C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Khmmm

A cod4-ben hol voltak ilyen ocsmány textúrák? bo2 tele volt ilyenekkel.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
Miért mire gondoltál?
Beregelve már egy másik profilra? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azért az egy kicsit kevés érte :-)
DarkSector
Mivel külön steam-re lett gondolom regelve megveszem 3500-ért.

Az én orosz kulcsom úgyis régiózáras lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"mert a cod4 is szebb."

mutass képeket. 😄 mert nem hisznek neked.
Ekkora blõdséget ne irogassunk azért.

Eladnám a Black Ops 2-t, ha valakit érdekelne.
Nuketown 2025 van hozzá. Ár megegyezés szerint. Érdeklõdni pü-ben.
TaRka0107
Fegyverek hangja tényleg jobb lett mint az elõdökben.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

PhantomAss
mi jön most?
jó kérdés...én szivesen vennék némi 80-90 es évekbeli konfliktust (Csecsenföld, Afganisztán, Afrikai gerillaháborúk)
Vagy pl. elsõ vh.-s fps sem nagyon van (pedig lehetne, hatalmas lehetõséget látok benne, pl. a call of juarezt is megcsinálták igényesen pedig akkor fele annyi fegyver sem volt)
Van itt még mibõl mazsolázni, de amíg ezt is megveszik addig nem fogják megerõltetni magukat.
Itt minden a pénzrõl szól:
cod= húzó név= el lehet adni mindent (most még)
fejlesztés= textúrák, fegyverek, hangok stb. átemelése, mintha egy modder csapat csinált volna néhány új pályát
az egészet jól "meghájpolják" 😄 azt hali

GOOBY, pls

"A hangok szintén gyengék nagyon, egyszerûen semmi ereje nincs a fegyvereknek"

Valamit állíts a hangodon vagy nemtudom,de hogy a fegyvereknek nincs ereje... Fülessel tolom, és hibátlan, az egyedüli ami a hangokban kicsit gyenge az a lépések hangja (túl halk), valamint egyes robbanószerek idióta hangja,ennyi...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Maxtreme
a texturákhoz annyit, hogy én bármibe lefogadom hogy 60-70%-ban az elõdökbõl emelték át õket. (ergo még arra is lusták voltak hogy újat készítsenek)

Bence94
Persze értem, másnak is szólt igazából.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
nem tudom olvastad e eleinte mit írtam róla, nos ahhoz képest tetszett 😄
Nyilván az év, sõõõt a hónap játéka sem lesz nálam (se)

Bence94
Befejeztem és maga a sztori epic! Kár volt azért a sok a monoton részért, de a vége kárpótol. Van vagy 4 féle befejezés.

Kinek mi lett a vége ? spoilerban...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Életben hagytam Menendezt és õ meg a vgén kinyirja woods-ot ill. a temetõben saját magát felgyújtja a huga sírjánál.. Melyik a legjobb befejezés ? Ha lelövöm akkor az nem szítja tovább a a cordis die forradalmat ? A ásik, láttam videon ha lábon lövöm masont és kinyírom menendezt akkor a végén megjelenik alex mason is öregként...

Hy All!
Segítsetek már!! Hogy lehet a játékmenet felvételt kikapcsolni!! Most nézegettem és az összes játék amit eddig játszottam felvételre került...
ez egy darabig jó, de nem hiszem, hogy sokáig bírja a meghajtóm..:-(
Bence94
Bo 1 jobb volt és itt sokkal felemásabb az egész! Mason fia annyira nem érdekel és szerintem bénább a sci-fi-s rész. Grafika és maga a játékmenet borzalmasan ELAVULT! A hangok szintén gyengék nagyon, egyszerûen semmi ereje nincs a fegyvereknek <#levele><#levele> A szinkron szerencsére továbbra is példaértékû!

Maxtreme
Tegnap kicsit tovább játszottam a cuccossal, (annyira hogy a végére is értem) és azt kell mondjam pont fordított a helyzet nálam mint a Medalnál. A Medal eleinte tetszett, aztán a közepétõl már majdnem a billentyûzetre aludtam.
A bo2 eleinte nagyon nem tetszett, (az elsõ 3-4 misszió) aztán beindul, és tényleg nem lesz rossz. Uram bocsá, én is ki merem jelenteni hogy az utóbbi idõk leghasználhatóbb cod része.

Egyedül a látványvilág az ami nagyon felemás, mintha 2 teljesen más grafikus csapat csinálta volna a leveldizájnt. Pl a futurisztikus pályák kifejezetten korrektül néznek ki (pl a clubbot nagyon eltalálták.)
De a többi, fõleg amik a múltban játszódnak, lovas részek stb. valami iszonyat förmedvények.

Összességében viszont codhoz képest tetszett.

LocalPatriot
Szerintem a BO 1 is tökéletes volt. SP-ben meg nem lesz cod, ami ütni is fogja valaha. Bár, bo 2 kampányáról nem mondok inkább semmit. A végén az a repülõs rész... katasztrófa!
Na meg a hang... lehet hogy nálam van a hiba, mert egy 10 éves 2.1-em van, Genius, de sok résznél, majdnem maxra kell csavarnom a hangerõt, mert csak úgy lehet hallani valamit, viszont a robbanások még akkor is halkan szólnak. Gondolom ilyen hiba nektek nem volt, de tervbe van véve új 2.1, nyilván a hang minõsége is jobb lesz... vagy nem?<#nemtudom>
Azt tegyük hozzá hogy a COD 4 óta ez az elsõ olyan COD aminek a multi része ér valamit...
Bár vannak hibái,mégis jó lett.
Az elmúlt 3 részt mind kipróbáltam, szánalmas volt a multi részük,itt valahogy kicsit visszahozták a COD4 szintjét (rendes recoil,stbstb).

Egyedül a server browser hiányzik,ha az lenne nyugodtan ki lehetne jelenteni hogy kicsit gatyába rázták a sorozatot és régi COD szintû alkotás született (multiban)..

Ryder62
De mi ez a rendszeridõ vissza állítás? Érdekes.

Dátumhoz van kötve a játék vagy mi? <#fejvakaras>

Egyébként egy kis összefoglaló:

<#eljen> Ami pozitív volt:

- Sokszor van olyan hogy egy nagyobb téren, plázán stb kell keresztül vágnunk és megválaszthatjuk az útvonalat. És mindegyiknek van elõnye, volt olyan mikor az ellenfeleket megkerülve pont mögéjük lyukadtam ki. Jó volt hátulról fejbe durrantani õket.
- Vannak szekrények, kapcsolók, zárak amiket feltörhetünk. Így kapunk valami extra fegyvert vagy épp egy drónt tudunk aktiválni, esetleg irányíthatjuk az ágyúkat.
- Néha döntés elé állít a játék és választhatunk.
- Egyéb apró játékmeneti újítások.
- Néhány pálya elég kellemes volt és jó zenék is szóltak.
- Kellemes sztori.

<#levele> Amin viszont szörnyülködni lehet:

- Emberek, ez *@#>$ ronda. Helyenként szép a játék de összeségében ez már bûn ronda. És sok textúra direkt mosottas mert a cod4 is szebb.
- Hogy reklámozták a dx11 ficsört. Ebben? Hol? Ugyan olyan mint a többi cod. Ah jah értem biztos a lencse effekt.
- Néha mintha valami béta játék lett volna: Katonák átszaladnak a falon, a pályáról kilátni, vagy a legjobb
Van az elárasztott város ahol az utcán hömpölyög a víz. Nah most én legugoltam fedezékbe de a hullámok nagyobbak voltak és lazán beláttam a víz alá. Egy szép kékes szörkés semmiség volt ott, ugye nem volt kidolgozva a talaj de könyörgöm nem egyszeri bug volt többször megtudtam csinálni. lol

- A jövõbeni pályák ráébresztettek arra hogy ez a 1980-as években játszódó rész nagyon unalmas már.
- A MI már sík hülye.
- Egyszer játszható a kampány.

Kiváncsi vagyok hogy ezek után mi jön.
A világháború lerágott csont. A modern hadviseléssel is tele a padlás.

És ami a legfontosabb: Mikor akarják már lecserélni ezt az ótvar motort? Mert látszik hogy a készítõk tesznek rá, gyorsan összekalapálják aztán teszik is a futószalagra. Többet tud ez az engine azért nem kéne 256-os felbontású textúrákkal teletömni a játékot, mert már viszket a szemem tõle.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Sziasztok,

Probalom elinditani a jatekot, bejon a Dolby logo majd kifagy a jatek valami megnevezettlen hibaval... otlet?

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Hálásan köszönöm, nekem is mûködött így!

Állítsd a rendszeridõt 2 nappal vissza.

Error during initialization:
Unhandled exception caught

Nekem sosem tölt be mind1 hogy megy-e virusirtó v sem...
LocalPatriot
Bocs, nekem ez jó hír.
Lehet hogy alap h teszik a dolgukat, nyilván én is gondoltam, hogy lesz javítás, de így legalább reménykedhetek hogy gyorsan kész lesz, nem pedig 1 hét múlva...
Fpocok
Nahát, micsoda hír... teszik a dolgukat 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

LocalPatriot
A nap híre emberek!
link
DarkSector
Akkor lehet mire felkapcsoltam a villanyt és azt hittem rányomok az F-re lehet letelt az idõm és egy alapértelmezetten az alsót nyomta...fenetudja...pedig F-et nyomtam.

Érdekes nekem fejbe lõtte.

DarkSector
Igen most vittem végig.
Nagyon zsir volt.
Valamiért a végén nem azt kaptam amit akartam, F-et nyomtam gonoszságból de nem lõtte le Menendez-t valamiért. 😄

LocalPatriot
Ok ennyi, patchig várok.
LocalPatriot
Ati HD5770 1gbyte a vidikarim.
Kipróbálom akkor a vírusírtót kikapcsolva. Az egyébként nav 2012.
Minden bizonnyal számít mit választasz. A vége felé lesz még két ilyen választásos rész, amibõl az utolsó döntöen befolyásolja mi lesz a történet vége.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A windows óráját vissza kell állítani arra a napra, amikor még mûködött. Nekem is ez volt a gond, de azóta mûxik.
DarkSector
Ja bocs, így már értem. 😊
Öszinte leszek én alap fokon nyomatom, nem figyeltem milyen fokozatok vannak csak azt gondoltam hogy nehézségi foknak Hard szokoott lenni a játékokban.
Így már oks. 😄
Én akkor a 2. fokon megyek.

számtalan jelenet van ami tetszik.
Nemtudom van-e jelentõsége hogy kit lövök le mikor Harper-t elémhozzák és mondják hogy lõjjem le.

Valamint az az utáni vallatás ami hajaz kicsit a Crysis-ra.
Egész faszán néz ki...

ozimak
Nekem 7850-el is ezt csinálta már tegnapelõtt is...
Akkor viszont biztos hogy nem a radeon a gond.😊

Systore
nekem is 6xxx, de ugyanaz a problémám
Kapcsold ki a vírusírtód. Nálam egyenlõre bejött ez a módi.
Oksa. Milyen kártya egyébként? 7-es szériás radeon?
Mert még esetleg az lehet,elég sok embernél 7-es széria van, nekem 6-os és nincs gondom.

LocalPatriot
Nem jó ezzel se.
Hát akarom formázni a gépem, de még várok vele. Mivel nem egyedi hiba, így várok...
Nem update. Fullos gyalu és win telepítés.😊

LocalPatriot
Köszi szépen, kipróbálom. Win update-et tegnap csináltam...:S
Most már kicsit akkor összekavarodtunk... 4 szint van CoD-ba, a Recruit, Regular, Hardened és a Veteran.
Úgyhogy a 3. szint az valóban Hardened csak én tegnap rosszul írtam le.

http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHICS-BOARD/AMD/AMD-Catalyst-Display-Driver-1211-Beta-6.shtml

Ha ez nem segít akkor esetleg friss windows. Passz.

DarkSector
Értelek, de a Hard-on egy nehézségi fokozat, a Hardened, meg egy extra kiadás az MW2-bõl.
Most ezért kérdeztem vissza. 😄

attiGT
arról asszem olvastam

Fpocok
Oroszból, de csak steamgift formában... ha kulcsot akarsz regelni, beszopod... de errõl kérdezd darksectort :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

attiGT
Hol a legolcsóbb a digitális verzió?

LocalPatriot
Na mind1, megvárom a javítást. Ha jövõhéten se lesz semmi, akkor eladó lesz egy steam a BO 2-vel.
Na jó legyen Hardened de úgy semmi értelme... <#vigyor0> Jó hát angolul még mindig nem tudok.