Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Jöhetne valami konkrét hír a második részrõl..😊

[merlinw.org]

Igen, nekem alapvetõen nagyon tetszik a játék, kevés olyan játékot ismerek, ahol alapvetõen lovagoknak nézünk ki. Ez így olyan meseszerû, eleve egyedi hangulatot ad. Ezt megfelelve a gigantikus lényekkel, igazi japán stílusban, akik mellett eltörpülünk, isteni 😊 Mintha az igazi, eredeti sárkányokat levadászó lovagról szólna ez, csak kicsit kibõvítve a története (persze tudom, itt valami más történet is van, de ne spoilerezzünk 😊
A gond csak az, h ehhez a játékhoz tényleg neki kell ülni és sok idõt rászánni, amire a megjelenése óta nem volt alkalmam. Szinte csak elkezdtem régebben, azóta pedig csak messzirõl figyelgetem a sikerét 😊

MerlinW
"én szinte már félni kezdtem a pályákon"

Mikor már nem fogsz félni (soká lesz még ez😊), utána hogy fog hiányozni ez az érzés...😊 Ha kitörölhetném játék elõtt a memóriámat, minden alkalommal megtenném😊
Leírhatatlan a játék hangulata, ahogy bedob a kegyetlen ismeretlenbe, ahol a játékos konkrétan lépésrõl lépésre halad, igyekezvén mindenre felkészülni. Persze ezt a játék nem hagyja😊

Szóval sok mindent megadnék, hogy a helyedben legyek😊 Mert így 5 végigjátszás után már csak egy hack&slash a játék😊 Csúnyán nézek a Capra-ra, õ nyüszítve a letérdel elõttem. O&S-ék meg mindenáron azt akarják, hogy beszéljük meg a dolgot...😊 Mindezt lvl1-en😊

[merlinw.org]

"játék után pár hónappal, nem pár hónap játék után"

Bár már kicsit régebben játszottam vele, de mintha az lett volna a probléma, hogy néhány harcban úgy éreztem, lomhább vagyok, mint az ellenfél. Tudom, ez függ a rajtunk/nálunk lévõ cuccok számától, de szerintem nem volt nálam annyi minden.
Na mindegy, igazából rájöttem, h így pár hónap játék után nem tudom már, h mi is volt nekem akkor a problémám, úgyh majd ha újra nekiesek, elmondom 😊
Az már más kérdés, hogy a 2. boss elõtt én szinte már félni kezdtem a pályákon, hogy mégis merre kellene mennem, hogy arra haladjak, amerre eredetileg kell 😊 És ne rohanjak egybõl a végzetembe 😊 De ez kimondottan tetszett, mert így tényleg megéri késõbb újra nekiesni.

Laza
Mármint mit takarna az a szabadság? Azért ennek egy jóval kiegyensúlyozottabb, szabályszerûbb harcrendszere van, mint bármelyik DMC-nek, amiben kb egy gomb nyomkodásával is remekül lehet haladni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
6x jászottam végig bill+egérrel, semmi baj az egérkezeléssel. Használd a dsmfix-et.

[merlinw.org]

Én imádom a kihívásokat és a külsõ nézetes kardozós játékokat, pláne a Devil May Cry-t. És játszottam is már ezzel, csak kicsit azt éreztem, hogy nem tudok olyan "szabad" lenni, mint pl a DMC-kben a harcokban. Nyilván nem akarok én repkedni itt is, csak ott jobban az akaratomnak megfelelõen cselekedett a karakter 😄

DarkSl4yer
Én a lentebb leírt problémám miatt elkezdtem bill+egér kombóval a játékot. Másfél óra játék után feladtam mert olyan fertelmesen szar. Kenjék a japánok a hajukra a játékukat. Amúgy marhára tetszene a játék csak épp technikai okok miatt képtelen vagyok vele játszani. 😊
Cinizmust érzek a levegõben 😊

Seth
Sõt, egérrel kétszer körbefordulsz 1 másodperc alatt, mire minden ellenfél elalél a pályaszakaszon

PSN ID.: Beegabor

Tinman
"A rejtett zugokat tuti, hogy egérrel hamarabb felfedezem."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Végigviszem én billentyûzettel is, csak úgy érdeklõdtem 😊 A rejtett zugokat tuti, hogy egérrel hamarabb felfedezem.

Tinman
XBOX360/PC vezetékes USB-s gamepad (olcsóbb, nem kell elemekkel vagy akksikkal szarakodni) és semmi gondod nem lesz. Ezernyi más PC-s játékhoz is különösen ajánlott!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az egér meg ugye úgy viselkedett eredetileg, mint a kontroller gombája.

Hát nem tudom, nekem az egér kezelése okozott problémát és az, hogy az irányítás nem állt kézre. És hogy szöveges fájlból kell néznem, h mit mivel csinálok, mert a controlsból néha nem derült ki.

Tinman
Öööö... mi is a baj a játszhatósággal? ^^

Üdv. Van már valamilyen patch, ami nem a grafhoz nyúl, hanem a játszhatóságot javítja?

Ryder7
Inkabb a ketto kozott valahol. Amugy azert nem ugrottam neki, mert teljesen elfelejtkeztem rola:p

Szerinted, nagyon laggol a felvetel, nagyon zavaró?

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Laza
Belenéztem hang nélkül. Az Asylum demonnak miért nem ugrottál a fejére, miért kerülted ki??
Ha másoknak akarsz segítséget egy végigjátszáshoz, célszerû úgy játszani, ahogy 'kell', egyébként félrevezetõ lehet ... ha csak magadnak szórakozásból akkor bocsi, nem kérdeztem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ryder7
Sziasztok!

Tegnap elkezdtem egy Dark Souls végigjátszást, hunter classal😄
Akit érdekel:

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

DarkSl4yer
Fent.
MerlinW
DSFix fent van?

[merlinw.org]

DarkSl4yer
Úgy is szaggat sajnos.Két db kontrollerem van mindkettõvel próbáltam de ugyanaz a szitu.
Még a Win7-et is újrahúztam de semmit nem javult. :/
Laza
És ha már a gépben van és úgy indítod el?
Nálam állandóan be van dugva az X360 kontroller, de nem volt ilyen baja.

DarkSl4yer
Üdv!
Tegnap felraktam a játékot de rögtön egy komolyabb hibába ütköztem.Miután csatlakoztatom a controllert (x360) elkezd akadozni a játék.Erre tud valaki valami megoldást?
Laza
A forgó kerekek felé fölfelé ... de kulcs nélkül nem tudod kinyitni a fenti ajtót (max ha van master key-ed).

benőmenő
Lenti tábortûztõl elindulsz jobbra, majd jobb oldalt fel tudsz menni egy ilyen fa tákolmányra, amit ha megmászol eljutsz a valley of drakes -be, ahonnan new londo ruins ->firelink shrine
Elmondva hosszú, de jóval gyorsabb, mint megint végigmenni a depths-en.
EZ a Bligh rémálmaimban se jöjjön elõ. Hangulatos azokkal a vékony pallókkal meg a torszületökkel de kicsit túl sok esély van a meghalásra. Fõleg azokat a kedves toxic nyilakat donáló uriemberket kedveltem.

Egyszer már beszakadt alattam a padló na mondom: Viszlát 40 000 lélek de szerencsére csak estem pár emeletet.

Most végre leértem a földszintre, szóval pallóktól megszabadultam de cserébe most meg mocsár mérgezõ. 😊 De legalább találtam lent a Bonefire-t szóval van új "bázis".

Firelink-bõl van valami rövidítés ide? Vagy ha el akarom érni vissza kell majd caplatni addig?
Nekem is ott körül volt 😄 de, jó látni/tapasztalni ,hogy ha tényleg kiismered a játékot és tudod "kezelni" akkor a "szörny" beidomított kis háziállatként viselkedik 😄 akiben azért még mindig ott a szörny is 😄
Laza
Elsõre szerintem mindenkinek kb annyi 😊

múlthéten néztem streamet twitchen gyerek first time Dark Soul. Minden köd ajtó elõtt állt öt percet és "troll or boss, troll or boss" Gargolyeknál bemegy nem történi ksemmi megnyugszik "it's a troll" abban a pillanatban cutscene. asd 😄.

btw vicces volt látni ,hogy gargolyekig több mint 6 óra alatt jutott el...másnap teszteltem magam 3 végigjátszás után nekem félórába tellett.
MerlinW
Nem minden ködajtó után van boss, sõt😊

[merlinw.org]

Laza
Az a zárt ajtó vezet Blighttownba, annak a kulcsát attól a bosstól kapod meg, akinek a bejáratát látod.
Az erkélynek két szintje van. A felsõn van egy caster, aki villámokat lõ, azt mindenképpen szedd le, mert a boss fight alatt is lõni fog.
Ha jól rémlik az erkély alsó szintjére, ahol a boss bejárata van, talán az árusos rész másik felénél kell lemenni, szembe a shortcut lépcsõvel a bonefire felé (a vízesésnél) ... ott lemész lesz pár patkány a nagy patkányos rácsnál, de ahogy lemész oda ott a lépcsõ alatt lesz egy kis alagút (lesz ott is fehér ködös átjáró a sarok után), arról tudsz talán lemenni.

A Depthben eljutottam egy árushoz aki mellet egy zárt ajtó van. Onnantól egy lépcsõ vezet valami erkélyszerûségre. Onnan látszik valami ködös ajtó, szóval tuti valami boss jön. De akármerre is indulok nem találok el ahhoz az ajtóhoz. Merre kellene menni?

És Crystal Sword, esetleg Crystal Greatswordot az árustól megéri megvenni a harcosnak? Most jelenleg a Drake Swordom van.

Mellesleg a depthi patkányok nagyon jó eséllyel dobnak humanity-t. Lehet ott farmolni rendesen.
a töltés közbeni képernyõm vagy tárgyleírás van, vagy ad tippeket. azt hiszem ott láttam hogy vmit kell nyomogatni közben, és akkor hamarabb szabadul, kisebb sebzést szenved el. a krokodilcsatornasárkány is van hogy bekap, csak kiváncsiság, hiszen enékülk is végig lehet vinni. a krokodrakót hajnalban nyírtam ki 😊

mekkora öröm volt, elõször sikerült, rájöttem mi a trükkje, de így is nehéz azért

MerlinW
Semmit. Vársz😊

[merlinw.org]

Laza
Capra bejáratánál el tudsz menni jobbra lefelé a lépcsõn. Na ha ott lemész, akkor az az út lent vesz egy nagyobb jobbos, és ott lesz egy kis lépcsõn ajtó balra (ez felvisz a Firelinknél lévõ csatorna végéhez, csak ebbõl az irányból nyitható acsatorna ajtó, szóval menj fel), meg lesz egy ajtó a falon balra, ez visz Depth-be.

blighttowban lesz vmi pocsék emberarcú giliszta, belefutottam véletlenül egy videóban, pedig direkt nem nézem csak azt ahol elakadtam nagyon....

köszi a választ ! 😊

meghazudtolom magam, ismég újabb kérdés, sztem közérdekú

mit kell nyomogatni akkor, ha egy lény "bekap" ? hogy gyorsabban kiszabaduljon. van pár lény ami ezt csinálja...

Seth
ELvileg ha már oda tudsz jutni a fészekhez már vissza tudsz menni. Kicsit tovább kell várnod, 15-20 másodpercet

Eladni a vackaidat nem tudod, csak úgymond megetetni vkivel(nem lövöm le),aki ad pár nyomorult lelket értük cserébe. Nem sokat ér

PSN ID.: Beegabor

ja igen, utolsó kérdésem (remélhetõleg😊

firelink shriné-ban a romos templom tetején ott a madárfészek. de kereskedni ha minden igaz az undead asylum-ban lévõ fészeknél lehet. itt le lehet kucorodni, gondolom elvinne a madár a másik helyre, de nem történik semmi...

mikor jön el ez az idõ ? és simán eladni az eddig felhalmozott vackaimat mikor fogom tudni ? mert már a bottomless boxban is nehéz kutaszkodnom

egy érdekes hibával találkoztam. találtam egy sárga longbow-t. igazából ugyanaz mint a short bow, elhanyagolhatóan erõsebb, de sokkal jobban néz ki. mivel pár fegyvert eddigre már +5-re "kimaxoltam", gondoltam jut titanite shard lõfegyverre is.

na, hát nincs meg a longbow. ki tudja hogyan veszett el. semmit nem dropolok le, tényleg csak kipróbáltam hogy is néz ki az ikonja a földön, hát azt se lehet se véletlenül csinálni, se nem észrevenni utána.

és eladni se lehet tárgyakat, így tényleg nem világos. vkinek veszett már el tárgya ?

http://www.youtube.com/watch?v=9e_4f-aTOzs

csak az elejét nézd amíg eljut !

a másik útvonal undead burg-ben a várfalon ahol átfutsz az õrtoronyig, ahol 3 firebombos csávó dobál közben rád. ott amikor elõször végignyomtad a capra után, hátulról ki tudod nyitni azt a korábban zárt ajtót a falban.

illetve ugyanerre a nagylépcsõs oldaljáratos részre tudsz eljutni a sárkányos tetõfolyosóról is, ahol a megidézhetõ lovaggal lehetett dumálni. szembe azzal, ahol elõször lejötték a horned demon után

hát most egy legutolsóutolsó újrakezdésem alkalmával amit tegnap egész nap eszközöltem, engem is megizzasztott a drága. pedig elõbbi kétszer is elsõre megvolt. mondjuk csak a kutyák a veszélyesek, utána elég ráugrálni. egy titka volt, nem szabad ugróstámadást, csak ráesni, mert ha mögéesel, akkor míg tápászkodik rádvág és leüt, utána meg be tud szorítani és akkor annyi. 😊

a capra démon elõtt lévõ - elsõ belépéskor levõ - köd, ami az utca végén volt jobbra le lehet jutni egy másik folyosóra, ott van egy ajtó a falon, a másik oldalon meg egy duplaoldalú lépcsõsör egy bástyába.

davidka003
Ha jól rémlik akkor Firelink Shrine-ból elindulsz Undead Burg fele és abban az alagútban ahol a patkány van ott végigmész egyenesen és lemész a torony aljára és lesz majd egy ajtó balra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Deptsbe hogy jutok be?

Vért izzadva de sikerült a Capra Demon lenyomása és õ adta a kulcsot, de nem találtam átjárót oda. Volt pár tippem, de azok az ajtók mind zárva maradtak...
bár a paplovag stílust szeretem minden fantasyban, de most felvettem a pyromanciát ebben mellé. simán megfér. a kõbõr és a tûzvédelem igen igen hasznos, ha az elején ezt tudom, a gargoyle-ok és a "szoboróriások" is egészen másképp lettek volna kezelhetõk 😊

azt tudja vki, hogy a fegyverek leírásánál hol van az, hogy mennyi a "leütési értéke" ?

vagy nincs külön hanem csak a POI-t írja a páncéloknál ?

mert persze érzésre is megy, de jó lenne látni is a statokat.

pl : ahogy egyre jobban belejövök a játékba, annál jobban élvezem. tényeg nagyon jól el lett találva a különbõzó harcistílusok és fegyverek egyensúlya és használhatósága. undead parish-ban pl. az alabárddal pofonegyszerû válik az addigi küszködés a lovagok ellen. a nagylovagot is 2x2-es kombóval kinyírja egy +5-ös alabárd, elõtte karddal küzdelem volt hátbakerülgetni, mivel páncélos vagyok én is. a kard legjobb ha több oldalról is támadnak, egy suhintás félkörívet talál, õrült zombik és kutyák, kevésbé páncélozott ellenek ellen a legjobb. fõleg ha az erõs támadása az egyenes hosszú döfés.

a lándzsa is nagyszerû pl: kazamatákba. kevésbé erõs mint az alabárd, cserébe többet tud egy szusszal szúrni, és legtöbbször elég is a gyenge fizikumú nem páncélozott, de sokat sebzõ és gyorsan mozgó ellenek ellen. a kõvéváltoztató békákat ezzel simán szét lehetett szedni. csak rá kellett jönni. a csontik is kihívást jelentettek, amíg fel nem eszméltem, hogy a kétkezes pallos, kezdetben a claymore kell ellenük. 15-ös staminával az óriáscsonti is szétüthetõ úgy, hogy találata se lesz mert meginog mikor mi ütjük. feltéve hogy egyedül van.

a páncéloknál is kurva jó, hogy a csontis részhez nehézpáncél szettbe kell menni. akkor hiába piszkálnak a kis kardokkal, beüti a pallossal a földbe õket a csapás, elég menetenként healelni, közben nem kell elrohangálni.

a tudás iszonyat fontos és az idõzítés is. a kamerakezelésen lehetne még finomítani, illetve a célpontválasztáson, de ettõl függetlenül is a legjobb verekedõs+rpg amivel valaha is találkoztam.... 😊