C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Single ben meg azt lehet amit akarsz, multiban csinálnának ilyen újítást mint pl a bullet time az új max payne ben, az újítás volt, de most az, hogy singlebe mit raksz, az kb tök lényegtelen.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fpocok
Csak single ofc.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Metalmilitiakid
Na jó de ez mind a kettõ csak single player nem ? Nem hiszem, hogy lenne ilyen teleport ugrálás multiban.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fpocok
De ez is jó:
Choice: Among the most interesting new innovations that will be featured in Black Ops 2 is the additions of a branching storyline in the single-player campaign. The game's story presents large and small choices at different times, and, according to Activision, the the plot will hinge on the choices you make and the outcome of battles you choose to fight. Major characters might live or die, and international relations might be affected by your actions.

Fpocok
Overwatch Mode: Strike Force missions allow players to "zoom out" on the battlefield and engage in RTS style play, directing troops and vehicles, and then hopping into them to engage in on-the-ground fighting.

Metalmilitiakid
Van benne Real Time Strategy ?? Na errõl nem tudtam, ezt hogy rakták bele ?

Fpocok
RPG? Elnézést... RTS-t akartam írni.

Metalmilitiakid
RPG cucc alatt a szintlépéseket és azzal együtt a fegyverek kapását érted ? Mert az igencsak sok helyen megvan már rég. A scifi dolog meg szintén volt már elõtte is, szóval az sem más.

Fpocok
Scifi dolog, meg az RPG cucc. Egyelõre ennyi.

Metalmilitiakid
Más lenni ????? Miben más ?

Fpocok
Mindenesetre én díjazom a tréhárkot, hogy mernek más lenni 😄

Metalmilitiakid
Igazából az mw2, mw3 , blackops is ugyanaz volt, minimális különbségekkel, sztem most sem lesz sokkal több a változás

Fpocok
Én nem feltétlenül hasonlítanám a cs:go hoz. Az tényleg egy az egyben ugyanaz a játék. Itt legalább lesz valami változás, meg újítás.

Metalmilitiakid
Attól függetlenül, hogy minden játék csak másol és egyre szarabb, még nem kell megvenni. Épp ezzel lehet õket normális játék gyártására sarkallni, hogyha nem veszed meg csak azért mert a többi is szar, ha nem lesz elég az eladás, akkor rájönnek, hogy valamit jobban kell csinálni, mert nem veszik és akkor talán kapunk vmi értelmes játékot is egyszer. Személyes nézõpontom szerint az utolsó értelmes az MW2 LEHETETT volna ha nem basszák el a lobbyzással, így maradt a sima MW. Most ha csak azért veszitek meg mert ez az új COD akkor eléggé sajnállak titeket, mert ez tényleg csak egy átgyúrt változata az elõzõ codnak, mint most a CS : Global Offensive a CS:Source nak, hogy kb 90% ban egyezik meg a játék, csak másképp néznek ki a dolgok, de legalább õk csak valami 4k t kérnek érte, nem 14 et, mert tisztában vannak az alkotásuk értékével.

DarkSector
Melyik játékban nem látod ugyanazt?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Aztakurva! Mi ez a fos?
A COD-nak ismét sikerül alulmúlnia magát.
A MW3 single egész jónak volt mondható, de a multi nem tudta megütni a 2011/12-es szintet. A Black Ops 2-ben ugyan azt láthatjuk, amit még anno a MW elsõ részében (pedig az elég régen volt), csak telerakva mindenféle röhejes high tech cuccal.

YouTube: 23Drazse

DarkSector
és egy újabb szar hsz. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egy újabb szar COD....

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

scomcomputers
Fincsi, csak nem PC-seknek!
<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

soo277
azért ez fincsi lessz!!<#finom><#eplus2><#eplus2>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Jó lesz ez, játszottál már vele ?

Blizzard Entertainment [email protected]

soo277

mennyi baromság már megint!!<#falbav><#buck><#levele>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

szabii98
konténerek, minimap...ejjj
majd késõbb megnézem õket, de már ebbõl látszik hogy a map elrendezés a régi

I met God. She's black

szabii98
Asszem nem értettél meg..attól még szeretheti a bf-et jobban, mint a codot....

I met God. She's black

Hát kérlek szépen az hogy :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szereti õ a BF3-at,meg a BC2-t,stb...de az eddig megszerzett eredményeit mind mind csalással szerezte,mert egy retaldált hülye gyerek az ilyen játékokhoz,lassan 8 éve dolgozom az Activision-nál,ismerem az ilyen csipásokat

ha..ha ha!
<#nezze><#papakacsint>

Fpocok

szabii98
basszus még érteni se értem, egyáltalán mi köze van annak hogy egy kcsg csaló vagy ahhoz hogy bf-et szereted inkább <#banplz>

I met God. She's black

DarkSector
Néhány ember talpon van a vidéken és immunis a szórakozásodra, de tény hogy vannak követõid. 😊

Teljesen magammal húzom õket, ez van. 😄 Bírom hogy nem kell semmit tennem hogy felidegesítsék magukat miközben én iszom a söröm. 😄
Fpocok
<#eplus2>

DarkSector
Látod mi van ha rossz példát mutatsz az utódoknak? 😄

wtf? offolunk a cod topikban te szerencsétlen? 😄
szabii98
õõõ....ok <#ticking>
amúgy meg, miért ne lehetne bf buzi ha csaló? nem értem a problémádat de komolyan 😄DDDDDD

I met God. She's black

Ki a Bf b*zi, ember kapjál már a fejedhez!
Ez a Kabuto egy sz@rházi CSALÓ!
Mindig az volt és az is marad!
<#ticking><#ticking>

szabii98
Mirõl beszélsz? A CoD MW2-BO párossal semmi gond sincs. A WaW nem épp a legjobb, az MW3 meg kifejezetten rossz.
van benne zombimód? és? kit érdekel? muszáj a zombi móddal játszonod? hát akkormeg... Nem rosszak ezek a játékok, csak sokakban van egy megrögzött CoD utálat, nem az amit Kabuto mond, az csak azé van mer õ bf b*zi 😄😄
jóez és kész.

I met God. She's black

Fpocok
Nem értek veled egyet. Mondjuk nálam a WaW kimaradt... de pl ott volt coop kampány... na melyik codban volt utoljára ilyen?

Amúgy meg nálam a MW2, az ugyanaz, mint az MW1... minusz a dedikált szerverek. MW3 meg teljesen ugyanaz, mint MW3.
BO-ban mertek más vizekre evezni (cold war), plusz behozták, hogy pontokért lehetett fegyvereket venni, ami rohadt jó volt. Ráadásul voltak szerverek. Most meg a BO2ben szarnak mindenre, mennek a jövõre. Behoznak több taktikus elemet, pl amikor felülnézetbõl lehet majd játszani.
Én errõl az újításról beszélek.

De mindegy, akkor is rohadj meg, mert a Tiszában úszkálhatsz 😄

Seth
dejó neked 😄 Én max a Bakonyérben tudnék,de csak bokáig ér

PSN ID.: Beegabor

TheGrinder
Igazad van, nem érdemes az ilyen dolgokon összeveszni, inkább megyek és megfürdök a Tisza vízében. 😄

Seth
Én meg mindegyiket élveztem eddig, mondjuk multi kilõve, mert én meg azt rühellem , single only élményre vágyok 😊
De ne kelljen megint ízlésekrõl és hasonló magasröptû dolgokról vitatkozni.

PSN ID.: Beegabor

TheGrinder
Ja és ha nem lenne IW, akkor CoD sem lenne, ezt azért ne felejtsük el. Ha a CoD, a CoD2 és a CoD:MW egy lófasz, akkor nincs mirõl beszélni, mert te is az ilyen fos játékokat szeretheted mint amit a CoD:MW után adtak ki. Idõsebb 20+ éves embereket ha megkérdezel CoD-ról, akkor õk is az elsõ, második és még talán a negyedik részét fogják mondani, ami játszható, a fiatal 10 évesek meg ezeket a modern kori szarokat.

TheGrinder
Igen? Újítottak? CoD:WaW zombi mód, CoD név megszégyenítve, miért is kell zombis faszság? Más játékban elviselném, ahol kibontakoztatják történettel, hogy miért is kell zombikra vadászni, de egy CoD-ban nem. Szinte mindent az IW-s CoD-król koppintottak le, CoD:WaW úgy néz ki mint a CoD:MW, a CoD:BO meg úgy mint a CoD:MW2. A CoD:BO multiját nem próbáltam, de videók alapján nem sok mindenrõl maradtam le. CoD:BO2-vel lépnek egy merészet, ami sok ember felháborodását fogja kelteni. Lesz olyan persze, akiknek bejön ez a Wallhackes fos meg a robotok, de merem remélni, hogy az emberek 90%-a undorodik az ilyen játékoktól, ahogyan én is.

Fpocok
Igen? Treyarch legalább újított minden részben... az IF mit csinált? Nagy lófaszt... na õk a cod szégyene, eladások ide, 10 évesek oda...

TheGrinder
Uram Isten, mekkora szar az egész. Wallhack, robotok, ez az elsõ CoD, amit még bottal sem piszkálnék, borzalmas. Remélem óriási bukás lesz és elküldik a ****** a Treyarchot, ez már a CoD név megszégyenítése, még az elõbbi részek szódával elmentek, de ez...

Fpocok
Az nem fog összejönni, már nem adom el a játékaimat 😄

Megvárom míg megveszed 3500 vagy hány forintért aztán eladod 1000 forintért mert annyiért nekem is megéri, majd pm rám ha 1k lesz az ár!
szabii98
Annyira nem rossz a tréler, sõt, és ezt most komolyan mondom! Tényleg, megfogott..viszont pénzt kiadni érte elég necces dolog.. beéíptett wh meg minden...fél év és teli lesz csíterekkel..

I met God. She's black

Bence94
Ugye csak lemaradt az "-jel ?!<#fejvakaras>
Rettentõ gyenge elõzetes borzalmas tartalommal megtöltve!! Egyedül a single ami még talán jó lesz.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
És sg-seknek is vesz 60 euro-ért steam-en hogy legyen kivel multizni....😄