10203
-
#7356 Halo 4-nél sem volt gond az új motor. :D Rohadt jó graf. Fix 30 FPS.
PC-n biztos növekszik a gépigény. -
#7355 Én kicsit félek, hogy új motor meg minden... -
#7354 A CE kiadást nagyon várom :-) -
#7353 Nagyon kíváncsi leszek a folytatás milyen lesz.
Azt mondták nem fog szaggatni konzolon se. :D -
#7352 Nálam az elmúlt 10 év legjobb játéka. 600 óra körül tettem bele.
Megéri-e egyetlen játék miatt gépet bővíteni? NEM.
A Dark Souls miatt megéri? IGEN! Ezerszer is IGEN!
Egyébként proci, memóra még so-so, de VGA kártyát vegyél!
nVidia GTX460-at ajánlom amit 22k körül használtan, garral vehetsz, régit meg add el 6-7k körül. Ekkora befektetést SIMÁN megér és úgyis játszol mással is, az is profitál majd belőle. -
#7351 jól hallottad, tényleg kurvajó. én 15 FPS-el játszom - azt is meg lehet szokni, csak nem kell rinyálni, ez van - és nagyon élvezem. a múltkor elkapott egy érzés, hogy nem szabad meghalnom, elkezdett izzadni a tenyerem, és hatalmas adrenalin lökettel jutottam el a bonfire-ig, ahol végre level upolhattam.
ezt úgy nézd, hogy több mint 200 óra után is sikerült a játéknak érzéseket, félelmet kiváltani belőlem. kevés játék képes erre. -
#7350 Ezzel én csak annyit akartam mondani, hogy ha minden megy rajta 25 fpsel full lowon 1024ben, akkor ennek a játéknak is kéne. Mind1. Most lepucolom a gépem, frissítek egy drivert és megpróbálom megint. Mert amúgy kurva jó játék lenne...amennyit én hallottam róla rengeteg fegyver, páncél, lehetőség, millió harc stb -
#7349 Így igaz, de a 8600GTS már nagyon nem a középkat, inkább a very low end. -
#7348 Már az első DSFix verziók (1.4+) óta tökéletesen fut a játék egy középkategóriás vason. -
#7347 Nem azért, de mit értesz "röccenés mentes" alatt és milyen felbontáson játszol? -
#7346 Egyedül a BF3 nem megy rajta röccenésmentesen. Ezért kérdeztem, hogy van e mód arra, hogy a gagyi "átiratot" (mert nem átirat) lehet-e valahogy kezesebbé tenni pcre. -
#7345 A ps3, xbxo360 szinthez minimum phenom II x3 ati4850 kell. Ez simán viszi a 720p-t, sok játéknál az 1080p-t is. Ez alatt kár sírni, hogy valami nem megy, az már nem a játék hibája. -
#7344 8800 GTS-em volt 640 MB rammal és három éve adtam el, az utódja 4870-es volt, de azt is már eladtam TAVALY, most 7870-es van már lassan 1 éve, de szép számmal akad ennél sokkal jobb kártya is a piacon, de egyelőre marad, jól elvagyok vele. -
#7343 Évek óta nem láttam ilyet, de ma fejeztem be a baxakodást egy PENTIUM 3-as géppel!
A tulaja kötötte az ebet a karóhoz, hogy akkor ő ezen youtube és Silverlight alapú filmeket néz 4 MB video ram társaságában.
Az egész gép nem ér 5.000 Ft-ot.
Néha teljesen irreleváns elvárások vannak... -
#7342 Megelőztél :)
Én 2 éve és 4 hónapja adtam el a 8800GT-met (gyárilag húzott) 10k körül ... az a lenti kártya szvsz még 7k-t sem ér ... ha egyáltalán megvenné valaki manapság :D -
#7341 "8600 GTS-em van, E4400-as procival 2 giga rammal, ezen nem szabadna szaggatnia."
Ezt honnan vetted? Még konzolon is szaggat, pedig ott volt mire optimalizálni.
Ez a 8600GTS egy 6 éves videókártya, ami a maga idejében is az alsó kategória tetejét - a középkategória alját képviselte. A 2Ghz-es C2D sem egy erőmű, a legrégebbi és leggyengébb Core i3 is lepipálja.
Nekem akkor 8800GT-m volt C2D E6750 (2,6Ghz) procival. Azzal lehetett kb konzol minőségben játszani 1080p-ben, de csak ha jó volt a port. Egy gyengébben optimalizált játék már azon is lassabb volt ... nemhogy a Tiéden.
Ez a baj ezzel a PC gaminggel, hogy az ezer éves vasakkal is túl nagy az elvárása az embereknek :) -
#7340 "8600 GTS-em van ezen nem szabadna szaggatnia."
Ezt egyedül csak te gondolod így az egész Univerzumba.
8600 GTS HAT ÉVES konstrukció... elavult régi vas, 7k körüli használt piaci értékkel.
Azon csodálkozom, hogy egyáltalán elindult rajta.
-
#7339 Fényerőt kezdettől fogva lehetett állítani. New game-nél azzal indít.
A hw igényéről meg annyit, hogy a hivatalos minimum követelményeknek az én pc-m sem felel már meg teljesen. -
#7338 Félre ne értsetek, nem kötekedésből írtam ide. Nagyon nagy hőskölteményeket szőtteket ehhez a játékhoz, régen ki is próbáltam, csak megijedtem attól, hogy egy beépített emulátorral futtatja magát egy xboxos játék, ami baromi sötét ráadásul és be se lehet állítani. Ez mondjuk rég volt. Azóta lehet, hogy frissült a fix, és már be lehetne állítani. 8600 GTS-em van, E4400-as procival 2 giga rammal, ezen nem szabadna szaggatnia. Szeretném én is tolni, azért érdekel a téma. De hansúlyozom, hogy 1 éve még a fényerőt se lehetett állítani, és full minimumon szaggatott a játék :/ -
#7337 Én a DOF-ot meghagytam ahogyan van...nekem nagyon tetszik ez a brutális elmosódás, ahol el kell látni ott el is lehet mindig. Ezt a gfwl bant én is olvastam a dsfix ini-jében de eddig nem hallottam senkiről, hogy ezért bannolták volna. Ugye azt írják, hogy ez belenyúl a kódba azért veszélyes.
Én unlockoltam az FPS-t és 60 a max. Ellenben így nagyon csúnyán töredezik a kép és azt csak nvidia controlpanelből tudtam megoldani egy forced on vsyncel. -
#7336 Nekem is 15 frame-mel ment elsőre az Asylum démon, de azóta beleraktak a dsfixbe sok mindent. Régebben már írtam itt, hogy ha dsfixből unlockolom a játék képkockalimitjét, majd szintén dsfixből visszakorlátozom 30-ra akkor olyan helyeken, ahol alapból 15 tudja tartani a 30-at. Elvileg bannolhatnak gfwl-ről érte, de igazából ott tartok, hogy teszek rá. Minden esetre érdekes egy anomália ez.
Emellett SSAO-t kikapcsoltam, mert megfeleő minőségben már nagyon eszi a gépet, alacsony részletességgel meg csak ronda, ahogy zsizseg minden fűcsomó alatt a feketeség.
DOF-et pedig jóval nagyobb felbontásban használom és nagyobb blur távolsággal, így aránylag messze el lehet látni, de a feeling megmarad, sőt.
Plusz a dsfix medium fxaa-jával szinte nem is találkozom recével.
Jó dolog ez és ha valaki DaS-t akar játszani pc-n gyakoraltilag kötelező. -
#7335 Akkor ez a dsfix tényleg egy csoda, emlékszem amikor kijött a játék nagyjából hasonló gépem volt mint neked. Elég szépen vitt mindent, csak néhol kellett egy kevés kompromisszum. A dark souls viszont iszonyatosan rosszul futott. Az első boss harcig bírtam mert ott már átment diavetítésbe. -
#7334 Négy éves PC-mel egy kevés dsfix buzerálás után játszom a konzolos graf felett (mind felbontás, mind effektek és élsimítás terén) betonstabil 30 frémmel. -
#7333 DsFix moddal jelenleg a pécés a legjobb verzió. Ellenben egy az egyben konzolos port, ezért a gamepad erősen ajánlott és nincs jól optimalizálva ezért erősebb gép ajánlott hozzá. Az én konfigomon sincs meg a fix 60 fps de persze tökéletesen játszható akadás mentes. -
#7332 Játszható. Bővebben? :)
286-oson mindig szaggatni fog, az irányításra is vannak megoldások (pl gamepad), a játékot pedig nem írták újra. Mit szeretnél? :D -
#7331 a szaggatás gépfüggő és az irányitást pedig meg lehet szokni.
utóbbihoz vannak kis fixek. -
#7330 Sziasztok! Játszható már a játék pcn? Legutóbb még eléggé szaggatott, és alig lehetett irányítani :/ -
#7329 szép szép;) -
#7328 Agni & Rudra -
#7327 A&R? -
#7326 Hát igen a rutinok...aztán meg néztem nagyot, hogy amikor Smough kifeküdt, a mega Ornstein meg full hp-val jött utána nekem, holott 1 hit-re valót hagytam neki
(ugyebár A&R harcnál meg pont az volt a lényeg, hogy egyenlően ütlegeljük a kollégákat, hogy ne legyen ideje felvennie a kardot az elesett társától) -
#7325 na hát igen...régi DMC-s rutinok itt is jól jönnek :) -
#7324 Yep egyedül voltam. A végigjátszást sem néztem tovább a fehér ködnél.
Régen volt már, de ezzel a hasonló felállású bossal többet szívtam: dmc 3 Agni & Rudra
-
#7323 Gratula! -
#7322 szólóztad? -
#7321 Ezzazz! Bár el kellett nyomnom 4 humanity-t, de elsőre meglett az O&S harc!!! -
#7320 Igen, Bádogember videóinak hála kevés hajat téptem eddig. (bár nem sokára jön O&S :D)
Amúgy vicces amikor épp egy szimpatikus black knight-on próbálgatom mit bírok egy könnyebb páncélzatban és akkor jön egy invade. Szegény nem tudta mire vállalkozot -
#7319 Egyébként én TinmanHUN videóit szoktam nézni ha nagyon elakadok. Nagyon visszafogottan, normálisan magyarázza a dolgokat...na majd most ránézek Ryder7 mozijaira is :) -
#7318 Mire megy el a Google-nak a drága tárhely ... :D -
#7317 köszi. az ötlet már megvan a sorozathoz, de még lehet, hogy kb 2 hetet kell várni az első részre.