10203
  • Zozo0122 #7596
    Hát igen, erősen benne van a többszöri végigjátszás. Egyébként régről emlékszem, hogy voltatok páran akik indítottak olyan karit, hogy az első halál végleges is. Meddig jutottatok halál nélkül?
  • Ryder7
    Az egy dolog, hogy mekkora tanár a játék, de pont ezaz, hogy többször is végigviszi az ember, ettől lesz egy játék jó játék, pedig ha megnézzük, nagyon lineáris a történetszál. nem egy Elder Scrolls hogy órákon át csak felfedezhess már az első végigjátszás után.
  • Zozo0122 #7594
    Nem semmi kihívás lesz ez ;) Gyakran életet ment a távolság, így meg...bár jók ezek a magadnak kreált challenge-ek:D Megnéznék 1 videót kikapcsolt monitorral emlékezetből mondjuk bőven elég az Undead Asylum is az elején:DDD Kitudja, lehet van olyan fanatikus aki képes lenne megcsinálni és eljutni a madárig Egyébként mekkora tanár játék ez...:) Az elején még ugye bénázunk, rettegünk a fehér ködtől, a sötéttől, akár még 1 átlagos mobtól is...később pedig már akár 1-2 végigjátszás után magunknak nehezítjük meg. Én pl gyakran benyomok gestureokat bossharcok közben, játszadozom velük...sosem idézek már segítőt stb...első végigjátszásnál pedig néhány bosst csak úgy tudtam lenyomni. Bár most ez a Bed of Chaos...az odavezető úton minden bosst elsőre kiiktattam (Demon Ruins mind3 bosst) viszont ez ritka nagy szemétláda. Inkább szerencse, mint képzettség és a játékos személyes tudása. Jó hát azért 3.jára legyőztem de akkor is.
  • Ryder7
    A Great Hollow alján?
    I know that feel, bro.

Zozo0122: Igen, Caestussal fogok nyomulni, ha muszáj elkészitem a dragonbone fist-et, és ha minden kötél szakad, akkor Zwei +14, de ezt nem szeretném.
  • davidka003
    Én már fejből tudom hol van mimic. :D
  • Seth
    D. Souls alapműveltség része :D
  • Zozo0122 #7590
    Na ez érdekes, most találtam:

Nem mintha nem vernék bele minden ládába Sens Fortress után alapból is...:D
  • tarti19
    Amikor elsőnek megcsapott 1 ilyen genyó, akkor majdnem belevágtam a kontrollert a monitorba:)
    Nem volt elég, hogy lejutottam a mélybe, erre még meg is kínált 1 csattal:P
  • Zozo0122 #7588
    Első találkozásnál szerintem mindenki így áll a gombákhoz...aztán jön a meglepetés:DDD

Ryder7 : tehát végig ezzel a Caestussal(ha jól emlékszem) fogsz nyomulni ?:D Mindenesetre én nézni fogom;)
  • Keveqiah
  • benőmenő
    Dat gif :D
  • Ryder7
    azért is NG+, mert ez egy picit személyes kihivás is a számora, hogy képes vagyok-e végigboxolni magam NG+-on.
  • Ryder7
    igen értem, de a sorozat leginkább a boss taktikákra, a rejtett itemekre fog koncentrálni, igy tehát nagyon sokat nem számit az, ha NG+-ba vagyunk vagy sem, mert pl az Asylum démon ugyan úgy mozog.
  • Zozo0122 #7583
    Nem baj NG+ ban lecsapjuk :D Úgyis én jelenleg épp Orsntein lándzsájára gyúrok de még nincs meg a kellő ügyesség...majd hamarosan:)
  • Zozo0122 #7582
    De miért NG+ ban? Ha a kezdőknek akarsz segíteni akkor indíts 1 full új karit és lássuk azzal a végigjátszást:) Mert így hiteltelen meg érted az amatőrök megnézik a videódat és pár csapásból kiütöd az Asylum Demont és majd keresgélnek, hogy húúú bakker nekem miért nincs ennyi életem meg staminám mit rontottam el már rögtön az elején? No offense, csak megállapítottam
  • benőmenő
    Én ott csesztem el, hogy a tövénél, meg a közepénél ütöttem, pedig a végét kell csapkodni, hogy leessen.
    Eggyel több ok az ng+-ra :D
  • Zozo0122 #7580
    Na végeztem Seathel...éééééés nincs farok:( A Te esetedhez hasonló történt...Black Knight Sword +5-el vertem bele egyet futásból a farkába + mielőtt meghalt jó rálátásom volt és akkor kétkézre fogva a fegyvert még kb 2 tiszta találatom volt rá de mégsem akart leesni...:( És hát persze idő előtt méltóztatott megdögleni. Na mind1 majd NG+ ban lecsapom. Rájöttem a taktikára:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kristály szétverésekor ugye Seath szenved egy sort...na tehát a közelbe kell csalogatni és mikor kezdi a hisztit kétkézre fogott fegyverrel megcsapkodni a farkát...
  • Ryder7
    Elindítottam egy új Dark Souls sorozatot, amolyan útmutató féle kezdők számára. Próbálom minél rövidebbre fogni a videókat, hogy könnyen lehessen keresgélni köztük. Minden szombat éjjel új rész lesz elérhető.

• Zozo0122 #7578
    Semmi gond így is elég erős...mostmár csak be kell szereznem sisaknak a Sunlight Maggotot...és akkor marhajól fog kinézni a kari:D
  • Ryder7
    nem lehet fejleszteni.

A balder páncél is mennyire jobban áll a balder lovagokon :-/
  • Zozo0122 #7576
    Marha jól áll Ornstein páncélja

Bár azt sajnálom kicsit, hogy a sisakon nincs rajta az a vörös bóbita ami O-n rajta volt harc közben...elég jól nézne ki ahogy lengedezik mikor pörgök, forgok, darabolok...jah és úgylátom ezt a páncélt nem is lehet fejleszteni.Vagy tévedek?

Benőmenő: na majd hátha nekem sikerül levágni a farkát. Legalábbis remélem...De előbb lecsapom Sifet.

• benőmenő
    Több napig tartó szívás után sikerült olyan patternt találni amivel túlélem, ha eltalálom Seath farkát, erre meghal mielőtt leesett volna. És csak a farkát ütöttem, vagy 2 hitet nyomtam még a legelején a csápjába.
    Fail of the Month részemről
    Amíg volt helyem vettem Fraps-szal, mert már nem tudták a haverok elképzelni mi olyan nehéz ebben :D
  • Ryder7
    mindkettőt lehetséges 10-ig felhúzni, menj el Andeihoz és ha nem tudod felhúzni 5-nél tovább, akkor kell az ember a depths-ből.
  • Bandita0127
    Igazából a Black Bow of Pharis-t akarnám felhúzni meg a Lifehunt Scythe legyártásához szeretnék egy halberdset felhúzni
  • Fpocok
    Nem mindegyik fegyvert lehet annyira fejleszteni. ITT keress rá a fegyverre és megmondja, milyet lehet fejleszteni és meddig.
  • Bandita0127
    oké köszi csak az baj,h most 5 fölé se tudok és nem tudom,h mi lehet a baj mert ugye mint írtam a sima ember megvolt és mentem is a laitoval egészen 10 ig
  • Fpocok
    Itt a link
    Very large ember kell és akkor mehetsz +10 fölé.
  • Bandita0127
    Volt ember-em mert ugye depts ben felvettem + laitot ugye felis tudtam húzni +10 ba de azóta semmit , most kéne szerezni másikat vagy mi a baj ???
  • Bandita0127
    zsír köszi szépen
  • Ryder7
    ha "gwynevere"-t megölted, akkor utána gyűrű nélkül is mehetsz Gwyndolin-hoz.
  • Bandita0127
    Ht elméletileg van mert a laitom +10 es illetve mostmár laitng 1 de mindjárt megnézem
  • Fpocok
    Ha van embered, akkor anor londoban a kovácsnál... ahol ornsteinék is voltak.
  • Bandita0127
    Már 1szer kérdeztem ugyan de +5 felett hol tudok kovácsoltatni mert az undead parises kovácsnál nem pedig elötte a laitot pl-n nála húztam fell illetve a tábortűznél
  • Bandita0127
    Értem köszi,mindenképpen meg akarom ölni
  • Fpocok
    Gwyndolinhoz nem tudsz bemenni a gyűrű nélkül. Amúgy meg csak opcionális boss.
  • Bandita0127
    Sziasztok Ornstein-ék után Gwynevere megölésével automatikusan lehetne menni Dark Sun Gwyndolin ellen vagy mindenképpen kell a Darkmoon Seance Ring ?
  • Zozo0122 #7560
    Na bocsi a tripla postért, de megvan :D Megöltem a két baromarcút...3. próbálkozásra. Mindenképp úgy akartam csinálni, hogy Smough haljon meg előbb és így később megvehessem Ornstein cuccait:D Hát nem volt semmi...
  • Zozo0122 #7559
    Tolvajnak nagyon jó a shadow set...bár szinte mind1 is. A lényeg, hogy gyors legyél és ugrálj,gurulj stb...és legyen jó gyors fegyvered. A jó tolvaj karit nem sűrűn tudják eltalálni...
  • Zozo0122 #7558
    Dehát mégis hogyan? Megöl és börtönbe vet...
  • Bandita0127
    Szerintetek a shadow settet érdemes felhúzni, ? thief ként tevékenykedem