C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De az is idegesít, hogy nem is nagyon tájékoztatják az embert, hogy mégis hogy állnak. Nyilván nem kell óránként írni, csak valamivel megnyugtathatnák az embert. Twitter-t nézem, de semmi...
#1363:
Najó az volt az igaz, de mondjuk olyan hiba hogy valami egyyeltalán nem ment volna, és mondjuk hibával kidob a játék ilyen súlyos dolgokra nem emlékszem. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ki vagyok bukva, b.nõm elutazott, gondoltam lesz egy hétvége játékkal. Ezzel szemben nézem a kiscsajt ahogy játszik.
Fátylat rá.
"Error during initialization:
Unhandled exception caught"
azt hittem ez a baja mindenkinek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Menj már official fórumra, és nézz utána annak amit beszélsz. Vagy 5-en írták hogy formázták a gépet, másik drivereket próbáltak ki, és a hiba ugyan az. Én is a format c-n kívül, mindent megpróbáltam. Try dolgozik a hibán, és nem azt írta, hogy hülyegyerek formázd a géped... ha jó a játék neked, akkor mej inkább játszani, vagy mielõtt baromságokat írsz, olvass!
ne is keresd a gépeden a hibát.
Arra gondolsz, hogy amikor belenéz a scope-ba, az ellent piros négyzetbe látja? Mert ha igen, akkor a válasz igen, le kell cserélni a scope-ot.
link
És csak bizonyos pályák betöltésénél.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Tény hogy ATI karikon sokszor voltak gondok, de a hibaüzenetbõl azért szerintem ki lehetne bogarászni valamit nem?
Mi a pontos hibaüzenet? Ha van?
De szerintem biztos nem driver probléma,legalábbis nem videkártya,ha az lenne minden radeonosnak gondja lenne,de nincs.
Win reinstall lehet baromság,de lehet hogy nem mert lehet feltettél valamit amit a program nem szeret, a friss rendszer kiszûri a hibát.
A patchre várásnál mindenképp gyorsabb megoldás lehet.
De itt lószart nem a driver a probléma, warez verzió, nekem érdekesmód megy, meg sokaknak szóval régi driver is ugyanúgy jó hozzá.
Ha valakinél nem fut, lehet keresni a hibát, de nem az új beta vga driverben....
Haverom régen Metro 2033-at nem tudta még feltelepíteni sem arról amit én vígan nyomtam, utána egyszer újratette a win-t és érdekesmod ment a telepítés.
Soha nem tudhatod.
Holott ugyanúgy volt beállítva a rendszere mint nekem, mivel én állítottam be neki. És semmiféle vírus nem volt rajta, szóval nem az miatt kavarodott meg a rendszer.
Nem mondom hogy tedd újra a rendszert, de hiába kombinálgat az akinek most nem megy úgy mint a többieknek azoknál vagy win szarakszik vagy várni kell új krekkre, de az új krekk is nagy valószínûséggel az idõárat oldja majd fel...
Ez csak a crossfire teljesítményt javítja.
nem tudna valaki segíteni abban,hogy mi kell ahhoz,hogy a combat training; bootcamp móddal játszhassak(bootok ellen) lv12-es vagyok?
segítséget elõre köszönöm
Patch kell.
Catalyst driverben:
Anti Aliasing : Use application
Antiscropic : Use application
Tessellation: AMD optimized
Texture filtering: Quality + Enable Surface
Catalyst A.i.: Off unless application specifies
Anti Aliasing mode: Performance (Multi Sample AA)
OpenGl Tripple Buffering: Pipa
Játékban:
1280*720
Fov:80
Shadows😮FF
Ragdoll: Enabled
Monitor: 1
Texture quality: Extra
Antiscropic: High
Anti Aliasing: Off
FXAA: Off
Ambient Occlusion: low
Sync Every frame: NO
Próbáljátok...Hátha valamelyik beállítás akár a catalyst centerben...
Azért engem ez rohadtul felhúz. 13. óta nem lehet játszani. 12k HUF volt, és nézhetem a borítót. Komolyan nem hiszem el!
Unhandled exception caught
Most telepítettem a játékot. Ezzel a hibaüzenettel fogad, el sem indul 😞
Frissítettem minden drivert amit lehet de nem indul, valakinek van valami ötlete? Kösz
KERESEK embereket akikkel lehetne public stompolni groupban, egyedul joinolni ilyen kis cigany nemet partik ellen nem elvezetes...
Én egy HD6650M-el nyomom és semmi gondom nincs.
A multija a COD4 óta az elsõ egész jól sikerült multi a COD történelemben.