C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
nem tudna valaki segíteni abban,hogy mi kell ahhoz,hogy a combat training; bootcamp móddal játszhassak(bootok ellen) lv28-as vagyok?
ha válaszolnátok megköszönném

bárki tud ezzel a"moddal" játszani?
magyar steam oldal.
Fpocok
Rakd fel újra steamet és nézd meg.
Még soha nem hallottam ilyet. Remélhetõleg a hivatalos steam oldalról szedted le, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Üdv emberek!

Nem tudja vki a steam sinálhat oylat, hogy kinyírja a netem? Feltettem a steam-et néhány percel késõbb látom nincs net. Alapértelmezett átjáró nem elérhetõ volt a gond. Jó 3 órával késõbb még mindig nem jó. Leszedem steam-et, újra indítom a gépet és volt újra net. Nekem gyanús összefüggés.
hnz
ezek a pub nyomorek idiotak, hogy az istenbe tudjak egyaltalan bekapcsolni a gepuket? egyedul lehozok 4-5 embert egymas utan, nezem a mapot, latom korulottem van az osszes csapattars de richtig valaki beszlalomozik koztuk es megol...este iszonyat jo jatszani, akkor valamivel ertelmesebb emberek vannak fent.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

attiGT
Hol lehet keresni társakat a játékhoz, akik tudnak is játszani? Nem feltétlenül klánra gondolok, mert a kompetetiv része a játéknak, már ha van ilyen, nem érdekel, mert 0 skill kell hozzá, csak pub stompolni akarok... nem megnyerni minden meccset és baserapelni, de értelmes formákkal játszani... tudtok fórumot, ahol lehet ilyet hirdetni, keresni játékosokat...?

LocalPatriot
Twitteren ezt kaptam: localpatriot: @pcdev when come the fix for connection interrupted problem? Im form Hungary! PLS information!!!

@localpatriot1 We are working on this.

Szerintem 2-3 nap még tuti. Nem is érdekel.
Addig játszok mással.
ozimak
Ezzel speciel nem találkoztam... de minden más szóba jöhet <#vigyor> Még mindig nem tudok pl. multizni,mert ledob CI hibával. De most már reméljük tényleg dolgoznak a hibákon. Friss! Twitter: "pcdev ‏@pcdev
We have identified the source of a PC matchmaking problem affecting some regions. Working on a solution now. No ETA yet."
Sziasztok, azon tûnõdöm, hogy megvegyem-e a Black Ops II-t, elõször letöltöttem, hogy megnézzem, hogy érdemes-e megvenni, de miután elindítottam, csak fekete képernyõ fogadott, na már most ez a hiba várható lesz ha megveszem eredetibe?

mcwolf
Pár kör után ez az M27 elég jónak tûnik.Végre találtam egy olyan Assault fegyvert,aminek érzésre is van ereje.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

LocalPatriot
Hogy lehet kiválasztani a küldiket SP-ben? Sehogyse tudok rájönni... csak resume, and new game van....
De várjuk ki a január-t.
A cigány rabló mindenit;

A Modern Warfare 2 anno 550 millió dolláros tételt hozott közvetlenül a kiadásakor.

A Black Ops az elsõ héten 650, a Black Ops II, pedig 500 milliót.

<#nyes> Remélem azért romlik ez, hogyha így folytatják <#nyes>
attiGT
Valakinek nincs kedve partyval joinolni dominationre leginkább? Olyanok, akik tudnak játszani is..

Öh kissé nyálas volt amikor a végén...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nagy tûzharc után, valami random fekete gyereket behoz a testvére, és a hõs amerikai katona a világvége torkában törõdni kezd vele...

Egy pillanatra az volt az érzésem hogy egy toborzófilmben vagyok.

A Farid -os küldetésben nem tudom hogy akarattal csinálták e de...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha lelövöm Harper-t vagy kit jön a szomorú zene, lecsukják a hõs katona szemét stb..., de ha azt választom hohy menedezt lövöm le akkor miután a fõgóré tart egy kis dumát arról hogy "mit árultál el? Azt hiszed, hogy bármit is számítasz az amcsiknak?" majd lepuffant, akkor bezzeg MEG SEM EMLÍTIK HOGY LELÕTTÉK SZEGÉNY FARIDOT, legalább Harper mondana pár szót, hogy pl "meg akarta menteni az életemm" Vagy valami de nem BUMM és Farid már el si van felejtve.

Szóval az jött be amit Menendes mondott...

A 4 ending miben tér el?
LocalPatriot
Ezt kaptam válaszként twitteren: @localpatriot1 We're looking into this issue. A szokásos connecting interrupted hibára. Azért megnyugtató. Ja, és rákérdeztek, hogy melyik országból írok...
Shep
Nálam sem az igazi a hang, nem tudom mi lehet a gondja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Náluk van a gond nekem az E4400-al is tökéletesen ment, az persze igaz ,hogy ott észre is szükség van nem csak jó reflexekre és ezért nem tetszik sokaknak 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

valaki irja meg legyenszives mért szar a jjátékban ahang black ops a sima ojan hangos mint atom de ez nagyon halk nekem segitség mit tegyek amugy meg 22 ezres fülesem van nem hiném hogy az a baj

core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7

Maxtreme
Ja hogy azért szar.
Az más, arról nem tudok nyilatkozni, lehet. Itt jól ment, fix 60 fps-el (be is b*szna ha nem így lenne)

DarkSector
Az nem kifejezés, nekem bármit tettem beakadt mindig.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
szar a lófaszt 😊
Én is a délután folyamán próbáltam ki, szvsz baromi jó.

hát igen sajnos
Fpocok
Jah... próbáltam. Optimalizálatlan is.

DarkSector
Vannak is változások, csak neked nem eleggé. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ghost Recon Online, egy rakat szar...de nem gond. 😄

LocalPatriot
Köszi, de én azért nem válaszoltam, mert nem tudom. <#nemtudom>
õszintén remélem mielõbb megoldódik problémátok és mielõbb tudtok normálisan játszani,és akkor talán az én kérdésemre is válaszol valaki

#1380 #1379
ozimak
Ok,ennyi volt. Most már egy játékra sem tudok belépni... rögtön kiírja... Játék restart, steam restart sem használt.
LocalPatriot
https://twitter.com/pcdev/status/269812404056117249

Írtam is pár üzit, remélem nézi is valaki.
ozimak
Ezt hol írták?
LocalPatriot
Én már kb az õrület határán voltam... de Johnny barátom segített, azóta nyugodt vagyok... ám most írták:
Good morning! Next patch is in the works (including SP fixes). We are troubleshooting matchmaking and connectivity issues in some areas.

1-2 hét és talán játszhatunk...
ozimak
Most azért mindenen felül,hogy jó game meg minden. Hogy a tökömbe lehet ilyen??? Megveszem pénzért és nem tudok vele játszani??? És akkor még én várjak egy patch-re majd amikor veszik a fáradtságot,fasz tudja mikor, és észre veszik magukat. Hát az agyam eldobom... Játszanék,itthon vagyok végre nem melózok és akkor itt szarakodik nekem. Elõzõleg az MW3 is szarakodott ezzel a 100%-os CPU pörgetéssel, most meg ez... Hihetetlen hogy nem tudnak kiadni egy játékot se NORMÁLIS állapotban. 12.000 az ablakban...
LocalPatriot
Nekem is ugyan ez van... várni kell a javításra.

#1382 - akkor én vagyok csak béna...
ozimak
Nekem az update után is megmaradt a "lost connection to host" hiba... Játszok egy meccset és a másodikon már ezt dobja ki... játszhatatlan... minden egyes game után restartoljak???
Fpocok
SPn újra lehet játszani a küldetéseket.

LocalPatriot
Hát b+....!
Mondom játszok akkor SP-t, erre azzal kell szembesülnöm, hogy nem is lehet küldetést kiválasztani? Kezdjek újat, vagy játszak újra az utolsó pályán... hát ez vicc!
és ha van pcn taktikai(vagy milyen )nézet ,melyik gombal lehet bekapcsolni
(kisebb lesz a kép és meg jelennek információk oldalt)
sziasztok
nem tudna valaki segíteni abban,hogy mi kell ahhoz,hogy a combat training; bootcamp móddal játszhassak(bootok ellen) lv12-es vagyok?
ha válaszolnátok meköszönném
Maxtreme
ghost recon online

Fpocok
Egy ideje agyalok rajta, mi az a GRO?

Shep
12e Ft vagy mennyi az ára, hát azért elvár az ember valamit. Mondjuk õszintén szólva számomra ezek a COD multik tök egyformák csak a skinek meg a textúrák változnak évrõl évre a lövölde meg a rohanás mit sem változik 😊

DarkSector
magyarul azt takarja az üzenet hogy már most vannak csalók, nem mintha a MW2-ben 2 nappal a megjelenés után ne lettek volna.

Maxtreme
Mondjuk a 65/2 K/D elég meredek az tény.

DarkSector
Nem is kell hosszabb távon hogy lekösön, vén fa...izé róka vagy már. 😄

Fpocok
Nem.

Jaka923
Nem tûnik fel a csaló? 😄

Shep
Nem minden de igazából 2 multis játék fogott meg eddig a CS 7 évig aztán beleuntam és most a GR😮 a többiben számomra nincs semmi élvezetes, pár órát persze el tudok bohóckodni mindegyikkel de hosszabb távon nem tudnak lekötni.

Gyakorlatilag is szerverek vannak....
Csak a BAR valszeg 100-150es pingig 4 csíkos (mint az MW2-ben), így eladhatóbb (szerintük)....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fpocok
Mit is kell nézni?
Miért van kibaszott bar, amikor elvileg szerverek vannak?