10203
-
#7476 Viszont, ha felhúzod a sima halberdet és raw-ra módosítod akkor az még OP-bb és töbszörös a durabilityje, ráadásul te is tudod javítani. -
#7475 Megöltem tegnap, csak már nem akartam írni csíkban a 4. üzenetemet. nagyon felbaszott. Éppenhogy sikerült, mert bebugolt a farkas a dombon. Nem talált el egy percig, az alatt pedig leszedtem az élete negyedrészét. Találtam Anor Londoban egy kristály halberdet, jobb mint a Zweihanderem de 20-as durabilityje van...persze hogy nem lehet javítani :D -
#7474 Én a dsfix mellé majdnem mindent leszedtem ami hozzátesz a grafikához, úgy beleraktam a játékba 20 órát aztán most kíváncsiságból töröltem mindent a dsfix-en kívül: konkrétan alig van különbség, ha nem nézed nagyítóval akkor semmi. Dsfix mellé nem kell semmi szerintem. -
Zozo0122 #7473 Na kész :)
DS fix legújabb + Sweet Fx + DS mouse fix lett feltéve. A játék szép és jól kezelhető:)
Bár a mouse fixet régen nem használtam egész jó és kicsit még könnyít is a játékon...
Indítottam is egy próbakaraktert, hogy minden jól működik e és elmentem vele Undead Burgig. Még az első black knightot is megöltem :DDDD
Köszi srácok a segítséget, megyek is indítani egy komoly karit!
-
#7472 Nexuson átnyálazod a top modokat, ami megtetszik leszeded. Én is így szoktam, mert olyan intenzív moddolásra nincs szükség. -
Zozo0122 #7471 Sweet Fx-et gondoltam még mellé.
mennyire jó ez a Mousefix? -
steweee #7470 nincs, de a newxuson nézelődhetsz. ja mouse fix az kell mellé -
Zozo0122 #7469 Oké eddig bírtam Dark Souls nélkül...:) Lassan 1 éve nem játszottam vele...
Megtenné valaki, hogy elmondja mik most a kötelező letöltenivalók a játékhoz? DS fix legújabb verzióját ugyebár innen a linkről leszedem és annyi? Tehát 2.0.1 a megfelelő verzió jelenleg?
Van még valami must have mod azóta? -
#7468 A normal fejlesztéseket +5 felett az Undead Parishben lévő kovács végzi. Ugyanúgy a Modify Weapon menüpontnál kell kiválasztani ezt a fejlesztési irányt, mint ahogy az összes többit +5 valamint +10 után. -
Bandita0127 #7467 Sziasztok valaki tudna nekem segíteni ,h a Scythe-t felhúztam + 5 re és azóta nem látom a fejleszthető fegyverek közt pedig felakarom húzni +10 re ,h Lifehunt Scythe-t csináljak belőle és a Black bown of parissal is hasonló a helyzet valaki tudna segíteni,h mi a helyzet ???
-
#7466 Lazits, ne stresszeld rajta magad. Sif-et én mindig úgy ölöm, hogy amikor látom hogy már majdnem elkezdi lenditeni a kardot felé gurulok. és ezzel átgurulok rajta. bár fast roll-om van és abban több az invincibility frame. -
steweee #7465 wr walkthrough-ba a srác úgy nyírta ki, hogy a farkas el se találta soha. varázslóval meg mégúgyse, közel se kell menni.... -
#7464 Fogsz egy pajzsot, azt felrántod +5-ig s akkor staminából kivéded a támadásait. -
#7463 Pedig 4-5 halál után rá lehet jönni, hogy mely animációknál kell ráfutni és melyeknél kell elhúzni messzebbre. Utána pedig már csak türelemjáték. -
#7462 ez nem megy. egyszerűen nem megy. mindig megöl. az élete felét se bírom lesebezni, mert a pörgését nem tudom védeni. -
#7461 ez a leggecibb boss...esküszöm.. -
#7460 Ez a kardos farkasfaszom teljesen kiidegel. A szaros Gargoyle nem baszott fel ennyire. Mindenki ki van ütve Anor Landoig, minden boss halott, ezt a farkas gecit nem birom kinyírni. A pörgés ütéseit sehogy nem lehet levédeni, bármeddig lesebezhetem, ha elkezd pörögni akkor megöl. Mi a francot kell ezzel csinálni? -
#7459 persze, hogy durva páncélszett, kőből van:-D ha jól tudom ez a legjobb szett az egész játékban, mármint poise szempontjából biztos, fizikai védelem szempontjából nem tudom pontosan. -
#7458 Na be vagyok öltözve Havelnek :D Durva páncélszett. Kár, hogy a pajzshoz ötvenes erő kell. -
#7457 -
#7456 Sajna már elbuktam mert rég volt, és az se biztos, hogy leesett. A hullája nem volt meg, egyszercsak eltűnt. Elbasztam :/ Tinnmannál bezzeg már ott a Black Knight nehézkétkezes :( -
#7455 ha valaki leesik és meghal akkor lépj ki, és töltsd be a mentést újra és ott lesz a dropja - ha van - majdnem ahol leesett. legalábbis Lautrecnél ez működik. -
#7454 Szerintem stone armor set is nagyon jól néz ki:) Nálam az egyik kevenc, bár mióta áttértem a gurulós stílusra nem sokat veszem fel. -
#7453 Sajna még csak Sen's Fortressben vagyok, az Undead Parisht, Burgt, és Darkrootot kinyírtam, egyik sem dobott fegyvert :/ Egy greatswordnak örülnék.ű
Ja amúgy az egyiket nem én nyírtam ki, hanem leesett asszem, és eltűnt a hullája...fasza. -
Zozo0122 #7452 Igen, a játék legvégén én is BK Greataxe-al nyomultam nagyon jó fegyver:) Az animációk is nagyon jók az a hatalmas felütés...hááát feküdt minden:D Azonkívül jól is néz ki. Nekem ez is számított:D -
#7451 a Black Knight armor set, mint olyan csak játék végén, a Klin of the First Flame területen található meg. Kardokat és pajzsokat az addigi Black Knightok még dropolhatnak. van egy BK Undead Burgbe, egy Undead Parishba, egy Darkrook Basinbe, egy a Catacombsba és kettő a Northen undead Asylumban amikor visszatérsz - szóljatok ha kihagytam egyet.
Ha szerencséd van róluk szerezhetsz 1-2 fegyvert, 4 fajta fegyver van a BK Sword, a BK Greatsword, a BK Halberd, és a BK Greataxe - álitólag a Greataxe a legjobb. -
Zozo0122 #7450 Akkor még messze vagy a BK settől...:)
Vannak egyéb szépséges páncélok, ha csicsás kell akkor nézz körül a Blighttown kapujánál a kereskedőnél van 1 szép színes darab...bár ha Anor Londoba érsz akkor szerezhetsz Silver Knight setet...a silver knight gyengébb mint a black knight viszont a páncélja sokkal szebb... :D A pajzs felhúzva pedig sokáig jó :) -
#7449 Fú. Csak összejön egy Black Knight set. Muszáj. Kell!! Vannak csicsás armorok és kardok? Most menetelek Sen's Fortressbe. -
#7448 Anor Londoba Silver Knightok vannak, barátom, de szerintem csak benézted véletlenül. -
Zozo0122 #7447 Hát az utolsó pályán például van 5 darab ami mindig visszatermelődik...(kiln of the first flame)
De mire ide eljutsz már vagy teljesen kész a karaktered vagy szinte kész:) -
#7446 Vannak. Anor Londoba és a játék endboss előtti részen is... -
#7445 Srácok, vannak olyan Black Knightok amelyek visszatermelődnek? Kellene egy fullos Black Knight set. Rá akarok gyúrni. -
#7444 Ezek szerint én is bedaráltam nagy buzgalmamban, mert már van egy eastern armor set-em -
#7443 A küldetésükről dumál csak a katakombákba, semmi lényeg, főleg, hogy Griggs lelek felhasználás nélkül is mesél ugyan erről. -
steweee #7442 nem találkoztam még vele, az a lovag euróai páncélban volt kétkezes egyenes pallossal. shiva azután jelenik meg, ha beszél az ember a macskával és csatlakozik. én nem beszéltem vele, egy végigjátszásnál maradok egy covenantnál az 1xűség kedvéért. way of white
viszont érdekes volt, hogby belefutottam megint abba, hogy nem volt éppen 900 lelkem mikor beszéltem a pappal, pedig adott volna vmi küldetést, aztán meg már nem dobta fel a lehetőséget újra -
#7441 Nem hiba az:) Megöltél egy "árust"-t, Shiva the East-et. Ezeket árulta volna -
#7440 Curse ellen jó, amíg nincs Dingy Set-et. -
#7439 Ja de, csak fasz vagyok. Megtaláltam a Crimson armor szetet, de ez vmi mágusruha és nagyon béna védelmei vannak :/ Mondjuk elég jól néz ki -
#7438 Hát felmentem a kereken, felmásztam a létrán, ott van egy légy, még egy létra, ott egy bogár, egy barlang és a gyökér köpőcsövezéssel, de azon a szinten semmi nincs más. Följebb ott vannak a köpőcsöves rohadékok rengeteg tűzköpő kutyával, meg egy csatorna zsákutca, de nincs ott semmi a hulláknák :/ -
steweee #7437 igen, köszi. a dark souls wikia-n néztem, ott lehet gyorsban olvastam, de mintha írná hogy lehet farkincát vágni neki. a lovag tényleg nem jelent meg többet miután megöltem, mert elsőre ő nyerte az összecsapást :)