C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól is függött mit játszol. Respavn-os játékmódban nem volt olyan idegesítõ, de én sokat SD-ztem, ahol ugye ha lelõnek úgy maradsz. Hát kiakasztó volt mikor az ellenfélnél volt 2-3 "végtelen futás perk+akimbo 1887" játékos, aki föl alá rohangált különösebb célzás nélkül agyba fõbe puffogtatott mindenkit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Hát én régen nem éreztem hogy a MoH különb lett volna, pont ellenkezõleg ott sokkal nagyobb volt a hasonlóság, mint látványban mint stílusban (stílust most arra is értem hogy világháborús volt)
Most azért ha letakarom a kezemmel a 2 címet és megnézem nem mondanám meg hogy az egy MoH ami most jött ki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"Ugrabugrálva lövöldözni jóval nehezebb volt."

"JÓVAL NEHEZEBB"

vagy csak megint vakon véded az aktuáõlis új COD részeket. MEGINT. 😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nem csak a shoti volt a baj ezt fogd már fel...😊
A perkek... A fegyverek... Minden.

DarkSector
Pedig ezt írtad. 😄 Vagy akkor rosszul fogalmaztál. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
PÖCCRE nem ugyanaz a 2-õ...ez tény, de nem is mondanám hogy ez a shotis témától rosszabb lenne a játék, mellette nagyon sok újdonság is került bele.
Tudtommal a peccsekkel is javultak a dolgok.
Engem amúgy soha nem hátráltatott a shoti.

Nem azt mondtam hogy nem lehet...😊

Nem arra gondoltam, hogy jobb, hanem hogy megvannak a sajátosságai ettõl más. Nem azt jelenti, hogy jobb, ezért is volt a háborús játékok szélesebb választása.
DarkSector
Oksa gyere be egy kört war-ozni cod4-be majd meglátjuk utána mit mondasz az ugráloslövésrõl...noozoomba kapod a fejeseket.

Sajnos.
DarkSector
MoH és CoD régen is a nevükben különböztek és mindigis a CoD 1+uo+2 ment orrba-szájba, soha nem volt a moH ettõl több.
Annyi hogy manapság már sokkalta több választék van és ez nem elég.

Úgy mint az MW2-ban az akimbo 1887-el, úgy nem.
De említhetném a részek óta benne lévõ késelés technikát, ami idegrohamba visz, hogy 6 méterrõl elindítja a vágást, te még mellbe lövöd 3x de az már nem ér semmit, és egy suhintással megöl.

De kár is ezen variálni. Ezt vagy elfogadod ilyennek, vagy nem játszol vele. Mert ezen érdemben szerintem nem fognak változtatni, mert ez bejött a tömegeknek, akkor miért változtatna?

"Milyen színvonal volt a CoD 1-2-4-ben?"

Lássuk csaaaaak:
Ugrabugrálva lövöldözni jóval nehezebb volt.
A fegyverek közül 1-2 példány volt teljesen norecoil,jól ki is tiltották mindet mindenhonnan.
A csipák közül az automata csipák háttérben voltak jelentõsen gyengébbek és pontatlanabbak.
Hitbox.

Így hirtelen ennyi ami a COD4 után (és még talán az 5 is ide tartozik) megváltozott a butulás irányába...
SP részt nem említettem én most csak a multiról beszélek.
MW2-vel elkezdõdött a multi butulása, gyenge hitbox-al fos pingekkel, dilettánsoknak való idegesítõ perkekkel, norecoil fegyverarzenállal...
BO és MW3 még tovább butította az egészet.

DarkSector
Mindegy ki merre oszlott, a prodoktum a lényeg a kész végeredmény.
Hogy egy cod játékos megy egy bf játékos a moh-n 2. helyen tartja számon és csak warezban bottal piszkálja, meg hogy elbukott a pénztáraknál (legalábbis ezt olvastam egy hírben, nem csodálkoztam) az jelent valamit.

A régieket nem, igazad van. Az meg hogy Call of Duty-t akarnak utánozni foglamam sincs, de ha ez igaz (mert nem olvastam utána), akkor LECSó a sorozat, mert mindig megvolt ezekenek a címeknek a sajátosságai és ha ez így folytatódik, akkor a Medal of Honort el is felejthetjük.
DarkSector
Jah a cod4-ben nem lehet messzirõl shotizni? azt gondolod? 😄

Hol írtam én hogy a MOH BF vagy COD lenne? Én azt mondtam hogy egy rommá butított BF3 (lásd hangok,látvány,fegyverek,jármûvek,grafmotor,stb), amivel a COD-ot akarták MAJMOLNI (mert bizony arra hajaztak).
Az meg hogy ki mit fejleszt teljesen mellékes ha a RÉGI MOH színvonalat meg sem közelíti az alkotásuk.

Lehet, hogy eltorzult, de utánaolvastam, hogy az Infinity Ward felelõs a régebbi Medal of Honor részekért...aztán kettéoszlott vagy mi volt és utána csinálták a Call of Duty-kat, míg a Treyarch bele nem kutyult 😊
Hát azért nem. Egyrészt a fegyverek némileg reálisabbak voltak az elsõ két részben. Ponttalanabbak voltak, jobban szórtak. Talán elég a MW2 akimbo 1887 shotgun-al játszó emberkék elleni "vidám" pillanatokat felidéznem.
Na meg ott még nem szakadt a nyakadba a játék folyamán fél percenként légicsapás, irányított rakéta, távirányításos kisautó, vagy kutyahad...

DarkSector
Miben hitelesebb?
A BO történetében hol látod az ellentéteket?

Ez abból fakad, megmondom én neked, hogy szegény Treyarch...sokáig az IW után kullogott, holott nem egymás ellenfelei voltak.

Most meg nehéz megemészteni, hogy hozzák ugyanazt a szintet, sõtt most merem állítani ez a sok stílus még érdekesebb a 2 darab MW után.

De ott hitelesebb a történet, látszik az egykori Infinity War munkája, ez a nem mindegy DS. És a Modern Warfare 2-ben is így volt, kár hogy a 3. már csak próbálkozás volt.
DarkSector
Mindhárom más.

a CoD és BF a maga stílusukban egyedülállóak, a MoH egy torz közös gyermek...ennyi.

DarkSector
Milyen színvonal volt a CoD 1-2-4-ben?
Szerintem a régi gyermekkori élmények szépítik, Én mondom többször mostanában játszva a CoD4-et, hogy FULL ilyen a single...
Multi annyiban más hogy van dedicated, a szó régi értelemben véve vett jelentésében...ennyi.

A többi a képzeleteted szüleméyne hogy miben voltak jobbak.

Nem akarok én itt vitázni, de a Medal of Honor és a Call of Duty nem ugyanaz, a versengés az meg egy elég szomorú dolog.
Más a Medal of Honor és más a Call of Duty sorozat is. És más a Battlefield sorozat is. Mellesleg a Danger Close egy egészen más csapat és szerintem tõlük egyálatalán fejlõdés a 2010-es Medal of Honorhoz képest. Bár szerintem annak is jó hangulata lehet attól függetlenül, hogy ronda meg hogy rövid.
Tisztában kéne lenni dolgokkal aztán lenni elvárások 😊
Egyébként én megfogadtam több CoD-ot nem veszek a BO után, az MW ki is maradt. De mégis engem is piszkál kicsit hogy milyen lehet. <#whatever>
Úgyhogy még azt se zárom ki ha a single-t lenyomom warezba, hogy meghozza a kedvem hozzá.

Csodát nem várok csak egy problémamentes gyors arcade shootert,szemet hunyva afelett hogy a színvonal jócskán a padlón van a COD1-2-4-hez képest....
Haverral akarunk tolni valamit,de ha sok a negatív visszhang (lag,optimalizálatlanság,stbstbstb) akkor ez is kimarad.

Szerintem abszolút nem szomorú, egy rommábutított BF3 kis pályákon COD majmolással, egy halom buggal. Ennyi a MOH 2...
A régi MOH színvonalat nyomokban sem tartalmazza.
Arról nem beszélve hogy a COD színvonalát is alaposan alulmúlták az új résszel (a MOH 1 sem volt különb)....
Lehet csinálni gyors arcade multiplayer lövöldét a COD nyomdokain csak akkor tegyük magasra a mércét és próbáljuk hozni a régi COD-ok színvonalát (amit az MW2 óta az új COD-ok sem tudnak multiban)... Rögtön nagyobb lenne a siker..

Szerintem kár csodát várnod. Az MW 2-3-ból meg a Black Ops-ból eladtak rekord mennyiséget, nem hülyék hogy most olyan változásokat hozzanak amitõl neked tetszene, hiszen akkor mit szólna az a sok millió aki megvette az elõzõeket, és az ott látottakért "van oda".

Korábban belenéztem pár stream-be amin már a multi ment, amit ott láttam az ugyanaz a CoD volt mint az elmúlt években bármelyik. Az egyik pályáról pl. nekem az jutott eszembe hogy itt egyszerûen fogták a Black Ops Launch map-ját és némi alakítgatással kinevezték egy újnak.

Ez szomorú, hogy a Warfighteré haldoklik, mert attól, hogy egyszerû nem rossz, hiába húzta le a régóta barátságosabb videójátékokkal foglalkozó PC Guru is.
Gondoltam beolvasok ide,mert elgondolkodtam egy új multiplayer cím beszerzésén...
DarkSector ismét jelen akárcsak minden más COD topikban (és persze warez topikban mert az eredetit azért messze nem veszi meg 😄 )
Negatív hozzászólások már vannak, a pozitívakat nem tudom értékelni mert olyan emberek irományai akiknek az MW2-3 és BO is tetszett.... Vagyis semmit nem ér számomra a pozitív kritikájuk...

Várom az elsõ multi élménybeszámolókat...

// A lentebbi Medal Of Honour beírásokat remélem nem az új MOH 1-2re írtátok mert azokra mindent el lehet modnani csak azt nem hogy a régi MOH színvonalával egyenértéküek... Az új MOH részek inkább egy jókora rakás szarral egyenértéküek, az élettartamuk is annyi (MOH1 szinte halott multiban, MOH2 pedig már most haldoklik)...

*De már megírták #770, így nem írom hozzá 😄
Hát itt visszaolvasva pár hsz-t kifelejtettem a kis irományomból a grafikai megvalósítást, ha érdekel; #736
DarkSector
Pontosan én is a te vleményedet nem is kritizáltalak, a videóra írtam hogy a srác viselkedése miatt nem tudom komolyra venni amiket mond. 😊

Cumshot
Én? Dehogy vállalom lol. Nekem van életem + amikor éppen nincsen, akkor inkább Diablo 3-azok <#vigyor>

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

DarkSector
+1 szavazat (ha HG akarsz lenni)
Csakis akkor ha neked tetszik a játék, ha nem és nem tetszik, ne is vállald el.

6-7 szavazattal már jelezheted modiknak is.

attiGT
" ...minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja! "

attiGT
Én tiszteletben tartom a véleményed a játékról, illetve az aláírásodban lévõ dolgot is és egyben igazad is van.

DarkSector
Az nem gond. 😊
Látod én elintéztem hogy legyen elég HSZ. 😊

attiGT
Az a durva, amíg az embereknek ez a szarkupac is megfelel és meg is veszik, addig bizony ez a sorozat sehova nem fog fejlõdni.

DarkSector
Ki a kénköves faxomat érdekli hogy megvan-e neked a játék vagy nem.
HG annak a dolga hogy rendben tartsa a topikot ennyi. 😊
Hsz-k száma nem gond, kivételt szoktak tenni adott esetben.

Ha vállalod, akkor kapsz tõlem egyet.
Persze ha utólag kiderül hogy csalódok/dunk benned le leszel váltva...😄

Cumshot
*MW3 topigban is 7260 hsz van, abból 6000 Te vagy Dárk 😄

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Cumshot
Én, csak valaki vegye meg nekem elõtte a játékot 😄
Amúgy szerintem tök felesleges, nem hinném hogy összejön itt 3000 hsz.
MW2 topik 3 éve ilyenkor már bõven 10000 fölött járt.

DarkSector
Mivel itt a megjelenés, és vészesen kezd kibontakozni a dolog, érdemes lenne minnél hamarabb egy HG.

Ki vállalja el?

Cumshot
Na megjött az idei átskinezett Call of Duty? Van annyira bugos mint az elsõ Black Ops? Mert akkor megveszem 😄

DarkSector
Jó azt tudtam hogy vannak szabadon ilyen lények, de hogy jön ez ide?

attiGT
a valóság

DarkSector
Mi ez?

Maxtreme
basszus (igen még mindig a grafikán lovagolok) meg merem kockáztatni hogy az elõzõ BO szebb volt.
Ez valami iszonytatóan kibebaszott ocsmány. Ilyen randa texturákat nem mostanában láttam.

attiGT

Solid Snake
Majd a fekete doboz megoldja <#nevetes1>