    Majd a fekete doboz megoldja
  • Myselor
    nem értenek a tömörítéshez xd
  • Maxtreme
    jah, és ebből csak a hangok (7100mb) és a videok (1400mb) tesznek ki 8.5 gigát :)
  • Prince23
    Az egész game meg 21 giga :D
  • mester1987
    A DEMO? Úristen :D
  • DarkSector
    lókakit.
  • Solid Snake
  • Gabe18
    Már van demo pc-re csak az a baj hogy 14 giga...
  • mester1987
    Amúgy a sztoriról tud valaki éppkézláb anyagot mivel az előző Black Ops folytatása, nem egy új történet.
  • zotya10002
    Demo PC-re?
  • Gabe18
    Amúgy számomra nem a grafika a kérdés, mert azt nagyjából tudom milyen lesz, elfogadom.
    Nem a CoD játékmenet, mert én ezt a filmszerű, scriptelt, de éppen ezért látványos megoldását mindig szerettem. Tudom ez sokak szemében az igénytelenség netovábbja, de vállalom.
    Hanem azt nem tudom ebből a jövőben játszódó félig-meddig sci-fi vonalból mi lesz. Ez hogy fog beleilleni a single részbe, na erre leszek kíváncsi.