C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudna valaki segíteni abban,hogy mi kell ahhoz,hogy a combat training; bootcamp móddal játszhassak(bootok ellen) lv28-as vagyok?
ha válaszolnátok megköszönném
bárki tud ezzel a"moddal" játszani?
Még soha nem hallottam ilyet. Remélhetõleg a hivatalos steam oldalról szedted le, nem?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem tudja vki a steam sinálhat oylat, hogy kinyírja a netem? Feltettem a steam-et néhány percel késõbb látom nincs net. Alapértelmezett átjáró nem elérhetõ volt a gond. Jó 3 órával késõbb még mindig nem jó. Leszedem steam-et, újra indítom a gépet és volt újra net. Nekem gyanús összefüggés.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
@localpatriot1 We are working on this.
Szerintem 2-3 nap még tuti. Nem is érdekel.
Addig játszok mással.
We have identified the source of a PC matchmaking problem affecting some regions. Working on a solution now. No ETA yet."
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
A Modern Warfare 2 anno 550 millió dolláros tételt hozott közvetlenül a kiadásakor.
A Black Ops az elsõ héten 650, a Black Ops II, pedig 500 milliót.
<#nyes>#nyes> Remélem azért romlik ez, hogyha így folytatják <#nyes>#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy pillanatra az volt az érzésem hogy egy toborzófilmben vagyok.
A Farid -os küldetésben nem tudom hogy akarattal csinálták e de...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval az jött be amit Menendes mondott...
A 4 ending miben tér el?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7
Az más, arról nem tudok nyilatkozni, lehet. Itt jól ment, fix 60 fps-el (be is b*szna ha nem így lenne)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
#1380 #1379
Good morning! Next patch is in the works (including SP fixes). We are troubleshooting matchmaking and connectivity issues in some areas.
1-2 hét és talán játszhatunk...
Mondom játszok akkor SP-t, erre azzal kell szembesülnöm, hogy nem is lehet küldetést kiválasztani? Kezdjek újat, vagy játszak újra az utolsó pályán... hát ez vicc!
(kisebb lesz a kép és meg jelennek információk oldalt)
nem tudna valaki segíteni abban,hogy mi kell ahhoz,hogy a combat training; bootcamp móddal játszhassak(bootok ellen) lv12-es vagyok?
ha válaszolnátok meköszönném
Csak a BAR valszeg 100-150es pingig 4 csíkos (mint az MW2-ben), így eladhatóbb (szerintük)....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n