2118

• LocalPatriot
    Az igen!
    De nagylelkűek! :)
  • Gabe18
    Ok, kösz a választ neked is meg tommygear-nek is!
  • Fpocok
    bioware reagált a malőrre :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Kongy
    igen az az en idegeimet is felbaszta de egy reviewben mondtak h elvileg nem kotelezo. en csak az egy kotelezot csinaltam meg es tivabbenged a kampannyal gond nelkul

am hala az egnek kivettek a gyoker breackelest.. attol kaptam agyfaszt az uj MoHban is annyira elcsepelt mar h kinos eyszeruen nezni...
  • Gabe18
    Hát én játszottam BO multit, ott szerintem kifejezetten jó pályák voltak.
    Persze szokás szerint a legkisebb Nuketown pálya volt a legsikeresebb, pedig talán az összes többi jobb volt nála.
  • Fpocok
    Pinget megint eltűntették... nem is értem. Ahhoz, hogy ilyen barokat csináljanak, több munkát kell befektetni, mintha csak kiírnák a számot.
  • Skyline
    Továbbá pingek?? Illetve érződik hogy valóban a lobbyból dedikált szerverre lépnek be a játékosok,vagy kamu volt és P2P alapú szemét az egész mint az MW2-3???
    Köszi.:)
  • Skyline
    Köszi az infót...
    Háááát.
    SD: 577
    Ez elég karcsú... :/
    A többi mód semmilyen formában sem érdekel.
    MW2 óta nem vettem COD-ot,fingom sincs milyenek voltak a BO pályák,csak azt tudom hogy sokan mondták hogy kicsik.
    Asszem beruházok rá,de remélem vannak akkorák a map-ok mint a COD 4-ben. SD törpe pályán csak hentelést szül,nem taktikus játékot, sem csapatmunkát...
  • Fpocok
    Mé, nincs benne?
  • tommygear
    micsoda marketing duma volt ez hol a dx11? :D
  • ozimak
    Attól függ mit értesz "apró" alatt. Szerintem jobbak a pályák mint az MW3-ban de még mindig nem olyan jók mint MW2-ben :) Olyan black ops-osra sikerültek a pályák... :D (vajh miért) de ez csak azért furcsa,mert az egész game olyan MW-s inkább. Rengeteg játékmód van,és mindegyiken szép számmal vannak.
    Éppen most:
    SD: 577
    Dom.: 2836
    TDM: 6656
    HC-SD: 922
    HC-TDM: 2100
    Én az MW3-ban nagyot csalódtam,nem is játszottam vele szinte,de ez egyenlőre bejön. Apró részlet meg kütyü meg még talán soha egyetlen COD-ban sem volt még ennyi mint itt! Szerintem érdemes megvenni,akár csak a mutli miatt is.(szvsz) Van egy-két kimondottan jó pálya is. Pl. "hijacked" a yachtos. Emlékeztet az MW-ből a "wet work" nevű hajós pályára. De még én sem játszottam az összesen. Van még kérdés? :)
  • Myselor
    azért a Solar Clubos rész ütött,dubstep és lövöldözés ^^ állat rész volt .tetszett nagyon
  • tommygear
    én simán kihagytam azokat, nem muszáj szerintem, csak időhúzásnak rakták belr
  • Skyline
    Gőzöm sincs én a STEAM jelenlegi statisztikai adatját mondtam.:)
    Én holnapig várok ha nő a létszám még akkor beruházok a játékra, bár eddig túl sok infót nem böfögtek ide a multiplayeres arcok...

Pedig érdekelne: Mennyien vannak SD módban... Mekkorák a pályák (Elérik a COD 4 szintjét, vagy megint apró pályák vannak??)...
    Stbstb
  • attiGT
    köff, ez a korábbi részekhez viszonyítva milyen?

most nézem TBNRfrags srác streamjét és ha még nézem egy keveset lehet meg is veszem :(
  • Gabe18
    Ha a vége felé jársz, akkor elárulod nekem hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a 4. küldetés után megjelennek ezek a "Strike Force" küldetések ahol a területet kell védeni egy bizonyos ideig. Ezeket muszáj megcsinálni? Mert őszintén megvallva én idegbajt kapok tőle... Azt látom hogy a normál pályákban tovább lehet menni, de a végén aztán nem az lesz hogy az összeset csinálhatom meg egyszerre?
  • Skyline
    + 6,045 - Zombi mód :)
  • tommygear
    minden évben ugyan azt adják ki ez a baja sok mindnekinek
  • Skyline
    41,455 - Multiplayer
    13,875 - Singleplayer
  • attiGT
    mennyien játszanak vele perpill pl?
  • ozimak
    Csak nekem csinálja ezt a "Lost connection to host" szarságot? Játszok egy partit, majd a másodiknál már ezt dobja be... Feljön az a kis UTP dugó jel "connection interrupted" felirattal,majd "lost connection to host". És utána nem is tudok már játszani,csak ha újrainditom az egész játékot :/
  • Kongy
    Egyszerűen nem értem mire föl ez a nagy fikázás a játékot illetően, GT 9.4-es értékelése alatt is lázadnak az emberek, holott én is kb a játék (kampány) végefelé járok már, és eddig tényleg k.rvajó... Nem az agyonhasznált klisékből van összepakolva, hanem próbáltak bele valami kis színt is vinni. A diszkós lövöldözés eddig a legjobb rész volt szerintem, nagyon jól eltalálták milyen zenére pörögnek az emberek, ilyen dubstep szerű akármi.. bár lehet addigra már lejárt lemez lesz :D De feelinges volt.
  • Skyline
    Csúcsidőben a többség fent van túl nagy eltérés nincs a számokban. 1 milliót ebből pc-n? Egyenlőre biztosan nem.:)
  • lac coo
    Kipróbáltam, singlét, ötletes , hangulatos, nem a legszebb de nem is csúnya. Jóez !
  • Maxtreme
    Már magát a dx9et se :D
  • mester1987
    *kódrészlet
  • ozimak
    10? Akkor nem lesz livestream :)
  • mester1987
    Agyon van tömködve minden küdrészlettel, hogy kevesebb munka legyen több pénzért, mert ugyebár megtehetjük "Activison".
  • gosumofo
    kell 10 néző a spanjaid közül
  • ozimak
    Hát ez a renderelés egy rakat fos :D Egy 2 perces videót negyed óra után kinyomtam mert még mindig nem érte el a felét sem a progress csíknak. Viszont a game szerintem jó lett. MW3 helyett ezt kellett volna kiadni,nem nagy előrehaladás de az MW3-nál jobb az tuti!(szvsz) Arra még mindig nem jöttem rá,hogy lehet livestream-et csinálni youtube-on keresztül...
  • Shep
    Hát igen a 2 z tényleg durva volt a maga idejében a 4 is tudott újat mutatni de azóta csak minimális a javulás.
  • gosumofo
    dx9 füst
    nem sokan kapcsolták be :D
  • Shep
    Ja most jut eszembe fejlődött amúgy a játék, hiszen van kihajolás, mert úgy emlékszem az az előző pár részben nem volt, mondjuk az elsőben meg igen :D
  • gosumofo
    hát a mostani 1024es felbontást feltolják 1920-ra és látványos javulás lesz :D
  • Maxtreme
    Pedig én is el tudom képzelni ezek után :D :D

Am utoljára ami szerintem ebből a szériából (a maga idejében) jól nézett ki az a 2 volt. Meg esetleg a 4. Mondjuk az előbbinek akkora volt a vasigénye hogy az akkori csúcs HW kb kiégett tőle.
  • mester1987
    Amúgy a mai játékokban már tényleg kevesebbet kell lőni, mindig történik valami moziszerű valami ahelyett, hogy tegyük fel interaktívabb legyen vagy tényleg motíváló legyen(mondjuk lehet ehhez kevés az egér + billentyűzet, de kivitelezhető lenne)
  • Shep
    Az azért csúnya lenne haz új generációs gépekre érkező COD is így nézne ki, vagy csak kicsit javulna.
  • Maxtreme
    Igazad van, akkor ennyi erővel használják a doom1 motorját, mert az 6000 fps-el futna.
    Minden csak optimizáció, hozzáértés, és hozzáállás kérdése.
  • gosumofo
    a cod mindig szarul fog kinézni, simán maradnak majd ennél a motornál nextgen is, úgyis veszik
  • Shep
    Na látom meguntad a másik topicot :D