Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nfrequency
Ennél a játéknál szerintem nagyon nagy segítség az élõ kommentár, én arra szavaznék. Elõre is köszi a munkát 😊

***közben átregeltem a "mona" accountról, mert nagyon régen nem használom sehol ezt a nevet, plusz mindenki azt hitte csaj vagyok 😊***

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Ryder7
Egy újabb Dark Souls sorozat indul hamarosan a csatornámon, remélem mindenki kiváncsi rá, addig is, mondjátok el a véleményeteket. Legyen élõ kommentár, amivel az új/kezdõ játékosokat kisegitem, vagy ne legyen élõ és szépen össze legyen vágva?

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Ryder7
Valaki esetleg, aki többet invadelt meg tudja mondani, hogy Blighttownban, hol vannak az invade spawn helyek? mármint hol spawnolok, ha invédelek?

az egyik hely gondolom az ahol Mildred spawnol, de szerintem van több is.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

LaposElem
Na meglestem. Kifizettem a borsos árat (500 lélek/szint). Minden a régi kovács visszament kalapálni, már nem támad. Szóval a harangtoronyban lehet az ilyeneket semmissé tenni 😊

:)

Ryder7
igen.

amúgy meg, ha egy boss-t nem tudsz legyõzni ugyan azzal a taktikával többszöri próbálkozás után, akkor ott valamit rosszul csinálsz és váltanod kell taktikát. vagy nézz utána a neten hogy is kellene megölni õket.

ja és egy kérdés: bár sejtem rá a választ hiszen megtörtént a dolog csak nem tudtam, hogy ilyen is van. Szóval még Undead Burg legelején megjelent egy kis csomag a pályán és volt benne egy longsword+5. Valaki belépett és otthagyta nekem szívjóságból vagy mi történt?

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

Na végre lezúztam a Capra Demont. Néha nem is az a baj, hogy nehéz a boss, hanem hogy halál után rohanhatok végig a fél pályán újra, hogy aztán 5 másodperc alatt meghalljak és ez baromira lefáraszt 😊 Ezt a bosst most mentés cheattel - boss elõtt lementettem a save fájlt és azt töltöttem vissza -csináltam meg mert már majdnem agyvérzést kaptam. Nem vagyok rá büszke de tegnap dél óta ezzel próbálkoztam és már nem bírtam idegileg 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

Ryder7
és ilyenkor kezdesz el különbözõ challenge-eket csinálni. mármint ha ráunsz az eddigire. én péládul most egy boxer karaktert épitgetek, de sokmindent próbálhathatnék. meg ugye ott vannak az achievementek.

késõre jár edzés után, elég idétlenül irogatok most hogy olvasom vissza.

van valami nagy lávaboss, és kicsapogat a karjaival a kráterbõl. na az varázslóval két varázslat....

visszamegy farmolni fegyveralapanyagot és fejleszt másra, vagy lépked szinteket. vmelyik nap nézte a svéd csávó wr végigjátszását, talán már túl könnyú is kinyírni mindenkit ha tudod hogyan.

na a fekete sárkány a katlanban, az lord of abyss ilyen fekete mancsos és fekete lángnyelvek nyaldossák, meg vmi úrben lévõ helyen vmi szellemlénnyel okozott egyáltalán kihívást, de azok is csak azért, mert vannak olyan xtra speckó támadásaik, amik egyetlen találatnál is fikingatnak bármilyen magas is az életerõ ha bejön, és be lehet nézni

de mágussal rém könnyen el lehet azokat is intéznim megfelelõ varázslatokkal, egy másik ilyen quick walkthrougban láttam, de sztem alapból azért elég kevesen kedzenek mágussal, jobb a verekedõs karakter

direkt nem nézek már videovégigjátszást, hogy el is felejtsem mit hogyan kell, mert úgy túl könnyúvé válik és nem lesz benne izgalom. elõször arra is tudtam örülni, hogy a nyomorult bell gargolyle*-t úgy 10. nekifutásra ki tudtam nyírni két fantom segítséggel, aztán az volt a nagy cucc hogy egymagam is. most már a játék felénél tulajdonképpen akkori felszereléssel is könnyú préda. bele lehet jönni a harcba

Ryder7
de el lehet. mármint. lehet úgy csinálni egy karaktert, hogy egy bizonyos bossnál tovább nem tudsz jutni és vagy új fegyver vagy level up kell. pl nekem az egyik karakteremmel nem tudom megölni, most level up-olok addig amig a zweit nem tudom szépen használni Artorias ellen.

köszönöm a válaszokat 😊 Akkor megnyugodtam, hogy nagyon nem lehet elrontani a karaktert .

davidka003
Melyik az a 3?
O&S
Four Kings
Gwyn?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ha már nem elsõre vág neki vki, akkor inkább a szörnyikéknek vagy félnivalója a megszemélyesített hõstõl mint fordítva. ng+ -on a bossok is félhetnek 3 kivétellel 😊

olyan gyorsan lehet szinteket lépni kis rutinnal vagy tapasztalattal elsõ játék esetén, hogy igazán nem gond átképezni. azért egy alap harcost nehéz mágussá, de a harcos paladin piromancer ninja tolvaj samuráj stb. elég átjárható....

hát ez ízlés dolga. én is mindenest indítottam és úgy a játék felénél hagytam abba idõ hiányában, de folytatom nemsokára. alapesetben a harcos a legnépszerúbb, de én mondjuk szeretem ha tud varázsolgatni, tehát paladin vagy harcos pap szerúség nehéz páncél erõs fegyver kombóval. például a capránál kifejezett elõny ha gyors, sztem ne szégyelld az alkalomhoz illõ viseletet ráadni 😊

elvégre a jó harcos elsõdleges tulajdonsága hogy tudjon alkalmazkodni a kihívásokhoz,és még mindig jobb egy élõ gyáva mint egy halott hõs...

hozzáfejlesztettem egy kis piromanciát, tulajdonképpen csak a kesztyút kell felhúzni meg megvenni a varázslatokat, és némely boss ellen egészen jól jön ha tudod pörkölni pajzsfedezék mögül....

Ryder7
jól látod. itt a classok csak a játék elején jelentenek elõnyt, pl én szeretek/szerettem tankolni, ezért nekem nagyon jól jött a knight alap statjai.

De simán tudsz karaktert "váltani" a ruhákkal, fegyverekkel, csak ha igazán jó akarsz lenni mindbe akkor rengeteget kell level upolj.

Nekem is lenne még pár kérdésem: indítottam egy knight-ot, nem tartok még szinte sehol...capra demon elõtt vagyok 27 szinten.
statok: VIT17 END20 STR16 DEX15 a többihez nem nyúltam.

Eddig eléggé meg volt pakolva páncéllal, lassú volt mint a fene, de legalább bírta az ütéseket. A lényeg, hogy ez azért nem mindig jön jól és most felvettem a Capra elõtt a tolvajoktól lenyúlható black leather cuccot. Érezhetõen gyengébb a védelme de legalább gyors ami most éppen jól jön.

A kérdésem: mennyire lehet így kvázi "váltott karakterrel" játszani? Hogy egyszer tankot csinálok belõle, de a cuccok lecserélésével ninja is tudjon lenni 😊 Mert ahogy látom, némi szint lépés után már tök mindegy milyen karit választott az ember az elején azt csinál belõle amit akar..nyilván varázslóból nehéz hirtelen egy tankot csinálni de a finomabb váltások úgy látom megoldhatóak, úgy látom.

Ryder7
Spear +15 200/0/0/0 D/B/-/- - - - 1 200
Halberd +15 275/0/0/0 D/C/-/- - - - 1 200

ha full dex-re (40 pont) mész, akkor talán a Spear jobb lehet mert B scalingje van és már csak azért is mert nincs az a stagger amikor elbaszod, de akkor ennyi erõvel már inkább Winged Spear.

Winged Spear +15 215/0/0/0 E/B/-/- 1 200

tarti19
Szerintetek halberdet vagy speart érdemes upgradelni? Estus flaskot mikortól lehet s kinél pluszolni? ( mi kell hozzá? )

Laza
Szerintem nem éri meg ... éna nagyon sokáig annál az árusnál vásároltam pl a tûzgránátokat, amik sokkal hasznosabbak, mint az a kard.
A Drake Sword is onnan nem messze van, de azt is hamar le lehet cserélni ha upgradelsz mást a kovácsnál.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
"A raw a nyers fegyver. Gyengébb, mint a normal."

Mármint mi gyengébb? Akkor nem lenne fejlesztés 😊
A Raw a fizikai upgradelés ... az elején olcsó és nagyon hasznos.
Pl a Halbert-et, amit kb a kovács elõtt veszel fel, rögtön érdemes felhúzni, és az akkori legerõsebb fegyvered, a 200-as Drake Swordnél is jobb ... Gargoyle boss-t lehet vele aprítani. De igazából szinte bármilyen kardot upgradelve is jobb lesz, mint a Drake.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

LaposElem
Ma már nem, de kipróbálom, csak ezen a szinten 36 000 lélek kellene hozzá, annyi most nincs fölösbe 😊

Ryder7
úgy tudom, hogy Oswald csak arra van, hogy a sineket - amit akkor kapsz ha NPC-t ölsz - lenullázza.

LaposElem
😊
Faja akkor kísérletezgetek. Köszi a gyors válaszokat.

davidka003
NG-ban ugyan úgy felveszed és kész.
Teljesen másfele is fejlesztheted. Az is lehet akár +15-ös. És akkor egyszerre két Zweihander lehet nálad. Nálam már 4 van NG+++-ban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

LaposElem
Még 1 kérdés, csak mielõtt döntenék. Ha mondjuk elsõ végigjátszásra csinálnék lightning zweihandert, akkor ng+ -ban ha felveszem újra (fel lehet?) lehet mondjuk +15 -ös? Vagy ez hogy van itt?

davidka003
A harangtoronyban a csávó nem arra van, hogy bizonyos összegért megbékítse az embereket?
Szerintem az kell neked. Ahol megölted a gargoyle-t.

Ryder7
Andre abszolút semmihez se kell, csak fegyvert erõsit. de a giant blacksmith anor londoba is azt hiszem +10-ig minden fegyvert upgrade-el.

ne aggódj NG+-ban már rendben lesz.

LaposElem
Támad is sajnos. A két embert már odaadtam neki. Meg nem fogom ölni, nem akarom. Megpróbálom nélküle, hátha sikerül. Kell még valamihez a késõbbiekben? Fourth King-nél vagyok most jelenleg.

Ryder7
hát, szerintem ezt beszoptad keményen. csak mérges vagy támad is?

esetleg menj el, ölj pár boss-t hátha addigra "lenyugszik"

LaposElem
Na bakker. Nagy kísérletezés közepette, megütöttem a Andre of Astora -t. Most mérges. Bakker.
Gondolom nem lehet lecsillapítani.... 😄

Valahogy úgy érzem nehéz lesz nélküle 😞

Ryder7
idézni akkor lehet ha ember vagy - reverse hollowing-ot csináltál a bonfire-nél - és akkor látnod kell majd bizonyos helyeken a földön a megidézhetõ emberek jeleit.

m0na: persze, endurance is fontos, de tarti19 a fegyverekrõl kérdezett.

személy szerint nekem ez a fontossági sorrend: endurance, strength/dexterity - fegyvertõl függ - és vitality

....mellette persze a dex-et minél feljebb. DEX/STR pontosabban.

még kezdõ vagyok DS-ben, nem is akarok okoskodni de szerintem endurance is elég fontos hiszen a staminára ez hat ki nem?

amúgy kezdésnek pyromancer-t ajánlják a legtöbben: egy 14-es dex a shortbow-hoz, egy 16-os str, hogy fel tudjuk venni a drake sword-ot. Aztán nyomni kicsit a vitalityt meg az endurance-t és mellette persze a dex-et minél feljebb.

tarti19
Nekem bejövõs, ami a str/dexe vonalat illeti.
Igazából ami nagyon tetszene az a Spear/Halberd vonal s hozzá egy kis mágia...
Idézni mikortól lehet, s hogyan?

Ryder7
attól függ, hogy milyen stilusban szeretsz játszani. a stat-jaid közül 4 stat kihat a fegyvered teljesitményére azaz minél nagyobb az adott stat annál nagyobb a damage.

a következõ stat-ok hatnak a teljesitményedre: strength, dexterity, intelligence, faith.

a strength a nagy erõs fegyverekhez jók, leginkább tank buildekhez, lassan üt, de hatalmasat.
a dexterity a gyors fegyverekre jellemzõ, sok kicsi sebzés - személy szerint ez ajánlom, mert pl egy katana, mert az bleed-et is rak az ellségre.
az intelligence-el erõs varázslatokat tudsz csinálni, nagyon OP cucc, de tudnod kell, hogy mit csinálsz.
a faith-el pedig csodákat tudsz cast-elni, szerintem ez inkább csak ilyen kis kiesgítõ, tudsz például heal-elni, villámokat szórni, de nem olyan nagy a támadás erje.

és ott van még a pyromancy, semmi stat nem kell hozzá - talán csak egy pici - és minden féle tûz mágiát tudsz csinálni. jó cucc, de mindenképp legyen mellette egy fegyvered, mert pl Lost Izalith-ban nem fogsz pyromancyval soha se boldogulni.

ha PvP-zni szeretnél a Ring of favor and protection-t mindenképp szerezd be és sok HP.

szerintem, ne csinálja elemental (tûz, káosz, villám, divine, occult, magic, enchanted, kristály, raw) fegyvereket, jobban jársz ha a strength-et/dexterity-t felviszed 40-re.

tarti19
Természetesen be😊
Sebaj, mert utána rendesen mentett...
Arról szeretnék még némi infót, hogy itt milyen fegyvereket, tárgyakat érdemes fejleszteni.

davidka003
Szerintem +15 fire, mert jól jön majd O&S-nél. Illetve a fõboss ellen is jó.

LaposElem
Zweihandert merre felé érdemes fejleszteni? +15, lightning, crystal, ezeken gondolkodtam.

ha windows 8-ad van akkor töltsd le a live for windowst a microsoft oldaláról és külön telepítsd. W8-on csak így indult el nekem is.

***amúgy tegnap azt hittem darabokra töröm a kontrollert...egész nap a Taurus Demon elõtti résszel szenvedtem és mindig levert az a köcsög...pedig elvileg a legkönnyebb boss...az a szörnyû, hogy még így is imádom ezt a gamét 😊***

MerlinW
Nem ír felül semmit, viszont nem árt konfigurálni játék elõtt😊

[merlinw.org]

Ryder7
bejelentkeztél live-ba? igen, a fixet elég csak oda másolni.

Kocsmáros: nem is kell semmit se felülirjon, legalábbis nem hiszem.

tarti19
Minden klassz, csak valamiért nem ment a játék, pedig ugye van GFWL... Most jó erõs 2 órám bukta lett.

Üdv
emberek csak nekem van a DATA.EXE meg minden data a játék fõkönyvtárába? mert mikor tenném be a fixet nem ír felül semmit
tarti19
Akkor ez megmaradt a régiben😊
Akkor irány a live.
DSFix-et elég csak a steames játékkönyvtárba bemásolnom?

Ryder7
tudsz idézni elég gyakran embereket PC-n. persze egyes helyeken egyedül kell átmenj, de ha mindig valaki segit, az nem is olyan jó móka.

azon vacilálok, hogy megéri-e..mert nemsokára meg tudom szerezni a drake swordot ugye.

kell az uchigitana, mi ? 😊

köszi 😊

davidka003
Nem. NG+-ban minden visszaáll a régibe csak te maradsz erõs.