10203
-
#7076 Igen, ennyivel fut a játék. mármint képes lenne 20-25 FPS-re, is csak azt mondták, hogy vagy van átlag 30 FPS-ed és úgy tolod, vagy ha nincs csak mondjuk átlag 29 azt lekorlátozzuk 15-re.
Egyszer unlockoltam az FPS-t 20 perc játék után kiira, hogy nem elég nagy a framerate az online játékhoz, mert ugye a 30 nem volt meg.
A kommentár meg azért szar, mert nagyon leköt a játék és nehezemre esik beszélni közben, de ezért is csinálom a videót, hogy javuljak. A lore-os videók viszont poszt-kommentárok lesznek, ahol szépen érthetően magyarul hangosan fogok beszélni:D
Kegyetlenül őszinte voltál, de nem baj, kell az:-D viszont újat nem mondtál.
ratgab: köszi:D -
ratgab #7075 Kissé túl kritikus vagy. Nem volt azzal a videóval különösebb baj. -
#7074 Hát ha olyan minőségben tennéd, mint a #7029 alatt lévő videó, akkor előtte még dolgozz kicsit a videókészítési technikádon ... belenéztem, konkrétan rossz volt nézni olyan 'szar' a framerate, kiesik tőle a szemem ... vagy ilyen sebességgel fut nálad a játék? :)
Aztán beletekertem és valami dünnyögés meg egyebek voltak közben.
Végeredményként nem csak nézni, hallgatni is rossz volt :)
De persze a maga szórakoztatására mindenki azt csinál amit akar.
Sorry ha kegyetlenül őszinte voltam :D -
#7073 Azon gondolkozok, hogy eliditok egy Dark Souls lore videó sorozatot, valaki kiváncsi lenne rá, hogy milyen is a Dark Souls világa, úgy igazán mélyen, nem csak úgy ahogy azt egy sima végigjátszás alatt meg lehet érteni? -
#7072 Olyankor éppen invadelni próbálnak téged :)
Az a kérdés, hogy szokott e ténylegesen bejönni valaki, vagy csak a köd és semmi?
Mert ez akkor lehet ha nincsenek megfelelően nyitva/átirányítva az adott portok a routeren.
Nekem is hasonló volt, meg sosem tudtam summonálni, akkor is csak ködösítés de végül failed ... amíg a Live portokat meg nem nyitottam a gépem felé. -
iTzTiGeR #7071 Hali!
Az mitől van, hogy mikor human form-ba váltok akkor néha nem tudom használni bonfire-t, lezár utakat fehér köddel? Elég idegesítő mikor Invade orbot akarnék használni -
#7070 a bleed Priscilla ellen is töltődik és ő nem ember. amúgy meg a többi, az a lag eredménye, szokj hozzá, ez van:P -
#7069 Ja meg, hogy védekezek pajzzsal és mégis vígan feltöltődik a bleed csík.
Tényleg kurvára logikus. -
#7068 Nem igaz, hogy ilyen szarul van megcsinálva.
Látom, hogy előttem van a csávó aztán egy pillanat alatt már nyom egy backstab-et. Röhej.
A másik eset, hogy 2 méterre van tőlem a pengéje és mégis sebez. Beszarok. -
#7067 De legalább magad is tudod gyógyítani mikor kell, azért hasznos tud lenni :)
Artoriast Én is a legkönnyebb páncélomban vertem (mondjuk szinte végig abban játszottam, a ninja ruhában), arra pályáztam, hogy ne találjon el (mint mindenki másnál). Végülis nálam a játék során mindegy volt a def érték, a kitérésre és a pajzs használatra mentem :) -
#7066 sokkal inkább több "szoba" van ahova a játékosokat beteszik és ha bent vagy egy szobába, akkor csak őket tudod megidézni, invadelni meg ilyenek. és csak az abban a szobában lévő narancs irásokat látod, de ha valakivel már játszottál akkor úgymond szinkronizálódtok és össze lesztek kapcsolva és nagyobb eséllyel találtok egymásra. legalábbis PC-n. -
#7065 Lövöm magamra a humanity-t de azért egy boss-nál nem szívesen nyomok el 4-et mondjuk.
Knight Artorias meglett amúgy. Könnyű páncél kellett. 25% alatt legyen az equip load.
Már csak Gwyn van hátra. -
#7064 Mondjuk magadat is tudod tölteni humanity-vel, és kellene is ... ne azt várd, hogy a másik töltsön fel, mert nem feltétlen fogja rád 'pazarolni' az estust, vagy nem feltétlen lesz töltési helyzetben mikor éppen kell. Ha olyan helyzetben vagy, nyomj el egy humit.
Én is anno úgy multiztam Kalameet ellen (akár hárman is) meg más bossok ellen is, hogy ha bajban voltam akkor eltávolodtam a bosstól, hagytam, hogy a másikra menjen, aztán humi. Ráadásul az fullra tölt.
Persze nem árt előtte feltankolni humit, elég szépen lehet Depths-ben a patkányokból farmolni, vagy a kiegben a szellemeket a barlangban. -
#7063 Knight Artorias is megbaszhatja magát. 15-ször mentem neki NG++-on és nem is sebződik nagyon.
Sebzek rajta 200-at kb. vicc. -
#7062 Amit megfigyeltem, hogy sokan olyan hülyék, hogy megidéznek segítőnek de nem is figyelnek rá, hogy mennyi életem van.
Én meg ha idézek valakit mindig gyógyítom, mert ha meghal akkor csak nekem lesz rossz. -
#7061 És tényleg. Hát akkor lehet más szerveren volt. Amúgy boxon játszunk.
Azt olvastam, hogy több szerver van és hiába vagytok egy szinten akkor is lehet, hogy nem látjátok egymást. -
#7060 látnotok kellene egymást.
A hoszt szintjéhez képest ebből a tarományból idézhet:
szint - 10 - a szint 10%-a, kerekitve
és
szint+10 + a szint 10%-a, kerekitve
171-10-17=144.
Benne van a tartománya. DSCfixetek van? naaagyon sokat segit ha valaki a barátod Liveon. gyakorlatilag mindig egyből meglátod a sign-ját. -
#7059 Tegnap 6 órát multiztam, volt egy srác, bejelölt ismerősnek Live-on.
Lenyomtunk 2-3 boss-t nálam, utána nála is.
Majd mondom van 400k lelkem akkor gyorsan szintet lépek.
Hát erre nem kiderült, hogy ő 159-es szintű én meg így már 171-es lettem. xd
Ezt a szerencsétlenséget. Pont a szintlépés miatt már nem is látja a földre rakott jelemet.
Szintet lépni meg nem akar, mert 159-nél állt meg direkt.
De abszolút tök jó fej emberekkel lehet megismerkedni.
2 acsi hiányzik még. Azokat akkor is megadja a játék ha mondjuk egy online partner ad nekem item-et? Gondolok itt miracle-re illetve rare weapon-re.
-
#7058 yaaaayyyy:D:D -
recska16 #7057 Jó hírek Hölgyeim/Uraim. Haver át küldte az ő ilyen pc-s kiegészitőit a DS-hez és most már meg megy minden patentul. Szal happy van. Azért pettyet így már szebb. :D -
#7056 Direkt megnéztem a saját ini fájlomat, nem találtam benne semmi különlegeset a kontrollerrel kapcsolatban. nekem mindig is ment anélkül. -
#7055 Több száz óra ment bele Xbox360 wired controllerrel, MerlinW-féle Dsfix inivel... -
#7054 Az occult fegyverek nagyobbat ütnek PvP-ben, mint a divine? mert elméletileg a divine fegyverek "szent" fegyverek, így hát nagyobbat ütnek a halott ellenfeleket, mig az occult fegyverek ezek ellentétjei és az élőket sebzik jobban.
Ebből kiindulva jobb kellene legyen PvP-ben az occult mint a divine. tapasztalatok? -
#7053 én nem emlékszem ilyesmire és simán megy Xbox controllerrel. -
#7052 Ez lesz a baj. Próbáld kontroller nélkül (húzd ki) elindítani. Ha jó, akkor meg olvasd el a dsfix readme-ben mit kell csinálni ha kontrollert használsz. (emlékeim szerint át kell nevezni a d8input.dll-t és azt az ini-ben is) -
recska16 #7051 Köszi szépen. De sajna ezzel is ugyan az. :/ Hát komolyan nem értem... Amúgy a kezelhetőséggel eddig sem volt baj, mert van kontrollerem. Csak a látvánnyal kellett volna csinálni valamit ha már van ilyen lehetőség. De még próbálkozok vele meg ilyenek és ha nagyon nem megy akkor lehet végig játszom így. -
#7050 Itt a sajátom, tömörítsd ki a játék könyvtárába, hátha. -
#7049 Végülis ég és föld a különbség DSFix és reatail között, mind küllemben, mind kezelhetőségben:) -
#7048 Nem hinném, hogy nagyon kellene vacakolj a DSfix-el, ha meg szépen a játék. ha megvan a 30 FPS. -
recska16 #7047 Ezt írja ki problémának. Valaki valami okosat? (:
(Azt mondták hogy nehéz a Dark Souls, de hogy nem a játék menten cseszekedek hanem a feltelepítésen... nah ez a LOL :S Pedig faja kis gém csak menne a dsfix)
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: DATA.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.1
Alkalmazás időbélyegzője: 50090197
Hiba – modul neve: DINPUT8.dll
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 508a961d
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00006dc6
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
-
recska16 #7046 Hát már mindent megcsináltam. Most raktam fel uj windows-t is, de hiába. A hiba ugyan az.... DSfix nélkül megy ha meg bemásolom akkor meg leáll már inditás után.. -
#7045 #6909
A játékban pedig kapcsold ki az Antialiasing-ot. -
recska16 #7044 Valaki tudna nekem küldeni egy normális "ini"-t a freemailomra? ami biztos hogy megy. Mert lehet én cseszek el valamit. De ha az sem segít akkor nem tudom mit csináljak... :/
[email protected]
Ja és hogy melyik verziós dsfix-et kell felrakni hozzá. Azt is írja már majd le. köszönöm. -
#7043 nekem is voltak gondjaim, amikor pl az FPS-t akartam unlockolni a játékban. -
recska16 #7042 Láttam hogy van hozzá a játékhoz DSfix. felraktam meg minden beállítottam az ini-be a dolgokat és kifagy a játék az elején. hogy a játék működése leállt... Miért van ez?? Már többször is próbáltam de nem jó ha átmásolom a dsfix-et. ha nem másolom át akkor megy. rossz a verzió amit leszedtem? a 2.0.1. van leszedve. Nem tudom mi tévő legyek.. -
#7041 Ez az átok. Curse.
Purging stone jó rá. Illetve a haragtoronyban undead parishban van egy csávó ő meggyógyít.
New Londo-t hanyagold. A szellemek ellen mondjuk most jó lennél de fél HP-val esélytelen. -
recska16 #7040 ajjjaj. Depth vagy hova jutottam és ott leestem egy helyre ahol lefujt valami és meghaltam. Utána mikor fel keltem akkor már csak a fél hpmat tudtam használni és azt írta hogy new lonodo-ba tudok valamit csinálni. Mi ilyenkor teendő?? -
recska16 #7039 Értem. Köszi. -
#7038 Persze, hogy érdemes. Többet fogsz gyógyulni tőle. Egyébként max eladni tudod talán 2000 lélekért, de azt nem szabad, főleg nem a játék elején. -
recska16 #7037 Hát már sztem meg van a fire keeper soul, bár nem tudom hogy honnan. :D de bejön az opció hogy tudom akkor növelni. Érdemes azt? Vagy lehet azzal a lélekkel még akár mást is csinálni?