2118

• DarkSector
    Az nem kifejezés, nekem bármit tettem beakadt mindig.
  • Maxtreme
    szar a lófaszt :)
    Én is a délután folyamán próbáltam ki, szvsz baromi jó.
  • will hurt
    hát igen sajnos
  • Fpocok
    Jah... próbáltam. Optimalizálatlan is.
  • DarkSector
    Vannak is változások, csak neked nem eleggé. :)
  • DarkSector
    Ghost Recon Online, egy rakat szar...de nem gond. :D
  • LocalPatriot
    Köszi, de én azért nem válaszoltam, mert nem tudom.
  • will hurt
    őszintén remélem mielőbb megoldódik problémátok és mielőbb tudtok normálisan játszani,és akkor talán az én kérdésemre is válaszol valaki

#1380 #1379
  • ozimak
    Ok,ennyi volt. Most már egy játékra sem tudok belépni... rögtön kiírja... Játék restart, steam restart sem használt.
  • LocalPatriot
    https://twitter.com/pcdev/status/269812404056117249

Írtam is pár üzit, remélem nézi is valaki.
  • ozimak
    Ezt hol írták?
  • LocalPatriot
    Én már kb az őrület határán voltam... de Johnny barátom segített, azóta nyugodt vagyok... ám most írták:
    Good morning! Next patch is in the works (including SP fixes). We are troubleshooting matchmaking and connectivity issues in some areas.

1-2 hét és talán játszhatunk...
  • ozimak
    Most azért mindenen felül,hogy jó game meg minden. Hogy a tökömbe lehet ilyen??? Megveszem pénzért és nem tudok vele játszani??? És akkor még én várjak egy patch-re majd amikor veszik a fáradtságot,fasz tudja mikor, és észre veszik magukat. Hát az agyam eldobom... Játszanék,itthon vagyok végre nem melózok és akkor itt szarakodik nekem. Előzőleg az MW3 is szarakodott ezzel a 100%-os CPU pörgetéssel, most meg ez... Hihetetlen hogy nem tudnak kiadni egy játékot se NORMÁLIS állapotban. 12.000 az ablakban...
  • LocalPatriot
    Nekem is ugyan ez van... várni kell a javításra.

#1382 - akkor én vagyok csak béna...
  • ozimak
    Nekem az update után is megmaradt a "lost connection to host" hiba... Játszok egy meccset és a másodikon már ezt dobja ki... játszhatatlan... minden egyes game után restartoljak???
  • Fpocok
    SPn újra lehet játszani a küldetéseket.
  • LocalPatriot
    Hát b+....!
    Mondom játszok akkor SP-t, erre azzal kell szembesülnöm, hogy nem is lehet küldetést kiválasztani? Kezdjek újat, vagy játszak újra az utolsó pályán... hát ez vicc!
  • will hurt
    és ha van pcn taktikai(vagy milyen )nézet ,melyik gombal lehet bekapcsolni
    (kisebb lesz a kép és meg jelennek információk oldalt)
  • will hurt
    sziasztok
    nem tudna valaki segíteni abban,hogy mi kell ahhoz,hogy a combat training; bootcamp móddal játszhassak(bootok ellen) lv12-es vagyok?
    ha válaszolnátok meköszönném
  • Maxtreme
    ghost recon online
  • Fpocok
    Egy ideje agyalok rajta, mi az a GRO?
  • Shep
    12e Ft vagy mennyi az ára, hát azért elvár az ember valamit. Mondjuk őszintén szólva számomra ezek a COD multik tök egyformák csak a skinek meg a textúrák változnak évről évre a lövölde meg a rohanás mit sem változik :)
  • DarkSector
    magyarul azt takarja az üzenet hogy már most vannak csalók, nem mintha a MW2-ben 2 nappal a megjelenés után ne lettek volna.
  • Maxtreme
    Mondjuk a 65/2 K/D elég meredek az tény.
  • DarkSector
    Nem is kell hosszabb távon hogy lekösön, vén fa...izé róka vagy már. :D
  • Fpocok
    Nem.
  • Jaka923
    Nem tűnik fel a csaló? :D
  • Shep
    Nem minden de igazából 2 multis játék fogott meg eddig a CS 7 évig aztán beleuntam és most a GR:O a többiben számomra nincs semmi élvezetes, pár órát persze el tudok bohóckodni mindegyikkel de hosszabb távon nem tudnak lekötni.
  • Skyline
    Gyakorlatilag is szerverek vannak....
    Csak a BAR valszeg 100-150es pingig 4 csíkos (mint az MW2-ben), így eladhatóbb (szerintük)....
  • Fpocok
    Mit is kell nézni?
    Miért van kibaszott bar, amikor elvileg szerverek vannak?
  • Jaka923
    Örvendjetek! :@
  • DarkSector
    Hája, meg ha lenne fent pl egy HG az karbantartaná a topikot, kitehetné ezeket a gyakori kérdéseket, stb.
  • LocalPatriot
    Na igen. Ilyenre én sem emlékszem.
    De az is idegesít, hogy nem is nagyon tájékoztatják az embert, hogy mégis hogy állnak. Nyilván nem kell óránként írni, csak valamivel megnyugtathatnák az embert. Twitter-t nézem, de semmi...
  • DarkSector
    Ja neked minden csak egy falevél. :)

#1363:

Najó az volt az igaz, de mondjuk olyan hiba hogy valami egyyeltalán nem ment volna, és mondjuk hibával kidob a játék ilyen súlyos dolgokra nem emlékszem. :)
  • LocalPatriot
    Anno BO 1-nél szinte ugyan ez volt. Nem volt jól optimalizálva, és bizonyos gépeken, (ami akkoriban fullos volt) szaggatottan ment. Aztán pár nap múlva jött a javítás, amiben megoldották ezt a teljesítménybeli hibát.
  • Shep
    Csakhogy én nem is akarok játszani vele :D COD multi számomra olyan, mint egy falevél a földön.
  • DarkSector
    Nem kicsit, ami érdekes hogy tudomásom szerint most van először hogy egy CoD-ban valami hiba van mikor megjelenik, mert régebbi részeknél nem emlékszem ilyenre.
  • LocalPatriot
    Érezhető azért a feszültség a részemről...:)
    Ki vagyok bukva, b.nőm elutazott, gondoltam lesz egy hétvége játékkal. Ezzel szemben nézem a kiscsajt ahogy játszik.
  • DarkSector
    Igen de ha sikerül és menni fog állandó ip ellenőrzés nélkül akkor ÉN LEGALÁBB játzsani fogok vele veled ellentétben. :)
  • DarkSector
    No problém, kicsit egybefolyt a téma.
    Fátylat rá.