Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék elején engem kiszabadító, élõhalott is ezt gondolhatta, hogy õ a nagy megváltó.

Ez kissé még zavaros de ugyebár akin ott van a DarkSign az meghalhat de utána teljes öntudattal fojtathatja a küldetését. Vagy egy idõ után az is hollow lesz?

Akin nincs az sima hollow(élõhalott) lesz aki bárkit megtámad. Vagy az öntudat lassan enyészik el? Az eddigi karik 3/4-e okos élõhalott de pár csak azt várja mikor lesz "hollow".
Tinman
Ha megváltjuk... :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Nem véletlenül sorolják dark fantasy-nak. Mindenki a vesztét érzi, amíg mi chosen undeadként megváltjuk a világot.

Laza: ezért is javasoltam a walkthrough-t.
Tetszik a az eddigi karakterek vidám optimizmusa... Legalábbis eddig minden kari eszelõs kuncogással egészítette ki a mondanivalóját.

Tetszett a Firelinkes csóka biztatása.

"Megkongattad a harangot, nem hittem volna hogy sikerül. A második meg úgyis öngyilkosság. Nem akarsz inkább üldögélni itt, amíg Hollowok nem leszünk?"

Bájos... Ez a tûz kialvása lelkileg is megviselheti az "embereket". Mintha a világot mûködtetõ szikra aludt volna ki.

Kicsit Stephen King: Két Tornyának, lassan széthulló, pusztuló világára emlékeztet a DS világa.
Laza
Mondjuk elõbb Depths-be kéne menni szerintem. A Gargoyltól megkapod a kulcsot a sárkányos híd végében lévõ ajtóhoz (ahol a szolárium lovag áll a lépcsõnél). Innen irány Capra Demon majd Gaping Dragon, ezek után meglesz a kulcsod Gaplingtól Blightownba.

A másik irány csak akkor mûködik, ha a játék elején vagy tolvaj karit kezdtél, vagy giftnek a kulcsot választottad. Viszont akkor kimarad ez a két boss, értelme meg nincs sok a második haranghoz rohanni, ugyanis attól csak egy újabb útvonal fog megnyílni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

benőmenő
Queelag's domain, ami Blighttown alján tudsz elérni.
Oda pedig 2 út vezet, a Depth-en keresztül, vagy ha van Master key-d, akkor New Londo Ruins -> Valley of Drakes és onnan.
Még ezen az oldalon van beágyazva Tinman végigjátszása, aszerint ajánlott haladni elsõ végigjátszáskor.
Az elsõ harang megkongatása után merre van második Harang? Kb 3 irányba is tovább lehetne menni. Merre érdemes?

A játék nagyon jó DE!!!!!! Pc-n csak úgy éri el ezt a státuszát ha a fanbok által készített kiegészítõket felrakod. Azok nélkül egy már majdnem játszhatatlan játékot kapsz, ahol már az irányításon kitéped hajadat. De ezekkel a javításokkal nagyon élvezetes.
Laza
Vagy lent van Blightownban a forgó kerekek alatt, a legalján.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

benőmenő
dsfix-el lehet beállítani backup mentést, ami állítható idõközönként csinál egy másolatot az adott állásról (a játék folyamatosan menti hol vagy, ezért nem kötelezõ pl. bonfire-nél kilépni alapból sem).
Illetve alt+tab és kimásolod valahová a save file-t. Asszem C->userneved->documents->mygames ->nbgi
ki tudja miért azt olvastam a leírásban, hogy a bell gargoyle-ok után szedjünk össze 20.000-t és menjünk Darkroot Gardenbe. csodálatos 5let,mondhatom. sokkal könnyebb rész az undead burg lower és a depth

azt hogy lehet megcsinálni, hogy úgy mentek, hogy késõbb visszatölthetem ha nagyon rosszul csináltam volna vmit ? mármint hogy nem folyamatos mentés legyen. vhol láttam hogy lehet ilyet...

a nyílhoz és nyílpuskához a 2x2 lõszert hogy lehet gyorsbillel váltani harc közben hogy ne kelljen belépni a menübe ha az elsõ rekeszben lévõ elfogyott ?

a testõre támadt rám, nem én õrá.... szerencsére elsõre meghalt...

MerlinW
"a szaltózást hogy lehet elõhívni"

Gyûrûvel (Dark Wood Grain Ring), 25% terhelés alatt. A gyûrût Shiva testõre dobja, ha megtámadod a macskánál.

[merlinw.org]

ohh, kifelejtettem, de tényleg ez az utolsó az ini-n kívül. meg lehet azt oldani, hogy mindig a legközelebbi ellenfél legyen a kiválasztott célpont ? mármint automatikusan. ezt vhogy nem sikerült eltalálni még.... néha okoz kellemetlen meglepetéseket

http://www.youtube.com/watch?v=BIUgr3FkdoI

na ezt a videót kerestem. megvan. igaz rosszul emlékeztem, mert azt akartam kérdezni, hogy a szaltózást hogy lehet elõhívni. de sehogy, hiába nincs rajta páncél, csak úgy rémlett. mert vannak olyan képzett játékosok a végigjátszásvideókon, hogy csak lesek. pedig már nekem is egész jól megy a harc. hát az alap billkiosztással megközelítõleg sem okozott semmoilyen játékélményt, de hála az otthoni moddereknek be lehet jól állítgatni.

még arra nem jöttem rá, hogy a hátbaszúrás bizonyos fegyverekkel könnyebben elõ lehet hívni ? illetve van amelyikkel nem lehetséges, pl szálfegyverek ?

short sword-el nagyon könnyen elõhívom, de longsworddel már kevésbé. sõt a rapier szerûségeknél nem lehet rúgni, ami a kedvencem ha az ellenfél egy peremnél áll.... hanem röviden szúr és hátraugrik belõle

illetve még annyi segítség kellene az üdvösséghez, hogy a key.ini-ben hogyan lehetne megcsinálni azt, hogy az egérgörgõre ne akarjon már váltani spellt meg itemet fel le görgetésre. oda van beállítva az erõs ütés, és néha elforgatom. fõleg bossoknál zavaró a dolog

remélem nem untatok senkit az élménybeszámolómmal, de vmi fantasztikus ez a játék, jólesi megosztani a játszás örömét. a Depth-nél iszonyt jó volt a békás rész. mikor beleestem a kürtõbe, és egybõl letámadtak, meg is átkozódtam. szerencsére nálam volt az alabárd, és végigverekedtem magam, de iszonyat húzós volt 😊

ja, még nem próbáltam, de olvastam hogy a plunge attacknál meg lehet támogatni sima ráesés helyett a jump attackal kell rávetõdni az ellenfélre, úgy mégnagyobban sebez. nem beszélve hgoy kétkézbe kell venni a fegyvert.....

Tinman
Az hagyj ám, de teljesen tisztában voltam vele, hogy PS ONE-ra jött, de PS2-öt írtam <#falbav>

Nekem kimaradt, de pótolni fogom :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Sry a kiigazításért, de a KF elsõ része még PS1-re jelent meg, sõt a 2. és 3. is 😊
A 4. rész jött PS2-re 😊

És a 4. résszel játszottam elõször, de az úgy beszippantott, olyan hangulata volt, hogy azóta is ha visszaemlékszem rá elfog egy hangulat, egy érzés. Pedig elõtte nem ismertem, és mikor elkezdtem akkor sem tudtam pontosan mi az, fura is volt egy kicsit. De még most is nekiállnék még egyszer ... lehet fogok is 😊

csak érdekességképp spoiler nélkül, ha esetleg még vki nem találkozott volna ezekkel :

http://www.youtube.com/watch?v=1hrh94Dc-h0

elképesztõ hogy egy komplett verekedõs játékot ültettek egy rpg-be

ez pedig a fejlesztési fa :

http://darksoulswiki.wikispaces.com/Upgrades

sztem a parry túl über lett még akkor is ha nehéz ilyen szinten kitanulni.

Tinman
Pár napja még csak, hogy végeztem a Demon's Souls wt-val, azóta egyetlen percet sem játszottam semmivel, picit muszáj rápihennem a dolgokra, mert elég magas léc...

Idén sor kerül rá :-)

Apropó Severance megvolt már neked Tin?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
A King's Field alapjain nyugszik. 1995-ös PS2-es játék, szintén a From Software-tõl. A Severance 6 évvel késõbb érkezett...

érdekes hogy a tesztekben miket mondtak róla. még fel is emlegettem anno amikor elkezdtem kipróbálgatni, és elsõre nálam is törlés lett a vége. még jó hgogy van fórum meg nexus, és kapott egy második esélyt. igaz, tényleg csak dsfix-el és dsmfix-el lett játszható darab. meg tettem egy jópár másik modot is rá.

azóta nem bírok lekattni róla. 3 éjszaka nem alszok csak alig, mert fejlesztgetem a karakterem 😊 ilyen is rég volt már hogy ennyire lekötött egy játék

nincs valami köze a megvalósításnak vagy legalábbis a történetnek a severance : blade of darknes-hez ? lehet tévesen asszociálok, de mintha annak az alapjain nyugodna érzésem szerint

direkt nem néztem ds oldalakat és videókat, hogy megmaradjon a játék varázsa, mert iszonyat elkapott a feeling. akkor a legjobb, ha az ember az ismeretlennek vág neki, lesz ami lesz alapon, és megpróbál életben maradni cifra káromkodások közepette. mivel itt van tétje a halálnak, mégha nem is halálosan komoly 😊

a krokodilsárkányt nem tudtam sehogyan se megölni, muszáj volt videót nézni hozzá. a gargolylok phantom segítséggel mentek, ott nem tudtam hogy hullanként nem lehet idézni. a papnõvel való dumát elszalasztottam, mert hollowed formában voltam átkozva, elmentem gyógykõért és visszatérve már eltüntek. de gondolom még lehet vele találkozni késõbb.

a gargolylos résznél leírás szerint mindkét summont lehet idézni. az egyik egyértelmü, a másikat - igaz csak érdekesség képpen már túlvagyok rajta - nem találom

Tinman

MerlinW
Aztá +15-ös fejelsztéssel 345-öt, ami mellé B-s STR bónusz jár😊 Vagyis késõbb meglesz az 500 is😊

[merlinw.org]

Solid Snake
<#hehe><#pias>
ohhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.000 x 1.000 köszi. akkor nem tépem az idegeimet, kinyírom õket most azonnal

<#puszi>

hát tényleg csak addig volt érdekes amíg megnézte az ember. 46-os erõ kell hozzá és sebez alig 100 felett. hasznavehetetlen...

a legislegelején elérhetõ a dragon valleyban a varázskard és a pajzs a bone dragon orránál, 10str és 14 faith kell hozzá, az egyik miniboss dob egy fejlesztést meg a kristálygyík a hordóból, kapásból +2-esre lehet tolni, 200 összdamage. jobb mint a sárkányfarok kard, mert pajzs mögül is használható ugyanakkora sebzéssel, mondjuk azzal meg lehet ilyen távoli támadásokat is. óriáscsonti ellen ideális, amúgy inkább csak látvány az eddigi ellenfeleknél. mondjuk én amióta megvan az alabárd azzal nyomulik kivéve szúk helyen, +5re fel lehet tolni pikkpakk. a lovagok ellen über. el se érnek csak ha nem figyelek nagyon oda

amúgy elég poén volt, hogy lementem undedburg aljára, az assassinok amit lemúveltek, csak nevetni tudtam ahogy elvágják a nyakamat a ráugrós támadásnál mikor úgy próbáltam nem harccal csak átfutni a capra démonig. a kutyák is jók, de vhogy gyengén sebeznek, komolytalanok, karddal egy vágás, alabárddal egy szúrás

capra démont elsõre, igaz, nyilvánvaló volt mit kell csinálni, 2 plunge attack, mint a horned demonnál a két bástya közötti részen a sárkány felé

Solid Snake
Human formban lehet idézni<#wave>
az istennek nem boldogulok a gargoyle-okkal. pedig eddig minden boss elsõre ment. igaz, az elejét már többedszerre kezdem el, de most végig is viszem. a végigjátszásvidekben van a körülugrálós levágós, a túzbombadobálós. nekem elõzõ játékkezdeménykor megjelent, vagyis meg lehetett idézni azt a lovagot, aki ott áll a párkánynál és nézegeti a napsütést. azzal egyperc tercvolt a dolog, míg szembõl lefoglalta, én hátulról vágtam. nem értem most miért nem lehetett idézni, nem volt ott a helye az átjáró elõtt. ez függ vmitõl ? ha visszamegyek a kilátóhoz akkor ott áll

Laza
A démon fegyverét harc nélkül is meg lehet szerezni, Én is így szereztem, bár sosem használtam. Depth-ben dob az egyik mészáros egy 'zsák' sapkát, azt kell elcserélni a fészekben lévõ fiókával. Nem kell ezért a karakterrel trükközni, egyebek.

benőmenő
Ja és ezek a bannerban lévõ wikikben mind benne vannak 😊
(sry a dupláért)
benőmenő
50%-tól fölfelé lassú dög (ha pontosan a fele, már akkor is), alatta 25%-ig jól mozogsz, az alatt meg körbetáncolod a Földet 80 nap alatt. Elvileg, ha 0, akkor vagy a leggyorsabb, de ez a videós walkthrough-ban is látható naked runokon kívül nem opció.
amire még nem jöttem rá, hogy a terhelés értéknél mik a váltószámok ? lehet gyors, közepes és lassú egy karakter, és a stamina/endurance értékétõl függ a max terhelhetõség, és annak bizonyos százalékánál történik a váltás. de színnel nem jelzi hogy melyek ezek, vki meg tudná mondani ? nyilván látom ha úgy van, de fõleg ott lenne érdekes, hogy médium armoros nõi paladinnal akarok lenni, és fontos lenne hogy gyorsan mozogjon...

benőmenő
Amint levágod a farkát már ki is írja a harc közben (elég idegesítõ módon), hogy bekerült az invertoryba a gargoyle tail axe.
Tinman
Aranyos meglátások :-)

Tinman
Grat!

Jöhet a Demon's Souls platina <#finom>

pár érdekesség :

ha thieffel kezd vki, akkor megvan a master key, és mellé lehet választani black firebombot. azzal fegyver nélkül is kinyírható az asylum demon a legelején. egyrész poén, 5 találat kell neki, másrészt csak ebben az esetben dobja el a fegyverét, ami késõbb használható mert sok erõ kell neki.

az élõhalott lovagnál ha azt válaszoljuk hogy nem segítünk neki, akkor ha visszamegyünk hozzá már csak vértócsa lesz ott, és úgy is felvehetõ az estus flask és a kulcs. ha a démont kinyírjuk befelé, akkor nem a démonnál lesz a kulcs hanem késõbb a lovagnál. érdekes hogy erre is gondoltak 😊

a kétkezes harcot erõltettem volna, hogy rájöttem lehet mindkét kézzel harcolni. de annyira azért nem jó, inkább csak látványos. jobb a kard+pajzs kombó. az alabárd elég über lett, igaz a bunkós lovagos azzal se tudom kinyírni mert elõbb utóbb hibázok és agyonüt.

az elsõ kereskedõnél undead burgben lévõ uchigi katana (ha jól írtam) annyira azért nem jó fegyver, de kiváncsi voltam mit tudhat ha már leírás említi, mégpedig úgy hogy nagyon jó. kár érte leölni, sok hasznos cucc van nála kedzetben, amiket érdemes megvenni.

a vörös sárkány farkát akár egyes szinten is le lehet vágni a drake swordért, nem kell nyilazni. amúgy is furcsa volt hogy ilyen megoldással kellene mexerezni. nem túl logikus, hogy távolról lõjük a semmi felett lebegõ farkat, és mikor leesik a vége miénk egy kard.

az elsõ black knight is könnyûszerrel kicsinálható, kis tereprendezés után vissza kell futni egy feljáróig, és ráugrással elintézhetõ. igaz, a gyûrû csak látszólag hasznos, nekem úgy tûnik sok haszna nincs hogy világít ha kevés az életerõnk.

a gargoyle-os harc iszonyat bejött, elõtte megidéztem a lovagot, így könnyen a hátukba lehetett kerülni és ütni a farkukat. elsõre kinyírtam, a gargolyle helmet dobja olyankor ? viszont a leírás szerint kapni kellene xtra tárgyakat ha le van vágva a farka mielõtt kinyírjuk... hogy kell csinálni ?

balee4
Na szóval a tavalyi PS3-as platina után, xboxon is kimaxoltam a játékot, mármint achievement ügyileg:

Jöhet a PC-s verzió. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Semmi keresnivalód még New Londo-ban, menj a híd alatt végig a kovács és a Gargolye-k fele😊

[merlinw.org]

egész este nyomtam, egész belejöttem 😊

kurvaszuperjó ez a játék ! pedig már modntam !

ott tartok hogy lelõttem a hellkite dragon/wyvern van a várfalon undead parish elõtt. elsõre meglepett, utána meg hiába vigyáztam, sajna kinyírt 7-es humanityvel és 6000+ lélekkel. nem tudtam hogy az oldaljáratnál is tud sebezni

érdekes hogy nem egyértelmû hogy sárkány vagy wyvern. anno ez kitárgyalásra került az oblivion topicban a különbség. mindkét néven fut. a kardja megvan, elég könnyû volt sztem lelõni a farkát, és vettem a bátorságot hogy "rákoppintsak párat" a körmeire. sajnos abban a magyar nyelvû végigjátszásban elfelejtették közölni, hogy valószínûleg ez többedig végigjátszásnál magas szintû karakternél lehetséges. úgy fújt el a tûzzel, mint tavaszi szellõ a gyertyalángot 😊

sebaj, lootoltam utána párX. mivel a humanitynek annyi, így lemegyek Firelink Shrine alsó részére a ghostokhoz, onnan sikerült kihozni meghalással mikor elsõre nézegettem a játékot. érdekes hogy akkor sokkal kevésbé féltem attól hogy meghalok akció közben... 😊

érdekes, eszembe nem jutott volna, igazából a következõ kérdeésem meg is oldódott, nézek végigjátszásvideót. nincs kétkezes harc, de a balkezessel védekezik, ha vkinek ez szimpatikus. elég jók a fegyverek animációi, a baltát pl nem szerettem, de parrybõl elég brutál amit mûvel 😊

benőmenő
Ami a balban van, azzal védekezel, ami a jobban, azzal támadsz.
Ha a jobb kezedbe teszel pajzsot, akkor azzal támadni fog. Ugyan így, ha a balba fegyót, akkor azzal védekezni, meg parryzni tudsz majd.
ja igen, a pajzsoknak is van támadóértéke. hogy lehet vele támadni ? a parrynél ugyan elüti az ellen fegyverét, de az nem támadás.

pár dolgot azért felfedeztem. lennt a csõrlõs lift ahová levisz, a tónál ki tudtam irtani a szellemeket a rothadó zöld kéz curséval, és fejlesztettem az ethrus flaskot. a master keyjel dragon valleyban felcsíptem az orra elõl a varázskardot meg a pajzsot, a legjobb kard az elején, mágia miatt dupla sebzés, és fõleg védekezésbõl erõs támadásra kiszúr, jó vele harcolni. dobókéseket, nyilpuskát, tûzbombát használom. van a játékban olyan fal, amit ki lehet bontani és mögötte van secret ?

humanityre is rájöttem miért jó. érdemes legalább 2-esen tartani ember alakban, jobb a cuccok találati esélye.

ami nagyon fontos lenne. vannak kereskedõk, de ELADNI NEM LEHET NEKIK ? egyáltalán azok a tárgyak amiket nem használok, érnek vmit ? a madárfészeknél meg csiripelnek a tojások, hogy meleget és puhát akarnak..... 😊 mivel nem lehet sz*ani a játékban, így elárulná vki hogy mit kell nekik gyûjteni ?

köszönöm a válaszokat, közben nézegettem a magyar nyelvû végigjátszásvideót, mert megtalálatm, illetve a dark soulsos oldalakat.

20-as a karakterem, elég sokat farmonltam undibundiburgban. vmi paladinféleséget szeretnék kihozni belõle. elég sokat kell taktikázni, de iszonyatosan élvezem. nincs az hogy csak mész oszt gyaksz, meg hogy a szintednek megfelelõ ellenfelek.... 😊

hosszú távra szólnának a kérdéseim, miket érdemes fejleszteni. nem akarok elakadni. és csak 1x fogom végigjátszani, remélem lesz ennyi idõm rá. több aspektusából is ki szeretném próbálni. a nehrimben csináltam úgy, hogy harcosként kezdek, ütömvágom stílusban, majd amikor elég jó felszerelése lett, átment tolvajba egy ideig, aztán kezdõ mágusként avandzsáltam, és kezdõdött a körforgás elölrõl.

a miracle varázslatok kellenek, namármost a seek guidance mi a fene és hogy kell hazsnálni ?

Laza
Az még eléggé az eleje. Ne lefelé menj, hanem fel. Kiérve rögtön jobbra mész fel a létrán és szedd le a két csintit. Majd mássz le csald elõ a taurust és fuss vissza a létrához. Mássz fel és simán sétálj le róla a taurus felé, esés közben meg használt a normál ütést, így nagyot sebzel rajta. Ezt ismételgesd.

Tipp: ált nem lehet rögtön visszamászni leesés után, így ne is a létra felé próbálj menni, hanem el a taurustól hátra. Csal el egy kicsit, majd mikor üt fuss el mellette és úgy vissza a létrára.

Ha van nálad olyan cucc, amitõl villám elektromos sebzésed lesz (a torony féljárója elõtt lehetett felszedni párat, arany színû por), akkor azt a fegyverre rakva kb 2x annyit sebzel a taurusba.

Egyébként ha elõbb Havelt ölnéd le a gyûrûért (torony aljában lévõ bunkós), akkor vegyél min 60db firebombot és csald fel a torony bejáratához. Ott lehet vele taktikázni, ugyanis nem jön ki a toronyból, hanem visszafelé hátrál. Itt ha futsz felé bent, megint jön kifelé, hagyod h üssön egyet amit hátrafelé kikerülsz, majd firebomb ... õ hátrál, megint rámész, jön feléd, üt, firebomb ... és ezt ismételgeted. Egyszerû 😊

LaposElem
Csak nagy nehezen tudtam belõni merre is lehetsz, azt meg hogy szintbe hol, belõni sem tudtam. Ahogy leírtad merre jársz, a Drake Sword még nincs meg

A bunkó botos valószínûleg Havel lehet, õ még sok lehet neked. Késõbb is elég szívós ellenfél volt.
Amerre mennék, az a szarvas démon, aki ha jól gondolom a Taurus Demon lehet. A dögöt általában ráugrálással ölik meg, de mikor én ide értem, nem voltam még annyira tisztába a játékkal, irányítás, mi egyéb, így én le firebomboztam 😊 UndeadBurg-nál az elején elég jól lehet farmolgatni a lelkeket, és nincs messze a boltos. Taurus Demon után pedig Drake Sword.

Ja, és #6598-as hsz-ben linkelt videó jó sorozat, nekem is sokat segített, ha elakadtam. Ráadásul a video leírás mezõjében fel van tüntetve merre jár éppen az adott videóban, így eléggé jól lehet követni.

:)

elakadtam. pedig elég jó a karakterem. vki mondana pár tippet trükköt kezdõknek ? am tökéletesre sikerült belõnöm a grafikát és az irányítást is, ha vki esetlen még csak most próbálná, elküldhetem az *.ini -t.

a hullakastélyt simán leirtom, de a toronynál alul az a nagy bunkosbotos páncélos ürge, felül a párkánynál a szarvasdémon. a csontikat is le tudom gyõzni taktikázással, de igazából elég halál arra menni, könnyen el lehet rontani. lent a víznél van vmi szellem aki kinyír, a másik irányban a barlangi trollokat le tudom verni, de még csak párat szedtem le, a sárkány orra elõl felszedtem mindent, de továbbmenve lezuhantam, és van ott egy másik sárkány is

na csak ilyen gagyi összefoglaló jelleggel írtam, lécci adjatok már tippet merre próbálkozzak

ezt meg tudja vki mondani hogy micsodák ?

letöltöttem õket de már nem emléxem, akkor meg nem használtam :

DarkSouls_PrepareToListen_randomizer-221.zip

DarkSouls_PrepareToPC-220-1-0.zip

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

a magyar nyelvû youtube-os végigjátszást be tudná vki linkelni ? nem találom