10203
-
#6516 Van vmi következménye, ha kinyírom a princess-t (Gwynevere, Princess of Sunlight)? -
#6515 Be kellett szereznem gamepad-ot, mert bill+egér kezelhetetlen.Hogy bírom rá a Logitech Dual Action-t? -
#6514 A Dark Soulsnak jót tett a Steam karácsonyi akciós időszaka. Vagy 3x volt eddig 50% akcióban, és minden alkalommal felugrott az aktuális eladási lista élére. A karácsonyi időszakban pedig a top 10-es lista 10. helyén landolt, ami nem rossz :)
Még ilyenkor is 3000+ -an vannak a játékban, de tegnap délután pl 5000+ -an voltak. -
#6513 "Frame problémáid mindig lesznek, mert egyszerűen ilyen a játék, hiába vennél sokkal jobb cuccokat a gépbe."
Mondjuk ez nem igaz, nálam végig tökéletesen fut/futott a játék (Core i5-3570K, GTX 560Ti, 8GB RAM).
Szóval egy MAI középkategóriás vassal simán tökéletesen el kell fusson.
Az Ő gépe kb 5 éve számított középkategóriának ... pedig az Én videókártyám is már 2 éves lesz februárban :)
A legalapabb asztali Core i3-as alacsonyabb órajelen is ráver a Core2Duo-ra, Én is ezért upgradeltem gépet még a nyáron.
A DsFix-nek elvileg nagyobb kakaó kell, mint az alap játéknak, de egy próbát lehet vele tenni. -
#6512 Nem, tényleg nem sok jelentősége van: http://darksouls.wikidot.com/eingyi -
#6511 DsFix van?
Ha nincs tedd fel, mert segíthet. A dsfix ini-ben pedig az ottani leírás alapján legyen offolva az aa, az ambient occlusion és depth of field is 0-n legyen.
Frame problémáid mindig lesznek, mert egyszerűen ilyen a játék, hiába vennél sokkal jobb cuccokat a gépbe.
Ha ezek után is rossz, akkor nézd meg frapsszal mennyi fps-ed van. Ha konstans 15 marad, akkor még megpróbálhatod catalyst control centerből egy 2x box anti aliasingot beállítani, hátha csak visszaveszi a kártya az órajelet játék közben.
Ha még mindig konstans 15 frame-ed van firelink shrine-on is, akkor valszeg nagyobb proci kéne, ami az esetedben elég nagy beruházás lenne az alaplap és a ramok miatt. -
#6510 Estét!
Következőkből áll a konfigom, sajnos gyakran beszaggat a játék. Pedig kikapcsoltam az antiliasing-ot. Lehet, hogy nem elég neki a vasam? A játék origi steam-es.
Asus P5K-E || E6550 || HD4850(RV770)+Accelero S1 || KINGMAX 4*1GB 800mhz RAM || WIN7 x64 ULT
-
#6509 Azt hiszem csak annyi, hogy nem tudsz abba a covenantba belépni, de majd az okosok úgy is megmondják. -
#6508 Kb lényegtelen. -
#6507 Bassza meg most látom, hogy kinyírtam egy NPC-t... A 2. harang melletti bonfire-nál volt egy furcsán kinéző NPC, azt hittem szörny. Gond, hogy megöltem? -
#6506 #6481
Az írásos rész, és több soros :D -
#6505 Tessék, a kreativitást és önállóságot nélkülöző polgártársak számára is direkt kapcsolatot tettem be a fixhez. Bár a bazi nagy betűtípus is már egy hasonló felháborodott polgártárs miatt került ki
Minden az Én hibám, vállalom!
Én örülök, hogy segíthettem!
Egyéb véleményem a hasonló emberekről és a hozzáállásukról majd könyv formájában keressétek a nagyobb könyvesboltokban -
#6504 3x írtad, hogy ne nézzelek hülyének... eskü nem teszem, ha nem szövegtömbökbe írsz mindent, rémesen kevés szóköz használatával. Meg miért divat a mondat eleji nagy kezdőbetűt elhagyni? Fúúúúúúúúúúúúú :-(
Nyilván hibás elképzelés, hogy magamból indulok, ki de előbb visszaolvasok egy fórumba, aztán kérdezek.
Ráadásul még csak lapoznod sem kellett volna, mert pont ezen az oldalon felmerült már a kérdés: #6438 -
#6503 Nem hülyének nézlek, hanem rémesen lustának... bár igaz 3x beírtad 3 helyre... a bemásolós kérdésed is ;-) -
#6502 azthiszem elfelejtettem mondani hogy már játszottam vele.oké nem sokat,de első boss lement stb.csak akkor is szarul ment most próbált akartam tenni vele megint,de sajnos nem sikerült.értem én hogy epic nehéz,és az állandó respawn szörnyek miatt is.meg a bossok mekkorát ütnek,tudom,sok kitartás kell,más mint a többi játék,erről is híres,a nehézség.mindegy csak nem szeretem hogyha hülyének néznek,amikor ott a szájba baszarintott link és kiemelve mint a hülyéknek,közben csak ugyanúgy kell keresni,most őszintén,tudnom kellett volna nem hogy ennyi a fix neve hogy dsfix?nem.a másik meg direkt olyat szerettem volna amitöl talán jól megy,rendben több helyen megkérdeztem,és mivel nem láttam változást,megkérdeztem jól csináltam e a dolgot,igen jól.ennyiről lenne csak szó,de ő szerinte máris hülye vagyok, -
ratgab #6501 Ezt a játékot nem lehet beskatulyázni, ezt teljes más gondolkodásmódot igényel. Mondhatnám úgy is, hogy bizony nehéz és sokan elvéreznek. Ezen nincs mit szégyellni. -
#6500 egyszerűen kevésnek bizonyul a gépem hozzá.ne nézzél már hülyének légyszives,az hogy a modot nem találtam egyből oké,de egy bemásolás még megy,sőt több is,csak nem vagyok olyan hülye tudom magamról,nem megy,nem is értem mmiért.és mi közöd neked ahhoz hogy mellette az Aion-t is kipróbáltam?nem igazán értem:) légyszives ne nézzél hülyének.és a kitartásról és a többi dologról se,mert értem ezeket a játékokat és szoktam boldogulni -
#6499 Nem akarom megmagyarázni, hogy a link amire kattint nem oda viszi, ahol a DsFix van, mert oda viszi.
Soha nem állítottam, hogy a DaS a legjobb PC-s port evör, viszont a jobbak között van... 35+ órát toltam bele mindenféle fix és mod nélkül és drámaian kevesebbszer esett le a frame, mint konzolon, ráadásul a PS3-as 720p-hez képest a felskálázott 1080p is kellemesebb volt.
Egyébként ahogy látom eddig tartott neki a DaS mert a másik topikban már Aion-ról megy a csevej.
Erről beszéltem, akinek a DsFix ctrl+c, ctrl+v módszer gond, annak nem a DaS a játéka. -
TheDestroy #6498 tiszta állat kért ez aztán már valami...... töbet érné ha be zárna örökre.... -
#6497 Már megint meg akarod magyarázni :)
Egyszerűen más van a link mögött, mint ami ki van írva (abból gondolom, hogy mellette ott van jól).
Erre te meg akarod magyarázni, hogy az jó, mert aki játszani akarna a játékkal és nem vágja egyből hova nyúljon.
Pont, mint amikor meg akartad magyarázni, hogy a DaS a legeslegjobb PC-s port evör. -
#6496 "mégse találja mindenki."
Igen, ahogy több százan tették fel a Stalker SoC esetében is a legendás kérdést:
"A játék elején vagyok, hogy kell kimenni az ajtón."
Pasziánsz, fekete özvegy, Hello Kitty Roller Rescue, Sunshine Barbie, stb. van ezernyi más játék azok számára akik ennyire nem képesek. -
#6495 *házigazda -
#6494 Azért gondoltam, mert ha már azzal fáradt a házi gazda, hogy kirak egy ekkora linket külön a dsfix-nek, akkor ne a másik bazi nagy link oldala jöjjön be ott is.
Ez a keresős duma meg ott buki, hogy általában amint megnyitod a böngészőt valamilyen módon tudsz keresni (google/yahoo/bing/stb.) és az első találatra kidobja, mégse találja mindenki. -
#6493 "A temető felé indultam, de állandóan meghalok... ilyenkor mi van?"
Unfair szar a játék. :D -
#6492 Az ok, de bazi nagy ló betűkkel ott van, hogy DSFIX... ha az DaS nexus oldalon vagy, ott a szintén nem picike kereső, oda be lehet írni, hogy "Dsfix".
Az a szerény véleményem, hogy akinek ez gondot okoz, az felejtse el ezt a játékot, mert ennél picit összetettebb problémákkal is találkozik majd benne.
A köv. várható kérdés: "A temető felé indultam, de állandóan meghalok... ilyenkor mi van?"
Szerk: Közben látom, hogy 3 különböző topikban is szerepel a kérdése, összesen 4x linkelték be neki... majd 3 alkalommal kérdezte, meg, hogy be kell-e másolni. A readme gondolom bonyolult héber vagy ó latin nyelven íródott.
Ez így szerintem elég rossz ómen a DaS kezdéshez :-/ -
#6491 Egyébként a dsfix link tényleg csak a dasnexus főoldalra visz. Javítani kéne a MerlinW linkjére. -
#6490 köszönöm:) -
#6489 igen belinkelte az oldalt,ahol ugyanúgy nem tudom mit keressek,nézzétek meg először hogy jó e a link:) -
#6488 tessék -
#6487 Szegény Laza nagyobb betűkkel már nem tudja kiírni :-( -
#6486 sziasztok valaki segítene nekem?:)kellene a játékhoz az a fix amivel jobban megy,és jobb lesz tőle.köszönöm szépen:) -
#6485 Arra próbálta felhívni a figyelmedet, hogy az 5 kommented kb. 5 mondat, és többségük értelmetlen és/vagy kigobozhatatlan nyelvtani agyf@szt tartalmaznak. -
TheDestroy #6484 warez nem segit topic se akkor ez mi az egész? O.O az biztos hogy nem forum meg topic se ez egy semleges szarság..... -
TheDestroy #6483 pfpf ez nagyon gyökér volt tanulj meg egy kis modort-.-...... -
#6482 Nem mindenki warezol. Anélkül meg bajos lenne áttölteni bármit a box-ra. -
#6481 Bakker, tanulj már meg normálisan írni. Szenvedés még ezeket az egy soros hozzászólásokat is elolvasni. Ne várd, hogy bárki komolyabban foglalkozik a problémáddal, ha azzal sem tisztelsz meg minket, hogy értelmesen teszed fel a kérdésed.
Egyébként pedig minden amit a DsFix-ről tudni kell, benne van a leírásában. Nem egy bonyolult darab. -
TheDestroy #6480 bakker jó már dark souls lagg nélkül cursor meg oldva de most meg 1 4 szer és kockába van egész játék és ini ben kell át irni valami vagy hogy tudom fel nagyitani? -
TheDestroy #6479 vagyis dark souls ba fix álni -
TheDestroy #6478 1. amugy könyü át tölteni pc ről xbox ra játékot vagy mást 2. lag ot lehet fix elni? -
#6477 Igen :)
Az ilyen törött kardokat egyből feedeltem neki, hogy meglegyen a kövi szint, csak úgy néz ki, mint aki most szabadult a chihiro szellemországban című meséből. És tényleg nem az angol szöveghez van igazítva a szájmozgása.