10203
-
#6956 persze, én azt hiszem Lightning Bastard Sworddal öltem meg először vagy Fire Claymore volt nem tudom már, igaz Solaire is velem volt, viszont ha kevesebbet sebzel többet tud ütni, ami azt jeleni, hogy nagyobb az esélye a meghalásnak. -
#6955 Tök mindegy, mert ő is megölhető csak több csapás kell rá.
Nem olyan nehéz boss. Beállsz egy szikla mögé aztán csapatod.
Viszont most NG+-ban egész jól haladok. O&S viszont jól megrakott. :D
Mondjuk majd holnap kipihenten jobb lesz, mert most vagy 4 órát nyomattam.
Acsikat meg kihagyom. Harmadszor biztos nem esek neki meg feleslegesen nem rakok faith-re,inteligence-re csak az acsik miatt.
Weapon crafting acsikat megcsinálom azért. -
#6954 azt is számold bele, hogy vannak ellenfelek, akik nagy mértékben ellenállnak a villámnak mint például Gwyn, és rajta jobban megérnél a sima +15 még egy 40-es str. -
#6953 A ligthning +5 sebzése 650, ami bőven elég mindenre. A sima +15 sebzése 325 + str bónusz. Tehát nyugodtan használd. str, dex-re attól még tehetsz ha nem tudsz/akarsz másra, mert butaság egyetlen fegyverrel végigszaladni a játékkal, főleg "easy mode" zwei-el:) Igaz én is azzal kezdtem, de NG+ óta elő sem vettem, szerintem sokkal érdekesebb a játék dex fegyverekkel. -
#6952 Az abysswalker gyűrűt? Nem igazán. :D -
#6951 Szóval.... abyssban nem szabad levenni a zöld gyűrűt. Mai tippem :D -
#6950 Akkor warrior-kánt csak a vitality meg az endurance marad akkor amire érdemes rakni. -
#6949 igen. -
#6948 Rakhatsz, de attól nem leszel jobb vele, ha az az encsant miatt nem skálázódik. -
#6947 Szóval akkor ne rakjak a strenght-re csak ha más fegyvert akarok hasznalni. -
#6946 és ezért igazán nem is érdemes tűz/villám fegyvereket csinálni, ha csak nem arra kell, hogy stun-olja az ellenfeleket. -
#6945 a lightning és a fire upgrade eltünteni a scaling-et, szóval nem. csak a fegyvert pluszold - lightningot már nem tudod. -
#6944 Zweihander +5 Lightning kardhoz érdemes nyomni pontokat a strenght-re?
Nem növel semmit ahogy látom. -
#6943 dsmfixet nem próbáltam, akkor azzal ezek szerint már jobb. -
steweee #6942 aki kéri emilben elküldöm az ini met pár jótanáccsal beállítások terén, meg pár ajánlott mod. elég sok van már a nexuson, de a legtöbb felesleges mert nem ad plusz tartalmat vagy nem lesz tőle jobb -
steweee #6941 marhaság. be kell állítani a bill+egért. dsfix+dsmfix. TÖKÉLETESRE BE LEEHT ÁLLÍTANI, az elején is is nagyon ríttam itt, ha még emléxik vki emiatt. aztán vettem a fáradtságot és kitapazstaltam az ini szerkesztését és a két fix. akármylik billentyó használható utána, egérrel is bármit rá tudsz rakni bármire -
#6940 El is mondja a videóban. -
#6939 Szép szép, de a Pendant még mindig csak egy térfa. -
#6938 Pop fiction - Pendant -
#6937 Alap:)) -
#6936 De akkor Humanity-t se használj :-D -
#6935 kiveheted a slotból az estust. ugyan ott vagy vele pontosan. Csak annyi, hogy igy más a hangzása:P -
#6934 Nekem már alapból be van építve a hard mode: Amikor indításnál kiírja, hogy PRESS START és megnyomok egy gombot :D -
#6933 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=BdyUh9hGxqc&list=UUfdtc-RIFn8-Tx-O2AYUS_g&index=5]"Unlock" hard mode:)[/URL]
(glitch amit, ha megcsinálsz, nincs többé esust flask a játékban:)) Hétvégén nekiesek így:)
-
#6932 Sikerült megölni Manust. :D
Ilyen sikerélményt semmilyen más játék nem tud adni.
Nagyon gyorsan vert a szívem mikor már csak 15% élete volt. Aztán elporladt. Az örömtől hatalmasat kiáltottam. :D
Leírhatatlan élmény volt megölni. -
#6931 Olyannyira, hogy az XBOX-hoz is kábelest használok, eluntam az akksicseréket + töltögetést. -
#6930 Sőt. Jobb is. -
#6929 Ott a pont, bár szerintem a kábeles gamepad is tökéletes. legalább nem kell elemet cserélni. Az enyém kb már 3 éve megvan és jól működik még. -
Én azt mondom neked, hogy érdemes mindenképpen vásárolni 1 kontrollert. wireless x360-as gamepad 10K-ból kijön.
Máshoz is nagyon jól jön 1 kontroller s azért nem fogod 1-2 év alatt leharcolttá tenni. -
#6927 Ez nem a te hibád... tényleg játszhatatlan egérrel. Nincs a játékban egérmozgás, mivel az analóg kart próbálja utánozni. Rakd félre, ha lesz gamepadot próbáld meg újra. -
#6926 Pedig én is 5x játszottam végig ~200 órát töltöttem vele. Ez van, ezt kell szeretni. Szerintem semmi baj az irányítással 1-2 esetet leszámítva. -
#6925 Nem lehet:) -
#6924 Rájöttem a dologra.
Zweihander +5-öm van már. :D
Knight Artoriast megöltem.
Aztán mondom szétnézek már mi van utána.
Hát szépen el is buktam 80k lelket. Mentem volna vissza érte, erre egy fasz boszorkány lelökött a mélybe. :\ -
NiGhTM4R3 #6923 Na mentségemre legyen szólva én tényleg megpróbáltam mindent, de ez a játék SZÁMOMRA játszhatatlan bill.+egér kombóval, másom meg nincs.
Tudtommal a rajongók írtak petíciót, hogy jöjjön PC-re is a játék - mert konzolon tényleg jó - és akkor idetoltak egy ilyen nesze semmi fogd meg jól gusztustalan átiratot amivel egyáltalán nem is foglalkoznak
Sajnálom picit mert magát a játékot mindenhol dicsérik. -
#6922 +14 Zweihander. Majd a Black Dragontól ellopom a Titanite Stab-et és +15 lesz.
Viszont akkor lehet úgy, hogy +15 Zweihander Lightning? És akkor az amúgyis is baszott erős kard még erősebb lesz? -
#6921 +10től már tudsz... lehet korábban is, majd okosok megmondják.
Mondjuk tűz sebzéshez másik ember kell. Itt fel vannak sorolva. -
#6920 Ja tényleg. :D
És akkor először mondjuk felnyomom +15-re és utána tudok rá dobni valami tűz sebzést is vagy lightning-ot? -
#6919 Ilyet kell vinni az első kovácsnál és nála. -
#6918 Nyomatom most a DLC-t. 104-es szinten vagyok de 2-szer teljesen szarrá vert Artorias lovag.
Most szoktatom magam a Zweihander-re. :D
Quelag furysword-el nyomtam eddig.
Zweihander most +5-ön van. Hogyan lehet tovább fejleszteni? Mert rohadjak meg de nem látom a listában pedig már az összes Lordot megöltem úgyhogy biztos felvettem mindent ami kell hozzá. -
#6917 2 óra alatt megölt minden bosst. Beszarok.