10203
  • Ryder7
    vegyél ilyet, poison arrow-ot, hawk ring-et, és spawnhelyről kényelmesen headshotolhatod őket. tudom, ez kb olyan mint amikor Ornstein-t végtelen villámlövő loopba teszed és lenyilazod, de akkor is, működik :D
  • benőmenő
    Lautrecnél én is haltam. Ugyebár 3-an esnek az embernek, ráadásul ott a mágus és mr. szemétláda is átüt a pajzson és a repost-ot sem veti meg, hogy a fene enné meg.
  • ratgab
    Most előbb a cingárt öltem le de a meláknak nagyon durva területi támadásai vannak, szóval lehet kibasztam magammal.

Na sebaj megfeküdt a dagi is amíg társ lefoglalta kapta az arcába a kardomat.

Amúgy most Lautreccel küzdök. Hülye mágusa nem lenne könnyű lenne így meg elpáhol mindig a varázslataival. Imént 1 ütés kellett volna még bele és meghaltam. Nem idegesítő ám.
  • ratgab
    Vittem először. VAlahogy mindig megdöglöttem. Amúgy idéztem egy srácot vele lenyomtuk, de neki se sok hp-je maradt.
  • Zozo0122 #7872
    A legjobb taktika a figyelem és összpontosítás O&S-nél, mindig fél szemmel figyelni a másikat és nem lesz gond. A harc varázsa az, hogy 2 ellenfél van, ráadásul teljesen egyszerre. (mert a Gargoyloknál van idő leverni az elsőt és Four kingsnél is). Legalább 50x megküzdöttem már velük annyira imádom azt a harcot. Remélem a 2. részben is lesz egy ilyen duo...vagy legyen inkább egy még durvább trió?
  • wantonly
    Én is nemrég 'barátkoztam' velük, de már NG+-ban. Számomra a nyerő taktika: előbb a melákot. :-)
  • Fpocok
    Vidd magaddal a sunbro-t.
  • ratgab
    Amúgy 51-es szintű vagyok. És 20 másodpercre vagyok O&S-től. De szerintem az már nem ma lesz legyőzve.
  • ratgab
    Nem azért hagytam abba. De most jó lenne lenyomni őket.

Silver knightok már üzembiztosan hullanak. Tower Guardokkal még kísérleteznem kell, de úgy néz ki a befut a lába közé és közelről szétcsapja lesz a nyerő kombó.
  • Zozo0122 #7867
    Jól emlékszem, hogy anno őket nem bírtad legyőzni és akkor hagytad abba? :) Várjuk a győzedelmes beszámolót ! :D
  • ratgab
    Gyerekek nem tudom mi van. Megszállt a Dark souls lélek. Ma délután ávittem gyakorlatilag pár elhalással (saját bénázásom) Sen's Fortress-t és immár Anor Londo járóköveteit taposom.

Azt a bizonyos genyó íjászos részt elsőre (! sikerült prezentálni, mondjuk szerencsém volt, mert a jobb oldali íjász leesett).

Gyakorlatilag percek választanak el O&S-től.
  • Fpocok
    DSfix 2.2
  • MerlinW
    elemental-nak van egy damage limit-je, míg a sima fejlesztés - ha nem is a végtelenségig - együtt fejlődik az str+dex-eddel. Így akár 700+-at is üthetsz vele, az ellenfél elementál-érzékenységétől függetlenül.

Basic +15 = 325 + dinamikus str (C bónusz) és dex (D bónusz) érték
    Lightning +5 = 325 fizikai és 325 elementál sebzés FIXEN (nincs bónusz), tehát maximum 650-et csaphatsz vele, HA az ellenfél nem immunis a villámra. Azonban aki ellenáll neki, arra csak 325-öt fogsz ütni végig. NG+-ban is. Míg a basic fejlesztés veled fejlődik.

Én elementál téren Lightning Spear-t a (fire) Fury sword-öt, divine Uchigatana-t és Enchanted Battle Axe-et. Ezzel a 4 fegyverrel és a +15-ös Zwei-el kaszaboltam magam végig 8 végigjátszáson.

Lényeg, hogy a fő, kedvenc fegyvert nem célszerű enchant-olni, basic ágon érdemes fejleszteni, legalábbis amíg nincs a többi elementál fegyverünk felfejlesztve, hiszen addig így az mindenhol használható.

Arról nem beszélve, hogy Sen's Fortess-ben ott a Lightning Spear, ami egy szuper cucc, főleg +5-ön (200/200-at szúr gyorsan, távolra és akár pajzs mögül)
  • Fpocok
    Elvileg azért, mert akkor szarabbul skálázódik a statokkal-
  • Umakabula
    Oké a +6 meg van már hogyan.
  • Umakabula
    Mért nem jó az elementál fő fegyvernek? Mert normálban a Black Knight Sword +5 erősebb, ezért akartam a Zweihander-t villámá alakítani, de még +6-ra se tudom egyik kovácsnál se :D Nem találtam meg egy embert vagy mi?
  • MerlinW
    Ha fő fegyverként szeretnéd használni a jövőben, akkor ne csinálj belőle semmilyen elemental cuccot. Sima +15-re fejleszd. Ha csak mellékesnek kell, akkor persze nyugodtan.
  • wantonly
    Zweihander +10 kell hozzá és Anor Londo-ban tudod ilyen irányba fejleszteni, ha nem tévedek.

Én mondjuk divine fegyvert csináltam belőle.
  • Umakabula
    Zweihander-t hol lehet lehet villám sebzésre növelni? Most +5 regular-on van, de egyik kovácsnál se tudom továbbfejleszteni (+5 után eltűnt a fejlesztési listáról).
    Az eddig talált ember-eket odaadtam a kovácsoknak.
  • Umakabula
    Köszönöm.
  • Fpocok
    Nem azzal tudod növelni... de ha megszerezted, akkor utána még kétszer tudsz kindle-t nyomni a tűznél. A rite of kindling azt nem tudod használni, az olyan passzív képesség.
  • Umakabula
    Én ha tehetem nem is szoktam használni estus-t :) Healing spell is jó, ha van rá idő. De úgy vagyok vele, hogy inkább legyen.
    Az oké, hogy Rite of Kindling-el lehet növelni a számukat, de én hülye azt már nem kérdeztem, hogy hogyan? :)
  • Fpocok
  • benőmenő
    Igen, de semmi esetre sem éri meg mindet, sőt. Egyedül Nito előttit húztam fel magamtól 15-re, mert azok a kutyámajmok kikészítettek. Firelink shrine az ugye egy idő után 20-at ad, a többinél meg bőven elég a 10, sokszor az öt is.
    Meggondolandó, mert ha egy boss szivat, akkor általában azért, mert lehetőséged sincs estust használni, nem hogy huszat elpancsolni. A másik meg, hogy azt a humanity-t amit elköltenél ugyan úgy használhatod, ha kifogy az estus. O&S harcnál el ia pattintottam vagy 3-at, mert kevés volt a 10 estus, de a legtöbb helyre bőven elég 1 sima kindle is.
  • Umakabula
    Rite of Kindling használatával lehet növelni az Estus Flask-ok számát?
  • ratgab
    Voltam már ott korábban.
  • Ryder7
    azért az Iron Golem előtt van egy piciket dolog, amit úgy hívnak, Sen's Fortress :D annyira nem nehéz, ha azokat a lengő cuccokat megtanulod.
  • ratgab
    Quellag kinyírva. Basszus be kellett idéznem a segítőt, mert 2x nyírt ki a területi támadásával (nem amit sűrűn használ, hanem amit ha csapkodom oldalról, akkor lő el. Egy ilyen egyszer elkap meghaltam.

Iron Golem jövök.
  • Ryder7
    nevermind, már működik a játéok, és érdekes, hogy 20-25 FPS ellenére se dob ki :D
  • Ryder7
    Valaki tud egy kis halpot adni?

a patch óta abszolút el se indul a Dark Souls, és ennyi. crash-el még mielőtt bármi bejönne. az új 2.1-es alap DSfix-t tettem fel, de anélkül is ugyan ez a gond. valakinek volt valami hasonló problémája?
  • MerlinW
    Javított dsmfix (mouse fix) a patch-elt játékhoz.
  • Fpocok
    Lélekből kraftolni mikor tudok a kovácsnál? Le kell vernem stan és pant?
  • MerlinW
    Kint keresd az utat, ne bent:)
  • Ryder7
    Ash lake, kedvenc helyem. soha az életbe nem jártam még ott xD
  • benőmenő
    Még csak most esett le, hogy Tinman 2 helyszínt alig mutatott be a végigjátszásában (valley of the drakes-ben nem vagyok biztos, mert new londo-nál már csak végigpörgettem a videót nem-e hagytam ki valamit).Ash lake viszont szinte biztos, hogy nem lett kivesézve.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pedig ott még covenant is van, egy extra megszerezhető fegyver és egy loot, amit fogalmam sincs hogyan fogok elérni :D
  • Umakabula
    Hát igen :), de legalább megszereztem ingyen a Residence Key-t meg egy katanát :D
  • Ryder7
    Szegény merchant ott ül, simogatja a semmit te meg megölöd :D xD
  • Umakabula
    Nem. Oswald Of Carim-nál vettem feloldozást 28000 soul-ért (a játék elején megöltem a férfi Undead Merchant-ot, mert azt hittem, hogy sima ellenség).
  • benőmenő
    Basszus, most volt egy mini szívrohamom :D
    Átírtam a becenevemet live-on és ez a hülye játék új mappát csinált a mentéseknek és nem tudtam betölteni őket. Szerencsére elég volt átmásolni, mert 60 órát tettem már bele és jóformán csak a dlc meg az end boss van hátra, ha ez elveszlik tuti nem kezdem újra egyhamar :D
  • Fletley9
    Megölted? :D