10203
-
Hogy van neked rögtön a ng+-ban 20 estusod? -
Bandita0127 #7635 Értem eddig shadow settben ben voltam mert thief ként kezdtem de abban nagyon gyengének éreztem magam, most átöltöztem silver k. settbe de dextre lehet kicsit rákéne gyúrni mert nagyon megszoktam a ninja flippes mozgást, csak most már 30k körüli lélek kell 1 szinthez szóval lehet előtte kicsit tápolok fegyver terén meg ugye inkább dex-eseket húzgáltam felfelé -
Zozo0122 #7634 A legerősebb fegyvereddel menj, és húzd fel minél jobban a kovácsnál. Nagyon jó például 1 black knight sword. Vagy a halberd jól felhúzva. Öld meg először Ornsteint, mert ő jóval keményebb ha őt hagyod meg...Gyenge a tűzre, tehát használj olyan tüzes gyantát ha van. Kapcsold be a power withint is, hogyha van ilyen varázslatod:) És ne sebezd a másikat, mert fölösleges mivel úgyis a teljes élete feltöltődik később. Próbálj hátrálni és körözni az oszlopok körül, várd meg amíg a dagi hátul van Ornstein pedig támad. Fogd akár 2 kézbe a fegyvert, 1-2 csapás majd vissza pajzs és hátrálás :) A páncélod védjen jól, de ne lassítson be nagyon. ( 50% terheltség alatt legyél) Ezeken kívül hasznos lehet még bármiféle stamina regeneráló cucc is, főleg amíg ketten vannak. -
Bandita0127 #7633 Köszi a válaszokat
-
Azoknak, akik most kezdték a játékot, és érdekli őket, hogy mi van Firelink Shrineban:
-
Azért sokkal könnyebb, ha Smoughot hagyom meg utoljára, mintha Ornstient. -
Én végig szaladgáltam hátrafelé az oszlopok közt körbe-körbe és amikor a dagi csinál egy nagyobb támadást (amikor nekedszaladna, vagy amikor felugrik) akkor arra általában Orstein nyom közvetlen utána egyet. Ilyenkor ugye nekik is idő mire visszaállnak és üthedet aki közelebb van. Halberddel ilyenkor 2-3 light attack simán belefért, utána viszont egyből roll, vagy sprint mert bedarálnak. Csak türelem kell a megfelelő pillanatra és jó TES módira végig hátrafelé szaladgálni. A végén meg tök mindegy kit hagysz szvsz, már úgy is csak egyre kell figyelni és ilyenkor már a humanity használása sem szégyen és ugye könnyebb is. -
Vidd magaddal a sunbro-t ha tudod. Ember formában meg tudod idézni az egyik lovagot és az segít valamennyit. -
Bandita0127 #7628 Sziasztok Ornsteinék ellen nincs valami jó taktika ? Az a vicces,h mikor elsőre megyek nekik egész jólmegy eztán minden próbálkozással 1re szarabbul :S -
Zozo0122 #7627 
Akkor megegyezhetünk abban, hogy Kalameet a legkeményebb az összes boss közül? :) -
Kalameet 3. probára meglett...Manus-nak meg kb. 20szor nekiugrottam :D -
Zozo0122 #7625 Nekem is Kalameet ment a legnehezebben...:D Rájöttem, hogy nem szabad rálockolni mert úgy kb. minden csapását bekapod. Manus is kemény...jó a DLC nagyon:) Artorias viszont most elsőre meglett. -
Kalameet egy igazi geci. Sírtak az emberek, hogy túl könnyű a játék és azért kapták meg egy DLC-ben. :D
Szerintem még Manus se olyan nehéz hozzá képest. De az is amit leművel. Úgy földhöz vágja az embert, hogy azt se tudod hol vagy. :D -
Zozo0122 #7623 Na végigvittem újra, a főboss-t 4 darab parryvel küldtem a másvilágra...:DDD Indul hamarosan az NG+ :)
Viszont felvetnék 1 hülye kérdést. Szerintetek, ha az összes bosst egyszerre egymásnak eresztenénk (vegyük úgy, hogy egyikük sem szövetségese, társa, haverja a másiknak stb. tehát pl Sif mehetne Artorias ellen) egy hatalmas arénában akkor ki maradna állva a végén? Seath sebezhető formában, a gargoyleok és a 4 király egyszerre, Ornsteinék összedolgoznak, de mindenki mindenkit megtámadhat. Oké baromság, de ezen gondolkodtam, hogy kinek lehet a legnagyobb hatalma. A játékos ellen nyilván más a dolog, de pl a Taurus demon hogyan sebezné meg a lepkét? Sehogy. Ja igen, Bed of Chaos nem játszik, érthető okokból... Szerintem a győztes Kalameet lenne. Földön és levegőben is halálos és a tüzével egyszerre mindenkit tudna sebezni...:) -
Van ám DaS 2 topik is. -
Miért történik mindez a Dark Souls topicban?:-D -
Zozo0122 #7620 Jó kis boss lesz ez, de ez a srác szerintem kicsit béna...:( Amúgy ha jól emlékszem ezt a bosst már mutatták az egyik trailerben is. -
trkadam87 #7619 Ezt a videót: Dark Souls 2 Gameplay Mirror Knight Boss Battle Leaked -
Van még vagy 20 olyan játék ami miatt baromi érdemes PS3-at venned... -
Milyen videót? -
trkadam87 #7616 A szöveg miatt linkeltem be, mert gondoltam az említett videót innen már mindenki látta, de ezt a szöveget/leírást a Mirror Knight Bossról még egyik magyar oldalon sem láttam.
Még én sem játszottam Demons Souls-t, sajnos csak PC-vel rendelkezem, emiatt az egy játék miatt meg nem vennék PS3mat. -
Alig várom, hogy legyen PS3-am és letoljam a Demon's Souls-t. :D
Amúgy a linken egy darab árva kép van meg egy kis szöveg. No spoiler. -
Nem néztem meg a videót, mert no spoiler, de a Demon's Souls Old Monk harcnál, ha online vagy egy másik játékossal kellett küzdened, szóval annyira nem nagy újítás ez, inkább csak annak a kibővítése :-) -
trkadam87 #7613 Dark Souls 2 Mirror Knight Boss
Érdekes harcnak nézünk majd elébe, főleg ha a boss beidéz majd maga mellé valami pro gamert...
Mindenesetre remélem a cheaterek szűrve lesznek az első résszel ellentétben, ha már Boss is idézhet be maga mellé játékos segédet. -
ezen már én is gondolkoztam, fingom nincs. -
Zozo0122 #7611 Hmmmm...most jut eszembe.
A PC-s Dark Souls parancsikonja mégis mi a jó francot ábrázol?
-
igen, végülis fail lett belőle, de annyira közel volt:-D -
Zozo0122 #7609 Epic Fail...:DDDDD Egyébként nemrég jártam erre és megbocsátottam neki:D Mégiscsak lovagot alakítok, legalábbis mostanra a Deprivedből ez lett:D Legutóbbi végigjátszásomkor viszont ehhez hasonlót csináltam. Mikor felértem hozzá miután lerúgott én is lerugdostam utána leugrottam én is és feldaraboltam:D -
-
Zozo0122 #7607 145?:D Nekem majdnem 500 órám van benne, pedig csak 1 karim volt még...nem mertem azóta még egyet kezdeni
Dark Soulsban 1. karakterem 100 órás lett, ez rövidebb lesz a jóval kevesebb halál miatt :DDD Olyan 80 órára saccolom, de csak mert mindent felveszek és szépen fejlesztgetek stb:D
-
Bandita0127 #7606 Jah megcsináltam de nekem se jön be :S -
Az elder scrolls a másik szemétláda :D
Steam szerint 145 órám van Skyrimban és még se dlc, se főlüldi nincs benne. Most indítottam egy másik karit, mert a klasszikus mage nem igazán életképes magas szinten (pedig nem is legendary-n játszom, hanem eggyel alatta és a legtöb dungeon boss 1 hit-el). És most kijött egy nem hivatalos dlc is hozzá, ingyen.
Ezzel meg a Dark Souls-al simán elvagyok a nyár hátralévő részében :D
-
igen, de személyes tapasztalat szerint szar. -
Bandita0127 #7603 am Scythe ból ha felúhztam 10 megtudom csinálni a Lifehunt Scythe-t ugye ???
-
Bandita0127 #7602 :D jaja -
megoldottad?:-D -
Bandita0127 #7600 ÁÁÁÁÁhhhh nem szóltam iagazi fa@ vagyok !!!!! -
Bandita0127 #7599 Sziasztok tudom már sokan válaszoltatok és köszi ,de :
Megszereztem a large embert depts ben és a laitot felis húztam +10 re de semmi más nem tudok azóta +5 nél tovább fejleszteni , légyszi ezek az infók alapján adjatok valami tanácsot , lehet,h csak béna vagyok és nem látom a fától az erdő de valami nem faja
-
Bizony ott:)
Mondjuk mostanra ng++-ra már nem sok kihívás van a játékban, inkább az ügyességi részek idegesítenek, mert ott nagyon kell figyelni. -
Én Sen's fortres-ig, ott leestem:)