Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Nem növel semmit ahogy látom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(glitch amit, ha megcsinálsz, nincs többé esust flask a játékban😊) Hétvégén nekiesek így😊
[merlinw.org]
Ilyen sikerélményt semmilyen más játék nem tud adni.
Nagyon gyorsan vert a szívem mikor már csak 15% élete volt. Aztán elporladt. Az örömtõl hatalmasat kiáltottam. 😄
Leírhatatlan élmény volt megölni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én azt mondom neked, hogy érdemes mindenképpen vásárolni 1 kontrollert. wireless x360-as gamepad 10K-ból kijön.
Máshoz is nagyon jól jön 1 kontroller s azért nem fogod 1-2 év alatt leharcolttá tenni.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Zweihander +5-öm van már. 😄
Knight Artoriast megöltem.
Aztán mondom szétnézek már mi van utána.
Hát szépen el is buktam 80k lelket. Mentem volna vissza érte, erre egy fasz boszorkány lelökött a mélybe. :\
Tudtommal a rajongók írtak petíciót, hogy jöjjön PC-re is a játék - mert konzolon tényleg jó - és akkor idetoltak egy ilyen nesze semmi fogd meg jól gusztustalan átiratot amivel egyáltalán nem is foglalkoznak <#wilting>#wilting>
Sajnálom picit mert magát a játékot mindenhol dicsérik.
Viszont akkor lehet úgy, hogy +15 Zweihander Lightning? És akkor az amúgyis is baszott erõs kard még erõsebb lesz?
Mondjuk tûz sebzéshez másik ember kell. Itt fel vannak sorolva.
És akkor elõször mondjuk felnyomom +15-re és utána tudok rá dobni valami tûz sebzést is vagy lightning-ot?
Most szoktatom magam a Zweihander-re. 😄
Quelag furysword-el nyomtam eddig.
Zweihander most +5-ön van. Hogyan lehet tovább fejleszteni? Mert rohadjak meg de nem látom a listában pedig már az összes Lordot megöltem úgyhogy biztos felvettem mindent ami kell hozzá.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sõt még kontrollerre is emiatt ruháztam be, mert egyrészt még mousefixxel is botrány az egér (csudijósuperiorverzió), másrészt mert igenis ott a mazsola (az hogy van tét és sikerélmény, valódi kihívások) a sok kaki mellett.
Többet ígérem nem hozom fel, de utoljára az oblivionnal gányoltam ennyit játék elõtt, csak ott az alapjáték is irányítható, van a platform alapértelmezett vezérlõihez leírás és nem kellett imádkozni egy garázsmodderre, hogy mondjuk ne egy homályos borzalom legyen a képminõség. Remélem a második részbõl az még nagyon pre-alpha változat volt, mert kb. az összes elõzõ trehányság benne volt.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A játék pedig durva konzolport, így vagy megszokod az irányítást, vagy nem. Nekem nem volt vele gondom, 1-2 órán belül magamévá tettem a játékot, ahogy a játék is engem😊
[merlinw.org]
Ezeket az embereket hagyni kell, hadd fõjenek a saját levükben, hadd higgyék azt, amit hisznek.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mindegyik elsõ kiadású, modolatlan verzió legyen. Játssz velük 20-30 órát/platform, hogy legalább eljuss a különféle helyekre és jegyezd fel egyes helyeken mit tapasztalsz.
Normális PC-vel a modolatlan verzió is kellemesebb, gyorsabb, dinamikusabb élményt fog nyújtani, mint bármelyik konzolos. Ráadásul PS3-on ha megfeszülsz se lesz 1080p upscale, 720p és pont, de a szaggatást azt ott is a képedbe tolja.
XBOX360-on 1080p upscale van, emiatt kellemesebb az összhatás a szemnek, de sok helyen rémesen leesik a frame.
Ci7+460GTX+SSD+6GB memóriával (akkori régi konfigom!) a modolatlan verzió remekül szaladt és bár a konzolos textúrákat skálázta fel 1080p-be mégis ebben az állapotában is inkább 100x választanám a PC-s verziót, mint a konzolost. Az egeret félrehúztam, nem láttam, nem zavart... XBOX360 wired controllert bedugtam és u.a. az élményt kaptam, mint X-en, csak jobban ment.
Amikor meg megjöttek az elsõ modok, onnantól meg nem volt kérdés, a konzolos verziókat le lehetett húzni a klotyón, mert rossz viccek lettek a PC-shez képest.
Többet nem írom le, mert már vagy 30x megtettem.
Végeredmény ->Szaggatós, mosott, homályhegy vs. PC jelen.

Érdekel a játék ezért kap majd egy órát aztán meglátom mennyire irritálja a szemem
dsmfix-et (egérkezelést javítja) használom mellette.
Az enyém ilyen (dsmfix-et is betölti, lásd dinput8dllWrapper dsmfix.dll sor):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
###############################################################################
# Graphics Options
# internal rendering resolution of the game
# higher values will decrease performance
# setting 1280*1024 fixed the seams in main menu elements for me - Kaucukovnik
renderWidth 1920
renderHeight 1080
############# Anti Aliasing
# AA toggle and quality setting
# 0 = off (best performance, worst IQ)
# 1 = low
# 2 = medium
# 3 = high
# 4 = ultra (worst performance, best IQ)
aaQuality 2
# AA type
# either "SMAA" or "FXAA"
aaType SMAA
############# Ambient Occlusion
# Enable and set the strength of the SSAO effect (all 3 settings have the same performance impact!)
# 0 = off
# 1 = low
# 2 = medium
# 3 = high
ssaoStrength 0
# Set SSAO scale
# 1 = high quality (default)
# 2 = lower quality, lower impact on performance
# 3 = lowest quality, lowest impact on performance
ssaoScale 1
# Determine the type of AO used
# "VSSAO" = Volumetric SSAO (default, suggested)
# "HBAO" = Horizon-Based Ambient Occlusion
# "SCAO" = VSSAO + HBAO
# VSSAO and HBAO types have a different effect and similar performance
# SCAO combines both, with a higher performance impact
ssaoType VSSAO
############# Depth of field
# Depth of Field resolution override, possible values:
# 0 = no change from default (DoF pyramid starts at 512x360)
# 540 = DoF pyramid starts at 960x540
# 810 = DoF pyramid starts at 1440x810
# 1080 = DoF pyramid starts at 1920x1080
# 2160 = DoF pyramid starts at 3840x2160
# higher values will decrease performance
# do NOT set this to the same value as your vertical rendering resolution!
dofOverrideResolution 810
# Depth of Field scaling override (NOT RECOMMENDED)
# 0 = DoF scaling enabled (default, recommended)
# 1 = DoF scaling disabled (sharper, worse performance, not as originally intended)
disableDofScaling 0
# Depth of field additional blur
# allows you to use high DoF resolutions and still get the originally intended effect
# suggested values:
# o (off) at default DoF resolution
# 0 or 1 at 540 DoF resolution
# 1 or 2 above that
# 3 or 4 at 2160 DoF resolution (if you're running a 680+)
dofBlurAmount 1
############# Framerate
# Enable variable framerate (up to 60)
# NOTE:
# - this requires in-memory modification of game code, and may get you banned from GFWL
# - there may be unintended side-effects in terms of gameplay
# - you need a very powerful system (especially CPU) in order to maintain 60 FPS
# - in some instances, collision detection may fail. Avoid sliding down ladders
# Use this at your own risk!
# 0 = no changes to game code
# 1 = unlock the frame rate
unlockFPS 0
# FPS limit, only used with unlocked framerate
# do not set this much higher than 60, this will lead to various issues with the engine
FPSlimit 60
# FPS threshold
# DSfix will dynamically disable AA if your framerate drops below this value
# and re-enable it once it has normalized (with a bit of hysteresis thresholding)
FPSthreshold 28
############# Filtering
# texture filtering override
# 0 = no change
# 1 = enable supersampling by downscaling (use only if you need it!)
# 2 = full AF override (may degrade performance)
# if in doubt, leave this at 0
filteringOverride 0
# HUD options - WARNING - visual glitches will ensue if you set this on
# Enable HUD modifications
# 0 = off (default) - none of the options below will do anything!
# 1 = on
enableHudMod 0
# Remove the weapon icons from the HUD
# (you can see which weapons you have equipped from your character model)
enableMinimalHud 1
# Scale down HuD, examples:
# 1.0 = original scale
# 0.75 = 75% of the original size
hudScaleFactor 0.75
# Set opacity for different elements of the HUD
# 1.0 = fully opaque
# 0.0 = fully transparent
# Top left: health bars, stamina bar, humanity counter, status indicators
hudTopLeftOpacity 0.8f
# Bottom left: item indicators & counts
hudBottomLeftOpacity 0.75f
# Bottom right: soul count
hudBottomRightOpacity 0.0f
# Window & Mouse Cursor Options
# borderless fullscreen mode
# make sure to select windowed mode in the game settings for this to work!
# 0 = disable
# 1 = enable
borderlessFullscreen 0
# disable cursor at startup
# 0 = no change
# 1 = off at start
disableCursor 1
# capture cursor (do not allow it to leave the window)
# 0 = don't capture
# 1 = capture
# (this also works if the cursor is not visible)
captureCursor 1
# Save Game Backup Options
# enables save game backups
# 0 = no backups
# 1 = backups enabled
# backups are stored in the save folder, as "
enableBackups 1
# backup interval in seconds (1500 = 25 minutes)
# (minimum setting 600)
backupInterval 600
# maximum amount of backups, older ones will be deleted
maxBackups 20
# Texture Override Options
# enables texture dumping
# you *only* need this if you want to create your own override textures
# textures will be dumped to "dsfix\tex_override\
enableTextureDumping 0
# enables texture override
# textures in "dsfix\tex_override\
# will cause a small slowdown during texture loading!
enableTextureOverride 1
# Other Options
# skip the intro logos
# this should now be slightly more stable, but should still be
# the first thing to disable in case you experience any problems
skipIntro 1
# change the screenshot directory
# default: . (current directory)
# example: C:\Users\Peter\Pictures
# directory must exist!
screenshotDir .
# override the in-game language
# none = no override
# en-GB = English, fr = French, it = Italian, de = German, es = Spanish
# ko = Korean, zh-tw = Chinese, pl = Polish, ru = Russian
# this does not work in Windows XP!
overrideLanguage none
# Dinput dll chaining
# if you want to use another dinput8.dll wrapper together
# with DSfix, rename it (e.g. "dinputwrapper.dll") and put the new name here
dinput8dllWrapper dsmfix.dll
# D3D adapter override
# -1 = no override
# N = use adapter N
# this setting is for multiple (non-SLI/crossfire) GPUs
# everyone else should leave it at -1
d3dAdapterOverride -1
# Log level - 0 to 11, higher numbers mean more logging
# only enable for debugging
logLevel 0
# The settings below are not yet ready to use!!
# You can only set either forceFullscreen or forceWindowed (or neither)
# 0 = off, 1 = on
forceWindowed 0
forceFullscreen 0
# The following settings are only functional if either forceFullscreen or forceWindowed is enabled
# The display width/height
presentWidth 1280
presentHeight 720
# turn on/off Vsync
enableVsync 0
# adjust display refresh rate in fullscreen mode - this is NOT linked to FPS!
fullscreenHz 60
Persze a gépigény ezzel csak nõ, tehát gyenge gépen ésszel állítgasd a dolgot. A kurzor-t is itt tudod kikapcsolni.
[merlinw.org]
Bemásoltam a játék mappájába ahol az exe van és kikapcsoltam az AA-t a menüben, de semmi változást nem látok de legfõképp nem tûnt el az egérkurzor
(Prepare to Die PC változat)
Ezen kívül ti még mit raktatok fel, hogy játszható legyen a játék (csak offline-ban) pl. ne "rángasson" a kamera?
Csak ez épp nem a fejlesztõk érdeme.
Egy marék csavart és pár deszkát adtak el, mint kész bútor.
Arra nem vették a fáradtságot, hogy pár ikont lecseréljenek a tutorial részben, pedig nexuson már dunát lehet rekeszteni a UI modokkal, és még sorolhatnám, amitõl nem hc, meg nem egyedi, hanem szimplán igénytelen.
Értem hogy fan vagy, de ezek tények. Egy játék sem tökéletes.
PC: Kevésbé szaggat, 4 nappal a megjelenés után superior verzió, 1.5 héttel késõbb, frame gond sincs már.
Ezt a leáldozott style-t meg tartsd meg magadnak, iszonyat unalmas.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A from softver összedobott egy régivágású játékmenetet annak minden bájával és sikerélményével, mindezt igen jó art design-nal, de technikai oldalról finoman szólva is marha sok behozni valójuk van. Pedig már nagyon a végét járja ez a generáció.
Az alapjáték konzolos eladásaihoz képest meg egyenesen botrányos.
Ebbõl is látszik, amit sokan nem tudnak vagy akarna megérteni, hogy miért preferálják a fejlesztõk és a kiadók a konzolt, mint platformot. Lehet tagadásban élni, mégis a számok mindig azt bizonyítják, hogy üzletileg oda érdemes elsõdlegesen tervezni.