C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Írd már le még vagy 15x, hogy a Medal szar és neked a BF sem jön be!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

átvezetõk is csak azért jók mert a kiherélt Prototype csapat maradékát ide csõdítette át az activision 😄
azért a MOH egyszerûen szar, rossz játszani vele. ha csak a bf3 szintjén lettek volna a fegyverek meg a mozgás 1:1 átmásolva már elõrébb járnánk
cod játékmenete meg fix minden évben, nem lehet elbaszni

Shep
Annyiban egyet értek ,hogy tényleg nem jobb, mint a Medal de azért nem 0 egyik sem. Majd ha ennek is a végére érek megmondom melyik tetszett jobban de eddig látottak alapján a Medal nyer de még a COD-nak messze a vége.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
A Vac annyira nem rossz, csak nem a codban. Itt tényleg brutálisan szarul mûködik.

A bf3 multija is érdekesen van megoldva (ez a browseres megoldás ne ma legfelhasználóbarátabb) de legalább megoldották valahogy..

Nem tudom honnan szeded az 1 millát,de a mai napon még nincs 100ezer játékos..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Maxtreme
jaja.

Egyébként most majd biztos megkapom hogy ízlés ficamom van meg mittom, de én ezt semmivel nem találom jobbnak mint az agyonfikázott új medalt.
Az tény hogy az átvezetõk hangulatosabbak (nem egy nagy sók, de hangulatosabbak) de összességében mind2 kb 0.

Innen látszik hogy az online szaksajtóknál is a pénz beszél. Amaz kapott ilyen 5-6 pontokat, ez meg 9-9.5 körülieket.

Köszönd a wareznak és az ótvas spúr pénzéhes Activisionnak.😊
Legalább szeróbérlési lehetõséggel ellátnák a népeket, lásd EA/BF3... Érdekes õk meg tudták oldani hogy lehessen szeró, lehessen társaság, és WAREZ MULTI NE legyen....
Ja és van admin,punkbusterrel... Nem idióta VAC...

pc-n is millió fölött fogy a cod, nem csak megszokásból adják ki

Shep
Mit számít az? Úgyis elmegy belõle megint vagy 6-7 milló minimum, na nem PC-re 😄

Maxtreme
user score <#idiota>

Shep
Belenéztem a kampányba, hát nem ájultam el tõle, jó mondjuk nem is vártam mást, mint, hogy megint ugyanaz lesz, mint eddig csak pepitában de kicsit gáz szerintem hogy egy küldetés még mindig abból áll, hogy lõj le mindenkit, majd ha lelõtted vedd fel a fegyvert ami tök véletlenül ott van a hajón és lõdd le a helit, utána meg megint ez a gyere utánam, ha szólok állj meg, na most fussunk, most lopkodás stb. Grafika, háááááát szerintem csúnyább, mint a MW3 volt, vagyis hát lehet csak azért mert ilyen romos vackokon annyira ott nem tûnt fel de itt a dzsungel nagyon gázul fest, karakterek korrektek de a többi messze van a széptõl. Persze nem a grafika a lényeg de hát ha a játék nem változik akkor legalább az javulna a mostani szintre. Remélem azért lesz pár jó pálya!

Maxtreme
na igen. HA.
De ez úgy is ki fog derülni, mert ha amiatt megszakad a játék mert az adott server szerepet betöltõ játékos kilép, akkor fail.

De ez így már milyen baszki. El lehet azt felejteni hogy összegyûljön egy társaság egy adott szerverre, mert a játék dönti el helyettem hogy hova megyek.

Régi szép UT-s idõk..

"Black Ops 2 PC is going to "feature" both matchmaking and dedicated servers, but not like in Modern Warfare 3. Last year's MW3's matchmaking was the only way to gain levels, but it was completely P2P (Peer 2 Peer) based, while the dedicated servers were unranked. The BO2 PC version is taking a step in the right direction, but it's still a bit of a hit and miss: there won't be dedicated servers available, but the matchmaking system will use them - this should in theory prevent majority of the hacks that are used in P2P matches."

Ha igaz akkor nem P2P-es, hanem fix szeróra csatlakozás vanik a game lobbyból. Csak szeró keresõ nincs. HA IGAZ...

Nagyon nehéz 😊
"szerintem 1000%, ahogy a mai játékokban mindenhol."

??????
BF3-ban nem. És egy rakás játékban szintén nem.
Lényegében itt sem. Bár game lobby van akárcsak az MW2-ben, és nincs server keresõ, mégsem az egyik játékos a server,hanem a játékosok FIX serverekre csatlakoznak miután a lobbyban összeállt a "brancs".
(Már ha lehet hinni annak amit ígértek)

Maxtreme
Amit leírtál az mind megvolt a black ops 1-ben is 😊 (gfx)
Komolyan mondom irigylem azokat akik azt mondják hogy ez a valami pozitív irányba fejlõdött bármilyen téren is.

Maxtreme
Azért ne általánosítsunk már. A nagyobb neveknél (Pc-rõl beszélünk) nem igazán szokás a p2p rendszer.
Egy példa, ha már multis fps, bf3.

Elkezdtem a kampányt. Rendben van ez, tök jó az egész. Ami meglepett, hogy ez a régi grafikus motor mennyire látványos tud lenni. A megvilágítás nagyon realisztikussá teszi és másban is fejlõdött, az animációk, meg a karakterkidolgozás (izzadság külön pont) pedig elsõosztályú.

A másik ami meglepett, hogy már az elején a játéknak is elég sok a nyitott, nyílt tér, ami nem feltétlenül ennek a motornak az erõssége, mégis egész jól kezeli és ez is egész látványos.

Kiválóan fut, nem is tapasztaltam fps ingadozást, ami a gépigényesebb játékok sajátja, vagy ha az embernek szarabb a gépe, akkor azért elõjön.

Kampányban lehet választani a pályák közt fegyvereket meg egy csomó mindent és még egy csomó dolog nem elérhetõ. Ilyen pl. nem volt még CoD egyjátékos részében.

Eddig simán bejövõs. Persze ez még nagyon az eleje.
DarkSector
szerintem 1000%, ahogy a mai játékokban mindenhol.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
ennek is ilyen p2p alapú rendszere van mint anno a mw2-nek?

Muttley
király lett a játék 😊
a high-tech fegyveres pályák eléggé ütnek
Veteranon viszem
sokat loptak (jó értelemben) a GR: Future Soldier -bõl

Just do it :)

Nincs.

Üdv!
Ebben nincs olyan hogy server browser mint a black ops 1-ben volt.
Vagy csak én nem találom.
Pont fordítva gondoltam, de úgy tûnik ez van.
Sosem fogom megérteni mi a francért ragaszkodnak egyesek az ilyen STEAM és hasonló online vásárláshoz... Drága, kézzel foghatatlan egy nagy nulla az egész.
Még ha olcsóbb lenne pár ezressel de nem,drágább... Nevetséges.😊
9900 Ft boltból,erre 17.000 Ft STEAM-en...

ozimak
Üdv!

Most szedem le a játékot steamen,addig lenne pár kérdésem:
- A youtube-os livestream megy PC-n is?
- Dedikált szerverek lesznek?(úgy hallottam nem lehet majd bérelni)

Köszönöm a választ!
<#worship>
DarkSector
Mindigis ez volt. és van sajnos...mármint hogy drágák.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Most nézem a steamon 17! ezer forin a játék.

Akkor azt hiszem még várok egy kicsit...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

scomcomputers
Meg!
<#eljen>

* Scomcomputers the future of computing!*

Nézek Videókat,aztán eldöntöm,hogy megéri-e beruházni rá.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

scomcomputers
VGA teszt!
<#nezze>

* Scomcomputers the future of computing!*

nuketown a legnagyobb

Hány fõs szerverek vannak.?Milyen Módok?Mappok terjedelme?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Az iménti posztomat Neked akartam címezni, elnézést, lemaradt a válasz erre gomb 😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Szerintem itt aki leginkább kontár munkát végzett az az acti . Leszurkoltak nekik egy raklap pénzt a fanatikus, tizenhatszor megveszem ugyanazt a játékot más borítóval címû lelkes júzerek és ilyen kontár munkával hálálják meg a készítõk ... <#sniffles>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kill3r21
mass effect 2...xD kínos 😄
DarkSector
Ennyire azért nem vészes. 😄

tommygear
kötõdik
DarkSector
Majd meglátom, remélem nem így lesz. 😄

DarkSector
Nem...vagy Upgrade, vagy várok December 3-ig.
Hát 1-et tippelhetsz melyiket fogom választani...😄

Fpocok
Ennek sem fogsz örülni:

Black Ops 2 információ:
A játék teljes mértékben régiózárt, tehát a futtatásnál is van IP check. Az ilyen játék nem csak aktiváláskor igényel vpn-t, hanen futtatáskor, frissítéskor is (ezen némileg egy appid beállítás segít, de a játék akkor sem lesz teljes értékû - ilyenkor nem frissül, nincsenek achik és bizonyos játékmódok nem elérhetõk - ezekhez folyamatos vpn-ezés lenne szükséges).
Véleményem szerint nem éri meg, fõleg mert naponta fog patchelõdni, azaz vpn orrba-szájba, miegymás, sok lesz vele a macera.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Tehát upgradelned kell a játékot limitedre vagy mi? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Tutkóra szándékos, hogy kibasszanak velem.

DarkSector
Máj gád! Hólí shít!

"Figyelem: a kibocsátás a hivatalos szabvány kiadása Call of Duty: Black Ops 2 Oroszországban kerül sor december 3-án. Ha meg szeretné kezdeni a játékot, mielõtt, akkor meg kell vásárolni Limited Edition , ami jön ki november 13, 2012."

Geciszáj. <#rinya>

DarkSector
Oks csináld ahogy tetszik.

Tiszteletben tartom de egy olyan kérdésre a választ MI A FRANCÉRT KÉNE SPOILERBE RAKNI, ami egyáltalánn nem befolyásolja a játék élvezeti faktorát????
Túlragozod a spoiler kérdést enyhénszólva.....

Nem azt kérdeztem mi a vége... Nem azt kérdeztem mik történnek benne. Ennyi csak: Folytatása az egynek vagy sem. Ergo ha valaki nem tolta az elsõ részt érdemes emiatt kitolni vagy sem.... ENNYI.
Az meg hogy látvány miatt páran képet csinálnak és 1-1- képkocka bekerül a játékból,fõleg ha érdektelen képek amik csak a látványt mutogatják, szintén mi a francért mennének spoilerba....
SEMMI értelme....
Kerüljön spoilerba ami a sztoriból lõ el valamit (amit a játék közben megélünk),vagy olyan kép ami szintén a sztori egyik fontosabb részébõl van mutatva, de kb ennyi...

DarkSector
De nem veled törõdök, hanem zavar hogy nem tartod picitsem tiszteletben a többieket pl engem is, mert oks néha elõfordul elszólja valaki magát, egye fene, de nemár hogy szólok neked, megkértelek és szemtelen vagy velem.
Nincs semmi bajom veled, sõtt megértem ha nem tetszik a játék, de nem feltétlen kell ettõl másnak keresztberakni a deszkát.

THX.

mester kollega korrekt, spoiler-be irkált.

Hitem azt hogy mások is képesek erre, de más topikban is sürün elõfordul hogy gyors lewarezolják, vagy megveszik de aznap kijátszák, és elkezdenek irogatni mintha mindenkinek természetes lenne
pár napig értékelném, nem csak itt, máshol is ha az origibe kicsit tekintettel lennénk.

Én sem szoktam spoilerezni , max talán az off/warez.-ban, de ott sem emlékszem.

Mi lenne ha hanyagolnánk egymást?😊
Feltettem egy egyszerû kérdést amire két rövid válasz közül bármelyiket meg lehet adni anélkül hogy ezzel BÁRKINEK rombolnánk a játék élvezeti faktorát...
Folytatása az elsõ résznek vagy sem. ENNYI....
Ebbõl nehogymár probléma legyen ha nem spoilerbe kerül a válasz.... Istenem...