10203
-
#7396 Kösz gyerekek! -
#7395 Ahol találkoztál elöször Solaire-al, ahol megsütött a sárkány, ott kell lemenj egy ajtón amihez eddig nem volt kulcsod. A terep maga nem olyan vészes ha lassan haladsz - kicsit túlerőben lesznek, de a Halberd-jól fog jönni a forgó támadás miatt - csak a boss a trükkös. -
#7394 Nem kell mindenkit megölni, aki az utadba esik. Én pl az a Knightot a toronyban később öltem meg, először simán otthagytam ... később is lecsaltam, és kint ahol ég a tűz, ott öltem meg.
Én a Halberttel nagyon sokáig mentem. Upgradelted már a kovácsnál? 200 körüli sebzésnél már teljesen jó nagyon sokáig, vagy rányomni a Raw upgradet. Sen Fortressben pl nagyon jó, mert jobb ott szúrni a falak miatt.
De Neked most a Gargoyle után a boss előtti nagy kapunál felszedett kulccsal ki kéne nyitnod az egyik ajtót ... huhh, ez vagy a sárkányos híd elejénél van (ahol a szolárium knight volt), vagy az Undead Burgnál (ahol először megjelent a sárkány a játék elején), arra fele, ahol dobálják a tetőről a tűzbombákat .... -
steweee #7393 kurva könnyú megölni, csak trükkje van, ahogy a csatamalacot is csak oda kell csalni..... :) kezdetben miindig éljél a gyanúperrel, hogy egy nagyon erős ellenfelet csak vmi trükkel lehet kinyírni, és keresd meg a közelben a helyét -
#7392 nézd meg tinman youtube walkthrough-jából az elsőket. Egyrészt segít a sorrendben, hogy mit miután csinálj, illetve sok hasznos tanácsot ad, hogy állj a gaméhez. -
#7391 Én most Halberdel tolom pajzs nélkül, a kovácsnál tartok az írottkőfejű nagy szörnynél, Darkroot's Gardennél asszem, a pillangó megölése után. Tanácstalan vagyok. Minden nehéz, minden erősebb nálam, fingom nincs mennyit kell itt grindelni, hogy tökös karaktert csináljak.
A toronyban találkoztam régebben egy Dark Knightal. Enyhén beszartam, mikor felfelé sprintbe hirtelen kiérek a bástya tetejére, és csak annyit látok, hogy full fekete páncélban egy 4 méteres démon egy 3 méteres karddal már fejbe is baszott. Sajnos még mindig lehetetlenség megölni. Nagyon gyengének érzem magam :/ -
#7390 A Demon's Souls után most megint kedvet kaptam a Darks Souls-hoz ... na meg a múltkori eszmecsere után gondoltam indítok egy pajzs nélküli karaktert :)
Nem sokáig vittem, éppen csak elkezdtem, Undead Burg-ban léptem most ki, de eddig sima ügy volt pajzs nélkül, mondjuk ismerem már a játékot, csak kb fél éve nem nyúltam hozzá :D
Egyébként mennyivel más hangulata van azért a két játéknak ... mindkettő más egy szinten, mindkettőben mások a hangok és mindkettőnek más és más a hangulata ... szerintem a Dark Souls egyértelműen erősebb, főleg az összefüggő világ/pályadesign miatt is ... meg úgy egészen más hangulat jár át, mikor benne vagyok .... a halál hangulata? :D
Remélem ha ilyen szintű különbség és 'fejlődés' volt a két rész között, akkor a DS2 is oda fog vágni nekünk :) -
#7389 Nem elég, human formában kell lenned, és használni is kell, letenni a jelet a földre (fehér). -
#7388 igen. ezután csak le kell tedd a követ, és várnod, hogy megidézzenek. -
#7387 Ahhoz, hogy fantomként beidézhető állpotba kerüljek más játékos birodalmába, ahhoz elég egyszer megszerezni a summon követ? -
#7386 Random loot nincs nagyon, legalábbis jó. A legtöbb fix helyről, fix bossból/boss lelkéből szerezhető.
Nagyon sok jó cucc van, de majdnem minden cuccra igaz, hogy upgradelni kell őket, mert alap állapotukban nem túl erősek később.
Ha most tartottál a kovácsnál, akkor pl nálad lehetne már a Drake Sword, ez alapból jó azon a szinten. De nálad lehet a Halbert is (hosszú szúrófegyver, de előre+ütéssel oldalról csapós vágás, nagy ütés körkörös oldalvágás, minden helyzetben jó lehet), amit már kb +5-ig fel lehetett volna pont a kovácsnál upgradelni, erősebbre, mint a Drake. Aztán ott van még a Broad Sword (egyik class alap fegyvere), az is jó lehet +5-re felhúzva (ezen kardoknál az erős ütés szúrás, nagyon hasznos). Ezen a szinten ezek 200+ -os sebzést adnak, ami itt teljesen jó.
A páncélokkal Én sosem foglalkoztam (sok értelme nincs), alap bőrpáncélban játszottam végig (3-4-es szintre húzva), mindig a gyors kitérésre/gurulásra és a 100% pajzs védelemre és bármilyen fegyver használatára (statjaim alapján) mentem. Pl első játékomban nagyon sokáig a Drake Swordot és a Halbertet használtam, még a DLC-s Knight Artoriast is a Halberttel vertem le (+5 Raw Halbert-re volt húzva).
Egyébként 15000 lélek nem sok, semmi ... de Én gyakran csináltam olyat, hogy inkább visszamentem elkölteni a lelkeket, ha sok volt, mint cipelni :) inkább vettem 99 firebombot, az egyébként is nagyon hasznos :D
Egyébként a Havel ringet (megnöveli a súlyhatárértéket) már a legelején meg lehet szerezni, kb 50-60 firebomb kell hozzá, és a gyorsaság/súlyproblémáid meg vannak oldva :)
A kovács utáni villámos démont (Titanite Demon) gurulással/kitéréssel meg lehet verni, bár az elején még soknak tűnik a HP-ja. Ezek dobják a Demon Titanite shardokat, ezek kellenek a bossok lelkéből készült fegyverek upgradeléséhez!! -
#7385 Moonlight Butterflyt megpusztítottam, volt 14k pontom, és a kastély lábánál a monstrum leütött, utána meg leestem egy bug miatt...ennyit a 14k pontról. Asszem most kicsit pihentetem. 1 óra munka veszett oda.
Amúgy ott a Darkroot Garden elején, a kovács után az a hatalmas villámlődőző csapkodó valaki az ki és mit tud? Meg sem tudom sebezni. Armorokat csak találni lehet? Olyan, hogy random kiesik nekem egy jó loot olyan létezik? Kevés a cucc, a jó fegyver. Gyengének érzem magam :/ -
#7384 Ha az ember gondolkodik kicsit, megáll körbenézni, ésszel megy, kihasználja a játék által nyújtott lehetőségeket, akkor annyira nem nehéz .... sőt, rengeteg beépített könnyítés van, főleg a bossokhoz :)
Javaslom majd arrafelé vásárolj be a firebomból, az sokat tud segíteni veszettnek hitt helyzetekben :) -
#7383 Bazmeg, mindenhova néztem, csak hátul azt a pici ösvényt nem találtam meg :D
Most már semmi baj nincs, köszönöm! Azt hittem azért mondják a játékra hogy irreálisan nehéz, mert ilyen helyzetek elé állít, de már azóta léptem is egy szintet 5 perc alatt, és visszateremnek a gyenge szörnyek, lehet grindelni! Teljesen jó! Nagyon jó! Nagyon tetszik! :D -
#7382 Tinmannak van 1 pöpec kis végigjátszása, amit ajánlok, ha éppen elakadtál:)
Igazából mindig mondd azt, hogy meg fogsz halni s akkor nem :) -
#7381 Souls rule no 1:
Ha valami nagyon nem megy rossz felé mész/rosszul csinálod.
Igen, most is... menj a másik irányba. -
#7380 Srácok, kijöttem az első pályáról, legyőztem az első bosst, simán ment minden, most elkapott egy holló és elvitt valami romos helyre. 2 faszi van a környéken, és egy temető, ahol olyan erős mobok vannak akikkel nem bírok. Itt mit kell csinálni? Másfél órája szenvedek azzal, hogy akár egy két fős csonti brigádot szétszedjek, de semmi. Felvettem egy lándzsát és egy kurva nagy kétkezes kardot, körbejártam a hullákat a cuccokért és ennyi. Találtam egy utat lefelé vezető lépcsőn és barlangba megy, de ugyan olyan erős csontik vannak csoportosan. Mit kell itt tenni? Vagy nem lehet visszamenni grindelni az előző mapra? -
#7379 Pontosabban nem erősítenek, csak akkor ha olyan fegyver van a kezedben, ami kap erre bónuszt :)
Ezek a Chaos enchantolt fegyverek, illetve a Chaos Blade, Quelaag's Furysword, és az Abyss Greatsword.
Viszont a humanity minden esetben növeli a védekezésed, az összeset, illetve a Curse ellenállásod.
Ezen kívül a már említett tárgy találati esélyt növeli.
Minden bónusz 10 humanity-ig skálázódik, a felett nincs tovább.
Én nagyon szeretem a Quelaag Furyswordot, +10 humanityvel érezhetően ütős volt (persze önmagában is) ... 20+% sebzést kapott phy/fire sebzésekre egyaránt. -
#7378 Az aktív (tehát ami fel van használva - bal felső sarokban látszik) humanity pontok 10-darabig erősítenek és növelik a loot-ok minőségégét. -
#7377 na ez most kicsit kínai volt. Pvp full kilőve mert offline játszom (nem eredeti a játék). -
#7376 Black eye orbot pontosan hogy is szerzem meg, mert az számomra nem világos?
Igaz levágtuk a bosst 2 beidézett fantommal :)
Firelinkbe meg ugyan már rég voltam, szóval akkor ha nincs NPC aki adná, az bukta? -
#7375 Az emberségednek semmi köze a képességeidhez. A humanity arra jó, hogy tudj pvp-zni, illetve a tábortüzeket csak human formban tudod újabb humanity pontért "felturbózni", hogy ne 5, hanem 10 estust adjon ha leülsz mellé. (firelink shrine alapból 10-et ad) -
#7374 Mindenféleképpen kellenek a humanity pontok? Attól erősebb leszek, vagy csak a jellemem változik? Ha undead szeretnék maradni annak van valami előnye? Például lehetek nekromanta aki csontvázakat idéz, és átkokat varázsol, vagy próbál dps-t sebezni? -
#7373 Gyorsan feltettem az 1.9.es DSFIXET. Vagy a szemem káprázik, vagy tényleg nyertem 5-6-7 fps-t.
(ezzel működik az fps unlock)
De szerintem ennyi a max amit ki tudok belőle hozni. Minden lowon a játékban, a cfgben, lowon van minden a kontrol panelen, nem fut semmi más program, gép újraindítás után játszok vele és kb 25 fps. Ennyit tudtam kihozni sztem. Kell egy új gép :( Amúgy iszonyat jó a játék. -
#7372 Persze, letöltött. Hát, de nehogy már ez legyen a probléma :/ -
#7371 Boccs, hogy ilyet kérdezek de eredeti a szoftver? Mert nekem a virágbolti verzióval fagyott az fpsUnlock, de mikor megvettem már nem volt vele gond. -
#7370 Minden úgy van ahogy leírtad. Friss driver, legújabb dsfix, szépen beállítva, de csak az fps unlock mellett fagy. 2.0.1-es a legújabb Dsfix asszem. Azt használom. -
#7369 Nem tudom, hogy mást átállítottál-e. Ha igen azokat állítsd vissza - írd felül az ini-t egy default fájlal amit letöltöttél - és nézd meg, hogy biztos emiatt fagy-e ki a cucc. Egyébként megér több újraindítást is mert sajnos alapból hajlamos néha lefagyni a játék indulásnál. Illetve csekkold a legújabb vga drivert és directx-et, bár gondolom ezt nem kell mondani :)
Nexus-on van fent a legújabb dsfix, ha esetleg nem azt szedted la akkor ott keresgélj, illetve a legújabb verzióhoz nem kell már a 60 fps fix-sem. Az egy külön dsfix.ini egyébként de már nem kell.
...ja és fontos, hogy az AA játékon belül ne legyen bekapcsolva ha dsfix-et használsz, bár az elvileg nem okoz fagyást úgy tudom. -
#7368 Na gyerekek szenvedek vele lassan 1 napja. Kapott az alkalmazás magas prioritást, beállítottam mindent teljesítményre, dsfixet belőttem, és így kapok 15-20 fpst. Egyedül az fps unlocker nem működik, ami kéne.
Ha átváltom a unlockFPS 0-ról 1-re, akkor a játék az indulásnál azonnal crashel és nem enged tovább. Szerintem ha ez működne, simán hoznék egy 25 fps-t. Nem találkozott még valaki ezzel a problémával? -
#7367 ha esetleg valakit érdekel: 70%-os akció Das-ra.
http://www.gamersgate.com/DD-DSPDE/dark-souls-prepare-to-die-edition -
#7366 Jó fegyver a Black Knight Halberd. Első végigjátszásnál nálam kidobta a Black Knight a Hydrához menet, amint megvolt a statom hozzá, cseréltem is le a Drake Swordöt, és nem is nagyon volt szükségem más fegyverre a játék végéig. Az erős ütését én nem használtam, mert számomra túl lassú volt, de az alaptámadása gyors (ha talál), és messzire elér, és az ugrótámadása is használható. +5ön a forgatásához szükséges minimális stat-tal olyan 460 körüli fizikai támadása van. -
#7365 Sajnos nem, az így is elég OP első körben.
Black Knight halberd-et nézte már valaki? Milyen? Sajnos dex-re kezdtem el gyúrni, de rájöttem, hogy ahhoz még béna vagyok, de legalább a raw halberdem-nek az is ad pluszt, amíg nem leszek hozzá elég erős. -
#7364 Nem. -
#7363 Tudom, hogy kell hozzá 50 str:)
nyilván nem most lesz az sem, mikor hadonászok vele, de azért jól néz ki s hozzá kellően vad animáció is akad.
Zweihandert most 295-öt üt, de nem az én stílusom, persze adok a pofájukra a kis görcsöknek:P
Stone szettet nem lehet upgradelni? -
#7362 Raklap STR + rémesen lassú. -
#7361 Fixen 570-et.... Zweihander+15 325-öt üt, plusz C kategóriás str bónusza és D kategóriás dex bónusza van, ami a játék utolsó negyedére bőven 600 fölött üt, illetve később is nő majd a statjaiddal, míg a másik NG+++++++-ban 900-as szinten is 570-et fog ütni. -
#7360 Akarok 1 dragon king greataxet+5-ös verzióban MOST!!!, te jó ég, mekkorát csap az:) -
#7359 Na igen, fps unlock nélkül azért még ma sem a legjobb a játékélmény. -
#7358 Dark Souls-nál azért probléma a 30 FPS, mert az nem igazán fix. Csomószor lecsökken.
50-60-ról meg nem tud annyira csökkenni, hogy zavaró legyen. -
#7357 Azért ma már egy középkategóriás quadcore proci mellé bepakolt 30-40 ezres VGA + 4 vagy 8GB ram szerintem majdnem minden gémer háztartásban megtalálható. A videojáték nem egy olcsó hobbi, ellenben sokan mégis azon háborognak, hogy a 6 éves gépükön miért nem futnak a mai játékok.
Szerintem a fent leírt konfiguráció ma már emberi áron megvásárolható és szerintem minden mai game elfut rajta tisztességesen, majd a nextgen címeknél lehet nézni egy jobb VGA-t, de addigra szerintem egy használt GTX680 (vagy egy 660ti ha tényleg nincs sok pénzünk) megvásárlása sem csap a földhöz senkit majd.
Mivel a DaS II kurrensgen konzolokra jön és már dedikált pécé fejlesztés is lesz én nem félek a gépigénytől. Egyébként ez a 30 FPS egy érdekes dolog, van olyan game ahol tökéletes máshol meg érezhetően kevés. Például az új GRiD 2 ami pedig autóverseny ugye, hihetetlenül jól fut 30 FPS környékén is míg mondjuk pont a Das-nál én jobban preferáltam ha 50-60 körül mentek a képkockák, érezhetően jobban hagyatkozhat az ember a reflexekre.