C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaka923
Örvendjetek! :@

DarkSector
Hája, meg ha lenne fent pl egy HG az karbantartaná a topikot, kitehetné ezeket a gyakori kérdéseket, stb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LocalPatriot
Na igen. Ilyenre én sem emlékszem.
De az is idegesít, hogy nem is nagyon tájékoztatják az embert, hogy mégis hogy állnak. Nyilván nem kell óránként írni, csak valamivel megnyugtathatnák az embert. Twitter-t nézem, de semmi...
DarkSector
Ja neked minden csak egy falevél. 😊

#1363:

Najó az volt az igaz, de mondjuk olyan hiba hogy valami egyyeltalán nem ment volna, és mondjuk hibával kidob a játék ilyen súlyos dolgokra nem emlékszem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LocalPatriot
Anno BO 1-nél szinte ugyan ez volt. Nem volt jól optimalizálva, és bizonyos gépeken, (ami akkoriban fullos volt) szaggatottan ment. Aztán pár nap múlva jött a javítás, amiben megoldották ezt a teljesítménybeli hibát.
Shep
Csakhogy én nem is akarok játszani vele 😄 COD multi számomra olyan, mint egy falevél a földön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Nem kicsit, ami érdekes hogy tudomásom szerint most van elõször hogy egy CoD-ban valami hiba van mikor megjelenik, mert régebbi részeknél nem emlékszem ilyenre.

LocalPatriot
Érezhetõ azért a feszültség a részemrõl...😊
Ki vagyok bukva, b.nõm elutazott, gondoltam lesz egy hétvége játékkal. Ezzel szemben nézem a kiscsajt ahogy játszik.
DarkSector
Igen de ha sikerül és menni fog állandó ip ellenõrzés nélkül akkor ÉN LEGALÁBB játzsani fogok vele veled ellentétben. 😊

DarkSector
No problém, kicsit egybefolyt a téma.
Fátylat rá.

LocalPatriot
Ez esetben elnézést kérek!
Én voltam figyelmetlen.
LocalPatriot
Jó, hát akkor sem kell baromságot írni. try dolgozik rajta... ez szerinte mit jelent? Szerintem azt, hogy valszeg a játékkal van valami gond.
DarkSector
Sorry én erre a hibára írtam:

"Error during initialization:
Unhandled exception caught"

azt hittem ez a baja mindenkinek.

LocalPatriot
Az csak a scope miatt van. Ennek a típusnak ez a funkciója.
Shep
Õ még nem tud vele játszani vagy 2 hétig 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igen, arra gondoltam.

LocalPatriot
Most megint úgy szólsz bele valamibe, hogy nem tudsz semmit.
Menj már official fórumra, és nézz utána annak amit beszélsz. Vagy 5-en írták hogy formázták a gépet, másik drivereket próbáltak ki, és a hiba ugyan az. Én is a format c-n kívül, mindent megpróbáltam. Try dolgozik a hibán, és nem azt írta, hogy hülyegyerek formázd a géped... ha jó a játék neked, akkor mej inkább játszani, vagy mielõtt baromságokat írsz, olvass!
DarkSector
Jah hát az egyértelmûen patch-ért kiált....
ne is keresd a gépeden a hibát.

LocalPatriot
Ezt most nem értettem.
Arra gondolsz, hogy amikor belenéz a scope-ba, az ellent piros négyzetbe látja? Mert ha igen, akkor a válasz igen, le kell cserélni a scope-ot.
Shep
Gondolom ilyen rombusz jelöli a célt dolgokat azért ki lehet kapcsolni? 😊

LocalPatriot
Addig nézd te is ezt a csajt.
link
LocalPatriot
Ugyanúgy nem jó...😞
LocalPatriot
Köszi, próbálom!
"Connection interrupted"
És csak bizonyos pályák betöltésénél.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Catalyst Control centerben a GAMING / 3DAPPLICATON SETTINGS alatt.😊

a warez fórum ki van linkelve,ne csináljátok már!!!!
LocalPatriot
Hol találom ezeket a beállításokat?
DarkSector
Eredetit elvileg majd 3.-án tudom lepróbálni.

Tény hogy ATI karikon sokszor voltak gondok, de a hibaüzenetbõl azért szerintem ki lehetne bogarászni valamit nem?

Mi a pontos hibaüzenet? Ha van?

Attól még ki lehet próbálni a radeonosoknak (a beállításokat),volt már rá precedens nem egyszer hogy egy játék azért szarakodott mert Catalyst beállításokban valamit nem szeretett...😊

A warez verzió lehet hogy megy de a probléma a multiplayert érinti.😊

De szerintem biztos nem driver probléma,legalábbis nem videkártya,ha az lenne minden radeonosnak gondja lenne,de nincs.

Win reinstall lehet baromság,de lehet hogy nem mert lehet feltettél valamit amit a program nem szeret, a friss rendszer kiszûri a hibát.
A patchre várásnál mindenképp gyorsabb megoldás lehet.

szabii98
kéne egy új gép:\

I met God. She's black

DarkSector
Nem baromság, igaz nem mindig megoldás.
De itt lószart nem a driver a probléma, warez verzió, nekem érdekesmód megy, meg sokaknak szóval régi driver is ugyanúgy jó hozzá.

Ha valakinél nem fut, lehet keresni a hibát, de nem az új beta vga driverben....

Haverom régen Metro 2033-at nem tudta még feltelepíteni sem arról amit én vígan nyomtam, utána egyszer újratette a win-t és érdekesmod ment a telepítés.
Soha nem tudhatod.
Holott ugyanúgy volt beállítva a rendszere mint nekem, mivel én állítottam be neki. És semmiféle vírus nem volt rajta, szóval nem az miatt kavarodott meg a rendszer.

Nem mondom hogy tedd újra a rendszert, de hiába kombinálgat az akinek most nem megy úgy mint a többieknek azoknál vagy win szarakszik vagy várni kell új krekkre, de az új krekk is nagy valószínûséggel az idõárat oldja majd fel...

ozimak
"Call of Duty Black Ops 2: AMD CrossFire performance has been improved in the AMD Catalyst 12.11 Beta7 release (especially at higher resolutions – such as 2560x1600)"
Ez csak a crossfire teljesítményt javítja.
sziasztok
nem tudna valaki segíteni abban,hogy mi kell ahhoz,hogy a combat training; bootcamp móddal játszhassak(bootok ellen) lv12-es vagyok?
segítséget elõre köszönöm
LocalPatriot
Nekem 2 éves, és tökéletes megy. Nyilván karban kell tartani, és megy az 5 évig is.
Ez a windows újrarakás a legnagyobb hülyeség a világon. Ha esetleg lenne probéma vele, akkor ok. Máskülönben visszarakod ugyanazt a rendszert, mint ami most van. Nem egészen értem, mért jó ez. Elõzõ gépnél is bõ 4 éves volt a windowsom. Megfelelõ karbantartás mellett olyan volt, mintha éppencsak frissiben raktam volna fel. Ez meg közelít a 2 hónaposhoz.
LocalPatriot
Nem catalyst gond ez sztem. És a format c se oldja meg. Nem 10 embernek van ilyen hiba, tuti többen formázták a gépet.
Patch kell.
VAGY ha úgy érzitek hogy radeon tessék a Catalyst és az ingame beállításaim, hátha valamelyik beállításra allergiás.....

Catalyst driverben:
Anti Aliasing : Use application
Antiscropic : Use application
Tessellation: AMD optimized
Texture filtering: Quality + Enable Surface
Catalyst A.i.: Off unless application specifies
Anti Aliasing mode: Performance (Multi Sample AA)
OpenGl Tripple Buffering: Pipa

Játékban:
1280*720
Fov:80
Shadows😮FF
Ragdoll: Enabled
Monitor: 1
Texture quality: Extra
Antiscropic: High
Anti Aliasing: Off
FXAA: Off
Ambient Occlusion: low
Sync Every frame: NO

Próbáljátok...Hátha valamelyik beállítás akár a catalyst centerben...

Én mondtam,rakjátok újra a windows-t.... Tudom hogy egy játék miatt újrarakni "hádebazmeg" érzés, de elöbb megvan mint egy patch, amihez ki kell deríteniük mi a gond (és ahogy elnézem nem az Amd radeon).

Ráadásul én alergiás vagyok a win/loss-omra és mindegyik connection interrupted-et loss-ként számolja el. 😞
Meg tudom érteni, mert nekem is ez a bajom 😄
LocalPatriot
Hát de b+!
Azért engem ez rohadtul felhúz. 13. óta nem lehet játszani. 12k HUF volt, és nézhetem a borítót. Komolyan nem hiszem el!
Törölt felhasználó
Error during initialization:
Unhandled exception caught

Most telepítettem a játékot. Ezzel a hibaüzenettel fogad, el sem indul 😞
Frissítettem minden drivert amit lehet de nem indul, valakinek van valami ötlete? Kösz
Valaminek lennie kell pedig. Dolgoznak a problémán igaz, csak a baj, hogy õk se tudják, hogy ez mitõl van. És nem kevés embert érint ez. Configokkal probléma nem lehet. Jómagam is egy high end amd-n csücsülök 40/20-as digivel naprakész szoftverek mellett. Max csak trehányság ez tréarcék részérõl, hogy nem tesztelték a produktumukat rendesen. Bár mindegy, csak javítság ki ezt és akár goty is lehet ebbõl a játékbõl még.
attiGT
HD7870el is mukodik minden gond nelkul.

KERESEK embereket akikkel lehetne public stompolni groupban, egyedul joinolni ilyen kis cigany nemet partik ellen nem elvezetes...

Nem hinném hogy az AMD lenne a probléma.
Én egy HD6650M-el nyomom és semmi gondom nincs.

Olyanok fikázzák akik nem próbálták ki vagy csak 5 percet ha játszottak vele.
A multija a COD4 óta az elsõ egész jól sikerült multi a COD történelemben.

Maxtreme

LocalPatriot
Ezzel se jó...
várok a patch-re.
kill3r21
500millió dollár elsõ nap, én nem értem...hogy lehet hogy mindenki fikázza, mégis ennyien megvették?