10203
  • toturi
    mindenki ott van minden fórumon? :) mert akkor tök jó hogy majdnem minden játékért más fórumra mászkálunk. :) legalábbis én..
  • Tinman #6995
  • davidka003
    130k lelket buktam Oolacile townshipnél. Nem érdemes lockolni az ellenfeleket, mert a vékony kis részeken a kamera forgás miatt könnyen halál van. Annyira már nem cseszett fel, mert már nem tudok nagyon fejlődni úgyse.

Knight Artorias meglett amúgy elsőre NG+-ban pedig vagy 3-szor is feltápolta magát. :D
    Alig akart megpusztulni.
  • mans
    Közbe már megtaláltam a sajátom :) nem tudtam hogy kell elővenni.)
  • davidka003

Bitch please. :D
  • Ryder7
    tudod milyen nehéz volt rájönni, hogy mi hol van ezen a térképen?:D
  • davidka003
  • davidka003
    Intro minek van am? Meg az Asylum lovag is elmondja, hogy te vagy a Choosen Undead.
  • mans
    Az jó de hol van ott tó meg merlin?
  • Tinman #6987
    A Tó tündére segít, persze előtte Merlinnel is beszélj!
  • mans
    A game elején hogy tudom kiszedni a kardot a földből?mert leül elé piknikezni,amásik meg miért van zombifejem?
  • Solid Snake
    Langyi de kül. stimmel
  • Ryder7
    szerintem már nem. mert más pyromancy oktató rajta, Engyi-n és Laurentus-on kivül nincs. remélem jól irtam a nevüket:P
  • ratgab
    Ez nem is kérdés. We have a score to settle....XD
  • davidka003
    Ascended Pyromancy Flame-et tudok csinálni ha Quelana már nincs? Megöltem Bed of Chaost és ilyenkor már nem jön elő.
    Azért kéne az Ascended Pyromancy flame, hogy elcseréljem Snuggy-val egy red titanite slab-re.
  • Solid Snake
    Látom a szíved visszahúz ide. Van még egy befejezetlen ügyed a DS-ben.
  • ratgab
    Flawless-t már én is próbáltam. Sajnos tényleg azt csinálja, amit leírtál. Megnyújtja a képet! Többet árt, mint használ véleményem szerint.
  • mans
    Az crysis 3 farcry 3 szintű játékoknál így is le kell venni az élsimításból,így marad ez meg pénz sincs rá,angol fórumon írják hogy van a flawless widescreen program,beállítottam a natívot,a menüig jó is,igaz megnyúlik a kép,de a játékba lépve már nem jó,most nem wideként van a kép hanem kissebb ablakba van.kár hogy nem értek angolúl annyira.
  • ratgab
    HA olyan vga-d van, ami az aláírásodban is olvasható, akkor csak nyugodtan vegyél. Nem fog rosszabbul futni semmi.

Én egy 5 éves géphez vettem tavaly októberben egy 21,5 colos monitort. Nem tapasztaltam, hogy bármi rosszabbul futott volna.
  • mans
    akkor remek,ehhez a vga-hoz nem veszek monitort,mert rosszabbul futna minden.
  • ratgab
    Akkor ez a hiba ok! Nagyobb felbontást nem tud a monitorod? Mert ha nem, akkor ez így marad.

Nekem is akkora monitorom volt sokáig. Manapság nem minden játéknak van alapból nativ felbontása rá. Így vagy megszokod a sávot, vagy veszel egy nagyobb monitort, ami tud 16:9-et (1280x1024 az 5:4-es képarány).
  • mans
    19-es 1280x1024
  • ratgab
    "meg a képernyő alsó felső részén üres a kép"

16:9-es felbontásra kell rakni és akkor teljes lesz a kép. Nem tudom milyen monitorod van, lehet nem tud ilyen felbontást.
  • mans
    Jóreggelt

Hogy tudom a billentyűzetet beállítani normálisan?a nyilakra akarom rakni az irányítást,de kiírja hogy duplán van beállítva ugyan az,a w a s d meg nekem nem jó,a másik meg a képernyő alsó felső részén üres a kép mint a filmeknél,felraktam a két modot,az egérkurzolt eltüntettem,de a többivel szenvedek.
  • Tinman #6972
    Nem.
  • Fasiszta
    Egy kérdés ha npc ölök az befolyásolja a Warrior of Sunlight covenant-ot vagy nem?
  • Fpocok
    Tudom, persze... csak humorizálok :)
  • Ryder7
    Az, hogy dodge-olsz nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyáva vagy, sokkal inkább, ha tudsz okosan játszani, és kicselezni az ellenfeled.

Tudom én, hogy a tankolás jó dolog, én is azt csináltam, de attól még mert képes vagy kikerülni az ellenfél támadását még nem vagy gyáva.
  • davidka003
    Firekeeper soul nem jó semmire ha már +7 az estus flask ugye?
    Viszont most lementem New Londo Ruins-ba és jó, hogy 2 ütéstől halnak a darkwraith-ek. :D
  • ratgab
    Én olyat még eddig egy játékban sem láttam, hogy egy sima lófasz kis fegyver sakkban tud tartani egy boss-t. Zwiehender meg képes rá. Csalásnak érzem azt a fegyvert, nem is kicsit.
  • Fpocok
    Kiskorodban a zweihander vert a suli szünetekben, vagy mi ez a nagy utálat iránta? :D
  • ratgab
    Na az becsülendő.
  • davidka003
    Első végigjátszáskor Drake Sworddal vittem el O&S-ig. Aztán Lightning Spear-re váltottam.
    Majd meglett a Quelaag furysword. Nem használtam Zweihandert.
  • ratgab
    Cheat fegyóval könnyű. Én alap kardot fejlesztgettem a knightomnak. Kíváncsi lennék amúgy Zwiehender nélkül hogy boldogulnátok.

Amúgy tervben van majd az újbóli nekifutás már csak azért is...:-)
  • Fpocok
    Helyes... ez az igazi férfi build.
  • davidka003
    De én legalább végigvittem, nem úgy, mint egyesek.
  • davidka003
    Csak közelharcos. :D Azt se tudom hogy kell varázsolni. :D
    Kétkézbe a Zweihander vagy a Quelaag furysword aztán mehet a menet.
    Mondjuk a Zweihander +5 Lightning pont nem megfelelő O&S-hez.
  • ratgab
    Vagy a cheater build zweihenderrel? XD
  • Fpocok
    Grat. Milyen buildel nyomod? Az igazi férfi builddel, vagy pedig a gyáva vagyok és elugrálok és közben akár varázsolok builddel? :D
  • davidka003
    O&S megölve NG+-on. :D
    Kemény volt. Mondjuk segítőm nem volt.
    20 estus flask meg 3 humanity életfeltöltés ment rá. :D