2118
-
Gabe18 #837 Hát bizony, Mw2 még pörgött nagyon, BO-nál már lassult, sokan féltek a Treyarch mit alkot. Az MW3 meg már ahogy láttam igen megcsappant.
Amúgy szerintem az üzletpolitikának is betudható. Mert ok, megveszed a játékot ~10 ezer. De mikor MW3-nál belengették a töménytelen DLC-t iszonyat árakon, akkor sokan legyintettek szerintem.
És ettől is félek itt is. 1-2 hónap, DLC, aztán megint, aztán megint. Ha nem veszed, akkor meg pályánként kivág a játék vagy már megint hogy lesz? Nem is tudom itt most szerveres, vagy IW Netes marhaság lesz? -
Skyline #836 Most nézem a warez topik is halott mint ez....
-
#835 Jah az lehet hogy nem azonnal, de volt. :) -
Skyline #834 Volt csak nem 1 nappal/héttel megjelenés után hanem pár hónappal késöbb. :)
És a topik mindig aktívabb volt,részről részre zuhan a népszerüség...
-
#833 Hát megengedhetik maguknak mert tudják hogy még ennyiért is megveszik hiszen ezeket a drága játékokat megveszik mert eljátszanak sok időt velük és megéri a játékosoknak, mert tudják hogy nem 4 órás játékot vesznek.
CoD-BF-RDR-Skyrim-Diablo...mind mind tartalom, és drágák. -
#832 Multiban is volt és máig van warez.
MW3-ban tutkó, de most megyek is alszani...:D -
Skyline #831 Egyébként 9900 Ft az új COD. Mindig megy a sírás hogy drága, 100-150-200ezres gamer pc-k mögül...
Aztán a konzoleladások (40-50 ezres konzolok mögül) húgyba alázzák a pc eladásokat miközben konzolra 2-3ezerrel mindig drágábbak is a játékok.. És ott nincs sírás... hagyjuk ezt a drága szöveget...:)
-
Skyline #830 Van warez....csak multiban nincs... És bizony nem a warez miatt csökkent részről részre a COD topikok népszerüsége...
Itt most jelenleg szerintem jó ha van 5-10 olyan ember aki megvette és multizni fog...
Várom hátha valaki bebüfizik némi infót, SP abszolút nem érdekel.
-
mester1987 #829 Ez a rohadt rohanó világ mindenhova befészkelte magát.
Bár amit írsz, hogy drágák eléggé elfajzott dolog, kíváncsi vagyok meddig működhet még ez a rablás, mert ez nem más. :) -
#828 Mert van warez, vagyis eddig volt, és naná hogy mindenki a könnyebb utat választja.
Hiszen 1 tény van...kurvadrágák a cod játékok, én sem értem miért.
De tény hogy a sok warezos is játszik csak nem az eredti szervereken.
Meg őszintén, annyira sok rész van...és annyira sok multis játék jelenik meg hogy EGYSZERŰEN nincs kapacitás.
Nincs az mint régen hogy van egy cod, és 3-4 évig nincs nagyon semmi, és megveszem mert játszogatok vele.
Most mi van?
Megveszed, vagy warez. És ennyi jönnek orrba szájba ajátékok, még ha nem is új cod, de már minden üzbegisztán játékban van coop meg multi, és fogod mit csinálsz?
Na mit?
Igen. Lerakod a CoD vagy bármi mást, hiszen ez minden játékra álltalánosítható.
és nyomulsz az újabb játékokkal, és néha-néha a ha kihagyások vannak visszamész CoD-olni vagy amit abbahagytál.
Rohanó világ van.
én is így vagyok, CoD4 ment orrba szájba, jött a Darksiders 2 végig akartam vinni, 2-3 vagy 4 hónapig nem is mentem CoD4-be...most kicsit megint mentem, és látom hogy a régi banda fele már nincsen, mert mással is játszanak, vagy éppen más privát dolguk lett közben.
Ez sajnos így megy mindenhol. :P -
#827 Huhh, hát ez a játék 6-7 évvel ezelőtt jó lehetett volna, ma már azonban ez így nagyon kevéske...
Grafika is, az A.I. is, a fizika is sok évvel ezelőtti szintet idéz fel.
Pedig abban bíztam, ez majd hátha jó lesz... -
#826 Unlocked xd -
Skyline #825 Na ez a másik fele amiért kicsit tartózkodom a megvételtől...
A Black Ops 1. része már most hulla multiban...
ÉS azért az elmúlt COD részeknél még elmondható volt hogy várták a megjelenést..
Lassan lehet aktiválni a játékot és tolni a multit....de szinte nincs itt senki és halott a topik... -
#824 Oks, én meg nap mint nap cod4-ezek, nem baromság, de aztán a lényeg hogy ejtettük a dolgot. :)
Nem mintha ide tartozna. :) -
#823 Mondjuk én gépputyival mentem általában , nem emlékszem hogy idegesítően öltek volna így.
Én is csak régen hallottam hogy sokan panaszkodtak, de lehet szerencsém volt, nem sikerült megtapasztalnom. :) -
Skyline #822 Mondom nehezebb, hagyd már a baromságod. Ne war-t emlegess nekem amiben fossá van modolva a játék.
Sima alap játékban jóval nehezebb volt ugrálgatva osztani a fejeseket mivel PONTOS találat kellett...
Jelenleg az MW2 óta NEM kell pontos találat... Elég csak a csipa """""pro""""" videókat megnézni... De én befejeztem ezt...:)
Várok érdemi infót a multiból, értelmes fanhályogmentes emberektől... -
Gabe18 #821 Pont ez a különbség, ott még "komoly ember" kellett hogy ugrálva is ossza a fejest, a későbbi részekben meg már boldog-boldogtalannak is ment. -
mester1987 #820 "A Medal of Honor mindig egy mélyebb oldalról mesélte el a történetet"
tegyük fel egy Call of Duty-hoz hasonlítva.
Mondjuk ez inkább konzolcímeken lehetett akkoriban látni, mert ott hamarabb volt, de én a PC-sekből is kivettem. -
Skyline #819 Nem véletlenül halt ki részről részre egyre jobban a COD egyetlen valamire való csapat és taktika alapú módja.... -
#818 Nem nehéz. Nem nehezebb.
Mondom menj fel warozni, vagy sima pub-ra mindegy ott is vannak komoly emberek. -
Gabe18 #817 Attól is függött mit játszol. Respavn-os játékmódban nem volt olyan idegesítő, de én sokat SD-ztem, ahol ugye ha lelőnek úgy maradsz. Hát kiakasztó volt mikor az ellenfélnél volt 2-3 "végtelen futás perk+akimbo 1887" játékos, aki föl alá rohangált különösebb célzás nélkül agyba főbe puffogtatott mindenkit. -
#816 Hát én régen nem éreztem hogy a MoH különb lett volna, pont ellenkezőleg ott sokkal nagyobb volt a hasonlóság, mint látványban mint stílusban (stílust most arra is értem hogy világháborús volt)
Most azért ha letakarom a kezemmel a 2 címet és megnézem nem mondanám meg hogy az egy MoH ami most jött ki. -
Skyline #815 "Ugrabugrálva lövöldözni jóval nehezebb volt."
"JÓVAL NEHEZEBB"
vagy csak megint vakon véded az aktuáőlis új COD részeket. MEGINT. :) -
Skyline #814 Nem csak a shoti volt a baj ezt fogd már fel...:)
A perkek... A fegyverek... Minden.
-
#813 Pedig ezt írtad. :D Vagy akkor rosszul fogalmaztál. :) -
#812 PÖCCRE nem ugyanaz a 2-ő...ez tény, de nem is mondanám hogy ez a shotis témától rosszabb lenne a játék, mellette nagyon sok újdonság is került bele.
Tudtommal a peccsekkel is javultak a dolgok.
Engem amúgy soha nem hátráltatott a shoti. -
Skyline #811 Nem azt mondtam hogy nem lehet...:)
-
mester1987 #810 Nem arra gondoltam, hogy jobb, hanem hogy megvannak a sajátosságai ettől más. Nem azt jelenti, hogy jobb, ezért is volt a háborús játékok szélesebb választása. -
#809 Oksa gyere be egy kört war-ozni cod4-be majd meglátjuk utána mit mondasz az ugráloslövésről...noozoomba kapod a fejeseket. -
mester1987 #808 Sajnos. -
#807 MoH és CoD régen is a nevükben különböztek és mindigis a CoD 1+uo+2 ment orrba-szájba, soha nem volt a moH ettől több.
Annyi hogy manapság már sokkalta több választék van és ez nem elég. -
Gabe18 #806 Úgy mint az MW2-ban az akimbo 1887-el, úgy nem.
De említhetném a részek óta benne lévő késelés technikát, ami idegrohamba visz, hogy 6 méterről elindítja a vágást, te még mellbe lövöd 3x de az már nem ér semmit, és egy suhintással megöl.
De kár is ezen variálni. Ezt vagy elfogadod ilyennek, vagy nem játszol vele. Mert ezen érdemben szerintem nem fognak változtatni, mert ez bejött a tömegeknek, akkor miért változtatna? -
Skyline #805 "Milyen színvonal volt a CoD 1-2-4-ben?"
Lássuk csaaaaak:
Ugrabugrálva lövöldözni jóval nehezebb volt.
A fegyverek közül 1-2 példány volt teljesen norecoil,jól ki is tiltották mindet mindenhonnan.
A csipák közül az automata csipák háttérben voltak jelentősen gyengébbek és pontatlanabbak.
Hitbox.
Így hirtelen ennyi ami a COD4 után (és még talán az 5 is ide tartozik) megváltozott a butulás irányába...
SP részt nem említettem én most csak a multiról beszélek.
MW2-vel elkezdődött a multi butulása, gyenge hitbox-al fos pingekkel, dilettánsoknak való idegesítő perkekkel, norecoil fegyverarzenállal...
BO és MW3 még tovább butította az egészet.
-
#804 Mindegy ki merre oszlott, a prodoktum a lényeg a kész végeredmény.
Hogy egy cod játékos megy egy bf játékos a moh-n 2. helyen tartja számon és csak warezban bottal piszkálja, meg hogy elbukott a pénztáraknál (legalábbis ezt olvastam egy hírben, nem csodálkoztam) az jelent valamit. -
mester1987 #803 A régieket nem, igazad van. Az meg hogy Call of Duty-t akarnak utánozni foglamam sincs, de ha ez igaz (mert nem olvastam utána), akkor LECSó a sorozat, mert mindig megvolt ezekenek a címeknek a sajátosságai és ha ez így folytatódik, akkor a Medal of Honort el is felejthetjük. -
#802 Jah a cod4-ben nem lehet messziről shotizni? azt gondolod? :D -
Skyline #801 Hol írtam én hogy a MOH BF vagy COD lenne? Én azt mondtam hogy egy rommá butított BF3 (lásd hangok,látvány,fegyverek,járművek,grafmotor,stb), amivel a COD-ot akarták MAJMOLNI (mert bizony arra hajaztak).
Az meg hogy ki mit fejleszt teljesen mellékes ha a RÉGI MOH színvonalat meg sem közelíti az alkotásuk. -
mester1987 #800 Lehet, hogy eltorzult, de utánaolvastam, hogy az Infinity Ward felelős a régebbi Medal of Honor részekért...aztán kettéoszlott vagy mi volt és utána csinálták a Call of Duty-kat, míg a Treyarch bele nem kutyult :) -
Gabe18 #799 Hát azért nem. Egyrészt a fegyverek némileg reálisabbak voltak az első két részben. Ponttalanabbak voltak, jobban szórtak. Talán elég a MW2 akimbo 1887 shotgun-al játszó emberkék elleni "vidám" pillanatokat felidéznem.
Na meg ott még nem szakadt a nyakadba a játék folyamán fél percenként légicsapás, irányított rakéta, távirányításos kisautó, vagy kutyahad... -
#798 Miben hitelesebb?
A BO történetében hol látod az ellentéteket?
Ez abból fakad, megmondom én neked, hogy szegény Treyarch...sokáig az IW után kullogott, holott nem egymás ellenfelei voltak.
Most meg nehéz megemészteni, hogy hozzák ugyanazt a szintet, sőtt most merem állítani ez a sok stílus még érdekesebb a 2 darab MW után.