2118
-
Rehom #877 Simán fut a játék, max grafikán, nem tudom mit kell leszólni ,hogy laggol meg mitom én ... milyen géped van egyáltalán,hogy olyan szarul megy? -
Van hozzá nvidia driver. -
akkor netöltsem le?xd -
mester1987 #874 DELETE -
mester1987 #873 Szörnyű ez a játék technikailag. Lassú egérmozgás célzó módban, szar optimalizálás. Több, mint 50% processzorhasználat. Lassan attól kell félnem mikor nyírja ki egy ilyen fosul portolt hulladék a processzorom.
Kb. az előző Black Ops szinjén van, mert az sem mindig hajlandó jól futni.
Szánalom komolyan mondom!!! -
mester1987 #872 Ja most olvastam vissza..ok :) -
Skyline #871 Tényleg fáradt vagy...:DD -
Skyline #870 Lag...Alacsony fps.... Valahogy így indult az előző Black Ops is....:D
-
mester1987 #869 Hol van 11000 komment? Steamen? -
Arwenke #868 Jatszottam van eleg ember multiban, csak nem ertem miert laggol plusz fps is eleg erdekes 30-60 kozott. -
Skyline #867 Kíváncsi leszek. Videók alapján nem olyan gáz a multi mint az MW2 volt (pingek,lobby,stb).
Ha elegen SD-znek megveszem.:) -
Gabe18 #866 Mármint ma, csak ugy értem hogy nappal. -
Gabe18 #865 A 30-40 szerintem meglesz. Azért az Európaiak nagy része eleve csak holnap jut hozzá. -
mester1987 #864 *feltörés előtt (már kihagyom a szavakat )
-
Skyline #863 Jaja énis néztem,azért írtam a 11ezres kommentet. :)
Bíztatóbban hangzik pár órával megjelenés után... -
mester1987 #862 Persze, gondolom ki sem próbálták feltörés, dehát ők nagy profik :) -
Skyline #861 Valaki aki megvette és tolja mondjon nekem pls egy adatot a Search&Destroy módból,játszák-e sokan vagy sem....
Ez az egyetlen mód ami miatt ez a játék érdekelhet...:D -
Gabe18 #860 De a multival már 11 ezren játszanak. A 3000 az a single része. Már ha jól értelmezem azt a steam-es listát. -
Skyline #859 Na viszont ugye pár órája lehet nyomni. Pár óra alatt volt összesen 11,093 játékos. Ez más bizalomgerjesztőbb. Kíváncsi leszek ma estére mennyi lesz. -
Másfélórája jött ki és máris nyávogtok :D Várjatok 1-2napot és beindul a cucc. -
Jah, akkor nincs gond. Csak a szokásos minőséget hozzák :D -
mester1987 #856 Nem szar, csak egy Crackfix nem árt utólag majd. -
Skyline #855 Szar, összevissza random problémák vannak mindenkinél.
És még STEAM-et is fel kell mellé tenni. -
Skyline #854 Ez a játék bukónak tűnik pc-n egyenlőre.
Ha eléri a játékosszám a 30-40ezret akkor talán lesz értelme megvenni...
De jelenleg ez a 3000 játékos megjelenés után nagyon karcsú,és gyorsan fognak fogyatkozni... -
Akko a skidrow most szar? Ne szedjem? -
mester1987 #852 Hát mostanság szoptatja a népet jaja :D -
Skyline #851 Nincs ebben semmi komoly, Skidrow release...:)
Csak a szokásos....:D -
Biztos jó sokan megveszik. -
Skyline #849 Nem nehéz hozzáadni a steames játékos adatokat,hiába szépíted PC-n nagy jóindulattal van meg a nagyobb címekből is az 1 milla...
Hacsak nincs totálisan warezvédett multi (vagy Single,lásd Diablo 3).
Más.
Jelenleg alig 3000 játékos tolja STEAM-en (csak nálunk csak 1 warezoldalon ennyien seed-elik). Ez így baxottkarcsú megjelenés után,de kíváncsi vagyok 1 nap múlva mennyi lesz.
-
Gabe18 #848 Hát a játék tényleg nem valami szép, de minden bizonnyal ebben vannak a világ legszebb árnyékai. Ugyanis ha a menüben a shadows részt High-ra veszem, akkor az i7, 6 giga ram, ATI 6870-es gép 1-2 fps értéket képes magából kiszenvedni. Minden más beállítás esetén 30 fölött. -
mester1987 #847 Szépen levédte a játékát azért az Activision ne mmondom. A warez verzió jelenleg olyan instabil, mint kb. az akkori új SecuROM DRM-es védelmek.
A Zombie mód nem indul, az Egyszemélyes mód, pedig csak a steam fennléte mellett hajlandó elindulni és valahol olvastam, hogy az is kilép(het).
Lehet direktre kihagyott valamit a kiadó, a warezvédelem ellen. Komoly -
coyote77 #846 -
mester1987 #845 *levédi -
mester1987 #844 Az nem semmi. Hogy elvédi már.
Én minap olvastam, hogy anno a Modern Warfare 2 eseében 3% volt csak a PC-s eladás (azt hiszem az első héten még, de lehet hogy pár hónapos statisztika volt), de ez nem mostanság volt. :) -
PC-re a fél világ steam-en veszi meg és mivel steam a büdö életbe nem ad ki eladási adatot soha nem tudjuk meg hogy pc-re valójában mennyi fogy pc-re.
Persze a nagy szakértők majd megint jönnek hogy bezzeg konzolra már 5 millió fogyott pc-n mert alig párszázezer.Ja csak pc-re ma már kb a kutya se vesz lemezen game-et ez a sok gyökércsíra meg meg kb csak azokat számolja az eladásokba.Ezért is volna jó egy steam eladási statisztika ,de sosem lesz.
-
Skyline #842 Pc-n ugyanúgy veszik csak a magas warezarány miatt kevésbé szembetűnő. -
Igen, ezt mondom én is. Szart is veszik. -
Skyline #840 Vagy inkább jóval minimálisabb a warez.
MINDEN jobban fogy konzolon.
-
2 dolog miatt fogy tobb cod konzolon. ha meguntak, el tudjak cserelni es nem bukjak az egesz osszeget. a masik meg az, hogy a konzolosok igénytelenebbek. -
Skyline #838 "Nem is tudom itt most szerveres, vagy IW Netes marhaság lesz?"
Ez a másik amitől félek....
Nincs bérelhető szeró.... FIX szerók lesznek és gamelobby mint MW2-ben (annyi a különbség hogy szeróra csatlakozol és nem egy adott ember a szeró)....