2118
-
mester1987 #917 Következő címük; Call of Duty: Future Soldier -
#916 Leírhatod privátba is. Érdekel a véleményed. Mivel nem olvastam a fórumot, csak tegnap óta, így elég valószínű, hogy nem láttam amire gondolsz.
De lehet, hogy meggyőzöl arról, hogy nincs igazam. -
Skyline #915 17000 online játékos és növekszik... Alakul...
Valaki SD módot tol? Milyen? Van elég játékos benne? (más mód NEM érdekel). -
#914 Felesleges. Már minden le lett írva 1000szer. -
Csokis #913 -
Árnyvadász #912 Éppen a Skyfall végett jutott eszembe. JB filmek épp 50 éve mennek, CoD ehhez képest még sehol sem tart. -
Csokis #911 -
#910 Ha engem akarsz megcáfolni, írd le a véleményed nyugodtan. Arra van a fórum. -
#909 Írtam egy hosszú kommentet, de aztán rájöttem, hogy az elvakult buta emberekkel nem érdemes vitatkozni. -
Árnyvadász #908 Multija mindegyiknek jó. Persze ez is nézőpont kérdése, de tipikusan az a pár száz órás elfoglaltság. Tehát a pénzét végül is megéri. Kampány sem szokott rossz lenni, ahhoz képest, hogy teljesen scriptre épít.
MW3 kampánya nekem még jobban is tetszett, mint a BO. Zombik azok nem feltétlenül ebben a játékban érdekelnek, meg számomra unalmas ez az ablak bedeszkázós játékmenet. Akkor, ha már zombik, meg ilyen jellegű játék, ott a L4D2 vagy DI, esetleg a most alfa állapotban leledző War Z.
Ezt kipróbálom, a kampány miatt. Nekem mindössze ennyi az elvárásom: Fusson jól és kapjak egy filmszerű élményt, ami élvezetes és legyen annyira jó, hogy elvigyen a lendülete a sztori végéig. Ha ez megvan, akkor részemről rendben van ez a CoD is.
Az utóbbi részek (MW2-BO-MW3) meg is van eredetiben, ezt is szívesen megvenném, de most valahogy nincs kedvem áldozni rá, főleg azért is mert sokat játszottam ezek multijával és kicsit elég is volt.
Ez meg gondolom nem nyújt akkora előrelépést mulitban, hogy érdemes legyen újra megvenni. Persze cáfoljatok meg, aztán meglátom. Véleményeket szívesen olvasok róla. -
#907 Persze hogy lehúz minden játékot, mert ez a divat most. Ki se jött, de már csak szapulja a játékot. Ezt látja mindenhol, így Ő is csak a hibákat látja, ja, és mivel befolyásolható kis senki, akinek nincs saját véleménye, ugyan azt kezdi mondani.
Grafika nálam majdnem az utolsó szempont... CS 1.6-nak milyen grafja van? mégis mai napig játszok vele, úgy, hogy minden off-on van.
Pedig nincs rossz gépem, minden megy maxon.
A játékélmény a legfontosabb. Hol érdekel, hogy a falba lőtt golyó mennyire pixeles?
Másik nagyon fontos számomra a hang.
Aki meg csak szidja a játékot, oké, meghallgattuk, továbbiakban nem érdekel a véleménye, hisz úgyse játszik vele mert szar... vagy azért végig viszi? Meg a multiba is beleöl 2-300 órát? -
Arwenke #906 Én csak azt nem értem, hogy most jelent meg a játék de már mindenki tud mindent róla, pro és kontra... érdekes ez
Én megvettem pedig a legutóbbi MW ritka szar volt, azt kell mondjam annál sokkal jobb ez a rész. Érdemes egy esélyt adni neki. Kétségtelen tény, hogy a grafika nem egy nagy valami, de a multi szerintem egész jó lett.
Hozzá tenném aki a régi cod illetve MW1 szeretné ujra látni annak nem fog bejönni. -
Buscemi #905 Sziasztok!
Az a gondom, hogy az első küldetés második részénél amikor a heli leesik a hajóra akkor fel kell törni egy ládát amiben valamiféle mellény van. Amikor megcsinálom akkor bezuhanok az ajtó mögé a fedélközbe ami annyira bugos, hogy a falali nem látszanak és nem tudok sehogy sem kijönni! Ha visszamegyek akkor mindig a játék legelejétől engedi csak, ha így a bugos részben állva lelövöm az összes ellenséget akkor mennék tovább, hív a társam de nem tudok kimenni sehogy csak állok ott, a hajó megy, néha átmegy rajtunk egy bugos másik hajó és ennyi :(
Valakinek volt ez? -
#904 Igaza van szerintem ... olyan jatekokat keszitenek amilyenekre igenyt van ,es az nem feltetlen a minosegi alkotasokak takar :).Ugy kepzelem el mint mondjuk a filmiparban egy brazil sorozatot vagy a baratok kozit ill.a joban rosszbant mert erre van igeny. -
#903 nekem az MW 1-2 és kis túlzással a 3 is teli találat
kérdeznék vmit:
te ilyen negatív gyerek vagy? ha nem tetszik, minek foglalkozol vele?
elolvastuk, tudjuk, köszönjük - szted sz.r
ennyi :)
ha 26-szor beírod ugyanazt, akkor is tudni fogjuk
csak max sokakat idegesítesz vele és troll-gyanús leszel :)
inkább várd a Far Cry 3-at, oszt' kész :D
úgy mellesleg, azt én is nagyon várom :) -
#902 a hangnem ami a nem mindegy, meg hogy hülyének nézi az embert, tudod? :) -
Arwenke #901 Ha neki tetszik és jó így, az miért is probléma? -
Gabe18 #900 Nem tudom spoiler-e, de inkább úgy írom egy gondolat a single részben látott cuccok egyikéről multiban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval ez a jövőben használt álcaruha a single részben tök jól van megoldva. De ha ez a multiban is benne van, hát akkor megint érdekes. Gyakorlatilag láthatatlan az ellenfél.
Cserébe ugye ott van fegyveren a kis célzó izé amivel látod őket, de azzal meg átlátsz mindene falon, fán...
Szóval nem tudom multiban ha ez benne van hogy oldják meg hogy ne láthatatlan emberek futkossanak fel-alá, meg mindent látó kemperek bújjanak a sarokban... -
#899 amúgy meg hogy te bedőlsz évről évre a marketingshitnek, nos az a te problémád. -
#898 igen azon. -
#897 igen mar az elso palyan bedoba melyvizbe lovoldozes iranyitott raketa repcsibol.. elvezetes porognek az esemenyek ezerrel. mar mar szurrealisztikus de baromi jol elva talalva. -
#896 GT.com szerint "the most groundbreaking cod since the first one".
-
#895 mi ez itt, Óvoda B+ ?
grafika, mi?
X360-as képeket és videókat láttam - teljesen rendben van
#881 te mivel játszod? Commodore 64-gyel? :)
mingyááá megyek a sajátomért, és ma vagy holnap tolom az 1. benyomásokat :)
haverok jókat mondtak róla
gamespot-teszt pedig csak megerősíti -
#894 Véleményem szerint a BO-nak volt eddig a legjobb SP kampánya. Elég hosszú is volt, és változatos.
Én még a BO 2-vel nem játszottam, de biztosan nem fogok csalódni.
Ja, és MP szempontból is a BO nálam a fav. -
Gabe18 #893 Pontosan ez jutott eszembe. Valahogy annyival jobban tudják prezentálni, az egész játékmechanika annyival jobban működik hogy hihetetlen. Pedig mindkettő singla része egy "menj előre és scriptelt szituációkban ölj meg mindenkit" dolog. -
#892 elso 10 percben mar jobbal elvezem mint a medal of honor warfightert.. reszemrol a bo2 viszi a palmat mar most.. -
#891 Oké, lehet elmenni a 'csába!
Leírtad a véleményed, (szarunk rá) most pedig GTFO!!!!!!!4 -
#890 pont ezt irtam egy forumon, mindenki szitkozodik és b+gol, és mégis milliók mennek nyálcsorgatva az üzletekbe, ezis olyan mint az iphone5, csak a hype adja el....megunhatnák már, mert addig nem kapunk minőségi COD-ot... -
damojian #889 1x csak felébrednek az Ati tulajdonosok...Mindig is Nvidián futott a CoD jobban( a szebbet nem mondtam...) -
#888 Mindenki sír,hogy de elavult a grafika, hülye az A.I. ,fizika nuku.
Mégis mit vártatok? Mindenki (már akinek van szeme) tudta,hogy ez lesz. Kb. a MW2 óta megy a rinya a fórumokon, hogy ha a következő rész nem fejlődik,akkor nem veszik meg a népek. És mégis be tudják hülyíteni az embereket (és ez nem Bobby bácsi kompániájának) hibája.
Szart sem mutat már fel a COD a MW óta, és mégis megveszik az emberek.
MEG IS ÉRDEMLITEK! EGYÉTEK A SZART! ENNYI LÉGY NEM TÉVEDHET! -
#887 Missing Decryption Key.. Remek.. -
#886 Ez a statégiás rész borzalmas. -
#885 Ráadásul a mai játékok 98% konzolport, szal ez krva gyenge kifogás. -
#884 konzolra is lehetett volna (ebből a millió éves motorból is) sokkal szebbet kihozni, ahhoz hogy elfogadható legyen. -
#883 Konzolokra van írva a játék, azért ilyen. -
mester1987 #882 Erről pofáztam. Ha az árnyékokat leveszem nálam jól megy már, de azzal is jól kéne futnia, hiába DirectX 11-el megerőszakolták...
Hát a játék...ááá...nincs az az isten hogy én ezt végigjátszam.
Zombie móddal annál inkább el lehet szórakozni majd.
De ez a több, mint 50% processzorhasználat akkor sem menti fel az alól, hogy egy rakás 0, ugyanúgy, mint az előző Black Ops esetében.Néha ha úgy gondja intenzíven megy, de ha úgy gondolja a program akkor ingadozik össze-vissza. Erről ennyit. Üdv. -
#881 pl itt a futurisztikus pályákon 200 fps felett megy, szal akire erre azt mondja hogy szarul optimizált, az nem tudom mivel, is min játszik.
Viszont ok hogy a gfx nem minden, értem én, meg ha így is viszik a parasztok akkor minek váltani egnine-t, de:
..a Trehány szerint ez így teljesen oks 2012-be? Komolyan ilyen 320x200-as 16 bites textúrákat a cod4-be nem lehetett látni. (igen, minden maxon van) -
#880 Aha, vasigénnyel valóban nincs baj, ultrán minden, 100 fps felett a sebesség. Tehát gyengébb vasakon is jól kell hogy menjen.
Dehát ettől a "látványvilágtól" el is várom. -
#879 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lóhátról rakétavetővel orosz tankokat ölni
-
#878 +1
Minden maxon, max fovon fix60fps
Egyedül a shadowot hagytam lowon, azt sosem rakom feljebb.