Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Egyedül a BF3 nem megy rajta röccenésmentesen. Ezért kérdeztem, hogy van e mód arra, hogy a gagyi "átiratot" (mert nem átirat) lehet-e valahogy kezesebbé tenni pcre.
nfrequency
A ps3, xbxo360 szinthez minimum phenom II x3 ati4850 kell. Ez simán viszi a 720p-t, sok játéknál az 1080p-t is. Ez alatt kár sírni, hogy valami nem megy, az már nem a játék hibája.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Tinman
8800 GTS-em volt 640 MB rammal és három éve adtam el, az utódja 4870-es volt, de azt is már eladtam TAVALY, most 7870-es van már lassan 1 éve, de szép számmal akad ennél sokkal jobb kártya is a piacon, de egyelõre marad, jól elvagyok vele.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Évek óta nem láttam ilyet, de ma fejeztem be a baxakodást egy PENTIUM 3-as géppel!

A tulaja kötötte az ebet a karóhoz, hogy akkor õ ezen youtube és Silverlight alapú filmeket néz 4 MB video ram társaságában.
Az egész gép nem ér 5.000 Ft-ot.

Néha teljesen irreleváns elvárások vannak...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Megelõztél 😊

Én 2 éve és 4 hónapja adtam el a 8800GT-met (gyárilag húzott) 10k körül ... az a lenti kártya szvsz még 7k-t sem ér ... ha egyáltalán megvenné valaki manapság 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
"8600 GTS-em van, E4400-as procival 2 giga rammal, ezen nem szabadna szaggatnia."

Ezt honnan vetted? Még konzolon is szaggat, pedig ott volt mire optimalizálni.
Ez a 8600GTS egy 6 éves videókártya, ami a maga idejében is az alsó kategória tetejét - a középkategória alját képviselte. A 2Ghz-es C2D sem egy erõmû, a legrégebbi és leggyengébb Core i3 is lepipálja.

Nekem akkor 8800GT-m volt C2D E6750 (2,6Ghz) procival. Azzal lehetett kb konzol minõségben játszani 1080p-ben, de csak ha jó volt a port. Egy gyengébben optimalizált játék már azon is lassabb volt ... nemhogy a Tiéden.

Ez a baj ezzel a PC gaminggel, hogy az ezer éves vasakkal is túl nagy az elvárása az embereknek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
"8600 GTS-em van ezen nem szabadna szaggatnia."

Ezt egyedül csak te gondolod így az egész Univerzumba.

8600 GTS HAT ÉVES konstrukció... elavult régi vas, 7k körüli használt piaci értékkel.

Azon csodálkozom, hogy egyáltalán elindult rajta.

benőmenő
Fényerõt kezdettõl fogva lehetett állítani. New game-nél azzal indít.
A hw igényérõl meg annyit, hogy a hivatalos minimum követelményeknek az én pc-m sem felel már meg teljesen.
Mr_no_NaMe
Félre ne értsetek, nem kötekedésbõl írtam ide. Nagyon nagy hõskölteményeket szõtteket ehhez a játékhoz, régen ki is próbáltam, csak megijedtem attól, hogy egy beépített emulátorral futtatja magát egy xboxos játék, ami baromi sötét ráadásul és be se lehet állítani. Ez mondjuk rég volt. Azóta lehet, hogy frissült a fix, és már be lehetne állítani. 8600 GTS-em van, E4400-as procival 2 giga rammal, ezen nem szabadna szaggatnia. Szeretném én is tolni, azért érdekel a téma. De hansúlyozom, hogy 1 éve még a fényerõt se lehetett állítani, és full minimumon szaggatott a játék :/
nfrequency
Én a DOF-ot meghagytam ahogyan van...nekem nagyon tetszik ez a brutális elmosódás, ahol el kell látni ott el is lehet mindig. Ezt a gfwl bant én is olvastam a dsfix ini-jében de eddig nem hallottam senkirõl, hogy ezért bannolták volna. Ugye azt írják, hogy ez belenyúl a kódba azért veszélyes.

Én unlockoltam az FPS-t és 60 a max. Ellenben így nagyon csúnyán töredezik a kép és azt csak nvidia controlpanelbõl tudtam megoldani egy forced on vsyncel.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

benőmenő
Nekem is 15 frame-mel ment elsõre az Asylum démon, de azóta beleraktak a dsfixbe sok mindent. Régebben már írtam itt, hogy ha dsfixbõl unlockolom a játék képkockalimitjét, majd szintén dsfixbõl visszakorlátozom 30-ra akkor olyan helyeken, ahol alapból 15 tudja tartani a 30-at. Elvileg bannolhatnak gfwl-rõl érte, de igazából ott tartok, hogy teszek rá. Minden esetre érdekes egy anomália ez.
Emellett SSAO-t kikapcsoltam, mert megfeleõ minõségben már nagyon eszi a gépet, alacsony részletességgel meg csak ronda, ahogy zsizseg minden fûcsomó alatt a feketeség.
DOF-et pedig jóval nagyobb felbontásban használom és nagyobb blur távolsággal, így aránylag messze el lehet látni, de a feeling megmarad, sõt.
Plusz a dsfix medium fxaa-jával szinte nem is találkozom recével.
Jó dolog ez és ha valaki DaS-t akar játszani pc-n gyakoraltilag kötelezõ.
nfrequency
Akkor ez a dsfix tényleg egy csoda, emlékszem amikor kijött a játék nagyjából hasonló gépem volt mint neked. Elég szépen vitt mindent, csak néhol kellett egy kevés kompromisszum. A dark souls viszont iszonyatosan rosszul futott. Az elsõ boss harcig bírtam mert ott már átment diavetítésbe.

benőmenő
Négy éves PC-mel egy kevés dsfix buzerálás után játszom a konzolos graf felett (mind felbontás, mind effektek és élsimítás terén) betonstabil 30 frémmel.
nfrequency
DsFix moddal jelenleg a pécés a legjobb verzió. Ellenben egy az egyben konzolos port, ezért a gamepad erõsen ajánlott és nincs jól optimalizálva ezért erõsebb gép ajánlott hozzá. Az én konfigomon sincs meg a fix 60 fps de persze tökéletesen játszható akadás mentes.

Laza
Játszható. Bõvebben? 😊
286-oson mindig szaggatni fog, az irányításra is vannak megoldások (pl gamepad), a játékot pedig nem írták újra. Mit szeretnél? 😄

Ryder7
a szaggatás gépfüggõ és az irányitást pedig meg lehet szokni.

utóbbihoz vannak kis fixek.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Mr_no_NaMe
Sziasztok! Játszható már a játék pcn? Legutóbb még eléggé szaggatott, és alig lehetett irányítani :/
Ryder7
szép szép😉

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Tinman
Agni & Rudra

davidka003
A&R?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

benőmenő
Hát igen a rutinok...aztán meg néztem nagyot, hogy amikor Smough kifeküdt, a mega Ornstein meg full hp-val jött utána nekem, holott 1 hit-re valót hagytam neki <#ticking>
(ugyebár A&R harcnál meg pont az volt a lényeg, hogy egyenlõen ütlegeljük a kollégákat, hogy ne legyen ideje felvennie a kardot az elesett társától)
nfrequency
na hát igen...régi DMC-s rutinok itt is jól jönnek 😊

benőmenő
Yep egyedül voltam. A végigjátszást sem néztem tovább a fehér ködnél.
Régen volt már, de ezzel a hasonló felállású bossal többet szívtam: dmc 3 Agni & Rudra

Tinman
Gratula!

Ryder7
szólóztad?

benőmenő
Ezzazz! Bár el kellett nyomnom 4 humanity-t, de elsõre meglett az O&S harc!!! <#pias>
benőmenő
Igen, Bádogember videóinak hála kevés hajat téptem eddig. (bár nem sokára jön O&S 😄)

Amúgy vicces amikor épp egy szimpatikus black knight-on próbálgatom mit bírok egy könnyebb páncélzatban és akkor jön egy invade. Szegény nem tudta mire vállalkozot <#mf1>
nfrequency
Egyébként én TinmanHUN videóit szoktam nézni ha nagyon elakadok. Nagyon visszafogottan, normálisan magyarázza a dolgokat...na majd most ránézek Ryder7 mozijaira is 😊

Laza
Mire megy el a Google-nak a drága tárhely ... 😄

Ryder7
köszi. az ötlet már megvan a sorozathoz, de még lehet, hogy kb 2 hetet kell várni az elsõ részre.

UltraZord
nekem tetszik, bár feleslegesnek találom 😊 azért kiváncsi vagyok a következõre, de szerintem ne éld bele magad, hogy többet csinálsz majd, ez eddig ügyes

benőmenő
Kb. 2 hónapja hozzá se nyúltam a játékhoz, annyira szétszivattak a madarak painted worldben.
Most megint elindítottam és elsõre sikerült kipucolni rendesen, egy szuszra. Már csak Priscilla van hátra.
Tipikus DaS moment.
Laza
Az END fontos ... Én pl a legócskább, leggyengébb és ezáltal legkönnyebb páncélokban mentem, hogy fegyverbõl és pajzsból a jobbakat tudjam hordani úgy, hogy emiatt nem pazarlok el pontokat.

Így az ENd fontos volt, mivel kizárólag a kitérés/gurulás és a pajzs védekezés adta a védelmem, arra mentem hogy el se találjanak, ne sebezzenek. De ugye mindkettõ eszi a staminát. Ha van egy 100% elnyelõ pajzsod, akkor már csak a staminádon múlik, hogy át tudják ütni, vagy sem.

Ezért is zseniális a játék és a felépítése, 1001 féle képpen mehetsz, fejlõdhetsz ... ki-ki az ügyességre vagy az ellenállásra játszva ... mint pl azok, akik a legnehezebb páncélokba bújnak és csak egy helyben állnak.... természetesen náluk is alap az END, sõt, még jobban.

Laza
A pyro easy játék, az igazi férfiak messzirõl kerülik 😊

A normál karimmal direkt kerültem a használatát, mert már megjelenéskor tudtam (a konzolos hírekbõl), hogy az a 'gyengék' fegyvere 😊

Egyedül a LVL1-es végigjátszásomnál használtam, mert ott viszont igen hasznos, mivel ott erõbõl nem vagy éppen turbógyerek 😊

tarti19
Igen én is furcsálltam, hogy itt nincs teljes mágia varázsvédelem, mint az elõdben😛

hát elég sok ilyen van, a kérdés csak a mértéke. ha nézel a tyúbon végégjátszásvideókat, fõleg ilyen rekordosakat vagy ng+++++ vagy bosskillereket, ott látható hogy van aki az életerõt se növeli, csak alig, mert olyan ügyesen mozog hogy szinte el se találják még a bossok se. az életerõ ahhoz kell hogy a hibáidat minél jobban túléld. az endurance is fontos ha harcos vagy, de igazából nem az ütéshez, hanem a blokkkoláshoz kell ilyen nagyobb monstrák ellen,és persze hogy ne lassulj be. én pl. elõszeretettel sütöm ropogósra némely erõsebb ellenfelet úgy, hogy közben végig fenn van a pajzsfedezék.

az erõ elég egyértelmúen múködik, az attunement vagy mi a fene azért 4-5 varázslat nem árt ha van a tarsolyodban, én legalábbis zseretem ha egy harcos is tud varázsolgatni, legalább azért hogy lássam hogy mik vannak, bár a varázslókat nem szeretem játszani.

tarti19
Én azért azt vettem észre, hogy az endurance stat itt is kiemelkedõen fontos egy pontig.
Konkrétan ebbõl indítod a támadásokat, védekezést s a mozgást, így nagyon fontos tényezõ, hogy kellõ mennyiség álljon a karakter lapon😊 Nyilván itt kezdõ játékosoknak, mint jómagamnak ez tudja az egyik legnagyobb segítséget nyújtani, amíg nem ismeri ki az adott területen lévõ szörnyeket. Pajzs fel! ( szinte minden élethelyzetben)

Itt is van amúgy határérték, ami felett igazából felesleges tenni az adott tulajdonságra?

Laza
A kezdõkarakternek semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen leszel végül, csak a kezdõ statok mennyiségét határozzák meg. Ha Te innentõl csak az STR-t és az END-et nyomod, akkor máris lehetsz knight, vagy bármilyen más harcos 😊

Én közepes karit csináltam, akinek kb ua az STR és DEX ... így egy rakás fegyvertípust tudok használni, közben bõr cuccban vagyok, aminek kicsi a súlya, rajtam van a ninja flip gyûrû is ... szóval villám gyorsan tudok ugrabugrálni, közben meg a Zweihandler bazi nagy kard van a kezemben ... vagy a Furrysword, a kettõ között váltogatok.

Tehát ne foglalkozz azzal, hogy milyen karit indítottál, semmi köze a késõbbi játékhoz ... akár most is felveheted a legnehezebb páncélt is, ha nyomtál elég END-et és elbírod 😊

vit30 endu34 dex25 str17 amik így fontosabbak am eddig raw laito +5 öm volt most akarok belõlle lightingot csinálni mert am bejön a laito Priscilla's dagger is bohóckodok néha az + 4ben van de lehet,h nem ez lesz az én világom elsõ karinak lehet túl bátor volt thiefet kezdeni
Laza
Nem kell pyro, a békákat sima firebombbal is szanaszét lehet dobálni ... én mindig fel voltam tankolva 99 bombával, a békák sosem tudtak hozzámérni .... de még a slimeok ellen is jó ... meg szinte minden ellen. Még a Black Knightot (elcsalom a tetõhöz, ahol felmászok a létrára) és Havelt is azzal szoktam megölni rögtön a játék legelején ... Havelt felcsalom a bejárathoz, és ott tiki-takizok vele közben dobálom a gránátokkal 😊

Nagyon sok helyen hasznos 😊

Ha az óriáspatkánynál leesõ rövidítést használja amíg eljut a tényleges shortcut-ig mindössze két békát kell lenyomni csak. sokkal biztonságosabb megoldás
én is így voltam vele elsõre. vigyél sok firebombot vagy tanulj piromanciát, a kritikus helyeken le lehet felülrõl dobálni a "békákat" néhánnyal meg szembõl is elbírsz

Laza
Milyen statjaid vannak?

Shadow setben igazából minden fegyvert foghatsz a kezedben, mindegy milyen súlyú, tudsz tõle mozogni, még ninja flippelni is 😊 de persze ha megvannak amin statok.

Én Furrysworddel mentem (azt itt már simán meg kéne tudnod csinálni), Zweihandlerrel (azt is).

Mondjuk ahogy nézem ha a Chaos swordot csináltad meg, akkor buktad a Furry swordot, az is a Quelag lelkébõl készült volna.

Sziasztok 72 es thief vagyok shadow set + 2ben laito illetve silver sk. kardal nyomulok , chaos blade is meg van ,de gazából nagyon gyengének érzem magam , valami thief-es tippeket tudnátok mondani ???
nfrequency
Na végre kinyírtam a Capra Demont, de utána szerencsére belefutottam egy átokba Depth-ben :S Egyet még tudtam gyógyítani de aztán bekaptam még egyet..most próbálok tradelni egyet Snuggy-nál. Úgy szép az élet ha zajlik 😊

Fpocok
Itt nyugodtan kérdezhetsz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Azok valszeg nem nézik meg, ne azokra löjj 😄

Ryder7
én csak itt eszem az idegeiteket:-D

nfrequency
azt akartam még kérdezni, hogy nincs valami aktívabb magyar Dark Souls fórum?

Ryder7
szerintem is nagyobb segitség az élõ kommentár. valószinüleg élõ kommentár lesz, de jól összevágva, hogy azok akik jobban értenek a játékhoz se unják magukat halálra.