10203
-
#6596 Minden PC-s verzió tartalmazza a DLC-t. A Lordvessel megszerzése után elérhető. A bejutás a DLC területére trükkös, olvass utána:)
(Hydra mögötti rész a vízben kristály gólem megölése, Duke Archives elején kristály gólem megölése, majd vissza a Hydra mögötti részhez.) -
Fletley9 #6595 Kell hozzá egy item duke's-ból, de a végefelé érdemes egyébként is menni mert nem easy :) Beépülni meg hát a múltban játszódik szal nehéz meghatározni :) -
#6594 Most nézem csak, hogy a Steamos kiadáshoz hozzá tartozik a DLC is. DLC tartalom kb hová épül be a játékba? Mikortól elérhető, eleje kb vége? -
#6593 Én is megvettem a Steamen, mikor feltették ... régen a virágbolti verziót nyomtam (talán kapni sem lehetett nálunk, nem is tudom) ... most pótoltam a vásárlást :) -
#6592 Divinity. Tényleg. Meg is vettem steamon a múltkor valami leárazáson. El is felejtettem :) Jade empire érdekes egy cucc lett, annyira nem gyere be a harcrendszere miatt :( persze az is megvan. -
#6591 Naa, ha a DS-t nem RPG-zük, akkor a Jade Empire nehogy már az legyen :)
És egy Divine Divinity miért nem fért bele a listába?
Komolyan mondom, az egyik legjobb izometrikus nézetű RPG amivel valaha játszottam. Megvan benne a jóféle Diablo stílusú harc, az Elder Scrollokra jellemző részletesség (lehet mozgatni a dolgokat is, pl bemész egy házba, elpakolod a szénabálákat és lám, alatta egy csapóajtó) és teljesen szabad, sandbox jellegű játékmenet ... sok könyvecske, rengeteg titok, rejtett dolgok, nagyon jó hangulat ........... szerintem a DD egy izometrikus nézetű Elder Srolls játék :)
Ha még nem volt meg, javaslom elkezdeni, mert mai napig is szépen néz ki, és van hozzá fullos honosítás :)
Ja, a teleport rendszere is nagyon jó ... van 2 tárgyad amelyk között tudsz teleportálni. Vagy úgy, hogy a zsákodban van (tehát viszed magaddal), vagy úgy, hogy ledobod a földre és akkor ott marad (értelemszerűen ide tudsz visszajönni). Nagyon jól lehet kombinálni ........ már a megszerzése is egy ilyen jó kis teleportos móka ... konkrétan megkapod az egyiket, de nem tudni hol a másik, azaz használnod kell, hogy eljuss hozzá .... na de hová fog vinni? :) -
#6590 Ó tényleg! Nem értem, hogy maradhatott ki a listáról ^^ -
#6589 Deus Ex-nek csak az új része van meg. De felírom a régieket is. Arx nem jött be amikor megjelent, valahogy nem húzott be. Most a Risen-nel szemezgetek még, azt hallottam egész kellemes darab lett. -
#6588 Nekem tetszett, remekül elvoltam vele úgy,hogy az 1. részt előtte már 2x végigvittem :) Butított ahhoz képest,de még élvezetes -
#6587 A Deus Ex második részét nyugodtan kihagyhatja:) -
#6586 Középszerű, de nem rossz... -
#6585 Arx Fatalis -
#6584 Jól van, akkor nem nagyon vagyok elmaradva :)
system shock és a grandia 2 amit nem ismerek a többi mind volt már a gépen, és nagy részük már origi is. Nekik is állok amikkel még nem végeztem, bár elég kevés van ilyen már.
Wizardry8 fúúdejóvolt!
Köszi. -
#6583 A Dark Souls nem kifejezetten RPG (dark fantasy akció-RPG inkább.)
RPG?
PC:
- Baldur's Gate 1-2
- Gothic 1-2 a 3. rész viszont rossz vicc
- Planscape Torment
- Witcher 1-2
- Fallout 1-2-3 + New Vegas
- Icwind Dale 1-2 (az már inkább akció-RPG)
- Morrowind, Oblivion, Skyrim
- System Shock 2 (ha nem kényes a gyomrod a grafikára akkor az 1. rész is)
- Deus Ex 1-2 és Human Revolution
- Jade Empire
- Star Wars Kotor 1-2
- Mass Effect I. (a többi rész már sokkal lövöldésebb sajnos)
- Neverwinter Knights 1-2
- Final Fantasy VII és VIII. (jRPG)
- Grandia 2 (jRPG)
Mély víz ----> Ultima részek, Wizardry részek, Lands of Lore részek, Eye of the Beholder
Tudom... van még, de ezek itt fent kihagyhatatlanok szvsz. -
#6582 Néztem már, de sajna nekem csak pc-m van. Szóval marad a Dark Souls meg a várakozás a 2-esre.
Ha már itt tartunk. Hasonlóan kiemelkedő, kihagyhatatlan játék mi van még, ami rpg? -
#6581 Csak keményen
http://i.imgur.com/uV9HA.gif -
#6580 Ha ezt letoltad jöhet a Demon's Souls PS3-on... majdnem olyan jó, mint a Dark Souls. :-) -
#6579 Nagyon nagy hangulata van az biztos. Emiatt sok apróbb kellemetlen hibát (kamerakezelés pl) simán megbocsát az ember. Most hétköznap lévén sajna csak koca menetekre van érkezésem... meló :( egy ilyen funrun alkalmával bele is futottam a hydrába. Nem nagy ellenfél, csak oda is kell érni valahogy. Na az nehezebb volt.
A 2. része is remélem ilyen jó lesz. Én tutira megveszem. -
Keveqiah #6578 PVP -
#6577 Fun fact hd4850 kari tulajoknak.670Mhz-es gpu órajellel közel megduplázódik Bligthtown alján a frame (legalábbis az én vaporx-es példányom alap 650mhz-éhez képest).
Értsd szinte konstans 15-18 helyett 28-30. Egy próbát megér! -
#6576 :) -
#6575 20 éve játszom játékokkal, de még soha nem fogott meg úgy játék, mint a DaS. Minden hibájával együtt, egyszerűen tökéletes alkotás. Ha értékelnem kellene, életem első és egyetlen 10/10-es játéka. Mondom ezt majdnem 8 végigjátszás után.
Mikor nincs kedvem/időm semmihez, még akkor is kellemes érzéssel bolyongok céltalanul a világában 10-20 perceket. -
#6574 Az a szép a játékban, hogy gyakorlatilag akárhogy tápolod magad, akármilyen páncél van rajtad, maximum 3-4 ütésből bárki megöl. Viszont a pár órányi játék után rájön az ember, hogy a megfelelő pajzs, okos stamina gazdálkodással gyakorlatilag a játék "cheat" módja:)
3 dolog kell a túléléshez:
- türelem
- non-stop pajzsvédelem
- AOE támadások elkerülése
Ha ezek megvannak, halhatatlan vagy:) -
#6573 Mivel a warez mentésre corruptedet írt, így nekem is kb. 6 órába telt másodjára, ami elsőnek 20 körül volt. (konkrétan queelag boss leverése).
Viszont, amikor már nagyon nyeregben érzem magam, akkor mindig rádöbbenek, hogy kb. 2 ütés vagyok a kődobálós óriásoknak, akiket előszeretettel farmolgattam. -
#6572 Sif? Nálam az valahogy az egész játék legkönnyebb bossa, csak alá állok mindig aztán el sem ér :) -
#6571 No már én sem vagyok messze az 5. végigvitelem befejezésétől. Illetve igazából már csak pár miracle, és sorcery hiányzik, és egy rare weapon (ugye Sif lelkéből 3 fegyót lehet készíteni) és 1000G a játék. Viszont eljutottam oda, hogy olyannyira kezdem kiismerni a játékot, hogy bizony már alig-alig nyújt kihívást. Pl. most NG+-ban gyakorlatilag egyedül Ornstein tudott egy kicsit megfingatni. Viszont Sif és Four Kings pl simán ment, pedig emlékszem anno PS3-on az első NG+-ban szívattak rendesen.
-
#6570 Bizony, bizony... 6. DeS végigjátszás lepergett, mégis most hétvégén csináltam a walkthrought és basszus MÉG mindig volt ahol meglepődtem, mert azt hittem, hogy... aztán mégse ^^
Ebben a DaS és a DeS zseniálisak!
Amúgy a Souls széria végigjátszásainak száma, mivel már simán 1 tucat, ezért azt hiszem már van alapom leírni: A Dark Souls a király! Nagyobb, szebb, jobb, élvezetesebb, dinamikusabb, logikusabb, kevésbé frusztrálóbb, mívesebb, változatosabb, lenyűgözőbb... -
#6569 Annyira jó:
Ez a játék egyszerűen egy mestermű. Bár az Xbox 360 verzió optimizálatlansága kicsit fáj. -
#6568 Lezúztam a cickóst is. Férfiasan, zweihander-rel. Felmentem firelink shrine-be (malmos, fogaskerekes résznél többször haltam mint Quelaag-nél :) ). A tüzem meg kialudt :( -
#6567 Jogos... párszor végigszaladtam a játékon, de tényleg csak ez az 1 volt :-D -
#6566 Érdekes, hogy az egész játékban egy sem tűnt fel azon kívül, micsoda pazarlás :) -
#6565 Lenyilazni? Hát nem éppen a stílusom, legalábbis a Dark Soulsban nem szoktam. De ha nagyon nem megy, akkor majd rákeresek, köszi a tippet. -
#6564 Quelaag kb a legkönnyebb boss ha utánanézel hogy lehet lenyilazni. :D
---------
Azon gondolkoztam, hogy lehet jó lett volna ha kicsit több ember lett volna a játékban. Mondjuk lehetett volna egy hely ahol az emberek meghúzzák magukat a gonosz elől. Egy vár vagy valami és velük lehetett volna beszélgetni. Persze nem hiányzik a szedj össze 30 vaddisznóbőrt és vidd vissza típusú küldetés de azért pár mellékküldetés jó lett volna még. -
#6563 Na kösz a választ, majd meglesem, ha visszamegyek. Most leértem az aljára, felszedtem mindent, kinyírtam mindenkit, azt hittem már hogy jó vagyok... beköszöntem a cickós bossnak (Quelaag). Hát izé... elkente a számat, de már van rá stratégiám. Szerintem ma lenyomom. -
#6562 Ja igen. Hát azt én is lenyilaztam messziről. Fel sem fogtam mi az. Azt hittem lesz több is ott lent. -
#6561 Tűz hamar leszedi onnan...
davidka003: A Blighttown aljába lefelé vezető úton van egy polipszerű lény az átjáróra tapadva. -
#6560 Melyikre gondol? Nem tudok rájönni. Hydra? -
#6559 Nem mutatja, de sebzed. Íjjal lövöldözd. -
#6558 Eszméletlen milyen béna vagyok. Mondjuk mindent felszedtem, kivéve valami cuccot, ahová át kéne ugrani, de már nem érdekel. Lejutottam 1x már az aljáig is, sajnos az utolsó métereket zuhanva (lökés hatására), ezért jól be is haltam. Most kicsit pihentetem, mert idegesen nem jó játszani vele.
Viszont ha már itt vagyok. Van valami polip vagy miféle állat valami barlang előtt. Oda lehet menni hozzá, de nem igazán tudom sebezni (legalábbis nem mutat semmi értéket). Azzal mit kell csinálni? -
#6557 Kapkodni azt nem lehet, csak az, hogy nem vagyok gamepadhoz szokva, itt nagyon kiütközik. De szép lassan meglesz ez is, nem aggódok.