2118

• Rehom
    Simán fut a játék, max grafikán, nem tudom mit kell leszólni ,hogy laggol meg mitom én ... milyen géped van egyáltalán,hogy olyan szarul megy?
  • Fpocok
    Van hozzá nvidia driver.
  • Myselor
    akkor netöltsem le?xd
  • mester1987
    DELETE
  • mester1987
    Szörnyű ez a játék technikailag. Lassú egérmozgás célzó módban, szar optimalizálás. Több, mint 50% processzorhasználat. Lassan attól kell félnem mikor nyírja ki egy ilyen fosul portolt hulladék a processzorom.
    Kb. az előző Black Ops szinjén van, mert az sem mindig hajlandó jól futni.

Szánalom komolyan mondom!!!
  • mester1987
    Ja most olvastam vissza..ok :)
  • Skyline
    Tényleg fáradt vagy...:DD
  • Skyline
    Lag...Alacsony fps.... Valahogy így indult az előző Black Ops is....:D
  • mester1987
    Hol van 11000 komment? Steamen?
  • Arwenke
    Jatszottam van eleg ember multiban, csak nem ertem miert laggol plusz fps is eleg erdekes 30-60 kozott.
  • Skyline
    Kíváncsi leszek. Videók alapján nem olyan gáz a multi mint az MW2 volt (pingek,lobby,stb).
    Ha elegen SD-znek megveszem.:)
  • Gabe18
    Mármint ma, csak ugy értem hogy nappal.
  • Gabe18
    A 30-40 szerintem meglesz. Azért az Európaiak nagy része eleve csak holnap jut hozzá.
  • mester1987
    *feltörés előtt (már kihagyom a szavakat)
  • Skyline
    Jaja énis néztem,azért írtam a 11ezres kommentet. :)
    Bíztatóbban hangzik pár órával megjelenés után...
  • mester1987
    Persze, gondolom ki sem próbálták feltörés, dehát ők nagy profik :)
  • Skyline
    Valaki aki megvette és tolja mondjon nekem pls egy adatot a Search&Destroy módból,játszák-e sokan vagy sem....
    Ez az egyetlen mód ami miatt ez a játék érdekelhet...:D
  • Gabe18
    De a multival már 11 ezren játszanak. A 3000 az a single része. Már ha jól értelmezem azt a steam-es listát.
  • Skyline
    Na viszont ugye pár órája lehet nyomni. Pár óra alatt volt összesen 11,093 játékos. Ez más bizalomgerjesztőbb. Kíváncsi leszek ma estére mennyi lesz.
  • JaSoN HuNTeR #858
    Másfélórája jött ki és máris nyávogtok :D Várjatok 1-2napot és beindul a cucc.
  • Fpocok
    Jah, akkor nincs gond. Csak a szokásos minőséget hozzák :D
  • mester1987
    Nem szar, csak egy Crackfix nem árt utólag majd.
  • Skyline
    Szar, összevissza random problémák vannak mindenkinél.
    És még STEAM-et is fel kell mellé tenni.
  • Skyline
    Ez a játék bukónak tűnik pc-n egyenlőre.
    Ha eléri a játékosszám a 30-40ezret akkor talán lesz értelme megvenni...
    De jelenleg ez a 3000 játékos megjelenés után nagyon karcsú,és gyorsan fognak fogyatkozni...
  • Fpocok
    Akko a skidrow most szar? Ne szedjem?
  • mester1987
    Hát mostanság szoptatja a népet jaja :D
  • Skyline
    Nincs ebben semmi komoly, Skidrow release...:)
    Csak a szokásos....:D
  • JaSoN HuNTeR #850
    Biztos jó sokan megveszik.
  • Skyline
    Nem nehéz hozzáadni a steames játékos adatokat,hiába szépíted PC-n nagy jóindulattal van meg a nagyobb címekből is az 1 milla...
    Hacsak nincs totálisan warezvédett multi (vagy Single,lásd Diablo 3).

Más.

Jelenleg alig 3000 játékos tolja STEAM-en (csak nálunk csak 1 warezoldalon ennyien seed-elik). Ez így baxottkarcsú megjelenés után,de kíváncsi vagyok 1 nap múlva mennyi lesz.

• Gabe18
    Hát a játék tényleg nem valami szép, de minden bizonnyal ebben vannak a világ legszebb árnyékai. Ugyanis ha a menüben a shadows részt High-ra veszem, akkor az i7, 6 giga ram, ATI 6870-es gép 1-2 fps értéket képes magából kiszenvedni. Minden más beállítás esetén 30 fölött.
  • mester1987
    Szépen levédte a játékát azért az Activision ne mmondom. A warez verzió jelenleg olyan instabil, mint kb. az akkori új SecuROM DRM-es védelmek.
    A Zombie mód nem indul, az Egyszemélyes mód, pedig csak a steam fennléte mellett hajlandó elindulni és valahol olvastam, hogy az is kilép(het).

Lehet direktre kihagyott valamit a kiadó, a warezvédelem ellen. Komoly
  • coyote77
  • mester1987
    *levédi
  • mester1987
    Az nem semmi. Hogy elvédi már.
    Én minap olvastam, hogy anno a Modern Warfare 2 eseében 3% volt csak a PC-s eladás (azt hiszem az első héten még, de lehet hogy pár hónapos statisztika volt), de ez nem mostanság volt. :)
  • grebber
    PC-re a fél világ steam-en veszi meg és mivel steam a büdö életbe nem ad ki eladási adatot soha nem tudjuk meg hogy pc-re valójában mennyi fogy pc-re.

Persze a nagy szakértők majd megint jönnek hogy bezzeg konzolra már 5 millió fogyott pc-n mert alig párszázezer.Ja csak pc-re ma már kb a kutya se vesz lemezen game-et ez a sok gyökércsíra meg meg kb csak azokat számolja az eladásokba.Ezért is volna jó egy steam eladási statisztika ,de sosem lesz.
  • Skyline
    Pc-n ugyanúgy veszik csak a magas warezarány miatt kevésbé szembetűnő.
  • Fpocok
    Igen, ezt mondom én is. Szart is veszik.
  • Skyline
    Vagy inkább jóval minimálisabb a warez.
    MINDEN jobban fogy konzolon.
  • Fpocok
    2 dolog miatt fogy tobb cod konzolon. ha meguntak, el tudjak cserelni es nem bukjak az egesz osszeget. a masik meg az, hogy a konzolosok igénytelenebbek.
  • Skyline
    "Nem is tudom itt most szerveres, vagy IW Netes marhaság lesz?"
    Ez a másik amitől félek....
    Nincs bérelhető szeró.... FIX szerók lesznek és gamelobby mint MW2-ben (annyi a különbség hogy szeróra csatlakozol és nem egy adott ember a szeró)....