10203
  • benőmenő
    I did it !!4
    Szoláriumharcossal kb. a black knight-ok nehezebbek voltak :D
    Level 109 és 2 perc híján 61 óra. Time and money well spent :)
    Még egyszer köszi Tinman a videókért, mert nélkülük tuti nem viszem végig!
  • Fpocok
  • benőmenő
    Ez a nap is jól indult. Egy óra hossza, 4-5 próválkozás, és tizensok humanity árán, de Kalameet lenyomva.
    A végén már egész jól tudtam melyik támadása jön, de már nem maradt gyors pálásom, meg estusom, így a farkát nem tudtam levágni :(
    Ma meg lesz az első végigjátszás, kíváncsi vagyok hány óránál fog megállni a számláló.
  • Ryder7
    Hát az elnézett béta teszt videók alapján egész szépen működnek. Már nem kell vakon csapkodni a parry-t, hogy parry-zhess. :D
  • benőmenő
    Eddig mentegettem a pvp-t, de a mai után...
    Artoriad utáni tábortűz, elpattintom a twin humanity-t, vissza emberi alakra. A kindle-re rá sem érkeztem nyomni már áll is fel a kari, imvader sehol. Elindultam előre, shortcut dejó, akkor már megnézem lehet-e már pihizni a tűznél. Dehogy lehetett, viszont legalább végre invadelt a szerencsétlen piromágusa...és megalázott. Hogy hogyan?
    Vagy 8x backstabelt zsinórban, de SZEMBŐL!!! Az a vicc, hogy kb. 5 ütés lett volna a csóka, annyira nem volt nagy szám.
    Remélem a dedikált szerverek a 2-ben jobban fognak muzsikálni, mert ez így egy marék guánó.
  • Ryder7
    Igen, és RyderGaming csatornája egész véletlenül youtube.com/Ryder19944

hm.... :D
  • Lord Mortanius
    Magyar vonatkozás! :)
  • benőmenő
    Este letöltöttem a játékot megint. Majd
    letöröltem és felraktam a legújabb gfwl-t megint, ezúttal egy steamforumos hsz miatt rendszergazdaként futtatva a setup.exe-t, majd a klienst is. Így most működik.
  • MerlinW
    Még használja, de elvileg ha kilövik alóla, akkor nem lesz probléma. Viszont az online dolgok valószínűleg nem lesznek benne kivéve, ha a From megoldja, de arra szerintem várhatunk:)
  • Fpocok
    Akkor most már nem kell gfwl? Nálam nem resetelte az időd (bár azóta nem is játszottam lehet).
  • benőmenő
    Letöröltem, majd felraktam megint.
    Már elindul egyből, online és mentés továbbra sincs.
    Ezek után tuti nem rendelem elő a 2-t, de még az is kétséges, hogy fizetek-e majd érte egyáltalán.
  • Ryder7
    Tudom, hogy Steamworks-ös lett a játék, de attól még az egy életreszóló achievement volt, a 200+ óra.
  • benőmenő
    Én annyit vettem észre, ebből a "javításból", hogy kompatibilitási mód nélkül exe hibával crashel a játék mielőtt elindulna.
    Kompatibilitási módban pedig nem tud belépni live-ra így kiírja, hogy offline mód és nem menti el a játékállásokat.
    Alkottak a fiúk az már biztos.
  • MerlinW
    A legutóbbi javítással Steamworks-ös lett a játék, ezért nullázta le. Bioshock 2 és az összes Live-os játéknál is így lesz, ami Steam-re költözik.
  • Ryder7
    Yaay, a Steam valahogy elfelejtette hogy hány órám volt Dark Soulsban. vicces, hogy körülbelül háromszor-négyszer vittem végig a játékot (a nem warezest) és csak 77 percet játszottam. na ez a speedrun xD
  • Ryder7
    nem csak warezzal megy. de cheat engine kelleni fog hozzá, és Blighttown bugos.
  • benőmenő
    Win8 reinstall után akármit indítok rendszergazdaként, akár van dsfix, akár nem crashel a játék. Többször újra lett rakva és a menüig sem jut el.
    Fck yeah! Még jó, hogy már csak a dlc(ott is már a sanctuary után jártam) és az endgame volt hátra :P
  • MerlinW
    Nekem megvannak az unpatch-ed indítófájlok, a leírás szerint azzal megy.
  • Fpocok
    Sajnos csak warezzal megy.
  • MerlinW
  • MerlinW
    Rhea vonala sem éppen egyszerű:) Erről én sem tudtam.
  • BEAST #7895
    Pont ezeket a videokat néztem végig amikor azt irtam, hogy bárkinek bárhogyan is próbálsz segíteni mindig tragédia a vége. Engem a démonok és Kirk szerepe lepett meg leginkább.
  • benőmenő
    Most néztem a Siegmeyer-est.
    Kövi részben azért adhatnának több hintet, hogy milyen sorrendbe érdemes bejárni a területeket, hogy ne maradjon ki az ember a sztori 80%-ából.
  • Tinman #7893
    Hát igen... de persze le lettem hurrogva, amikor említettem, hogy a DaS sztoriban sem gyenge, max keveset tol belőle direkt a pofádba, de ha mélyre ásol meglepődsz.

Remek videó!
  • benőmenő

Nem tudom volt már-e, de baromi érdekes lore videók vannak a csatornán még. Lehet még Tinman is talál újdonságot. Természetesen, ha még nem játszotta valaki legalább 1x végig a játékot HATALMAS SPOILER HEGYEK!!!

• Keveqiah
    :)
  • MerlinW
    Van lámpás (skull latern), van fejlámpa (sunlight maggot), valamint van fény varázslat.
  • wantonly
    Esetleg használj valami fényforrást. :)
  • Fpocok
    A gépelést is sötétbe csinálod? :D
  • ratgab
    Kurva állandó elgépelés is baszódjon meg már.....
  • ratgab
    Asszem elmegyek játszok valami olyannal, ami nem dugva tövig a mellékszervét a számba.....
  • ratgab
    Pinwheel után 32000 soulal és 4 humanity-val felszerelkezve nyírt ki az első.... A picsa sötétben. Na menjenek ezek most el a büdös picsába!%!!%!%!%
  • davidka003
    Brutál nagyon a sok óriás csontváz. :D
  • ratgab
    Hogy szína gázcsövet, aki kitalálta ezt a tomb of giatnsot is. Hülye Szadista Japánok....
  • MerlinW
    Ó nem, én még korábban, a cellájában öltem meg mindig:) Csak férfiasan:)
  • Keveqiah
    Rúgás,bukfenc ki a párkányon.......mert megérdemli
  • MerlinW
    Én Lautrecet többnyire megöltem már a játék elején a gyűrűje miatt:)
  • BEAST #7879
    Viszont most, hogy első alkalommal eljutottam a játék végére, azt kell, hogy mondjam ennél depressziósabb játékot még nem igazán láttam. Itt most nem feltétlen az állandó elhalálozásokra gondolok, hanem inkább a játék és a szereplők történeteire. Akárhogy is akar jót cselekedni az ember, mindenhol csak ront a helyzeten. :(
  • BEAST #7878
    Lautrecnél én felszaladtam a jobb oldali lépcsőn és jól leköptem őket. Szép lassan megette őket a poison/toxin. :D

A villámlövő loop az amikor a a cingártól elég messze állsz és ő ezt villámdobálással értékeli, ha beállsz egy oszlop mögé pont úgy, hogy te még lövöldözhesd akkor gond nélkül lemegy.
  • ratgab
    Megöltem már Lautrecet most reggel pihenten. Megoldás kulcsa: Humanity. Ugyanis ezt invade-ben is tudtam használni legalábbis ott.

Kezdés: Felszalad jobb oldali lépcső, íj elővesz, egyet belelő valamelyik parasztba. Majd felszalad lépcsőn. Parasztok követik. Másik oldalt elkezd leszaladni, parasztok jönnek utána, betömörülnek. User odamegy beléjük vág 2-t (összesbe egyszerre), majd gurul, mert a mágikus paraszt ontja magából a mágikus lövedéket. Aztán hátrál humanity healeli, majd ismét átfut a másik oldalra, repeat.

Végül aranyszínű paraszt feladja a küzdelmet és elesik. Mission completed. Azt már nem teszem, hozzá hogy közben a lándzsás paraszt szemből jött, a mágikus paraszt meg a hátamba került és éppen hogy nem csináltak ki....XD Ez már nem ide tartozó téma lenne...XD

Amúgy a nyilazás nem jó, mert első lövés után lerohannak. Villamlövő loop az micsoda?