10203
-
#6716 Vergődésem eredménye:
Aki win 8-on játsza a játékot, az törölje a gfwl-t, majd a legfrissebbet telepítse rendszergazdaként.
Majd az alapjátéknak dsfix, és a darksouls.exe-t is rendszergazdaként futtatva nálam 3-ból legalább egyszer rendesen elindul.
Mindezt egy steam fórumon találtam.
-
#6715 Szórakoztató volt NG+ -ban végigmenni mindenkin, megölni Solaire, egyszerűen áttankolni mindenkin...
Amig bele nem futottam Siegmeyer-be...
Csak ne srácok, oké? Csak ne csináljátok:P -
#6714 Windows 8...:) -
#6713 Viszont, ha már a kontrollert is csatlakoztatom összekakilja magát ismét. De jót játszottam, asszem mára elég is volt :) -
#6712 Utóbbi több száz tökéletesen működő játékra igaz. A dsfixnek pedig már réges-rég benne kellet volna lennie egy patch-ben. -
#6711 Win7 alatt fix NÉLKÜL se volt ilyen gondom... Win8 akkor official még ki sem jött. -
#6710 Besz@rok dsfix bemásolása után egyből megy.
A Dark Souls pc-s portja a jobbak közé tartozik by Tinman -
#6709 Valaki próbált már játszani windows 8 alatt a játékkal?
Lejött steam-ről gond nélkül, majd indítom, bejön a gfwl, hogy loggoljak be, de ahogy rányomok az ablakba (mert még mindig így indul dsfix nélkül default ) keményre fagy, nem válaszol és csak feladatkezelőből lehet kilőni. Valami ötlet?
Már próbáltam a win7 kompatibilitási módot is, de nem segített. Most leszedem a dsfix-et, de nem fűzök túl nagy reményeket, mert alapból is el kéne indulnia :S -
#6708 Állítólag az már nextgen cím ... ha jól olvastam a PS4 bejelentés utáni időszakban. -
#6707 Azért a Last Guardian jobb esetben a cross platform rosszabbik végén lesz, vagy egyáltalán nem is lesz már ps3-ra. -
#6706 Ja, hogy így. Értem. -
#6705 De akinek még sosem volt PS3 annak rohadt jó lesz. Sok jó játék van rá. Aztán meg el is lehet adni.
Én is fogok venni PS3-at vagy a nyáron vagy karácsonykor.
- Heavenly Sword
- Demon's Souls AAA+++
- Heavy Rain AAA+++
- Killzone 2-3
- Disgaea3-4
- White Knight Chronicles 1-2 - csak ha nagyon nagy jRPG fanatic vagy mert középszar
- GoW Collection HD 1 és 2 AAA+++
- GoW 3 AAA+++
- Uncharted 1-2-3 AAA+++
- The Last Guardian (hamarosan)
- MGS4 AAA+++
- MGS HD Collection AAA+++
- Rachet & Clank - 4 db! AAA+++
- Resistance 1-2-3 (utóbbi érkezik majd...)
- Siren: Blood Curse
- Yakuza 3-4 AAA+++
- Final Fantasy 13 (PS3-on SZEBB!)
- Infamous 1-2 AAA+++
- Tales of Xillia (idén érkezik)
- Trinity: Souls of Zill O’ll
- Valkyria Chronicles
- ICO & SOTC Collection AAA+++
- Folklore
- Journey -
gregtom6 #6704 Miért ne lenne jó ötlet?
Mivel manapság bazi ritkán játszok, ezért nem költenék rá sokat. De amikor játszok, azzal akarnék, ami tényleg érdekel. Miért éri meg akkor venni PS3-at?
1. mert bejön az új generáció, ezért végre nem 60-70-be kerül, mert annyiból inkább PC-t fejlesztenék.
2. mert PS3-on legalább ki tudom próbálni a játékokat, PS4-re meg még jó ideig vehetném meg több tízezerért őket, hogy egyáltalán kipróbáljam.
3. azért PS3 és nem XBOX 360, mert sokkal több rá az exkluzív játék, viszont ami boxon van, az általában PC-n is. Vagy csak a két konzolon és PC-n egyáltalán nem.
4. mert PS3-ra már egy rakat olyan játék összegyűjt, amit végre kipróbálnék, de sajnáltam rá annyi pénzt. Én spórolós vagyok. -
#6703 Jah, jó ötlet egy egy olyan konzolt venni az új generáció megjelenése után, amire már csak elvétve fognak játékot kiadni:) -
#6702 6890 Ft
Vezetékes. Annyira megszerettem, hogy már nem csak PC-hez, de XBOX360-hoz is ezt használom. Gyűlölöm az elemeket, aksikat, mindent ami vezeték nélküli. Utálom, hogy játék közben elemet kell cserélnem, vagy töltenem kell, oda kell rá figyelnem.
Ráadásul attól se kell félnem, hogy a "kishercegnek" valami baja lesz a vezeték nélküli adatátviteltől ;-) -
gregtom6 #6701 Hát én alkatrészekre is ritkán költök, mert kicsit pénzkidobásnak érzem. :) Csak akkor veszek PC-hez valamit, ha elromlik benne valami, addig nincs szívem lecserélni működő dolgokat.
Mivel hamarosan, ahogy bejön az új generáció, lehet, h beruházok egy PS3-ra (több exkluzív játék, emiatt számomra jobban megérné PC mellett), ezért is fura nekem boxhoz kontrollert venni.
De 5k még oké volna érte, a gond azzal van, h sok helyek 10k felett van :D Annyit meg azért nem is játszok manapság, ha játszok, azt is ritkán tenném kontrollerrel. -
#6700 +1 -
#6699 És miért lenne sok egy kontrollerért az a 8k? Amikor az a legjobb PC-hez kapható kontroller, minden játék szinte alapból támogatja és felismeri, nem kell külön konfigurálni.
Egy minőségi perifériáért nem sok ez az ár ... főleg, mikor a játékosok sokszorosát kifizetik egy VGA-ért, vagy más PC alkatrészekért ... akkor egy kontrollerért miért ne fizethetnék ki?
De vehetsz 3 ezerért is ... csak akkor jön a kérdés, hogy egy minőségiért nem érné meg jobban az a +5 ezer?
Egyébként pl 5500Ft.
Én javaslom, hogy ezt válaszd, de persze azt csinálsz ami jólesik :) -
gregtom6 #6698 Tud valaki ajánlani egyébként egy olyan kontrollert, ami jó pl ehhez a játékhoz PC-n? Mert nekem van egy régebbi, de azon nincs annyi gomb sem, amennyi kellene + gondjai voltak amúgy is néhány játékkal. Az Xbox 360 controller for Windows ára (legalább 8ezer Ft) szerintem pedig kicsit sok egy kontrollerért. -
#6697 Az akit még érdekel az íjász végigjátszásom:
Katt ide
Nem akartam az egész videót belinkelni, hogy ne tartson sokáig az oldal betöltése. -
#6696 Jöhetne valami konkrét hír a második részről..:) -
gregtom6 #6695 Igen, nekem alapvetően nagyon tetszik a játék, kevés olyan játékot ismerek, ahol alapvetően lovagoknak nézünk ki. Ez így olyan meseszerű, eleve egyedi hangulatot ad. Ezt megfelelve a gigantikus lényekkel, igazi japán stílusban, akik mellett eltörpülünk, isteni :) Mintha az igazi, eredeti sárkányokat levadászó lovagról szólna ez, csak kicsit kibővítve a története (persze tudom, itt valami más történet is van, de ne spoilerezzünk :)
A gond csak az, h ehhez a játékhoz tényleg neki kell ülni és sok időt rászánni, amire a megjelenése óta nem volt alkalmam. Szinte csak elkezdtem régebben, azóta pedig csak messziről figyelgetem a sikerét :) -
#6694 "én szinte már félni kezdtem a pályákon"
Mikor már nem fogsz félni (soká lesz még ez:)), utána hogy fog hiányozni ez az érzés...:) Ha kitörölhetném játék előtt a memóriámat, minden alkalommal megtenném:)
Leírhatatlan a játék hangulata, ahogy bedob a kegyetlen ismeretlenbe, ahol a játékos konkrétan lépésről lépésre halad, igyekezvén mindenre felkészülni. Persze ezt a játék nem hagyja:)
Szóval sok mindent megadnék, hogy a helyedben legyek:) Mert így 5 végigjátszás után már csak egy hack&slash a játék:) Csúnyán nézek a Capra-ra, ő nyüszítve a letérdel előttem. O&S-ék meg mindenáron azt akarják, hogy beszéljük meg a dolgot...:) Mindezt lvl1-en:) -
gregtom6 #6693 "játék után pár hónappal, nem pár hónap játék után" -
gregtom6 #6692 Bár már kicsit régebben játszottam vele, de mintha az lett volna a probléma, hogy néhány harcban úgy éreztem, lomhább vagyok, mint az ellenfél. Tudom, ez függ a rajtunk/nálunk lévő cuccok számától, de szerintem nem volt nálam annyi minden.
Na mindegy, igazából rájöttem, h így pár hónap játék után nem tudom már, h mi is volt nekem akkor a problémám, úgyh majd ha újra nekiesek, elmondom :)
Az már más kérdés, hogy a 2. boss előtt én szinte már félni kezdtem a pályákon, hogy mégis merre kellene mennem, hogy arra haladjak, amerre eredetileg kell :) És ne rohanjak egyből a végzetembe :) De ez kimondottan tetszett, mert így tényleg megéri később újra nekiesni. -
#6691 Mármint mit takarna az a szabadság? Azért ennek egy jóval kiegyensúlyozottabb, szabályszerűbb harcrendszere van, mint bármelyik DMC-nek, amiben kb egy gomb nyomkodásával is remekül lehet haladni. -
#6690 6x jászottam végig bill+egérrel, semmi baj az egérkezeléssel. Használd a dsmfix-et. -
gregtom6 #6689 Én imádom a kihívásokat és a külső nézetes kardozós játékokat, pláne a Devil May Cry-t. És játszottam is már ezzel, csak kicsit azt éreztem, hogy nem tudok olyan "szabad" lenni, mint pl a DMC-kben a harcokban. Nyilván nem akarok én repkedni itt is, csak ott jobban az akaratomnak megfelelően cselekedett a karakter :D -
#6688 Én a lentebb leírt problémám miatt elkezdtem bill+egér kombóval a játékot. Másfél óra játék után feladtam mert olyan fertelmesen szar. Kenjék a japánok a hajukra a játékukat. Amúgy marhára tetszene a játék csak épp technikai okok miatt képtelen vagyok vele játszani. :) -
Keveqiah #6687 :) -
gregtom6 #6686 Cinizmust érzek a levegőben :) -
#6685 Sőt, egérrel kétszer körbefordulsz 1 másodperc alatt, mire minden ellenfél elalél a pályaszakaszon -
#6684 "A rejtett zugokat tuti, hogy egérrel hamarabb felfedezem."
-
gregtom6 #6683 Végigviszem én billentyűzettel is, csak úgy érdeklődtem :) A rejtett zugokat tuti, hogy egérrel hamarabb felfedezem. -
#6682 XBOX360/PC vezetékes USB-s gamepad (olcsóbb, nem kell elemekkel vagy akksikkal szarakodni) és semmi gondod nem lesz. Ezernyi más PC-s játékhoz is különösen ajánlott! -
gregtom6 #6681 Az egér meg ugye úgy viselkedett eredetileg, mint a kontroller gombája. -
gregtom6 #6680 Hát nem tudom, nekem az egér kezelése okozott problémát és az, hogy az irányítás nem állt kézre. És hogy szöveges fájlból kell néznem, h mit mivel csinálok, mert a controlsból néha nem derült ki. -
#6679 Öööö... mi is a baj a játszhatósággal? ^^ -
gregtom6 #6678 Üdv. Van már valamilyen patch, ami nem a grafhoz nyúl, hanem a játszhatóságot javítja? -
#6677 Inkabb a ketto kozott valahol. Amugy azert nem ugrottam neki, mert teljesen elfelejtkeztem rola:p
Szerinted, nagyon laggol a felvetel, nagyon zavaró?