10203
  • MerlinW
    reinforece növeli a flaskák minőségét, de ahhoz kell firekeeper lélek. A páncélos ürgét pedig vagy megölöd most (kapsz egy gyűrűt + megmarad a firekeeper, illetve a tábortűz), vagy hagyod ott és a játék közepe fele találkozol vele és a pajtásaival:)
  • recska16
    Sziasztok. Én is elkezdtem tolni eme remek játékot. Havertól halottam róla és csak jókat. Most azon hezitálok, hogy van egy olyan rész mikor kiszabadítottam azt az aranyozott páncélos lovagot és most ott ül a tábortűz alatt. Nah vele szembe a csajszinál lehet valami "reinforece estus flask" opciót választani. Mit csinál az és meg éri?? Amúgy elég klafa a játék. Capra demonon túl járok. Köszönöm a válaszokat.
  • davidka003
    Ez ilyen darkSectoros logika? :D
    Semmi sincs ingyen. Most egyszer kipróbálom milyen pár hónapig a multi aztán lehet soha többé nem fizetek elő rá. Ha nem próbálom ki akkor nem tudom, hogy megéri-e.
    Ez a 4 nap kevés volt kipróbálni, főleg, hogy csak kb 7-8 órát multiztam.
    Ráadásul nem csak Dark Souls-t tudom multiban tolni hanem van Dirt 3, Modern Warfare 2, Vegas 2 amit ki akarok próbálni.
  • Tinman #7033
    340 Ft naponta a villanyfogyasztásunk... nem is sok nem?
  • davidka003
    33 Ft napjára. Még ha 1-2 órát játszok is nekem megéri bőven.
  • davidka003
    Csak 3 ezret. :D
    3 ezer a 3 hónap gold.
    Azért csak ennyit veszek, mert ez kevesebb pénzkidobás és lehet 1-2 hónap alatt megunom.
  • Tinman #7030
    ...és most 8.000 Ft-ot fizetsz, hogy multizhass vele. Nem semmi!

• Ryder7

csak egy coop végigjátszás videó csúszik be, szép csöndesen..
  • Ryder7
    én minden félét csinálok:D de leginkább coop. most egy coop végigjátszát nyomok és tolok fel netre.
  • davidka003
    Én is annak vagyok a tagja de eskü jobban tetszik mikor segíteni kell másnak. :D
    Leírhatatlanul jó többen nekiesni a bossoknak. :)
    Nem is gondoltam volna, hogy fog tetszeni valaha ennyire egy játéknak a multiplayer része.

No már csak 2 achievement hiányzik.
    Összes ritka fegyver megszerzése
    Összes miracle megszerzése
  • Ryder7
    szerintem inkább a lag. nem hinném hogy hitbox.

én most lettem A sötét hold pengéjének a tagja:D
  • davidka003
    Amúgy PvP-nél annyiszor látom, hogy hozzám se ér az ellenfél kardja mégis veszi az életem.
    Ennyire szar lenne a hitbox a játékban?
  • Ryder7
    én egyszer felvettem egy fa nyilat. aztán meg megöltek:D lelőttek az erdőben:P
  • davidka003
    O&S nagy móka úgy, hogy segítek másnak.
    De most jól felkúrt.
    Már csak Smough maradt 10% élettel. Erre pont csinált ilyen villámos szart, meg is haltam.
    Achievement miatt kéne legalább 3 embernek segítenem.
    25 faith kéne a covenant csatlakozáshoz. Mostmár csak 20, mert egyszer sikerült megölni a boss-t. Kár, hogy nem sikerült másodszorra.

Viszont történt egy király dolog is.
    Kék fantomként beléptem más világába és a földön hevert csomó soul of a great hero meg 59 humanity. :D
    Fel is vettem gyorsan.
    Mondjuk meg is ölt a csávó de nem is érdekelt. :D
  • Ryder7
    Csak viccelődöm veled, igazad van, a speed runosok tényleg varázsolgatnak.
  • davidka003
    Vicces, hogy kicsit átmentem varázslóirányba és a Four Kings boss-nál használtam a power within varázsigét és a torkos szopásból hirtelen átment a játék vicc könnyedségbe. :D
    Legalább a Darkwraith covenant acsi is meglett.
  • davidka003
    Elnézve, hogy mi megy a varázsló karakterekkel, ez még nem is cheat annyira. :D
    PvP-ben volt egy srác, kilőtt valami baszott erős varázsló nyilat és levitte a teljes életemet egy lövésre pedig 50-es Vitality-m van.
  • Ryder7
    A kis csíter fegyvered:P:D fire zwei?
  • davidka003
    Multiban srácot 2-en védték. Kis fél méter szélességű folyosóra beálltak egymás mögé Anor Londo-ban.
    Zweihanderrel levágtam őket. xd
    Mondjuk ez mák, jót röhögtem rajtuk. :D
    Srác próbált elgurulni de nem bírt, mert mögötte voltak a segítő fantomok.
  • davidka003
    Jó 4 órát nyomtam a Dark Souls multit. Úristen, brutál jó volt. :D
    Beléptem a Blade of the Darkmoon covenant-ba és most irtom a bűnösöket. :)
    Hatalmas móka.
    Fogalmam se volt róla, hogy ez ennyire jó.

NG++-ban 3-an alig bírtuk leverni O&S-t. :D
  • Ryder7
    jaja, megvannak.
  • davidka003
    Flash Sweat - sold by Laurentis
    Iron Flesh - sold by Laurentis

Ezeket ha megvetted Laurentiustól akkor meglesz az acsi. A többi megvehető Quelana-tól.
  • Ryder7
    Megöltem Laurentiust a mocsárban, miután hollow lett, nem tudom pontosan, hogy megvettem-e tőle az összes spell-t. ha megveszem quelana-tól, akkor meglesz a bond of a pyromancer achievement?:D
  • Ryder7
    Hosszú idő után, feltettem az NG+ coop végig játszásom és tudom, hogy akit érdekel, már rég feliratkozott a csatornámra, meg minden, de nem igazán zajlik itt az élet.

• Tinman #7012
    Utóbbi.
  • Fasiszta
    A balder páncélt jóü használni vagy van nála jobb?
  • Ryder7

Nekem is könnyen ment, amikor rájöttem, hogy hol lehet parry-zni, és hol kell csak simán blokkolni. Én is Black Knight Shield-el nyomtam:D:D
  • davidka003
    Mondjuk most csak a boss-okra megyek. Tárgyak felszedését hanyagolom, már 2-szer felvettem mindent. De élvezetes leölni újra meg újra őket. :D
    Capra is meglett elsőre. Black knight shield meg Fire Zweihander. :D
  • MerlinW
    Jaja, kemény drog, én NG++++-ig (5. végigjátszás elejéig) függtem rajta, aztán kezdtem egy új karaktert:)
  • davidka003
    Vicces, hogy azt mondtam, hogy tuti nem állok neki megint ha sikerül megölni Gwynt.
    Aztán mostmár NG++-ban toltam, 2 harangot meg is kongattam. :D
  • davidka003
    Sikerült. :D
    Black knight shield+Zweihander +9 fire
    Tök laza volt miután rájöttem a támadási szokásaira.
    Tartott vagy 6 percig a csata de csak meglett. :D
    Így már akkor NG+-on is végigvittem és megvan az érte járó 2 achievement is.
  • Ryder7
    vagy, a festett világból megszerzed a Dark Ember-t és csinálsz occult fegyvereket. azok nagyon sebzik Gwynt, Gwyndolint.
  • Ryder7
    nincsmit;)

ha nem tankolsz, akkor szerrintem parry és riposte Gwyn ellen. gyakorolni kell egy kicsit, de a zwei-al simán meg kellene halljon pár riposte-tól. bár Gwynnek nagyon jó a lighting védelme, szóval... megszivtad:P
  • davidka003
    Most meg Gwyn szopat. :D
    Eddig tök könnyen ment szinte mindegyik boss de Four Kings meg Gwyn kegyetlen.
  • davidka003
    Kösz elsőre meglett a te módszeddel. :D
    Jó ez a wolf ring.
  • davidka003
    Engem a stressz zavar, hogy a Four Kings időre megy.
    Na majd nekiesek akkor grass crest shild-el.
  • toturi
    én az első két végigjátszásban baromira féltem a four-tól miután olvastam hogy ha nem végzek időben az aktuálissal akkor jön a következő.. első játékba nem tudom mi volt a fegyverem de asszem egy felhúzott battle axe másodikba meg már BK axe és simán megvolt mindkétszer. még volt is időm nyugodtan meginni egy estus-t mire jött a következő.
    de viszont volt olyan hogy a gapping dragon szedett szét pedig szerintem az egy nagyon egyszerű boss...
  • Ryder7
    cloanthy ring helyett használj inkább grass crest shieldet, és dual-ozd a zweit, és akkor használhatsz, mondjuk egy wolf ringet a cloanthy helyett.
  • davidka003
    Köcsög Four Kings még mindig szopat.
    Első végigjátszásnál is vagy 100-szor mentem neki mire meglett.
    NG+-ban meg esélytelen.
    Zweihander +5 Lightning de egyszerűen hiába ütöm szart se ér, mert vagy mellé megy vagy ha be is talál rögtön megjelenik a többi király.
    Ráadásul a rohadt gyűrű is elvesz egy helyet. Így a cloanthy ring van berakva mellé.
    Néha varázsol ilyen szart ami leveszi az életem felét, máskor meg megfog is jól kiszívja belőlem az életet. Persze időhúzás, mert ezzel megint csak azt éri el, hogy jön a többi király.
  • Ryder7
    én csak itt vagyok.

ez is bőven elég:P