10203
-
steweee #7516 a legjobb fejlesztés ha +5 normal +5 raw a halberd-nak. és akkor még rá lehet tolni boss előtt vagy közben enchantot vagy "port"
egy black knight 3 találat, egy stone golem 2.
large titanite-ot lehet lootolni depth-ben a tűznél lévő alagútba tele van slájmokkal :) -
steweee #7515 végig jó, a királynő ellen meg vmi mást. mondjuk én a kaszával nyomtam le +5-ösre fejlesztve a katakombákból. de inkább csak poén az a fegyver, vmi más felhúzott fegyóval menjen a pókasszony ellen. nagyon könnyű csata, ha előtte humán alakban a csatornában lévő tábortűznél kinyírja az invádert, és a pókbarlang előtt meg lehet idézni a maneatert. míg szemből leköti a nyolclábút, hátulról lehet neki tolni. engem el se talált, láva elől elfutni, szemből ha üt előtte látni az animot mielőtt megsuhintja, pajzzsal védeni. hátulról kétkezes mód, szemből vissza pajzstartóra. van némely boss ami kifejezetten egyszerű ha tudod mit kell cisnálni, csak a "pattern"-t kell figyelni. gaping dragon is könnyű, de ezt egy hónapja még nem hittem volna el. van azért ami mindig nehéz marad -
#7514 Én akkor néztem nagyot amikor Great Combustion-al (vagy hasonlóval) és szépen felhúzott pyro flame-el megtámadtam és 0 damage. -
#7513 Azt hiszem felvágtam volna az ereimet ha nem veszem észre, hogy meg lehet idézni hőn szeretett szoláriumlovagunkat a lordvesselért folytatott harcban. De csak sikerült :D -
#7512 az ng+ értettem :D -
Fletley9 #7511 Hosszú idő után megint beolvastam a topicba és előtörtek az emlékek..Az íjász duó-nál én trükköztem kicsit SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de első végigjátszásnál Q&S hat óra alatt lett meg...igen hat óra. Második végigjátszásnál pedig második nekifutásra...de szép is volt. Jöjjön már a kettő :vmérgezett nyíl -
Zozo0122 #7510 Pedig megéri szétnézni Blighttownban:) Sok finomság el van rejtve.
Anor Londo nem szívatós...kivéve a 2 baromarcú íjász...meg persze a brutális boss duó...alig várom, hogy újra szembenézzek velük:D
Egyébként ha új játékot kezdesz akkor teljesen a nulláról indulsz újra, de ha végigviszed és továbbmész NG+ba akkor megmaradnak a cuccaid.
-
#7509 Én majom állat meg eladtam...amúgy én most Anor Londot farmolom, lassan az összes zeg-zug feltárásra került. Hát én nem tudom. Valaki Anor Londora mondja hogy szivatós? Esküszöm Blighttownnál undorítóbb, köcsögebb hely szerintem nincs a játékban. Gyorsan végigrohantam rajta, még az Eagle Shieldet se vettem fel, mert nem érdekelt. Vissza se megyek oda, talán az Ash Lake miatt, de lehet azt is kihagyom. Undorító a lények miatt, és köcsög a rohadt létrázástól.
Silver Knight armor viszont odabasz :D
Srácok, ha új játékot indítok akkor a cuccaim megmaradnak, vagy újra ki kell őket farmolni? -
Zozo0122 #7508 Na végül simán ment Blighttown:)
Én Quelaagot +5 re húzott Halberddel öltem meg. Nem is kérdés, hogy a játék elején az a legjobb fegyver. Jobb mint a Drake Sword, mert: messzire elér, és jók a támadásai. A sima szúrás azért jó, mert szűk helyeken ideális pl a szűk csatornajáratok, mert nem ütközik a falba a csapás. A másik csapás meg amikor körbesuhint ideális több ellenfél ellen. -
#7507 Én Fire Zweihander-el öltem meg. Mondjuk egy jó 20 perc volt mire meghalt. :D -
#7506 tűzkardot blighttownba? hogy aztán Quelaag ellen szivjon mint a torkosborz?:-D -
#7505 a többivel nem lehet szúrni vagy szúrás mellett nem tud nagyot suhintani :( a giants halberd talán az lenne jó. -
#7504 http://darksoulswiki.wikispaces.com/Halberds
Akad itt még pár:P -
steweee #7503 még csak a feléig jutottam, én nem találkoztam ilyennel. new gaméban majd -
#7502 de akkor most összesen 2 halbred volt a játékban?? nincs egy árus akitől tudnék venni? -
steweee #7501 el lehet lenni nélküle, bár a legelején azért jól jön a cucc a balder lovagok ellen. a zöld kőóriás harcosok ellen nagyon hatékony a buzogány, erre most jöttem rá. próbálj meg black knight halberdet keríteni magas humanitivel. de amúgy claymore-t vagy bastard swordot érdemes használni később felhúzva
ami még érdekes volt hogy a divine fegyverek kevesebbet sebeznek az előhalottakon mintha tűzzel lennének feljavítva. ez azért furcsa. a szellemeket/kísérteteket a rothadó kézzel simán lehet nyomni bármilyen fegyverrel, de a tűzpallos nagoyn hatékony ellenük így, erős páncéllal le kell őket simán rohanni. pedig kezdetben hogy tartottam ezektől. ráadásul csomó rothadó kézt dobnak -
#7500 Olyankor mi van mikor megetettem a sima Halbredet a vigyorgóval? Már csak a kristály változat van, de az meg szart nem ér, mert elkopik. -
steweee #7499 az még csak a bemelegítés. blighttownba vigyél +5 +1 fire tűzkardot egykezest és kétkezest is sztem. a pallókon jó az egykezes pajzssal, a mocsárban jöhet a kétkezes -
Zozo0122 #7498 Capra Demon második próbálkozásra lecsapva!
Nagyon megy a játék úgyérzem...most indulok majd Dephtsbe. Utána Blighttown na ott már nem lesz ekkora szám... -
#7497 Bosszút álltam, de +7 után nincs fejlesztési opció:(
Nem tudom, hogy bug/fícsör az, ha megidéztem O&S előtt a fény imádó csákót majd levágtuk a gyors mozgású arcot s ezek után mindent animációját be lehetett szakítani a böszme óriásnak, ha megütötted( zweihander erős suhintásával)...
-
steweee #7496 te, én is tudom hogy az 3 db. valamiért így copyzta át bekezdések nélkül, és gyorsba leokéztam mielőtt észrevettem volna. a kérdés lényegén nem változtat, és arra nem is volt ez válasz -
#7495 3 darab:
From the starting campfire, look out into the hollow and drop off to the right, land on a branch. Follow this branch around to the wall. From here you can drop to a platform with a lizard.
From the previous platform enter the cave, a lizard spawns at the back.
From the branch you dropped to at the starting campfire, follow it until it curves. You can drop against the wall to a second branch. From this branch drop carefully to a narrow ledge. Immediately turn and kill the lizard at the cave entrance. -
steweee #7494 vki el tudná mondani hogy hol van ez a hely ? értek angolul, de akkor se értem amit ír :
Crystal Lizard Locations
From the starting campfire, look out into the hollow and drop off to the right, land on a branch. Follow this branch around to the wall. From here you can drop to a platform with a lizard.
From the previous platform enter the cave, a lizard spawns at the back.
From the branch you dropped to at the starting campfire, follow it until it curves. You can drop against the wall to a second branch. From this branch drop carefully to a narrow ledge. Immediately turn and kill the lizard at the cave entrance. -
#7493 vagy elhasználhatod a lelkét, és akkor +1-el növeled az Estus-od:-D (meg ne tedd:P) -
Lord Mortanius #7492 Black Eye Orb Találnod kellett egy ilyet... Ha ezt használod Anor Londo-ban a Bossok előtti nagyteremben(ahol a két nagy royal sentinel és az íjjal lövöldöző silver knight van), akkor bosszút állhatsz érte. És ily módon vissza kerülhet az eredeti helyére a csaj. -
#7491 Queelag testvére is tudja fejleszteni blighttown-ban illetve Anor londoban is az első tábortűznél a csaj. -
#7490 Van egy kis problémám, Kinyírta a csóka a csajt, akinél fejleszteni tudom a estus flaskot. Szóval ilyenkor már nem lehet fejleszteni a csodás nedűt ami gyógyít? -
#7489 Knight Lautrec. Egyébként igen. -
steweee #7488 majdnem megkérdeztem itt, de egyből dobott rá választ a gugli. szal majd feltámasztom a csajt.
a fire keepert tényleg king lautrec nyírja ki ? -
steweee #7487 a heavy attack gombjára vált nyilvesszőt ha nyil vagy nyilpusta van a kezedben és két nyilvesszőcsomag van betárazva az inventoryban
én is sokáig kerestem ezt korábban...... -
#7486 hát keresd, ki őket és a kevésbé használatosakat, például leirhatod egy kis cetlire.
én azért attól függetlenül hogy port vagy nem, jobban szeretek játszani kontrollerrel. rezeg xD:)) -
Zozo0122 #7485 Hát igen, csakhogy a nagyszerű port miatt xbox kiosztást írnak...
Mind1 végülis, mert a DSfixnek és Mousefixnek hála tökéletesen játszható billenytűzettel is, csak azért néha keresni kellett az elején a gombokat. Ezért is indítottam először 1 tesztkaraktert. -
#7484 Nézd meg a menübe, én kontrollerrel játszom a legtöbb játékomat. sokkal jobb úgy. -
Zozo0122 #7483 Álló helyzetből a legtöbb fegyverrel tényleg lehet, de ezek szerint futásból csak néhánnyal. Köszi :)
A nyílvesszők váltásának gombját nem tudod véletlenül?:D Az a vicc, hogy régebbi végigjátszásomnál megtaláltam... -
#7482 futásból tudtommal csak néhány fegyverrel lehet, sima heavy attack-al. például tudom hogy a club és a reinforced club-na az R2-es heavy attack-ja egy ugró támadás. viszont a fegyverek többségével álló helyzetből lehet ugró támadást csinálni, ugy hogy egyszerre nyomod le egy pillanatra az előrét és a heavy attack-ot. -
Lord Mortanius #7481 " nem visz rá a lélek másik fegyverre, mert nem fogok annyit sebezni. "
Azt vedd hozzá, hogy azalatt az idő alatt amíg a Zwei-t egyszer meglendíted addig más kisebb karddal 3-4 et is suhintasz. És így már kanyarban sincs a sebzőversenyben. :) -
Zozo0122 #7480 Lenne itt 2 dolog amire nem emlékszem, felvilágosítana valaki? :)
1. Hogyan kell futásból ugrótámadást indítani? Lehet, h ezt csak néhány fegyverrel lehet...
2. Egér + bill.-el játszom. Alapértelmezetten melyik gombbal váltok a nyílvesszők típusai között? Ugyanígy nem jöttem rá még a karakteralkotásnál, hogy melyik gombokkal lehet forgatni a karaktert...az melyik gomb? :D -
#7479 Az a halberd még talán a kétkezesnél is lassabb. A zweihander meg csak egy fegyver a sok közül, viszont a stun-ja miatt op. De mondja is a walkthrough alatt, hogy először drakesworddel vitte végig, szóval csak harcmodor és türelem kérdése mivel szeretnéd végig vinni a játékot.
Bár lehet csak én vagyok ilyen mazochista, mert o&s-nél is a cingárt hagytam a végére csak azért mert szebb volt a páncélja így lehet csak megszerezni :D -
#7478 Az a gond, hogy Tinnman videóira rákattantam, és csak a Zweihandert ajánlja...nem visz rá a lélek másik fegyverre, mert nem fogok annyit sebezni. Bár a Zweihander egy lassú szar, és ha egy fegyver már csak a 80%-t sebezné az már elég lenne, mert annál a szarnál biztos gyorsabb.
Szívem szerint a Black Knight halberdet használnám, csak az a gond, hogy mindegyiket megöltem már. A kígyós gyűrűvel kellett volna őket szétszedni és legalább ötös humanytivel :/ ELbasztam, na mind1, majd a következő végigjátszásnál. Apropo következő végigjátszás: megtarthatom a cuccaimat ha végigjátszottam egyszer a játékot? Bár még olyan távol állok attól...lehet addigra szétfejelem a monitort a programot meg elátkozom :D (bár sajna nagyon rákattantam, több napja 6-7 órákat játszok vele) -
Zozo0122 #7477 Már el is felejtettem milyen jó ez a játék:DD
Kitaszított classt indítottam (vagy nem is tudom h fordítsam azt h deprived), ajándékot pedig nem kértem...legyen csak jó nehéz. Firelink Shrinenál vagyok épp körbenéztem meg ugyebár lepottyantam a csontikhoz mikor fosztogattam a ládákat...és itt jött a meglepetés ugyanis az ott talált buzogánnyal szétcsaptam őket, konkrétan minden ütés a földbe döngölte őket. Ezt eddig nem is tudtam, hogy az elején ilyen jó ez a buzogány:D Eddig még nem haltam meg és sikerült visszaverekednem magam a tűzhöz is :DD Meglátjuk meddig megy halál nélkül...irány az Undead Burg!