10203
-
toturi #6996 mindenki ott van minden fórumon? :) mert akkor tök jó hogy majdnem minden játékért más fórumra mászkálunk. :) legalábbis én.. -
#6995 -
#6994 130k lelket buktam Oolacile townshipnél. Nem érdemes lockolni az ellenfeleket, mert a vékony kis részeken a kamera forgás miatt könnyen halál van. Annyira már nem cseszett fel, mert már nem tudok nagyon fejlődni úgyse.
Knight Artorias meglett amúgy elsőre NG+-ban pedig vagy 3-szor is feltápolta magát. :D
Alig akart megpusztulni. -
mans #6993 Közbe már megtaláltam a sajátom :) nem tudtam hogy kell elővenni.) -
Bitch please. :D -
#6991 tudod milyen nehéz volt rájönni, hogy mi hol van ezen a térképen?:D -
#6990 -
#6989 Intro minek van am? Meg az Asylum lovag is elmondja, hogy te vagy a Choosen Undead.
-
mans #6988 Az jó de hol van ott tó meg merlin? -
#6987 A Tó tündére segít, persze előtte Merlinnel is beszélj! -
mans #6986 A game elején hogy tudom kiszedni a kardot a földből?mert leül elé piknikezni,amásik meg miért van zombifejem? -
#6985 Langyi de kül. stimmel -
#6984 szerintem már nem. mert más pyromancy oktató rajta, Engyi-n és Laurentus-on kivül nincs. remélem jól irtam a nevüket:P -
ratgab #6983 Ez nem is kérdés. We have a score to settle....XD -
#6982 Ascended Pyromancy Flame-et tudok csinálni ha Quelana már nincs? Megöltem Bed of Chaost és ilyenkor már nem jön elő.
Azért kéne az Ascended Pyromancy flame, hogy elcseréljem Snuggy-val egy red titanite slab-re. -
#6981 Látom a szíved visszahúz ide. Van még egy befejezetlen ügyed a DS-ben. -
ratgab #6980 Flawless-t már én is próbáltam. Sajnos tényleg azt csinálja, amit leírtál. Megnyújtja a képet! Többet árt, mint használ véleményem szerint. -
mans #6979 Az crysis 3 farcry 3 szintű játékoknál így is le kell venni az élsimításból,így marad ez meg pénz sincs rá,angol fórumon írják hogy van a flawless widescreen program,beállítottam a natívot,a menüig jó is,igaz megnyúlik a kép,de a játékba lépve már nem jó,most nem wideként van a kép hanem kissebb ablakba van.kár hogy nem értek angolúl annyira. -
ratgab #6978 HA olyan vga-d van, ami az aláírásodban is olvasható, akkor csak nyugodtan vegyél. Nem fog rosszabbul futni semmi.
Én egy 5 éves géphez vettem tavaly októberben egy 21,5 colos monitort. Nem tapasztaltam, hogy bármi rosszabbul futott volna. -
mans #6977 akkor remek,ehhez a vga-hoz nem veszek monitort,mert rosszabbul futna minden. -
ratgab #6976 Akkor ez a hiba ok! Nagyobb felbontást nem tud a monitorod? Mert ha nem, akkor ez így marad.
Nekem is akkora monitorom volt sokáig. Manapság nem minden játéknak van alapból nativ felbontása rá. Így vagy megszokod a sávot, vagy veszel egy nagyobb monitort, ami tud 16:9-et (1280x1024 az 5:4-es képarány). -
mans #6975 19-es 1280x1024 -
ratgab #6974 "meg a képernyő alsó felső részén üres a kép"
16:9-es felbontásra kell rakni és akkor teljes lesz a kép. Nem tudom milyen monitorod van, lehet nem tud ilyen felbontást. -
mans #6973 Jóreggelt
Hogy tudom a billentyűzetet beállítani normálisan?a nyilakra akarom rakni az irányítást,de kiírja hogy duplán van beállítva ugyan az,a w a s d meg nekem nem jó,a másik meg a képernyő alsó felső részén üres a kép mint a filmeknél,felraktam a két modot,az egérkurzolt eltüntettem,de a többivel szenvedek. -
#6972 Nem. -
Fasiszta #6971 Egy kérdés ha npc ölök az befolyásolja a Warrior of Sunlight covenant-ot vagy nem? -
#6970 Tudom, persze... csak humorizálok :) -
#6969 Az, hogy dodge-olsz nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyáva vagy, sokkal inkább, ha tudsz okosan játszani, és kicselezni az ellenfeled.
Tudom én, hogy a tankolás jó dolog, én is azt csináltam, de attól még mert képes vagy kikerülni az ellenfél támadását még nem vagy gyáva. -
#6968 Firekeeper soul nem jó semmire ha már +7 az estus flask ugye?
Viszont most lementem New Londo Ruins-ba és jó, hogy 2 ütéstől halnak a darkwraith-ek. :D -
ratgab #6967 Én olyat még eddig egy játékban sem láttam, hogy egy sima lófasz kis fegyver sakkban tud tartani egy boss-t. Zwiehender meg képes rá. Csalásnak érzem azt a fegyvert, nem is kicsit. -
#6966 Kiskorodban a zweihander vert a suli szünetekben, vagy mi ez a nagy utálat iránta? :D -
ratgab #6965 Na az becsülendő. -
#6964 Első végigjátszáskor Drake Sworddal vittem el O&S-ig. Aztán Lightning Spear-re váltottam.
Majd meglett a Quelaag furysword. Nem használtam Zweihandert. -
ratgab #6963 Cheat fegyóval könnyű. Én alap kardot fejlesztgettem a knightomnak. Kíváncsi lennék amúgy Zwiehender nélkül hogy boldogulnátok.
Amúgy tervben van majd az újbóli nekifutás már csak azért is...:-) -
#6962 Helyes... ez az igazi férfi build. -
#6961 De én legalább végigvittem, nem úgy, mint egyesek. -
#6960 Csak közelharcos. :D Azt se tudom hogy kell varázsolni. :D
Kétkézbe a Zweihander vagy a Quelaag furysword aztán mehet a menet.
Mondjuk a Zweihander +5 Lightning pont nem megfelelő O&S-hez.
-
ratgab #6959 Vagy a cheater build zweihenderrel? XD -
#6958 Grat. Milyen buildel nyomod? Az igazi férfi builddel, vagy pedig a gyáva vagyok és elugrálok és közben akár varázsolok builddel? :D -
#6957 O&S megölve NG+-on. :D
Kemény volt. Mondjuk segítőm nem volt.
20 estus flask meg 3 humanity életfeltöltés ment rá. :D